- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
Mesela kim ola ki onlar :) teşekkürler verdiginiz bilgi için ama şunu gerçekten merak ettim dışarda bakıyor musunuz anladigim kadarı ile bilgi sahibi birisinizArada arada bakıyordum topiğe. Keyif için... Manipülatör olmadığımı samimi olduğumu anlamanız için isim vermeyeceğim kimin iyi baktığı konusunda. Sizin bildiklerinizi paylaştığınız gibi ben de bildiğimi paylaşıyorum sadece. Erkekler hakkında konuşan genç kızlara, yaşlı bir ablanızın erkeklere güvenmeyin demesi gibi bir iç dökümü benmkisi belki de
İşin bir diğer yönü şu:
Yorumcuyu bir kalp gibi düşünün. Danışanı ise onu besleyen kan. Beklentileriniz doğru ve sorularınız doğru olduğunda, yorumcunun da kalitesi artar. Bir kalp gibi düzgün atmaya başlar. Burada okuduğum kötü bulunan 2-3 isim var ki ben onların aslında çok iyi baktıklarını, ama müşterinin beklentileri doğrultusunda davrandıkları için fallarının patladığını biliyorum. Biraz bunlara üzüldüm belki de. :)
Son paragrafta yazdığınız kalp ve kan tarifiné uyan tek bir yorumcu oldu benim tecrübelerinden o da kahve falında. Sanal da kart enerjisine nedense güvenmiyorum. Siz ne dersiniz....Arada arada bakıyordum topiğe. Keyif için... Manipülatör olmadığımı samimi olduğumu anlamanız için isim vermeyeceğim kimin iyi baktığı konusunda. Sizin bildiklerinizi paylaştığınız gibi ben de bildiğimi paylaşıyorum sadece. Erkekler hakkında konuşan genç kızlara, yaşlı bir ablanızın erkeklere güvenmeyin demesi gibi bir iç dökümü benmkisi belki de
İşin bir diğer yönü şu:
Yorumcuyu bir kalp gibi düşünün. Danışanı ise onu besleyen kan. Beklentileriniz doğru ve sorularınız doğru olduğunda, yorumcunun da kalitesi artar. Bir kalp gibi düzgün atmaya başlar. Burada okuduğum kötü bulunan 2-3 isim var ki ben onların aslında çok iyi baktıklarını, ama müşterinin beklentileri doğrultusunda davrandıkları için fallarının patladığını biliyorum. Biraz bunlara üzüldüm belki de. :)
En ufak bir ara verişinizde bile size yuklendik bayagı....Eminim bunların olacagını bile bile yazdnız. Samimiyetınız ve cesaretınız için tesekkur ederim.Arada arada bakıyordum topiğe. Keyif için... Manipülatör olmadığımı samimi olduğumu anlamanız için isim vermeyeceğim kimin iyi baktığı konusunda. Sizin bildiklerinizi paylaştığınız gibi ben de bildiğimi paylaşıyorum sadece. Erkekler hakkında konuşan genç kızlara, yaşlı bir ablanızın erkeklere güvenmeyin demesi gibi bir iç dökümü benmkisi belki de
İşin bir diğer yönü şu:
Arada arada bakıyordum topiğe. Keyif için... Manipülatör olmadığımı samimi olduğumu anlamanız için isim vermeyeceğim kimin iyi baktığı konusunda. Sizin bildiklerinizi paylaştığınız gibi ben de bildiğimi paylaşıyorum sadece. Erkekler hakkında konuşan genç kızlara, yaşlı bir ablanızın erkeklere güvenmeyin demesi gibi bir iç dökümü benmkisi belki de
İşin bir diğer yönü şu:
Sonuçta kehanet / öngörü diye birşey var. Bunun örnekleri nadir de olsa var. Fiyat bence kıyas değil, bedava veya sembolik bir bedel karşılığı öngörülerini aktaran da var ve tabii ki işin şarlatanlık / dolandırıcılık/ istismar/manüplasyon tarafında sırf yüksek fiyat cezb eder mantığı ile 500 TL ye kadar fiyat koyan da var. Tabii bunların sonu hastane/karakolda bitiyor da işte o arada ne kaldırırlarsa
Ezcümle, şunu sormak isterim : Sanal fallar ne kadar güvenilir ? Kimler güvenilir? İsim veremeyebilirsiniz ama bizi hedefe ulaştıracak şeyler duymaktan hoşnut oluruz.
