fallar neden cıkmıyor?bu soruyu soru birikmesini beklemeden yanıtlayın bence..Fal siteleri hakkında yazılmış o kadar yanlış tespitler var ki burada... (Doğruları yok değil tabi...) Dayanamadım... Eski bir fal sitesi çalışanı olarak sorusu olanlara neden fallarınız çıkmıyor isteyene cevap vereceğim.
(Bu arada söyleyeyim... Özelden beriden vb vs Tarot bakmıyorum. Müşteri kızıştırmaya burada değilim...)
Kahve Falı... (DAHA BAKABİLENE RASTLAMADIM-Tamamen Osmanlı dönemi kadınların dedikodu yapmak ve insanların ağzından laf almak için uydurulmuş bir araçtır.)fallar neden cıkmıyor?bu soruyu soru birikmesini beklemeden yanıtlayın bence..
Bence de neden fallar çıkmıyor ile başlayabilirsiniz... Ve sonra en çok da falcıların paslaşmalarını ve/veya bir kişinin 3-5 farklı isimle yorum yapmaları konusunda bildikleriniz varsa onları merak ediyoruz. Şayet mümkünse ve anlatırsanız çok faydası olur buradaki insanlara...fallar neden cıkmıyor?bu soruyu soru birikmesini beklemeden yanıtlayın bence..
Bence de neden fallar çıkmıyor ile başlayabilirsiniz... Ve sonra en çok da falcıların paslaşmalarını ve/veya bir kişinin 3-5 farklı isimle yorum yapmaları konusunda bildikleriniz varsa onları merak ediyoruz. Şayet mümkünse ve anlatırsanız çok faydası olur buradaki insanlara...
pekı ne sorulur ne sorulmaz soyleyın bılelım o zaman?ayrıca kadınlar en cok ilişkı durumu konusunda fal peşine düşer dolayısıyla bu soruları sormaları cok normal bence...Kahve Falı... (DAHA BAKABİLENE RASTLAMADIM-Tamamen Osmanlı dönemi kadınların dedikodu yapmak ve insanların ağzından laf almak için uydurulmuş bir araçtır.)
Katina... (Tamamen uydurma... İzmir'de çıkmışmış... Hiçbir yazılı veya canlı kaynakta görmedim eski İzmir geleneğinde böyle bir kart oyunu... Yunanistan"da uyduruldu. Tuttu...)
Edmond... (Ha katina ha Edmond... :))) )
Astroloji-El Falı-Su Falı-Ateş Falı-Duman Falı (Bunların bir kısmı varlıklarla, bir kısmı da yüksek ilimle bakılır. 20 - 30 TL'ye kimse kendisini yormaz. Gelişi kurtarmıyor... Çünkü yorumcu sizin yaptığınız ödemenin 3te 1ini alır.)
Tarot ve İskambil (Bunlar gerçektir... Ama internette yazan anlamlar geçerli anlamlar değildir. Fal sitesi yorumcuları genelde internetten anlamları öğrendiğinden söyledikleri tutmaz.)
Bunun yanında gerçekten bakanlar var. Ama sizler onlara o kadar ızdırap oluyorsunuz ki ölü bile olsa adam bana geri dönsün diye... Notlanma korkusu ve müşteriden bezdiğinden tamam yaaa. Adam dönecek diyor kısadan. Sonra sorular başlıyor. Ne zaman dönecek... O mu arayacak, ben mi? Nasıl olacak... Nerde buluşacaz. Yorumcu da başlıyor sallamaya.
Dediğim gibi yerlerde sürünen patlayan yorumların nedeni, daha fal nedir ne değildir, ne sorulur ne sorulmaz bilmediğinizden :)
Sonrasinda bize onerdigin onermedigin site ve falcilardan da bahsetsen cok yardimin olur, bakabileni bakamayani biliyorsun sanirimKahve Falı... (DAHA BAKABİLENE RASTLAMADIM-Tamamen Osmanlı dönemi kadınların dedikodu yapmak ve insanların ağzından laf almak için uydurulmuş bir araçtır.)
Katina... (Tamamen uydurma... İzmir'de çıkmışmış... Hiçbir yazılı veya canlı kaynakta görmedim eski İzmir geleneğinde böyle bir kart oyunu... Yunanistan"da uyduruldu. Tuttu...)
