- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
rica ederim :)
çünkü bizvenceremos için mail atmanıza gerek yok fal alımı açık ben 2 gün önce fal attım sırada 4 kişi vardı bugün sıra azalmış uzakta görünüyor fakat bakıyor. Falım gelince nasıl olduğu konusunda yorum yazacağım :)
ne zaman çektiniz 2 gün önce sıra azaldı ve dün azaldı ?
Çıkmıyor sabah ben de gördüm de şu an yok yani linke tıkladım kendi sayfam çıktı. Denk getirmek lazım, yarın sabah pusuda olcam
ben dün çektimne zaman çektiniz 2 gün önce sıra azaldı ve dün azaldı ?
Bana da birebir aynı cevabı vermişler. KK. hatunları olarak üşüşünce aynı soruya cevapları da aynı olmuş.Tellwe'ye mesaj attım cevap olarak bunu yazmışlar.
Sistemimiz otomatik çalışır falcılar bize geliş gidiş durumlarını rapor etmezler. Profiline girin belki çalışma saatlerini işlemiş veya not bırakmış olabilir.
Tellwe'ye mesaj attım cevap olarak bunu yazmışlar.
Sistemimiz otomatik çalışır falcılar bize geliş gidiş durumlarını rapor etmezler. Profiline girin belki çalışma saatlerini işlemiş veya not bırakmış olabilir.
İsteseler kesinlikle bulurlar fakat çok falcı var illa para kazanıyorlar bu yüzden bizim ne düşündüğümüz onlar için önemli değil. İlk kez bir falcıyı bekledim kısmet değilmişBana da birebir aynı cevabı vermişler. KK. hatunları olarak üşüşünce aynı soruya cevapları da aynı olmuş.
Falcıların tellwe çalışanı olmadığını,sisteme giriş-çıkışlarını kendilerinin belirlediğini biz de bılıyoruz ama onlarda muhakkak iletişim için mail ve vip plus olunca da cep telefonu vardır. Hadi telefonu geçtım mail muhakkak vardır. Burada Naiad, Medyumzagnos diye bır falcıyı çok begenmıstı ama adam sısteme bır daha girmeyınce tellwe yonetımıne aynen yukarıda dediğim gibi falcıyı aramızda görmek isteriz o nedenle iletişim mailinden yazarmısınız durumu diye yazdım. "Yazdık,durumu bildirdik" diye dönüş yaptılar ama o falcı bir daha dönmedi, belki gerçekten de döndüler falcıya ama adam siteye kayıt olurken belki de sık kullandığı bir mail adresini vermemiş de olabilir, hepimizin bir sürü mail adresi yok mu? Çoğunu unuttugum mail adreslerim var mesela benim....
Neyse Venceye ulaşmak işlerine gelmedi demek ki.Gerçi bu da garip iyi falcı= daha çok müşteri=para........Alla alla...
O profile başka birini de atayıp ahada size Vence diyebilirlerdi.. Biz de duruma yeniden uyanana kadar oooooo....Hiç yoktan bu cevap ta iyidir.Bana da aynısını yazmışlardı, gerçekten çok dahice bir cevap. Biz bunu hiç düşünememiştik oysa, buram buram iq kokuyor(!)
O profile başka birini de atayıp ahada size Vence diyebilirlerdi.. Biz de duruma yeniden uyanana kadar oooooo....Hiç yoktan bu cevap ta iyidir.
ben beğenmiştim. bana verdiği zaman 6 gün sonra doluyor ama zamana pek takılmıyorum. Hoş artık sonuca da takılmıyorum...taracayi begeneniz varmi?
Ben burada adını görünce şaşırdım açıkcası bana baktığında mayıs sonunda ilişkimin başlıcağını söylemişti, tabi ki zaman kayabilir hep söylüyorum ama diğer bana göre iyi bakanlardan çok da farklı bakmamıştı yani helal be inanamıyorum nasıl baktı demedim açıkçası. Ben mart ayında baktırmıştım onakızlar tekrar sorayım Venceremosu bekliyorsunuz ya falı çıkan oldu mu söylediğini yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?