Binnaz Abla

Kızlar boşverin yaa. Biz niye fal baktırıyoruz.....meraktan.....
Az önce tarotungizemi gelip, ortaya bir merak bombası koydu,bıraktı, gitti. Büyük ihtimalle de kenarda yazdıklarımızı okuyup,bizi meraktan debelendirdiği için gülüyordur.

Ha,ilk yazdığı mesajda haksızmı,değil bence, 20-30 tlye hayatımızın gidişatını öğrenmeye calışıyoruz.....İyi.....varmı piyasada bir babayiğit de ben geleceği görürürm, dediğimin de arkasındayım,çıkmazsa paranızı iade edeceğim ama ücretim 200.....

Ha 200-500 isteyen de yok mu,vaaaar....Çok mu matah haltlar.....Yoooo......Hep çaresizliğimiz ve MERAKIMIZ sömürülüyor. Sayfalar dolusu yazı ve yıllarca yazılmış deneyimler var bu topikte....Hangimiz adam gibi falcı bulabildik.....Geçiniz...İçinden çıkamadığım,debelendiğim,denize düşen yılana sarılır hesabı bir derdim olmasa ne işim var falcılarla???

Madem bir şey anlatacaksın sevgili tarotungizemi, toptan anlat......Ya hiç başlamayacaktın, bizi kendi halimize bırakacaktın ya da 3-5 laftan sonra kenara çekilmek de nesi....Çok mu komik bu çaresiz,meraklı hallerimiz.

tarotungizemi 'nin dediklerinde doğruluk payı olan şu da var:anlamsız sorularla falcıyı da bıktıran insanlar.....Telvede falcı sayfalarını okudugumda ohaaa dediğim neler görüyorum: "evim olacakmı,kaçıncı katta olacak,denize mi bakacak..........Hayatıma gırecek erkek işi-boyu-mesleği ne olacak (önune gelen falcıya böyle fal atmış yuh...).......Alev alev yapacağım aşk nasıl olacak (Valla vardı böyle bir yorum,hatta print screen ile burada paylaşayım dedim ama sonra vazgeçtim,bulursam paylaşırım)

Bu arada onca fal baktırmış biri olarak katina-kahve-tarot vs........Önemli olan fala bakan kişi....NOKTA. N e fallar okuduk,duyduk, gelecek çıkmayabilir ama adam sana gelmişini-geçmişini,hislerini anlatyor ki anam olsa bilemez.....İsterse gelecek çıkmasın bu da bir yetenek ve ben şapka çıkarırım buna bile ve o begenmediğiniz online sitelerde bu tarz yorumcularda var.....

Son düzenleme:
Bu arada şu an benim için gerçekten hiç sırası değil ama şunu söylemeden geçeneyeceğim; birçoğunuzun bildiği gibi eskiden fal bakıyordum kahve ve katina. Katinadan bazı insanlar hakkında yaptığım yorumların çıkmasına benim bile ağzım açık kalıyordu. Kehanet sistemini bilmem ama metafizik ciddi anlamda ilgi alanımdır ve şunu diyebilirim ki içinde bulunduğumuz frekans ağı kesinlikle fal olayını imkanlı hale getirir. Geleceği yorumlamak ise kelebek etkisidir. Mesela ben yakın bir dostuma bir hırsızlık yaşayacağını söyledim o an ben de çok ihtimal vermedim. 1 ay sonra bir seyahatinde yaşadı ve bunu yapan bu işe yatkınlığı olan biriydi ve kendi arkadaşıydı. Ben olaylardan sonra öğrendim tabi bunları. Ama bu işe yatkın bir arkadaşın varsa, bir seyahat planın varsa yada seyahat gerektiren durumlar. Bunların kartlar ya da kahve fincanı aracılığıyla yorumlayabilen insanlar tarafından doğru şekilde yorumlanması kesinlikle imkansız değil.

-
Sonuna kadar katılıyorum....Tarot-iskambil baştacı diğerleri tu kaka demek ne kadar mantıklı? Burada deneyimlerimize göre bılıyoruz ki kart fallarında veya kahvenin eciş-bücüş şekilleri........hepsi hikaye......Örnek Venceremos...Bir arkadaşıma kahve bakmıştı, falını okudum.......PES dedim.....Ben paraya kıyamadım:) tarot attım KESİNLİKLE kahveden aşağı bir fal gelmedi...Tarotta mümkün değildi o anlattıgı seyleri bilmesi....Sezarın hakkı sezara,hak edene hakkı da verilir burada

Profil bana biraz ilginç geldi Capellacığım. Yanlış görmediysem 2014 ten beri var ama girdi yok? Yani çok iyi niyet göremedim tabi yanılıyor da olabilirim itham etmek istemem ama bunların hiçbiri pozitif bilime hizmet eden durumlar olmadığı için neye göre ayrıldığı hakkında da güçlü doneler lazım

Sende mi "o ayrıntya" dikkat ettin:)) Kacar mı bizden

tarotungizemi madem acmissiniz bir konu devam ettirelim. Mesela cok fal baktirmak gercekten olacak olani etkiler mi? Isler ters doner mi?