Astroloji-El Falı-Su Falı-Ateş Falı-Duman Falı (Bunların bir kısmı varlıklarla, bir kısmı da yüksek ilimle bakılır. 20 - 30 TL'ye kimse kendisini yormaz. Gelişi kurtarmıyor... Çünkü yorumcu sizin yaptığınız ödemenin 3te 1ini alır.)
Tarot ve İskambil (Bunlar gerçektir... Ama internette yazan anlamlar geçerli anlamlar değildir. Fal sitesi yorumcuları genelde internetten anlamları öğrendiğinden söyledikleri tutmaz.)
Bunun yanında gerçekten bakanlar var. Ama sizler onlara o kadar ızdırap oluyorsunuz ki ölü bile olsa adam bana geri dönsün diye... Notlanma korkusu ve müşteriden bezdiğinden tamam yaaa. Adam dönecek diyor kısadan. Sonra sorular başlıyor. Ne zaman dönecek... O mu arayacak, ben mi? Nasıl olacak... Nerde buluşacaz. Yorumcu da başlıyor sallamaya.
Dediğim gibi yerlerde sürünen patlayan yorumların nedeni, daha fal nedir ne değildir, ne sorulur ne sorulmaz bilmediğinizden :)
Bizi de çok yerden yere vurmayın... Nihayetinde ben bu merakın bir geçiş süreci olduğunu düşünüyorum. Bir nevi terapi... Olabildiğince daha az stresli atlattım bu süreci kendi adıma. Şu anda içimden hiç fal baktırmak gelmiyor.. merak etmiyorum yani... Ama burayı takip ediyorum. Bütün fallar patlasa da ben buradan edindiğim dostluklar arkadaşlıklar en büyük kazanımım... Bir dönem aptallaşıyoruz doğru ama hepimiz de akıllı kızlarız... Normale dönüyoruz önünde sonunda...pekı ne sorulur ne sorulmaz soyleyın bılelım o zaman?ayrıca kadınlar en cok ilişkı durumu konusunda fal peşine düşer dolayısıyla bu soruları sormaları cok normal bence...
pekı ne sorulur ne sorulmaz soyleyın bılelım o zaman?ayrıca kadınlar en cok ilişkı durumu konusunda fal peşine düşer dolayısıyla bu soruları sormaları cok normal bence...
evet sonunda kesınlıkle ozumuze donuyoruz ama bu donemler zor gecıyorBizi de çok yerden yere vurmayın... Nihayetinde ben bu merakın bir geçiş süreci olduğunu düşünüyorum. Bir nevi terapi... Olabildiğince daha az stresli atlattım bu süreci kendi adıma. Şu anda içimden hiç fal baktırmak gelmiyor.. merak etmiyorum yani... Ama burayı takip ediyorum. Bütün fallar patlasa da ben buradan edindiğim dostluklar arkadaşlıklar en büyük kazanımım... Bir dönem aptallaşıyoruz doğru ama hepimiz de akıllı kızlarız... Normale dönüyoruz önünde sonunda...
Bizi de çok yerden yere vurmayın... Nihayetinde ben bu merakın bir geçiş süreci olduğunu düşünüyorum. Bir nevi terapi... Olabildiğince daha az stresli atlattım bu süreci kendi adıma. Şu anda içimden hiç fal baktırmak gelmiyor.. merak etmiyorum yani... Ama burayı takip ediyorum. Bütün fallar patlasa da ben buradan edindiğim dostluklar arkadaşlıklar en büyük kazanımım... Bir dönem aptallaşıyoruz doğru ama hepimiz de akıllı kızlarız... Normale dönüyoruz önünde sonunda...
