- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
O çok ayrı tabi özgürlük en önemli şeylerden biriYo, şartlamıyorum tabii ki. Fal ve falcı sonuçta. Patlayan çok fal gördük, bunun da devamı patlar belli mi olur?
Bir arada bence artık mutlu olamıyoruz. "Sevgi" adı altında köleleştirmeye yokum. Evet, tam olarak sorunum bu.
bu arada sağolsunbetelgeuse08 cığım beni de aydınlatmıştı Gaye konusunda ama bana çok yuvarlak konuşmuş
yani enerji mi ya da başka bir sebep mi bilemiyoruz ama birçok falcıda oluyor bu durum. Örneğin bana nokta atışlarıyla dolu fal bakan biri bir başkasında tutmayabiliyor keşke daha sık online olsa da bari senin işine yarasa:)Evet, çok şaşırdığım için senin de görüşlerine ihtiyaç duymuştum. Bende de enteresan, ilk kez biri gelecekte üstelik, bu kadar isabetli oldu
Sonuçta herkesten ekibe dahil midir diye şüpheleniyoruz. Erkek arkadaş konusunu da Gaye'ye o yüzden sordum, aslında iş olsun diye, falcılara hiç bahsetmediğim bir konuydu.
Kendi kendini ele vermiş resmenEn son Aylin'le BYV teşkilatından emin oldum. Aylin'i severdim, sesli bir de, daha güvenilir geliyor, aynı ses. Yazılıda yazan kadın mı erkek mi, grup mu bilmiyorsun. Sosyal medyada böyle marka isimler var, aslında bir ekip, tek kişi yazıyor sanıyorsun.
Aylin'in son maili, Serkan kaynaklı, o da zaten Fama'ya benim yazdığım gerçeklerdi. Ah be Aylin Ablacım, insanların hayatları değişiyor, o Fama'ya yazdıklarım değişti. Keşke hiç onlara değinmeseydin, zaten sormadım ki, artık o durumlar yok.
Fama-Sema-Serkan diyordum, Aylin'i katamıyordum ama.... son fallar barizdi
yani enerji mi ya da başka bir sebep mi bilemiyoruz ama birçok falcıda oluyor bu durum. Örneğin bana nokta atışlarıyla dolu fal bakan biri bir başkasında tutmayabiliyor keşke daha sık online olsa da bari senin işine yarasa:)
zaten şu aşamada benim elimde bir Sezgi bir Asenat kaldı bir de geçenlerde Hale Yıldırım fena değildiKesinlikle öyle, mesela meşhur Seruven. 3 kere baktırdım, tık yok, alaka yok. İlkinde hadi gününde saatinde değildir, bana ters /telaşlı bir zamanı denk gelmiştir, bu kadar kişi yanılıyor olamaz diyip tekrar gönderdim. Ihhh.
E gümüşlü suyu ışıl ışıldır, çıkar dedim, ıhhhhh alaka yoktu.
Vence ile Cliviax aynı kişiler olabilir, ben sadece Venceye fal atmıştım Cliviax'a hiç fal atmadım ama aynı anda online olmaları ilgimi çekmişti,yoksa yazım tarzları benzer mi bilmıyorum.Demin Bir yolun var'daki falları okudum da... İlkay'ı tenzih ederim. Bir çok falcının bana kurduğu cümleler birebir aynı. Tamam yaşadıklarımı hepsi biliyordur başarılı falcılardır diyeceğim ama bu durum aynı cümlelerle mi ifade edilir? Asiye diye bi falcı var, bana dediklerinden çıkanlar olmuş olmasına rağmen şimdi okudum da Medyum Suzan, Asiye, Gökay aynı cümleler kurmuş. Sonra Gökay ve Nurbanu da yine aynı cümleler kurmuş. Sema'yı sevmeme rağmen artık güvenmiyorum. İnsanın belli yazım tarzı olur değil mi? Onun devamlı değişiyor. Bir Serkan'a benziyor hanımefendi beyefendisiz, bir aha bunu fama yazmış diyorsun. Şeytanın avukatlığını yapıyorum ve tellwe'deki Herra'yı da bir yolun var ağındakilere benzetiyorum. Venceremos'a iyi diyenlerden biriyim fakat sonradan incelediğimde cliviaxx ile onu da çok benzettim ve düzgün düşünerek okuduğumda bi konu hariç birşey bilememiş sallamış. Taraça da vence'ye benziyor. Sanırım online faldan gerçekten uzak durmak gerekiyor.
