Binnaz Abla

Bir çıkan fal haberi de benden....

BYV Falcı Gaye. Nisan ayında baktırmışım. Mayıs ayında erkek arkadaşınla aranız açılacak, senin isteğinle görüşmeyeceksiniz, aslında ilişkide sevgide sorun yok ama hayat görüşleriniz farklı, bu yüzden sen onu artık istemeyeceksin, sonbahara kadar sürünceme, sonrasında ayrı yollar demiş.....

Asıl konu da bu değildi aslında. Sırf deneme, test için "ilişkimizin durumu ne" diye sormuştum, günceli tam tespitle yazmış, gelecek için de bunu öngörmüş. 29 Mayıs'tan beri görüşmüyorduk (benim isteğimle ve tabii ki farklı hayat görüşlerimiz sebebiyle), bugün görüştük, sanırım sonbahara kadar sürünücez........

Merhaba canım sen onu baya beğenmiştim bana söylediğin kadın değil mi

Merhaba canım sen onu baya beğenmiştim bana söylediğin kadın değil mi

Evet, 2 kez baktırdım, ikisi de çıktı Çok ihtimal vermiyordum açıkçası. Çok şaşırttığı şeyler oldu, İzmir seyahati detayları gibi. Ama yine de bak bu söylediğini hiçççç aklımda tutmamışım, bu sabah gördüm. Mayıs ayında demiş....

Son düzenleme:
Canım bu şekilde şartlaman ne kadar doğru hayat görüşü önemli ama birarada mutluysan bir çıkış noktası olmalı ikiniz icin

Gayeye ne baktirmistin panpa?

Ya sezgi çıkmadı deyince çok üzülüyorum ben

Şimdi tellwede gezinirken aşk sonuç falı diye Bişi gördüm normal olsam hurafe der Güler geçerim insan Ümit ediyo işte :) tavsiye eder misiniz ki, benim durum biraz platonik de

Canım bu şekilde şartlaman ne kadar doğru hayat görüşü önemli ama birarada mutluysan bir çıkış noktası olmalı ikiniz icin

Yo, şartlamıyorum tabii ki. Fal ve falcı sonuçta. Patlayan çok fal gördük, bunun da devamı patlar belli mi olur?

Bir arada bence artık mutlu olamıyoruz. "Sevgi" adı altında köleleştirmeye yokum. Evet, tam olarak sorunum bu.

Geç kalmışım baya yorum yapmaya Süpersin, ben de aynı. Ne günlerdi ya aynı gün 5 fal bile attığım olmuştu :)) İşlerinin yolunda olmasına da çok sevindim. Cherry zaten ne yapıp da banlanıyor ben anlamadım :)))

Ben işe güce gömüldüm daha çok. Öyle oyalıyorum kendimi. Başka hiç bi gelişme yok, standart yaşamaya devam ediyorum. Arada gelin yazın. Ben eski sohbet ortamımızı çok özlüyorum. Atart @NEFSSEMS incesaz3506 MissCherryBlossom güzel zamanlandır dertler derya olsa da :)

Demin Bir yolun var'daki falları okudum da... İlkay'ı tenzih ederim. Bir çok falcının bana kurduğu cümleler birebir aynı. Tamam yaşadıklarımı hepsi biliyordur başarılı falcılardır diyeceğim ama bu durum aynı cümlelerle mi ifade edilir? Asiye diye bi falcı var, bana dediklerinden çıkanlar olmuş olmasına rağmen şimdi okudum da Medyum Suzan, Asiye, Gökay aynı cümleler kurmuş. Sonra Gökay ve Nurbanu da yine aynı cümleler kurmuş. Sema'yı sevmeme rağmen artık güvenmiyorum. İnsanın belli yazım tarzı olur değil mi? Onun devamlı değişiyor. Bir Serkan'a benziyor hanımefendi beyefendisiz, bir aha bunu fama yazmış diyorsun. Şeytanın avukatlığını yapıyorum ve tellwe'deki Herra'yı da bir yolun var ağındakilere benzetiyorum. Venceremos'a iyi diyenlerden biriyim fakat sonradan incelediğimde cliviaxx ile onu da çok benzettim ve düzgün düşünerek okuduğumda bi konu hariç birşey bilememiş sallamış. Taraça da vence'ye benziyor. Sanırım online faldan gerçekten uzak durmak gerekiyor.

Sema hakkında aynı düşünceler içindeyiz son falım alenen Fama

Sema hakkında aynı düşünceler içindeyiz son falım alenen Fama

En son Aylin'le BYV teşkilatından emin oldum. Aylin'i severdim, sesli bir de, daha güvenilir geliyor, aynı ses. Yazılıda yazan kadın mı erkek mi, grup mu bilmiyorsun. Sosyal medyada böyle marka isimler var, aslında bir ekip, tek kişi yazıyor sanıyorsun.

Aylin'in son maili, Serkan kaynaklı, o da zaten Fama'ya benim yazdığım gerçeklerdi. Ah be Aylin Ablacım, insanların hayatları değişiyor, o Fama'ya yazdıklarım değişti. Keşke hiç onlara değinmeseydin, zaten sormadım ki, artık o durumlar yok.

Fama-Sema-Serkan diyordum, Aylin'i katamıyordum ama.... son fallar barizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…