Biraz evvel.... Tarot ve iskambil harici olanlar bir kehanet sistemi değil dediniz. Su ateş vs bakabilenlerde bu sitelerde olmaz dediniz.. bizi çeken enerji değil merak olmasın...Yerden yere vuruyor gözüküyorsam özür dilerim. Şöyle bir durum var. Kehanet sistemleri terapi değildir. Siz terapi olarak kullanırsanız sizi enerjisi ile çeker. Bir süre bağımlı olursunuz. ARada arada anlatacağım nedir ne değildir.
neden süreklı bırazdan bırazdan yazıp duruyorsunuz ?sorular bırıktı yazın hepsını okuyalımYerden yere vuruyor gözüküyorsam özür dilerim. Şöyle bir durum var. Kehanet sistemleri terapi değildir. Siz terapi olarak kullanırsanız sizi enerjisi ile çeker. Bir süre bağımlı olursunuz. ARada arada anlatacağım nedir ne değildir.
Astroloji ve el falı da ilimdir. İlim sahibi kişi fal sitesinde durmaz. Sadece ilim öğrenirken daha fazla kişide ilmini test etmek için oradadır. Böyle biri vardı Hakan Kırkoğlunun öğrencisi bir doktor. Gerçekten astroloji bakıp tecrübesini arttırıyordu. Puanı gerçekten astroloji baktığından % 88"de sürünüyordu. Sonra vefat etti nur içinde yatsın...Biraz evvel.... Tarot ve iskambil harici olanlar bir kehanet sistemi değil dediniz. Su ateş vs bakabilenlerde bu sitelerde olmaz dediniz.. bizi çeken enerji değil merak olmasın...
Bunu merakla bekliyoruz :))falcıların paslaşmalarını ve/veya bir kişinin 3-5 farklı isimle yorum yapmaları konusunu açıklarım birazdan. :) Daha komiklerini de anlatırım hatta...
Herkesin geçici obsesyonları olur :)) ( Yani herkes hayatında en az bir kere de olsa kendisine tersten bakar ) Obsesif de olsa marazi de olsa doğal seleksiyonu tamamlayıp rutine bağlanıyoruz... Çoğumuz sıramızı savdık... Enerji demişken " şu enerjimiz tutmadı, falını iade ettim canım " meselesi ne ola ki ? Çok meraklıyım bugünlerde... O kadar para vermeden evvel sorgulamak lazımdı ya neyse...Geçti artık...Astroloji ve el falı da ilimdir. İlim sahibi kişi fal sitesinde durmaz. Sadece ilim öğrenirken daha fazla kişide ilmini test etmek için oradadır. Böyle biri vardı Hakan Kırkoğlunun öğrencisi bir doktor. Gerçekten astroloji bakıp tecrübesini arttırıyordu. Puanı gerçekten astroloji baktığından % 88"de sürünüyordu. Sonra vefat etti nur içinde yatsın...
Günde 4 defa aynı konuda farklı kişilere baktırmak meraktan çok obsesyondur, enerji meselesidir bence :)
Astroloji ve el falı da ilimdir. İlim sahibi kişi fal sitesinde durmaz. Sadece ilim öğrenirken daha fazla kişide ilmini test etmek için oradadır. Böyle biri vardı Hakan Kırkoğlunun öğrencisi bir doktor. Gerçekten astroloji bakıp tecrübesini arttırıyordu. Puanı gerçekten astroloji baktığından % 88"de sürünüyordu. Sonra vefat etti nur içinde yatsın...
Günde 4 defa aynı konuda farklı kişilere baktırmak meraktan çok obsesyondur, enerji meselesidir bence :)
Kahve Falı... (DAHA BAKABİLENE RASTLAMADIM-Tamamen Osmanlı dönemi kadınların dedikodu yapmak ve insanların ağzından laf almak için uydurulmuş bir araçtır.)
Hakan kirkoglu basarilimi da ogrencisi olmusAstroloji ve el falı da ilimdir. İlim sahibi kişi fal sitesinde durmaz. Sadece ilim öğrenirken daha fazla kişide ilmini test etmek için oradadır. Böyle biri vardı Hakan Kırkoğlunun öğrencisi bir doktor. Gerçekten astroloji bakıp tecrübesini arttırıyordu. Puanı gerçekten astroloji baktığından % 88"de sürünüyordu. Sonra vefat etti nur içinde yatsın...
Milliyet in burç yorumcusu değil miydi o ? Sürekli tekrar eder kendini ? Seansı da 1000 TL idi bir süre önce. Şimdi ne kadar acaba?Hakan kirkoglu basarilimi da ogrencisi olmus)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?