Binnaz Abla

Fırsat bulursanız bi bakar mısınız ya çıkmış mı dedikleri acabaa??
Dinledim şimdi 20 gün önce baktırmışım canım ama çıkma ihtimali Cok düşük çünkü ne an nede geçmişte iyi değilmiş bende 10 tane söylediğini 2 si Tutmus benim için umarım sana dedigi güzel şeyler çıkar :)

Bu konuya kesinlikle katılıyorum. His kanalı olan insanların kahve yorumlaması mümkün... Veya anlamlarını keşfederek Katina... (Anlamları keşfetmek konusu uzun bir konu bu yüzden girmeyeceğim...) Bu 2 kehanet çeşidini yok saymamın nedeni çok fazla bunu kötüye kullanan olması. Hiç his olmadan, hiç bilgi olmadan sadece bazı kalıpları kullanarak insanları kötüye yönlendiren veya manipüle edenler var. (Bu konuda yazılmış kitaplardan bulursanız İnsan Üstülük Taslayanların İçyüzü - Metin And"a bir göz atabilirsiniz. Burada 12- 13 maddede fal bakarken hangi konulara değinilmeli, laf nasıl yuvarlanmalı anlatılır.)

Tarotu Edmond veya Katina"dan daha yüksek tutmamın bir nedeni var elbet. Klasik Reader Write Destesi aslında üzerine majik semboller eklenerek güçlendirilmiş bir deste olmasındandır. Zaman içinde üzerindeki sembollerle anlamları şekillenmiştir. Ama bazı handikapları vardır. (Bu konuda ayrıntılı bilgi almak isteyen Goole a Janus Tarot yazarak ayrıntılı bilgiye ulaşabilirler. )

Konu çok fazla derin... Birleşik Düşünce Alanı teorisinden, gayb nedire, son dönemde yapılan psikoloji deneylerinde tespit edilen fenomenlerden, zaman teorisine uzanıyor. Benim konuya girmekteki amacım biraz bilinçli tüketici olunması yolunda yardımcı olmaktı. Ama dışardan fal baktıranlar, içerde fal bakanlardan daha iyi biliyormuş her şeyi :)))) Öyle demişler ben gittiktin sonra. Eşyanın tabiatına ters bu dedikleri ama... Şimdi onlar biz "eşya" değiliz de derler eşye ne demek bilmeden :)

Mihenk noktanızı anladım. Lütfen konu hakkında bizi bilgilendirmeye devam edin. Derin konulara meraklıyız, alt yapı konusunda endişeniz olmasın, takıldığımız yerde sorarız elbette

Size sert çıktıysam çok özür dilerim ama güven duygusu tecrübeler sayesinde azalan bir duygu. Bu topikte neler olmuş,kimler neler yapmış.....sayfaları kurcaladıkça,yasadıkça görüyoruz, sizi de aynı kefeye koymayı hiç istemezdim çünkü size hak verdiğim noktalar vardı yerden göğe....

Son mesajınızda ayrıntıyla verdiğiniz bilgiler çok bilgili biri karşısında oldugumuzu düşündürdü. Bunları bizlerlee paylaşırsanız inanın zevkle okur,size minnettar oluruz.

Anladigim kadariyla siz online sitelerden fal bakiyordunuz ve kendinizi gelistirmek için bunu yaptınız. Şimdi de ya bakmiyorsunuz yada dışarda bu işi yüksek fiyatlara yapiyorsunuz. Yanlislik varsa düzeltin lütfen tamamen şahsi fikrimi söylüyorum cunku. Ben kendim 20 30 liralık fal için büyük beklenti yaratmiyorum tamamen his ve enerji ile yapılan birsey çünkü ve benim durumumu net olarak söyleyen yok olursada kendisini tebrik ederim . Bilgi vericem demişsiniz ama sadece fal çeşitleri hakkında bişeyler söylemişsiniz.

Şu an içim cız etti süründürmeyin be yazık öyle sevgiye:)

O emeklerin hatırına başladı ve sürdü zaten . Ama yok, yapılarımız çok farklı ve uzlaşamıyoruz. Telefonum, whatsapın (giriş çıkış saatlerinin, yazışmaların), fotoğrafların...vs vs kurcalanıp sorgulanmasına dayanamıyorum, sürekli sorgu halindeyiz. O savcı ben suçlu

Tek tek cevaplayayım yazdıklarınızı.
Mesela cok fal baktirmak gercekten olacak olani etkiler mi? Isler ters doner mi? : İşler ters dönmez. Tarotta şöyle bir durum oluyor. Ya Tarot dalga geçmeye başlıyor, anlamsız ve alakasız cevaplar veriyor, ya da anlık cevaplar veriyor. Yani o anda niyetinizdeki kişinin o anki düşüncesini iletiyor. Bu gibi açılımlar danışan kişiyi yanlış yönlendiriyor.

