Sonuna kadar katılıyorum....Tarot-iskambil baştacı diğerleri tu kaka demek ne kadar mantıklı? Burada deneyimlerimize göre bılıyoruz ki kart fallarında veya kahvenin eciş-bücüş şekilleri........hepsi hikaye......Örnek Venceremos...Bir arkadaşıma kahve bakmıştı, falını okudum.......PES dedim.....Ben paraya kıyamadım:) tarot attım KESİNLİKLE kahveden aşağı bir fal gelmedi...Tarotta mümkün değildi o anlattıgı seyleri bilmesi....Sezarın hakkı sezara,hak edene hakkı da verilir buradaBu arada şu an benim için gerçekten hiç sırası değil ama şunu söylemeden geçeneyeceğim; birçoğunuzun bildiği gibi eskiden fal bakıyordum kahve ve katina. Katinadan bazı insanlar hakkında yaptığım yorumların çıkmasına benim bile ağzım açık kalıyordu. Kehanet sistemini bilmem ama metafizik ciddi anlamda ilgi alanımdır ve şunu diyebilirim ki içinde bulunduğumuz frekans ağı kesinlikle fal olayını imkanlı hale getirir. Geleceği yorumlamak ise kelebek etkisidir. Mesela ben yakın bir dostuma bir hırsızlık yaşayacağını söyledim o an ben de çok ihtimal vermedim. 1 ay sonra bir seyahatinde yaşadı ve bunu yapan bu işe yatkınlığı olan biriydi ve kendi arkadaşıydı. Ben olaylardan sonra öğrendim tabi bunları. Ama bu işe yatkın bir arkadaşın varsa, bir seyahat planın varsa yada seyahat gerektiren durumlar. Bunların kartlar ya da kahve fincanı aracılığıyla yorumlayabilen insanlar tarafından doğru şekilde yorumlanması kesinlikle imkansız değil.
Profil bana biraz ilginç geldi Capellacığım. Yanlış görmediysem 2014 ten beri var ama girdi yok? Yani çok iyi niyet göremedim tabi yanılıyor da olabilirim itham etmek istemem ama bunların hiçbiri pozitif bilime hizmet eden durumlar olmadığı için neye göre ayrıldığı hakkında da güçlü doneler lazım-
Sonuna kadar katılıyorum....Tarot-iskambil baştacı diğerleri tu kaka demek ne kadar mantıklı? Burada deneyimlerimize göre bılıyoruz ki kart fallarında veya kahvenin eciş-bücüş şekilleri........hepsi hikaye......Örnek Venceremos...Bir arkadaşıma kahve bakmıştı, falını okudum.......PES dedim.....Ben paraya kıyamadım:) tarot attım KESİNLİKLE kahveden aşağı bir fal gelmedi...Tarotta mümkün değildi o anlattıgı seyleri bilmesi....Sezarın hakkı sezara,hak edene hakkı da verilir burada
Sende mi "o ayrıntya" dikkat ettin:)) Kacar mı bizdenProfil bana biraz ilginç geldi Capellacığım. Yanlış görmediysem 2014 ten beri var ama girdi yok? Yani çok iyi niyet göremedim tabi yanılıyor da olabilirim itham etmek istemem ama bunların hiçbiri pozitif bilime hizmet eden durumlar olmadığı için neye göre ayrıldığı hakkında da güçlü doneler lazım
Öyle iğne deliklerinden geçmişiz ki kaçın kurasıyız artıkSende mi "o ayrıntya" dikkat ettin:)) Kacar mı bizden
Daha ilk mesajı ben yazarken gördüm ki zaten mesajım da o minvalde... beni daha önce o tip mesajla gördünüz mü ?Öyle iğne deliklerinden geçmişiz ki kaçın kurasıyız artık
Ben yazsam bu kadar aynisini yazardim baldancimtarotungizemi madem acmissiniz bir konu devam ettirelim. Mesela cok fal baktirmak gercekten olacak olani etkiler mi? Isler ters doner mi?
Bir de tam okuyamasam da anladigim kadariyla siz de elestiriyorsunuz bu sistemi, o zaman nicin zamaninda bir sitede falcilik yaptiniz?
Mesela ayrim yapmissiniz;iskambil, tarot, katina vs diye. Bense bunlarin hicbirine inanmiyorum. Geyik amacli kizlar onu mu atsak bunu mu atsak hangisinde iyi diyoruz ama benim tek inandigim histir. Bazi insanlarin hisleri kuvvetlidir, kimisinin ruyalari. Kisinin elindeki kart ya da fincan sadece aractir, his varsa konusur. Ama tabiki gelecek kelebek etkisiyle degisen bir olgu, neden cikiyor neden cikmiyor hususuna deginmiyorum o yuzden.
Ama boyle birazdan yazarimlar filan hic hos degil. Sohbet etmek isterseniz buyrun gelin, konusuruz. Ancak ders vereyim azicik edasindaysaniz, sagdan devam etmeniz daha nazik bir davranis olur. Sevgiler.
Hayatim neler yapiyorsun nasilsin :) Cook uzun zaman oldu ozlemisim :)Birisi gelmis yine bilmislik tasliyor kizlar allah askina soru soruyoruz bizde falcilarin bu siteye uye olmasi yasak degil mi ?!bunca yillik deneyimizle bizde anlattiklarini az cok biliyoruz belkide daha fazlasini. Neyin kafasi bu devami az sonra devami az sonra diyip yeteri kadar dikkat cekti :)capella79 ve Baldankabak in dediklerine sonuna kadar katıliyorum:)
Eki Görüntüle 1848105 O kadar ince ki sadece beni tanıyanlar anlayabilir
Ben baktırmıştim biraz pembeci gb geldi ama çok net hatirlamiyorm dinlemem lazımkızlar fal alemde Banu Doğru diye birine kahve baktırdım daha önce baktıran var mı? ben çok beğendim galiba bayaa hisli bi kadın
Ben baktırmıştim biraz pembeci gb geldi ama çok net hatirlamiyorm dinlemem lazım
Şu an içim cız etti süründürmeyin be yazık öyle sevgiye:)Ya bu bende de oldu. Şu andaki (sürüncemeli) erkek arkadaşım, beni New York'ta boğanın resim sırasında yakalamıştıO gün onu takdir etmiştim. Görüşmüyordum, telefonlarına çıkmıyordum, sevgili değildik, adam günlerce kamera kamera NYta beni aramış belki görürüm diye ve yakalamıştı Saat farkını da düşünün... Sen gittikten sonra haftalarca uyumadım demişti... Pehhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?