Binnaz Abla

Falcı sultan bana da tutmamıstı

Falci sultan kopyala yapişirci diye düşünüyorum çünkü ya falci sule ya medyum suzan tam emin değilim ama arkadaşıma ikiside aynı paragrafı yazmışti.

Sezgi candan ekim ayında isminde "r" harfi olan biri olacak dedi ama ben o kadar bekleyemedim İsminde de "r" harfi yok. Kimse bilemedi kısaca.

Selena nin falı bana hep anlik olaylarda birebir çıktı mesela aram bozuksa kirginlik varsa ya da harf vs acaba diyorum anlık olaylarda iyide esas konu çıkmıyor mu benim esas konuda israrla olcak diyor (konu ayrılık barışma vs degil) falı çıkan ya da çıkmayan arkadaslar yazabilir mi rica etsem

Gelecekten haberler ve geleceğin şifresi ikisinide denedim benle hiç alakası olmayan yorumlar aldım.Tavsiye etmem.

Yazı dilindeki samimiyetini severim Capellam:)

Kızlar Dün ki serzenişime yeterli dönüş almadım daha açık yazayım; Sezgiyi yakalamak konusunda problem yaşayanlar yazsınlar bana yeni bir yöntemim var
ben bu hanımı denemek istiyorum ancak gece çok saatlerde giriyor sanırım. yöntemi nedir? facebookum da yok onu da belirteyim de

Dana kıymanın kilosu Et ve Balık kurumunda 28,75 TL
Ama sizin kaderinizdeki kişinin, işinin, burcunun ne olduğu, nerede nasıl karşılaşacağınız, isminin baş harfleri bilgisi 20-30 TL... :)
Hayatın anlamı ve sırrı Bim'de 7.5 TL... Ben kullanıyorum. Size de tavsiye ederim kızlar.

Aleyküm selam abla... Hoşgeldin!...

Aleyküm selam abla... Hoşgeldin!...
Fal siteleri hakkında yazılmış o kadar yanlış tespitler var ki burada... (Doğruları yok değil tabi...) Dayanamadım... Eski bir fal sitesi çalışanı olarak sorusu olanlara neden fallarınız çıkmıyor isteyene cevap vereceğim.
(Bu arada söyleyeyim... Özelden beriden vb vs Tarot bakmıyorum. Müşteri kızıştırmaya burada değilim...)

entry nick uyumu:))

Tamam aydınlat o halde bizi cidden heyecanla bekliyoruz:))

Biraz soru biriksin aydınlatırım... :)
Mesela bahsettiğin site eğer bir yolun var ise; soruların önünü ardını alamayız fakat ben de byv ve tellwe falcı sistemi hakkında ciddi bilgiye sahibim yani söyleyeceklerinin ikna edici olması da birçok koşula bağlı:)
Mesela o sitelerin burayı okuduğunu iyi biliyoruz onlardan biri de olabilirsin hepsi bir ihtimal:)

Zamanında hangi sitede kim olduğum önemli değil. Siteler ve yorumcular müşteri tipine göre şekillendiği için mantık değişmez. :) Az çok hepsi aynıdır. Siz değişmediğiniz için siteler yorumculuk açısından sürünüyor, ama para kazanıyor

Bak kim olursan ol bu yorumun altına imza atarım çünkü bir yolun var şaibeleri burada geldiğim günden beri dönüyor benden öncesi de var ama herkes hala akın akın gittiği için adamlar müşretiye "güvenmiyorsan baktırma" diyip kenara çekilebiliyorlar. Evet ben de defalarca baktırdım ama ne kadar psikolojim bozuk olsa da salak değilim hala bu siteye bu yaklaşımları devam ettiği, güven vermek konusunda hiçbir kaygı duymadıkları sürece asla tekrar gitmeyeceğim kendi şüphelerimden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…