Binnaz Abla

fallar neden cıkmıyor?bu soruyu soru birikmesini beklemeden yanıtlayın bence..

Kahve Falı... (DAHA BAKABİLENE RASTLAMADIM-Tamamen Osmanlı dönemi kadınların dedikodu yapmak ve insanların ağzından laf almak için uydurulmuş bir araçtır.)
Katina... (Tamamen uydurma... İzmir'de çıkmışmış... Hiçbir yazılı veya canlı kaynakta görmedim eski İzmir geleneğinde böyle bir kart oyunu... Yunanistan"da uyduruldu. Tuttu...)
Edmond... (Ha katina ha Edmond... :))) )
Astroloji-El Falı-Su Falı-Ateş Falı-Duman Falı (Bunların bir kısmı varlıklarla, bir kısmı da yüksek ilimle bakılır. 20 - 30 TL'ye kimse kendisini yormaz. Gelişi kurtarmıyor... Çünkü yorumcu sizin yaptığınız ödemenin 3te 1ini alır.)
Tarot ve İskambil (Bunlar gerçektir... Ama internette yazan anlamlar geçerli anlamlar değildir. Fal sitesi yorumcuları genelde internetten anlamları öğrendiğinden söyledikleri tutmaz.)

Bunun yanında gerçekten bakanlar var. Ama sizler onlara o kadar ızdırap oluyorsunuz ki ölü bile olsa adam bana geri dönsün diye... Notlanma korkusu ve müşteriden bezdiğinden tamam yaaa. Adam dönecek diyor kısadan. Sonra sorular başlıyor. Ne zaman dönecek... O mu arayacak, ben mi? Nasıl olacak... Nerde buluşacaz. Yorumcu da başlıyor sallamaya.

Dediğim gibi yerlerde sürünen patlayan yorumların nedeni, daha fal nedir ne değildir, ne sorulur ne sorulmaz bilmediğinizden :)

Bence de neden fallar çıkmıyor ile başlayabilirsiniz... Ve sonra en çok da falcıların paslaşmalarını ve/veya bir kişinin 3-5 farklı isimle yorum yapmaları konusunda bildikleriniz varsa onları merak ediyoruz. Şayet mümkünse ve anlatırsanız çok faydası olur buradaki insanlara...

falcıların paslaşmalarını ve/veya bir kişinin 3-5 farklı isimle yorum yapmaları konusunu açıklarım birazdan. :) Daha komiklerini de anlatırım hatta...

pekı ne sorulur ne sorulmaz soyleyın bılelım o zaman?ayrıca kadınlar en cok ilişkı durumu konusunda fal peşine düşer dolayısıyla bu soruları sormaları cok normal bence...

Sonrasinda bize onerdigin onermedigin site ve falcilardan da bahsetsen cok yardimin olur, bakabileni bakamayani biliyorsun sanirim

pekı ne sorulur ne sorulmaz soyleyın bılelım o zaman?ayrıca kadınlar en cok ilişkı durumu konusunda fal peşine düşer dolayısıyla bu soruları sormaları cok normal bence...
Bizi de çok yerden yere vurmayın... Nihayetinde ben bu merakın bir geçiş süreci olduğunu düşünüyorum. Bir nevi terapi... Olabildiğince daha az stresli atlattım bu süreci kendi adıma. Şu anda içimden hiç fal baktırmak gelmiyor.. merak etmiyorum yani... Ama burayı takip ediyorum. Bütün fallar patlasa da ben buradan edindiğim dostluklar arkadaşlıklar en büyük kazanımım... Bir dönem aptallaşıyoruz doğru ama hepimiz de akıllı kızlarız... Normale dönüyoruz önünde sonunda...

O sorulan soruların hepsi Kahve Falı atıcılarının size alıştırdığı şeyler... Bu yüzden normal sormanız. Ama siz sorunca, yorumcunun atması da normal :) Çünkü gerçek kehanet sistemlerinin uğraştığı konular bellidir.

Astroloji, El Falı bu tip soruları cevaplamaz... Çok kadersel enerji ile ilgilidir. Su, ateş, küre varlıklar aracılığı ile bakılır, bunlarda sorulur ama bu konuda uzman yok Türkiye"de. Olan uzmanda Fal sitelerinde değil.

Kahveyi, katinayı, edmondu zaten yukarıda eledik. :)

İskambili benden iyi bilenlere bırakıyorum... Ki zaten Tarota benzer bir sistemi vardır. Bu ayrıntılara girmez iskambil.

