Binnaz Abla

Ben Serkan'a kahve atıyorum ama bilmiyorum ya

Biryolunvar Falcı Sultana baktırdım az önce , yani benim hayatımı bilememiş, çok hızlı başlıyor ilişkilerin ama çabuk bitiyor demiş, bir ilişkim 5 bir ilişkim 6 yıl sürdü ve hiç 1 aylık 6 aylık ilişkim daha olmadı, bence bilememiş gibi geldi 5 yıl az değildir herhalde :)) Bir de düşündüğün kişiden sen de emin değilsin olsun mu olmasın mı diye demiş, yani artık annem ben üzülmiyim diye evde oturup dua ediyor o kadar eminiz bence o kadar tutsun istemiştim ki 3 4 defa okudum falı ama ııh olmadı

Falcı sultan bana da tutmamıstı

Serkan bende çok tutturdu hala da arada ona dönüyorum ama telwede kredim var yesilcingene dışında onereceginiz isim var mı ? fallarkralicesi gelecekten haberler geleceğin şifresi sultanfalci dışında yeni keşfedilmiş birileri ?

falaniyethakkaniyet var o da iyidir aslında bilmem baktırdınız mı daha önceden

Canim yasadinmi dediklerini bende de beklemede bir konusu kaldi merak ediuorum o yuzden

Kızlar daha iyi bilir ama Ecem23 ismi geçti denedin mi??
Bana da cevap olsunn

Eki Görüntüle 1848105 O kadar ince ki sadece beni tanıyanlar anlayabilir
Yine akıllardan çıkmayacak bir mesaj yazmışsın...

Bu arada bu Google maps acayip bir sey...Geçen gün erkek kardeşim aradı,gülmekten telefonda konuşamıyordu. Google maps'a bizim evin adresini girmiş...Ne görsün.........Bir annem klasiği.... Cam güzeli mübarek,geleni-geçeni-uçan kuşu camdan seyreder. Kış kıyamette bile camlı balkonda sağı solu kolaçan eder. Google maps'ta da camdan sağı-solu keserken çıkmış.....Koptuk,tescilli benim anam internet aleminde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…