İlk 94 yılında Tarota başladığımda ben de sizin gibi çok inanmıyordum. Merakla başlamıştım. Daha sonra kartları yaktım. Yeniden başladığımda daha bilinçli oldum. Tarot bakmak da diğerleri gibi bir enerji meselesi. Bakan kişinin o gün o ay veya daha uzun enerjisi düşük olursa elle çektiği kartlar doğru çıkmaz. Bunları söylememin nedeni hepsini deneyimlemiş olmam. (Büyük ihtimal Jung"un eş zamanlılık ilkesi ve veya tesadüf ilkesi işliyor)

Gelecek kelebek etkisiyle değişen bir olgu demişsiniz. Tarotta genelde değişim olmaz. Son kartta aşk konusunda şöyle mesajlar verir: 1- Olmayacak-Bitecek / 2- Olacak Devam edecek / 3- Bu konunun ne olacağı daha belli değil, şekillenmesi için zaman var der. Ancak olacak dediği konularda bile insan iradesi devrededir. Yani insan kendi adımlar atmazsa veya atılan adımlara olumlu cevaplar vermezse Tarotun olumlu olacak dediği şeyler de gerçekleşmez. Çünkü en yüksek irade insandadır. Tarot sadece enerji olarak en yüksek ihtimali dile getirir.

Tarotta yorumcunun hislerinin devreye girdiği zamanlar vardır tabi. Kendimde ve başkasında gördüğüm şeyler oldu.

Siz de elestiriyorsunuz bu sistemi, o zaman nicin zamaninda bir sitede falcilik yaptiniz? demişsiniz. Eğitim sistemini sevmeyen ama okuyan, sevmediği bir işyerinde çalışan, rejime başladığında yüzünü buruşturarak havuç kemirmeye katlanan çok insan tanıdım hayatta. :) Ben de onlar kadar insanım sonuçta.

"birazdan... birazdan" diye yazma nedenim konunun çok ayrıntı taşıması ve benim her an bilgisayar başında olmamam olabilir mi acaba? Nezaketimde bir kusur göremedim. Ama zaten yolu sağdan olanlardan olduğumdan kusurlarım için af dilemekten de gocunmam :) Varsa kusurumuz affola...

Mihenk noktanızı anladım. Lütfen konu hakkında bizi bilgilendirmeye devam edin. Derin konulara meraklıyız, alt yapı konusunda endişeniz olmasın, takıldığımız yerde sorarız elbette
Estağfurullah. Ben sadece çok merak ettim bu konuları. Çok fazla okudum. Ama her bilgi bölük pörçük... Bu birbirinden kopuk bilgileri kendi kafamda bir teori yaptım. Sonuçta her tezin bir antitezi var. Bu konularda çok fazla fenomen olduğundan tezler de yetersiz kalıyor. antitezler de...

Benim demek istediğim şuydu konuya başlarken:
İster şakasından, ister ciddi baktırın. Bu sistemlerin bir işleyişi ve işlemeyişi var. Burada olan kişilerin yaklaşımı ile kehanet sistemlerinden gerçek bir sonuç almaları çok olası değil. (İstisnalar kaideyi bozmaz.) Ama zarar görmeleri mümkün. Amacımın özeti buydu...

tarotungizemi peki gelecek için yani gerçek fal için ne yapmalıyız madem ? 30tl verdiğimle 500 tl verdiğim arasında bi fark yokta o yüzden? Nerde doğru insanlar biz niye bulamıyoruz ?

Ve bayanlar size net olayimla geldim.benim falimi sadece asenat ve venus amber dogru bildi digerleri patladi.bes yildir herkese baktirdim.sadece bu ikisi.herkes kaderin gelir gider ama bitmez dedi.venus ve asenat gelecek ama olmayacak sen istemiyeceksin baska birini esmer biri seni ondan sogutacak dediler bu kisiyi isteyeceksin dediler.birde yillar once ilkay bu erkekden bir cacik olmaz demisti.digerleri patladi.akliniza gelecek herkes patladi.bes yil denemedigim falci kalmadi

Nezaketeniz için teşekkür ederim.

Nezaketeniz için teşekkür ederim.
Siz topiği ne kadar zamandır takip ediyorsunuz peki..?. Uyelik baslangıcınız eski.neden müdahale etmek için şimdiye seçtiniz? Biz bu adı geçen sitelerinde burayı takip ettiğini biliyoruz. Manipüle edenlerde olduğu için zaman zaman her değerlendirmeyi buradan değil de kendi aramızda yaptığımız da oluyor...