Puan kaygısı falcının samimiyeti etkiliyor tabii ki. Nelere dikkat etmeliyiz? Nasıl sormalıyız?
Sanal kartlara ben de inanmıyordum. Ama ilginç şekilde doğru çıkıyor. Hiç tanımadığınız bir kişi hakkında ve düşünceleri durumu hakkında sorunun yanında kartlardan bilgi alınıyor. Yukarıda yazdığım gibi 3-7-9 nolu kartlar soruyu soran kişi hakkında bilgi verir. Çok defa sormuşumdur. Bana mantıklı gelmese de sanal olarak da olsa çoğu zaman kartlar doğru çıkıyor. PHP ile yazılmış bir sanallık nasıl denk geliyor ben de çözemedim :) Fenomen işte :)Son paragrafta yazdığınız kalp ve kan tarifiné uyan tek bir yorumcu oldu benim tecrübelerinden o da kahve falında. Sanal da kart enerjisine nedense güvenmiyorum. Siz ne dersiniz....
İnanılmaz bir heyecan ve merak içinde okuyorum yazdıklarınızı.Öncelikle soru şöyle olmamalı "Menhmet"le ne olacak?" Ben böyle soru görünce gıcık olurdum banane ne olacağından derdim. Hatta son karta bakar, "Olacak ve olmayacak derdim içimden"
3-7-9 nolu kartlar ise yorumcunun yorum alan kişinin düşünme biçimi hakkında bilgi veren kartlardır. 1 nolu kartlar bazen doğru çıkmıyor o yüzden ben genelde en son bakardım bu karta ve dikkate almazdım. . Kaldı mı elimizde 10 kartlık açılımdan 6 kart... Ben bir açılıma 14 soru soran kişiye denk gelmiştim bir keresinde. Bunu da yapmayın mesela :)
Bakın 2-4-8 numaralı kartlar kritik kartlardır. Sorduğunuz sorunun hikayesini nedenlerini verir. Eğer soruyu yöneltirken sorduğunuz kişiyle ayrı mısınız? Hiç bir araya geldiniz mi? Yoksa beraber misiniz bilgi verirseniz, doğru bir tarotçu size nedenleriyle konunun ileride nasıl şekilleneceğini anlatabilir.
Bu yüzden konuyu şöyle sormakta fayda var: Aklımdaki kişi A. Bu kişiyle şöyle bir şey yaşadım (hoşlandım çıktım vb vs) Şimdi durumumuz bu. Önümüzdeki bir ay içinde aramızdaki ilişkimizde ne gibi gelişmeler olacak.
Burç belirtmekte de kimi zaman fayda olabiliyor. Örneğin Oğlak burcu birini sordunuz ama bir kupa kralı çıktı açılımda. Bu kartı yorumcu hisleriyle daha doğru yorumlayabilir. Oğlak kişisi artık bir su burcu gibi davranıyor olabilir. Bir su burcu erkekten akıl alıyor olabilir. Sizle ilgilenen su burcu bir başka kişi olabilir. Eğer kişinin burcunu baştan söylerseniz yorumcunun enerjisini niyetinizdeki kişinin burcu acaba su mu diye yormayıp, seçenekler konusunda hislerini daha rahat akmasını sağlayabilirsiniz.
En ufak bir ara verişinizde bile size yuklendik bayagı....Eminim bunların olacagını bile bile yazdnız. Samimiyetınız ve cesaretınız için tesekkur ederim.
Sunu sormak istyorum,bazen ısrarla ne gorursen söyle,olumlu-olumsuz acıgız desekte yınede bızden o enerjıyı almadkları içinmi klasik "pembe"jargonu kullanyorlar?
