Binnaz Abla

Venceremos ve cliviaxx ayni kisiler degil ikisinede attim farkli seyleri solediler :) Kesin bilgi yayalim kizlaaar

Tellwe'ye mesaj attım cevap olarak bunu yazmışlar.

Sistemimiz otomatik çalışır falcılar bize geliş gidiş durumlarını rapor etmezler. Profiline girin belki çalışma saatlerini işlemiş veya not bırakmış olabilir.

Bana da birebir aynı cevabı vermişler. KK. hatunları olarak üşüşünce aynı soruya cevapları da aynı olmuş.

Falcıların tellwe çalışanı olmadığını,sisteme giriş-çıkışlarını kendilerinin belirlediğini biz de bılıyoruz ama onlarda muhakkak iletişim için mail ve vip plus olunca da cep telefonu vardır. Hadi telefonu geçtım mail muhakkak vardır. Burada Naiad, Medyumzagnos diye bır falcıyı çok begenmıstı ama adam sısteme bır daha girmeyınce tellwe yonetımıne aynen yukarıda dediğim gibi falcıyı aramızda görmek isteriz o nedenle iletişim mailinden yazarmısınız durumu diye yazdım. "Yazdık,durumu bildirdik" diye dönüş yaptılar ama o falcı bir daha dönmedi, belki gerçekten de döndüler falcıya ama adam siteye kayıt olurken belki de sık kullandığı bir mail adresini vermemiş de olabilir, hepimizin bir sürü mail adresi yok mu? Çoğunu unuttugum mail adreslerim var mesela benim....

Neyse Venceye ulaşmak işlerine gelmedi demek ki.Gerçi bu da garip iyi falcı= daha çok müşteri=para........Alla alla...

vence ye baktırıp da falı çıkan oldu mu hiç? ben de baktırmıştım ama henüz bişey çıkmadı.

Bana da aynısını yazmışlardı, gerçekten çok dahice bir cevap. Biz bunu hiç düşünememiştik oysa, buram buram iq kokuyor(!)

İsteseler kesinlikle bulurlar fakat çok falcı var illa para kazanıyorlar bu yüzden bizim ne düşündüğümüz onlar için önemli değil. İlk kez bir falcıyı bekledim kısmet değilmiş

Bana da aynısını yazmışlardı, gerçekten çok dahice bir cevap. Biz bunu hiç düşünememiştik oysa, buram buram iq kokuyor(!)
O profile başka birini de atayıp ahada size Vence diyebilirlerdi.. Biz de duruma yeniden uyanana kadar oooooo....Hiç yoktan bu cevap ta iyidir.

O profile başka birini de atayıp ahada size Vence diyebilirlerdi.. Biz de duruma yeniden uyanana kadar oooooo....Hiç yoktan bu cevap ta iyidir.

Bol keseden atıp tutmayayım ama sanırım falcı hesabı da bizim hesaplarımız gibi oluşturuluyor, dolayısıyla şifreyi falcı belirliyor. Ha yine de tabii ki herhalde yönetim hesabı ele geçirebilir=)

Ben 2 hafta boyunca beklettim falı belki çıkar gelir diye de 2 gün önce çektim artık baktım geleceği yok, hoş zaten 2 hafta önce atılan fala bugün bakması da çok işime gelmezdi, zaman aşımı diye bir şey var. Kredi almıştım ona atmak için, Venceremos duy sesimizi dön geel.

kızlar tekrar sorayım Venceremosu bekliyorsunuz ya falı çıkan oldu mu söylediğini yaşayan?

Kızlar Biryolunvar sitesini hiç denemedim, önerebileceğiniz kim var, Gaye var bir gördüm, başka var mı , mesela Falcı Sultanı deneyen var mı? Bir de en çok hangi fal türüne baktırıyorsunuz tarot mu, katina mı, su mu, ayna mı?
Sevgiler :)

kızlar tekrar sorayım Venceremosu bekliyorsunuz ya falı çıkan oldu mu söylediğini yaşayan?
Ben burada adını görünce şaşırdım açıkcası bana baktığında mayıs sonunda ilişkimin başlıcağını söylemişti, tabi ki zaman kayabilir hep söylüyorum ama diğer bana göre iyi bakanlardan çok da farklı bakmamıştı yani helal be inanamıyorum nasıl baktı demedim açıkçası. Ben mart ayında baktırmıştım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…