Sonuçta kehanet / öngörü diye birşey var. Bunun örnekleri nadir de olsa var. Fiyat bence kıyas değil, bedava veya sembolik bir bedel karşılığı öngörülerini aktaran da var ve tabii ki işin şarlatanlık / dolandırıcılık/ istismar/manüplasyon tarafında sırf yüksek fiyat cezb eder mantığı ile 500 TL ye kadar fiyat koyan da var. Tabii bunların sonu hastane/karakolda bitiyor da işte o arada ne kaldırırlarsa

Ezcümle, şunu sormak isterim : Sanal fallar ne kadar güvenilir ? Kimler güvenilir? İsim veremeyebilirsiniz ama bizi hedefe ulaştıracak şeyler duymaktan hoşnut oluruz.
Puan kaygısı falcının samimiyeti etkiliyor tabii ki. Nelere dikkat etmeliyiz? Nasıl sormalıyız?

Keyif için verilen 20-30 TLye ben bir şey diyemem beklentiler yüksek olmadıkça. Bazı ki
tarotungizemi peki gelecek için yani gerçek fal için ne yapmalıyız madem ? 30tl verdiğimle 500 tl verdiğim arasında bi fark yokta o yüzden? Nerde doğru insanlar biz niye bulamıyoruz ?
Tarot açılımı yaptıracaksanız ve yorumcu size bir sürü şey söylüyorsa çok güvenmeyin. Her açılım bir konuyu hedef alır ve o konuda bazı ayrıntılar verir.

Ben 45 dakikalık Tarot seansları taraftarıydım. Konu hakkında ayrıntıları anlamak ve soranın soruları için en az 3 açılım yapılması taraftarıydım. Ama bu benim kendimi sınırlama tarzımdı. Farklı uygulayanlar var. Başarılı olanlar da... Ama fal sitesinde değil bu kişiler.

500 tl de verseniz, 5 tl de verseniz doğru söyleyip söylemediği yorumcunun vicdanıyla alakalıdır. Asıl tehlike Tarotun aracılığı ile bakan ve baktıran arasında kurulan enerji bağıdır. Bu enerji bağı manipüle edilebilir bir bağdır. (Buna inanmayan kişiler çok namuslu sanılan şamanizmde bile bunun yapıldığını, yapıp yapılmayacağının kişinin namusuyla ve tekamülüyle ilgili olduğunu Çembere Giriş - Olga Kharitidi kitabında okuyabilirler.)

Lütfen devam edin... yoruyoruz sizi ama madem başladınız :)))

Gelelim işin gıybet (Dedikodu) kısmına :)
Bir fala ödediğiniz ücretin 3 te birini falcı alır.
Ay sonu para kazanmış olması için günde en az 10 tane fal bakması gerekir.
Yazılı bakılan bir falın yazım süresi kopyala yapıştır değilse 15 ile 45 dakika olmak üzere bir zaman alır.
Karşı tarafın ne istediğini anlamak ve ona göre cevap uydurmak bir süre sonra ezber haline gelir.
Eğer gerçekten enerji ile yorum yapıyorsa, ne uğraşayım bunlarla diye düşününr ve ya enerjisini katmamaya başlar, ya da az yorum yapan bir yorumcu haline gelir, para kazanamaz ve bu işin peşini bırakır.

Ez cümle: Fal sitelerinde devamlı online olan kişinin falına güvenilmez. :) Gerçekten bakmayı biliyorsa bile atıyordur. Çünkü onun amacı orada size hizmet etmek değil, para kmazanıp hayatına devam etmektir.

Arada arada bakıyordum topiğe. Keyif için... Manipülatör olmadığımı samimi olduğumu anlamanız için isim vermeyeceğim kimin iyi baktığı konusunda. Sizin bildiklerinizi paylaştığınız gibi ben de bildiğimi paylaşıyorum sadece. Erkekler hakkında konuşan genç kızlara, yaşlı bir ablanızın erkeklere güvenmeyin demesi gibi bir iç dökümü benmkisi belki de

İşin bir diğer yönü şu:
Yorumcuyu bir kalp gibi düşünün. Danışanı ise onu besleyen kan. Beklentileriniz doğru ve sorularınız doğru olduğunda, yorumcunun da kalitesi artar. Bir kalp gibi düzgün atmaya başlar. Burada okuduğum kötü bulunan 2-3 isim var ki ben onların aslında çok iyi baktıklarını, ama müşterinin beklentileri doğrultusunda davrandıkları için fallarının patladığını biliyorum. Biraz bunlara üzüldüm belki de. :)

Cevap için teşekkürler. Ve diğer açıklamalar içinde. İlk andan beri nedense sizin erkek olduğunuz dair bir hissiyat oluştu bende.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…