Şimdi koşarak gittim tellweye, cliviaxx da en son 13 gün önce fal bakmış gerçi 2 gün önce girmiş ama keşke aynı kişi olduklarından emin olsak atardım hemenVence ile Cliviax aynı kişiler olabilir, ben sadece Venceye fal atmıştım Cliviax'a hiç fal atmadım ama aynı anda online olmaları ilgimi çekmişti,yoksa yazım tarzları benzer mi bilmıyorum.
Ben de Vence ile Derin aynı diyenler nedenıyle eski fallarımı okumuştum hatta burdan benden once Venceye fal atan bır arkadasıma gondermıstm aynı tarz mı dıye,dikkatlı okuyunca kesınlıkle aynı kısıler değil
Buna ek olarak Taraca'nın da 2 arkadasıma baktıgı falı okudum ve Vencenın bana baktıgı falla karsılastırdım o da farklı bırı,kesinlikle bu guruptan değil,yazım,fala bakım bıcımlerı farklı.
Vence'nın bana baktıgı falı ncarenot ve Seka'ya gönderdım onlar da sorulan kısacık sorudan bunları nasıl bılebılmıs dıye hayrete dustu kı uzun zamandır baktırdıgım EN IYI faldı o kadar begendım.
Dun de Tellwe Evelıne'e gönderdım, özenerek göndermış,guzel bır faldı, hatta klasık hayatınıza bırı daha gırecek nakaratını da kullanmadı,ben bundan sonra da başkasını göremıyorum dıyebılen tek falcıydı ama benı duvara yapıstıran Venceydı.
Şöyle bırsey yapılabılır telwe yonetımıne mesaj atıp "Venceyı yenıden aramızda gormek ıstyoruz,maılıne yazarmısınız acaba"dıye rıca etsek tellwe yonetımı boyle bırkac mesaj gelınce muhakkak falcıya ulaşmaya calısırŞimdi koşarak gittim tellweye, cliviaxx da en son 13 gün önce fal bakmış gerçi 2 gün önce girmiş ama keşke aynı kişi olduklarından emin olsak atardım hemen
evet en azından mail atarlar ben hemen başlıyorum:)Şöyle bırsey yapılabılır telwe yonetımıne mesaj atıp "Venceyı yenıden aramızda gormek ıstyoruz,maılıne yazarmısınız acaba"dıye rıca etsek tellwe yonetımı boyle bırkac mesaj gelınce muhakkak falcıya ulaşmaya calısır
Tatlım capellam mı gelmiş ?Şöyle bırsey yapılabılır telwe yonetımıne mesaj atıp "Venceyı yenıden aramızda gormek ıstyoruz,maılıne yazarmısınız acaba"dıye rıca etsek tellwe yonetımı boyle bırkac mesaj gelınce muhakkak falcıya ulaşmaya calısır
fal almadı ben attım ama sonra geri çektim. Gün içi aktif yazıyordu sadece giriş tarihi de değişmemişTatlım capellam mı gelmiş ?Dün görünüyordu bir ara Vence... hatta birisi buradan vence gelmiş deyince baktım bende.
Şöyle bırsey yapılabılır telwe yonetımıne mesaj atıp "Venceyı yenıden aramızda gormek ıstyoruz,maılıne yazarmısınız acaba"dıye rıca etsek tellwe yonetımı boyle bırkac mesaj gelınce muhakkak falcıya ulaşmaya calısır
Selam canım benim nasılsın...Geç kalmışım baya yorum yapmayaSüpersin, ben de aynı. Ne günlerdi ya aynı gün 5 fal bile attığım olmuştu :)) İşlerinin yolunda olmasına da çok sevindim. Cherry zaten ne yapıp da banlanıyor ben anlamadım :)))
Ben işe güce gömüldüm daha çok. Öyle oyalıyorum kendimi. Başka hiç bi gelişme yok, standart yaşamaya devam ediyorum. Arada gelin yazın. Ben eski sohbet ortamımızı çok özlüyorum. @AtartNefs @incesaz3506 @MissCherryBlossom @bilhassa güzel zamanlandır dertler derya olsa da :)
vencenın profılını bulamadımvenceremos için mail atmanıza gerek yok fal alımı açık ben 2 gün önce fal attım sırada 4 kişi vardı bugün sıra azalmış uzakta görünüyor fakat bakıyor. Falım gelince nasıl olduğu konusunda yorum yazacağım :)
http://www.tellwe.com/venceremos/vencenın profılını bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?