Belki de enerjim çok maskülen.Cevap için teşekkürler. Ve diğer açıklamalar içinde. İlk andan beri nedense sizin erkek olduğunuz dair bir hissiyat oluştu bende.....
Topikteki kızların çoğunluğu emeğe saygı desturu ile 1 puan vermezler. 1 puan veren ya da olumsuzu olgunlukla karsilayamayanlar ve bunu bu topikte paylaşıp tepinenlerde bu konudaki hakkaniyetli tepkilerimizden dolayı fazla barinamayip gittiler ya da duygularını içlerinde saklamayı öğrendiler. Başarısız yorumcuları da biz eledik zaten. Kendimden örnekleyeyim yaklaşık 2.5 ayda 25 faldan tek biri olumsuz du ve bana en iyi gelen fal bu oldu. Özensiz oluşuna icerlesemde kendimi toplamam anlamında katkısına minnettarım. Hepsine de aynı soruyu sormuştum. Sizin sorulmasını tavsiye ettiğiniz şekilde. .Olumlu olumsuz açığım diyip, 1 notu veren çok var :) Bundan dolayı elbette.
Belki de enerjim çok maskülen.
Dışarda bakmıyorum. Tarot bir dönem eksik olan bilgimi tamamlayan bir eğitim süreciydi. Hesabı açtığım sırada bakıyordum Tarot. O yüzden profil isminde Tarot geçiyor. Bir ara değiştiririm üşenmezsem :)Mesela kim ola ki onlar :) teşekkürler verdiginiz bilgi için ama şunu gerçekten merak ettim dışarda bakıyor musunuz anladigim kadarı ile bilgi sahibi birisiniz
Sözüm meclisten dışarı... Gelen sorular, beklentiler ve bir yorumcunun karşılaştığı öfkeleri size anlatamam. Bir gün sırf keyif için bunu bir gün kitap yapacağım. Ama hemen bir örnek soru vereyim:Topikteki kızların çoğunluğu emeğe saygı desturu ile 1 puan vermezler. 1 puan veren ya da olumsuzu olgunlukla karsilayamayanlar ve bunu bu topikte paylaşıp tepinenlerde bu konudaki hakkaniyetli tepkilerimizden dolayı fazla barinamayip gittiler ya da duygularını içlerinde saklamayı öğrendiler. Başarısız yorumcuları da biz eledik zaten. Kendimden örnekleyeyim yaklaşık 2.5 ayda 25 faldan tek biri olumsuz du ve bana en iyi gelen fal bu oldu. Özensiz oluşuna icerlesemde kendimi toplamam anlamında katkısına minnettarım. Hepsine de aynı soruyu sormuştum. Sizin sorulmasını tavsiye ettiğiniz şekilde. .
Haberdar olursak başlıktan memnuniyetle takip edenler olacaktır. Obsesiflik ve fal tmsürecini tamamladım. Konuya merak saldım. Bir rider White destesı de edindim ana şimdilik hazır hissetmiyorum kendimi. Ve bugün gördüm kı o kadar kolay olmayacak. Çok teşekkür ederim hoşgörü ve bilgilendirme için. Umarım daha sık olursunuz burada.Dışarda bakmıyorum. Tarot bir dönem eksik olan bilgimi tamamlayan bir eğitim süreciydi. Hesabı açtığım sırada bakıyordum Tarot. O yüzden profil isminde Tarot geçiyor. Bir ara değiştiririm üşenmezsem :)
Son bir yılda enerji konularında danışmanlık yapıyorum. Ama konuya dalma sebebim reklam vb vs olmadığından şimdi bundan bahsetmek doğru olmaz. Bir gün o konuda bir başka topiğe dalar ve bildiklerimi aktarırım veya bir başlık açarım. Günü bugün değil en azından :)
