- 29 Ekim 2014
- 216
- 101
- 33
Seçim yapmaya çalışıyorum En dibe vurdum nasılsa, yavaş yavaş su yüzüne çıkıyorum.Koydun olarak mı anlayalım? :)))
Biryolunvar Falcı Sultana baktırdım az önce , yani benim hayatımı bilememiş, çok hızlı başlıyor ilişkilerin ama çabuk bitiyor demiş, bir ilişkim 5 bir ilişkim 6 yıl sürdü ve hiç 1 aylık 6 aylık ilişkim daha olmadı, bence bilememiş gibi geldi 5 yıl az değildir herhalde :)) Bir de düşündüğün kişiden sen de emin değilsin olsun mu olmasın mı diye demiş, yani artık annem ben üzülmiyim diye evde oturup dua ediyor o kadar eminiz benceo kadar tutsun istemiştim ki 3 4 defa okudum falı ama ııh olmadı
Falcı sultan bana da tutmamıstı
Peki sizde bu durumu bilen oldu mu?Seçim yapmaya çalışıyorum En dibe vurdum nasılsa, yavaş yavaş su yüzüne çıkıyorum.
Gelecekten haberler ve geleceğin şifresi ikisinide denedim benle hiç alakası olmayan yorumlar aldım.Tavsiye etmem.Serkan bende çok tutturdu hala da arada ona dönüyorum ama telwede kredim var yesilcingene dışında onereceginiz isim var mı ? fallarkralicesi gelecekten haberler geleceğin şifresi sultanfalci dışında yeni keşfedilmiş birileri ?
Yazı dilindeki samimiyetini severim Capellam:)Yine akıllardan çıkmayacak bir mesaj yazmışsın...
Bu arada bu Google maps acayip bir sey...Geçen gün erkek kardeşim aradı,gülmekten telefonda konuşamıyordu. Google maps'a bizim evin adresini girmiş...Ne görsün.........Bir annem klasiği.... Cam güzeli mübarek,geleni-geçeni-uçan kuşu camdan seyreder. Kış kıyamette bile camlı balkonda sağı solu kolaçan eder. Google maps'ta da camdan sağı-solu keserken çıkmış.....Koptuk,tescilli benim anam internet aleminde de
ben bu hanımı denemek istiyorum ancak gece çok saatlerde giriyor sanırım. yöntemi nedir? facebookum da yokKızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var
şu yönetem neymiş acabaKızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var
Aleyküm selam abla... Hoşgeldin!...Dana kıymanın kilosu Et ve Balık kurumunda 28,75 TL
Ama sizin kaderinizdeki kişinin, işinin, burcunun ne olduğu, nerede nasıl karşılaşacağınız, isminin baş harfleri bilgisi 20-30 TL... :)
Hayatın anlamı ve sırrı Bim'de 7.5 TL... Ben kullanıyorum. Size de tavsiye ederim kızlar.
Fal siteleri hakkında yazılmış o kadar yanlış tespitler var ki burada... (Doğruları yok değil tabi...) Dayanamadım... Eski bir fal sitesi çalışanı olarak sorusu olanlara neden fallarınız çıkmıyor isteyene cevap vereceğim.Aleyküm selam abla... Hoşgeldin!...
Dana kıymanın kilosu Et ve Balık kurumunda 28,75 TL
Ama sizin kaderinizdeki kişinin, işinin, burcunun ne olduğu, nerede nasıl karşılaşacağınız, isminin baş harfleri bilgisi 20-30 TL... :)
Hayatın anlamı ve sırrı Bim'de 7.5 TL... Ben kullanıyorum. Size de tavsiye ederim kızlar.
Bir seneyi geçkin bu sitedeyim... Çok okudum yazdıklarınızı... Bu ilk mesajım ve tekrar edeyim; özelden beriden vb vs Tarot bakmıyorum. Müşteri kızıştırmaya burada değilim... Sadece çok yanlış yaklaşımlar var fal siteleri konusunda... Dayanamadım.entry nick uyumu:))
Tamam aydınlat o halde bizi cidden heyecanla bekliyoruz:))Bir seneyi geçkin bu sitedeyim... Çok okudum yazdıklarınızı... Bu ilk mesajım ve tekrar edeyim; özelden beriden vb vs Tarot bakmıyorum. Müşteri kızıştırmaya burada değilim... Sadece çok yanlış yaklaşımlar var fal siteleri konusunda... Dayanamadım.
Biraz soru biriksin aydınlatırım... :)Tamam aydınlat o halde bizi cidden heyecanla bekliyoruz:))
Mesela bahsettiğin site eğer bir yolun var ise; soruların önünü ardını alamayızBiraz soru biriksin aydınlatırım... :)
Mesela bahsettiğin site eğer bir yolun var ise; soruların önünü ardını alamayızfakat ben de byv ve tellwe falcı sistemi hakkında ciddi bilgiye sahibim yani söyleyeceklerinin ikna edici olması da birçok koşula bağlı:)
Mesela o sitelerin burayı okuduğunu iyi biliyoruz onlardan biri de olabilirsin hepsi bir ihtimal:)
Bak kim olursan ol bu yorumun altına imza atarım çünkü bir yolun var şaibeleri burada geldiğim günden beri dönüyor benden öncesi de var ama herkes hala akın akın gittiği için adamlar müşretiye "güvenmiyorsan baktırma" diyip kenara çekilebiliyorlar. Evet ben de defalarca baktırdım ama ne kadar psikolojim bozuk olsa da salak değilim hala bu siteye bu yaklaşımları devam ettiği, güven vermek konusunda hiçbir kaygı duymadıkları sürece asla tekrar gitmeyeceğim kendi şüphelerimden sonra.Zamanında hangi sitede kim olduğum önemli değil. Siteler ve yorumcular müşteri tipine göre şekillendiği için mantık değişmez. :) Az çok hepsi aynıdır. Siz değişmediğiniz için siteler yorumculuk açısından sürünüyor, ama para kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?