Binnaz Abla

O çok ayrı tabi özgürlük en önemli şeylerden biri

bu arada sağolsun betelgeuse08 cığım beni de aydınlatmıştı Gaye konusunda ama bana çok yuvarlak konuşmuş

Evet, çok şaşırdığım için senin de görüşlerine ihtiyaç duymuştum. Bende de enteresan, ilk kez biri gelecekte üstelik, bu kadar isabetli oldu
Sonuçta herkesten ekibe dahil midir diye şüpheleniyoruz. Erkek arkadaş konusunu da Gaye'ye o yüzden sordum, aslında iş olsun diye, falcılara hiç bahsetmediğim bir konuydu.

yani enerji mi ya da başka bir sebep mi bilemiyoruz ama birçok falcıda oluyor bu durum. Örneğin bana nokta atışlarıyla dolu fal bakan biri bir başkasında tutmayabiliyor keşke daha sık online olsa da bari senin işine yarasa:)

Kendi kendini ele vermiş resmen yalnız ben o siteyle alakalı teorimde hala iddialıyım asla güvenilecek bir yer değil bir de kimilerimiz içimizi açıyoruz kim olduğunu bilmediğimiz o insanlara. Bu kadar art niyet karşısında ısrarla gitmeye de hiç gerek yok zaten.

Kesinlikle öyle, mesela meşhur Seruven. 3 kere baktırdım, tık yok, alaka yok. İlkinde hadi gününde saatinde değildir, bana ters /telaşlı bir zamanı denk gelmiştir, bu kadar kişi yanılıyor olamaz diyip tekrar gönderdim. Ihhh.

E gümüşlü suyu ışıl ışıldır, çıkar dedim, ıhhhhh alaka yoktu.

zaten şu aşamada benim elimde bir Sezgi bir Asenat kaldı bir de geçenlerde Hale Yıldırım fena değildi

Vence ile Cliviax aynı kişiler olabilir, ben sadece Venceye fal atmıştım Cliviax'a hiç fal atmadım ama aynı anda online olmaları ilgimi çekmişti,yoksa yazım tarzları benzer mi bilmıyorum.

Ben de Vence ile Derin aynı diyenler nedenıyle eski fallarımı okumuştum hatta burdan benden once Venceye fal atan bır arkadasıma gondermıstm aynı tarz mı dıye,dikkatlı okuyunca kesınlıkle aynı kısıler değil

Buna ek olarak Taraca'nın da 2 arkadasıma baktıgı falı okudum ve Vencenın bana baktıgı falla karsılastırdım o da farklı bırı,kesinlikle bu guruptan değil,yazım,fala bakım bıcımlerı farklı.

Vence'nın bana baktıgı falı ncarenot ve Seka'ya gönderdım onlar da sorulan kısacık sorudan bunları nasıl bılebılmıs dıye hayrete dustu kı uzun zamandır baktırdıgım EN IYI faldı o kadar begendım.

Dun de Tellwe Evelıne'e gönderdım, özenerek göndermış,guzel bır faldı, hatta klasık hayatınıza bırı daha gırecek nakaratını da kullanmadı,ben bundan sonra da başkasını göremıyorum dıyebılen tek falcıydı ama benı duvara yapıstıran Venceydı.

Şimdi koşarak gittim tellweye, cliviaxx da en son 13 gün önce fal bakmış gerçi 2 gün önce girmiş ama keşke aynı kişi olduklarından emin olsak atardım hemen

Şimdi koşarak gittim tellweye, cliviaxx da en son 13 gün önce fal bakmış gerçi 2 gün önce girmiş ama keşke aynı kişi olduklarından emin olsak atardım hemen
Şöyle bırsey yapılabılır telwe yonetımıne mesaj atıp "Venceyı yenıden aramızda gormek ıstyoruz,maılıne yazarmısınız acaba"dıye rıca etsek tellwe yonetımı boyle bırkac mesaj gelınce muhakkak falcıya ulaşmaya calısır

Tatlım capellam mı gelmiş ? Dün görünüyordu bir ara Vence... hatta birisi buradan vence gelmiş deyince baktım bende.

Tellwe yonetimi size cevap verirse haber verin çünkü benim falımda sorun çıktı yazdım, iade istedim hiç dönmediler size dönerlerse işlerine gelene cevap veriyorlar demektir yakalayacağım :))

Selam canım benim nasılsın...
Okuyorum benn heppp..
Yazmıyorum ama yeni kızlar var hepsini biliyorum takipteyim gizli gizli
Eskisi gibi değilim ama tam anlamıyla bıraktım da diyemem fallari
Arada kızların yorumlarına bakarak atsam mı diyorum sonra boşver diyorum...
Demek kii durulmusum...

Ben de özledim kızları sohbetlerimizi Evetttt arada girip yazışmak lazım...

Hazır girmisken yeni arkadaşlara Selena için telwede sıra çok biliyorum...
Mail yoluyla bakım yapıyor isteyen ordan ulaşabilir...
Ben çok seviyorum kendilerini...

Yesilcingene içinse şöyle bir yorum yapayım biraz detay vererek attığım falda gayet güzel yorum yapmıştı mantıklı yanii.
Arkadaşım detay vermeden attığı fal tam bir fiyaskoydu..
Sonra ben başka bir hesaptan attım detay vermedimm..
Enerjimiz tutmadı maalesef sevgiler yazdı...
Oysa bana daha önce baktı nasıl enerjimiz tutmadı anlamadım...

Ahhh ahhh unutmadan yazayım VENCEREMOS a da attım sizden tüyo alarak detay vermedim inanılmaz bir fal geldi şok etti çünkü an muhteşem oteseydi..
Gelecek için uzun zaman verdi..

Hepinizi öpüyorum kızlar...
İnşallah sıkıntılı Günleriniz geçer rutine biner herşey...

venceremos için mail atmanıza gerek yok fal alımı açık ben 2 gün önce fal attım sırada 4 kişi vardı bugün sıra azalmış uzakta görünüyor fakat bakıyor. Falım gelince nasıl olduğu konusunda yorum yazacağım :)

vencenın profılını bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…