Tesekkur ederim bunu ısrarla sordum fal baktırmak gibi düşüncem yoktu bunu bilmenizi isterim. Sadece meraktan dolayi sordum ve açıkçası affına sığınarak acaba müşteri toplama olabilir mi dedim ama sonraki yazilarinizda bilginiz belli bu yüzden bir gün bakmaya karar verirseniz bilgi sahibi olmak isterim kendi adıma... bir ara bende merak sarmıştım tarota ama dediğiniz gb alıştırmak için kendimi aynı soru ayni insanlar olunca kartlar sacma cevaplar verdi bende bıraktımDışarda bakmıyorum. Tarot bir dönem eksik olan bilgimi tamamlayan bir eğitim süreciydi. Hesabı açtığım sırada bakıyordum Tarot. O yüzden profil isminde Tarot geçiyor. Bir ara değiştiririm üşenmezsem :)
Son bir yılda enerji konularında danışmanlık yapıyorum. Ama konuya dalma sebebim reklam vb vs olmadığından şimdi bundan bahsetmek doğru olmaz. Bir gün o konuda bir başka topiğe dalar ve bildiklerimi aktarırım veya bir başlık açarım. Günü bugün değil en azından :)
Haberdar olursak başlıktan memnuniyetle takip edenler olacaktır. Obsesiflik ve fal tmsürecini tamamladım. Konuya merak saldım. Bir rider White destesı de edindim ana şimdilik hazır hissetmiyorum kendimi. Ve bugün gördüm kı o kadar kolay olmayacak. Çok teşekkür ederim hoşgörü ve bilgilendirme için. Umarım daha sık olursunuz burada.
Çok teşekkür ederim bilgiler için... şüphe ile başlasakta sonrası çok keyifli ve bilgilendirici oldu. Sağolun...Size tavsiyem:
Kartları tahta demir vb vs temas ettirmeyin. İpek örtüye sarın öyle saklayın, ipek üzerinde bakın. İnternetteki ve kitaplardaki anlamların bir çoğu yanlış. Ata Nirun"un bilinmeyen sitesinden anlamlara bakın. Biraz karışıktır ama tamamen deneyimleriyle yazılmış kart anlamları orada... Kendinize açılım yaptığınızda veya bir tanıdığınıza 3. karta bakın. o kart sizin konu hakkında duygu düşüncenizi anlatır. Buradan kart anlamlarını daha rahat çözersiniz. Bazıları kartlar enerjisine alışsın diye yastık altına koyar yatar. Olabilir bir yöntem. Kartlarınıza başkası dokunmasın. Bir de Google a Janus Tarot yazın. Oradaki Tarot bilgisi sağlamdır. Nasıl işlediğini anlarsınız.
Tesekkur ederim bunu ısrarla sordum fal baktırmak gibi düşüncem yoktu bunu bilmenizi isterim. Sadece meraktan dolayi sordum ve açıkçası affına sığınarak acaba müşteri toplama olabilir mi dedim ama sonraki yazilarinizda bilginiz belli bu yüzden bir gün bakmaya karar verirseniz bilgi sahibi olmak isterim kendi adıma... bir ara bende merak sarmıştım tarota ama dediğiniz gb alıştırmak için kendimi aynı soru ayni insanlar olunca kartlar sacma cevaplar verdi bende bıraktım
Belki de o isimler sitelerden bağımsız fal bakmak isterler, böylece puan kaygıları olmaz. Mail ile, facebook aracılığı ile, kendi internet siteleri üzerinden fal bakmaları çözüm olabilir mi?
Daha evvel bahsettiniz bu konudan ama net olarak anlayamadım. Tekrar sormadan mahsur olmadığını umarak soruyorum. Sık fal baktirmak gidisatı olumsuz etkiler mi ? Kafa karışıklığı na sebep olduğu aşikar. Aynı fincanı aynı gün birden fazla yorumcuya gönderdiğim bir zaman dilimi olmuştu.İnstagramda vb vs bakanlar var tabi. Ama denemediğim için bilemiyorum kim iyi kim kötü. Kim atıyor. Şunu biliyorum fakat. İnsan ve para konu oldu mu, çok kişi merak eden kişiyi vicdan azabı olmadan kandırıyor.
Benim bunu yapmama sebebim karmaya inanmam oldu. Yoksa enerjisi olup önce düzgün bakıp sonra danışanını çıkarı için manipüle eden insanlar bile tanıdım.
VB VS :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?