Uzmanı olarak Tarot nedir, ne değildir anlatırım birazdan...

evet sonunda kesınlıkle ozumuze donuyoruz ama bu donemler zor gecıyor

Yerden yere vuruyor gözüküyorsam özür dilerim. Şöyle bir durum var. Kehanet sistemleri terapi değildir. Siz terapi olarak kullanırsanız sizi enerjisi ile çeker. Bir süre bağımlı olursunuz. ARada arada anlatacağım nedir ne değildir.

Biraz evvel.... Tarot ve iskambil harici olanlar bir kehanet sistemi değil dediniz. Su ateş vs bakabilenlerde bu sitelerde olmaz dediniz.. bizi çeken enerji değil merak olmasın...

neden süreklı bırazdan bırazdan yazıp duruyorsunuz ?sorular bırıktı yazın hepsını okuyalım

Biraz evvel.... Tarot ve iskambil harici olanlar bir kehanet sistemi değil dediniz. Su ateş vs bakabilenlerde bu sitelerde olmaz dediniz.. bizi çeken enerji değil merak olmasın...
Astroloji ve el falı da ilimdir. İlim sahibi kişi fal sitesinde durmaz. Sadece ilim öğrenirken daha fazla kişide ilmini test etmek için oradadır. Böyle biri vardı Hakan Kırkoğlunun öğrencisi bir doktor. Gerçekten astroloji bakıp tecrübesini arttırıyordu. Puanı gerçekten astroloji baktığından % 88"de sürünüyordu. Sonra vefat etti nur içinde yatsın...

Günde 4 defa aynı konuda farklı kişilere baktırmak meraktan çok obsesyondur, enerji meselesidir bence :)

Bencede kuzumm bizi çeken merak:):) tamam işini kötüye alan,saçmalayan,sallayan ve pembeye bağlayan falcılar var zaten zaman zaman bunu konuşuyoruz.ama kahve ,katina fallarını arkadaş uydurma olarak nitelendirmiş.fakat ben kendi adıma söyleyim eğer uydurmayssa o kartlara veya telvelere bakarak çok spesifik şeyleri bildiklerini gördüm.sonu iyi olur kötü olur Allah blir tabi ama ben uydurma olduğunu düşünmüyorum.uyduruk falcılar var ama ona çok katılıyorum

Herkesin geçici obsesyonları olur :)) ( Yani herkes hayatında en az bir kere de olsa kendisine tersten bakar ) Obsesif de olsa marazi de olsa doğal seleksiyonu tamamlayıp rutine bağlanıyoruz... Çoğumuz sıramızı savdık... Enerji demişken " şu enerjimiz tutmadı, falını iade ettim canım " meselesi ne ola ki ? Çok meraklıyım bugünlerde... O kadar para vermeden evvel sorgulamak lazımdı ya neyse...Geçti artık...

astroloji ilimdir evet
kahve falı da doğru betimlenmiş
sarayda kadınlar söyleyemediklerini kendileri arasında bu yolla beyan edermiş..
ama fal okları diye KURAN da bahsedilen şeyler (ki açılımını tam olarak anlatabilmek haddime değil) ve gaybdan kısmı olarak haber alma diye bir durum söz konusu evet
hatta yaşanmış örneklenmiş ama lanetlenmiş
iskambil yada tarot var mı yok mu bilmem yada fal oku diye tabir edilen şey tam olarak ne manaya gelir

ya işte enerji beyin okuma dediğiniz minnoşlukta kahve falında falan yani:)

madem bu kadar iddialı girdiniz o zaman doğru ellere yönlendirin bakalım

su ve ateş falı ? kimler bakabilir ? gerçekten çıkar mı? tarot ve iskambil neden diğerlerinden farklıdır?

ha bu arada hayatım boyunca tek defa pınar diye bir hanıma iskambil baktırdım,bana ilk dediği şey ertesi gün olacak diye kehanette bulunduğu şey idi. onun ya bu akşam bir yada öğlen bir diye zamanladığı şeyi 2 ay sonra benim çabamla yaşadım. çok övülen iskambil kraliçesi fostu yani...

sevgiler :)

bu fallar arasında tek ilgimi çeken katinaydı hatta kendim bile ilk defa deste aldım merakımdan. fal işine de deli gibi katina baktırarak başladım çünkü tarottan nefret ediyordum ve dediğiniz gibi şu ana kadar sadece bir kişiye rastladım hakkını vererek bakan. her neyse.. katina için neden böyle diyorsunuz bana çok spesifik cevaplar verdi çünkü tamamen enerji meselesi mi?

Hakan kirkoglu basarilimi da ogrencisi olmus)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…