Bir de tam okuyamasam da anladigim kadariyla siz de elestiriyorsunuz bu sistemi, o zaman nicin zamaninda bir sitede falcilik yaptiniz?

Mesela ayrim yapmissiniz;iskambil, tarot, katina vs diye. Bense bunlarin hicbirine inanmiyorum. Geyik amacli kizlar onu mu atsak bunu mu atsak hangisinde iyi diyoruz ama benim tek inandigim histir. Bazi insanlarin hisleri kuvvetlidir, kimisinin ruyalari. Kisinin elindeki kart ya da fincan sadece aractir, his varsa konusur. Ama tabiki gelecek kelebek etkisiyle degisen bir olgu, neden cikiyor neden cikmiyor hususuna deginmiyorum o yuzden.

Ama boyle birazdan yazarimlar filan hic hos degil. Sohbet etmek isterseniz buyrun gelin, konusuruz. Ancak ders vereyim azicik edasindaysaniz, sagdan devam etmeniz daha nazik bir davranis olur. Sevgiler.

ben de buradaki arkadaşlardan yararlanan biri olarak iki kelam etmek isterim. bu yazan arkadaşı zerre ciddiye almıyorum. çok bilmiş öğretmen edalarına da ayrıca sinir oldum.

para benim, zaman benim... ister kahve atarım ister boş fincan atarım. gayet eğitimli, akıllı, mantıklı insanlarız. insanlar buraya gelip patlayan fallarını yazıyorlarsa çoğu GEYİK amaçlı yazılardır. yoksa çoğumuzun da bi tarafında değil. Siz hiiiiiç zahmete girmeyin açıklamalar yapmakla filan. önce tavrınızı ve tarzınızı düzeltin bence.

Cherryyyyy yine ban yemissin. Simdi mesaj yazamazsin ama okursun buralari yeni oje surdugunde kurumadan ojen bozulsun cherry!! Yine ban yemissin, merakta kaldim

Bu arada yüz yüze baktırdığım bir falcı, medyum ikisinden biri tam bilmiyorum , bana eski erkek arkadaşımla ilgili bir dönüş olcak ama daha çok sen hesaplaşma anlamında olcak senin için demişti. Ben de yani 4 ay olmuş dönmemiş şimdi nerden aklına esicek de yazıcak diye düşünmüştüm, kader ağlarını ördü valla oldu :) Bu falcı arkadaşımıza da ben 160 tl verdim bu arada amaaa inanın ki öyle olduğunu bilmiyordum. Bsit 10 tllik kahve falı edasıyla gittim, şoka girdim ama şunu da söyleyyim kimse 1 saat 45 dakika bana seans yapmamıştı, enerji alış verişi bile yaptı ki ben geçmiş zamanda reikiyle meditasyonla da uğraştım keisnlikle dalavera değildi parasından çok kadının söylediklerine yaptıklarına şoka girdim. Ama daha önceden yazdığım gibi tüm tellwe, falsepeti, byv serkan, falimpir,binnazablada baktırdığım ve bana söylenen şeyi o da söyledi. Şimdi diceksiniz ki neden hala abartıp baktırıyorsun daha ne istiyorsun, ben o kadar inanmıyorum ki hala beni mutlu etmek için ya da seviyor gördükleri için öyle yorumladuıklarını düşünüyorum , yüz yüze baktırdığım falcı hariç!

Ben yazsam bu kadar aynisini yazardim baldancim Egolar baya yuksek ben bilirim edasi hepsinde var ama cok azinda o dedigin his var iste olmayan maalesef belli oluyor

Birisi gelmis yine bilmislik tasliyor kizlar allah askina soru soruyoruz bizde falcilarin bu siteye uye olmasi yasak degil mi ?!bunca yillik deneyimizle bizde anlattiklarini az cok biliyoruz belkide daha fazlasini. Neyin kafasi bu devami az sonra devami az sonra diyip yeteri kadar dikkat cekti :) capella79 ve Baldankabak in dediklerine sonuna kadar katıliyorum:)

Hayatim neler yapiyorsun nasilsin :) Cook uzun zaman oldu ozlemisim :)

Eki Görüntüle 1848105 O kadar ince ki sadece beni tanıyanlar anlayabilir

Ya bu bende de oldu. Şu andaki (sürüncemeli) erkek arkadaşım, beni New York'ta boğanın resim sırasında yakalamıştı O gün onu takdir etmiştim. Görüşmüyordum, telefonlarına çıkmıyordum, sevgili değildik, adam günlerce kamera kamera NYta beni aramış belki görürüm diye ve yakalamıştı Saat farkını da düşünün... Sen gittikten sonra haftalarca uyumadım demişti... Pehhhh

kızlar fal alemde Banu Doğru diye birine kahve baktırdım daha önce baktıran var mı? ben çok beğendim galiba bayaa hisli bi kadın

Şu an içim cız etti süründürmeyin be yazık öyle sevgiye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…