Ben Serkan'a kahve atıyorum ama bilmiyorum yaKızlar Biryolunvar sitesini hiç denemedim, önerebileceğiniz kim var, Gaye var bir gördüm, başka var mı , mesela Falcı Sultanı deneyen var mı? Bir de en çok hangi fal türüne baktırıyorsunuz tarot mu, katina mı, su mu, ayna mı?
Sevgiler :)
Ben de deniyim o zaman :) az önce başkasına bir su falı yolladım bakalım ne dicek yazarım :)Ben Serkan'a kahve atıyorum ama bilmiyorum ya
Falcı sultan bana da tutmamıstıBiryolunvar Falcı Sultana baktırdım az önce , yani benim hayatımı bilememiş, çok hızlı başlıyor ilişkilerin ama çabuk bitiyor demiş, bir ilişkim 5 bir ilişkim 6 yıl sürdü ve hiç 1 aylık 6 aylık ilişkim daha olmadı, bence bilememiş gibi geldi 5 yıl az değildir herhalde :)) Bir de düşündüğün kişiden sen de emin değilsin olsun mu olmasın mı diye demiş, yani artık annem ben üzülmiyim diye evde oturup dua ediyor o kadar eminiz benceo kadar tutsun istemiştim ki 3 4 defa okudum falı ama ııh olmadı
İyi bari acaba ben mi beğenmedim diye 3 4 defa falı okudum.Falcı sultan bana da tutmamıstı
falaniyethakkaniyet var o da iyidir aslında bilmem baktırdınız mı daha öncedenSerkan bende çok tutturdu hala da arada ona dönüyorum ama telwede kredim var yesilcingene dışında onereceginiz isim var mı ? fallarkralicesi gelecekten haberler geleceğin şifresi sultanfalci dışında yeni keşfedilmiş birileri ?
onuda çok önceleri Eledimfalaniyethakkaniyet var o da iyidir aslında bilmem baktırdınız mı daha önceden
Canim yasadinmi dediklerini bende de beklemede bir konusu kaldi merak ediuorum o yuzdenSerkan bende çok tutturdu hala da arada ona dönüyorum ama telwede kredim var yesilcingene dışında onereceginiz isim var mı ? fallarkralicesi gelecekten haberler geleceğin şifresi sultanfalci dışında yeni keşfedilmiş birileri ?
Serkan bende çok tutturdu hala da arada ona dönüyorum ama telwede kredim var yesilcingene dışında onereceginiz isim var mı ? fallarkralicesi gelecekten haberler geleceğin şifresi sultanfalci dışında yeni keşfedilmiş birileri ?
söyle söyleyeyim ilk falıni günü Gününe yaşadım ikinci ve sonrakilerde anda çok iyiydi ilerisi sapmalar oldu. Ama genel de beğeniyorum yorumunuCanim yasadinmi dediklerini bende de beklemede bir konusu kaldi merak ediuorum o yuzden
ilk kez duyuyorum desem ☺ denemekte fayda varKızlar daha iyi bilir ama Ecem23 ismi geçti denedin mi??
Bana da cevap olsunn
Yaa ben de yazdım Nasıl üzgünümKızlar Binnazın iletişim bölümüne yazdım Asenatcığım ciğerimin köşesi ramazan ve özel işleri dolayısıyla bir süre daha olmayacakmış. bileklerimi dikine kesicem
Onun aşk sonuç falı nasıldır ki acaba. Önce olsa yalan dolan derdim umut işteKızlar daha iyi bilir ama Ecem23 ismi geçti denedin mi??
Bana da cevap olsunn
Aratin isterseniz iyi yorumlar var hakkında...ilk kez duyuyorum desem ☺ denemekte fayda var
Onun aşk sonuç falı nasıldır ki acaba. Önce olsa yalan dolan derdim umut işte
Sapma olsada cikanlar oldu bende de zamanda sapma oluyorsöyle söyleyeyim ilk falıni günü Gününe yaşadım ikinci ve sonrakilerde anda çok iyiydi ilerisi sapmalar oldu. Ama genel de beğeniyorum yorumunu
Hayat güzel, dünya güzel. Gidenin yerine yenisi koyulur
Yine akıllardan çıkmayacak bir mesaj yazmışsın...Eki Görüntüle 1848105 O kadar ince ki sadece beni tanıyanlar anlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?