Binnaz Abla

Kahve konusu bana çok uzak. İşleyişi tamamen bakan kişinin enerjisi ve dürüstlüğü ile ilgili. Ben de hiç kahve bakabilen olmadı. Ama eğer bir enerji potansiyeli varsa çok baktırmak o enerjiyi değiştirmez. Ama evreni aynı soruyla çok meşgul etmek yerine dua ile o enerjiyi beslemek olumluya çevirmeye çalışmak daha doğrudur.

Tarotta ise durum şöyledir:
İLk sorduğunuzda size nihai cevabı verir. Veya yine gel şimdi bu sorunun sırası değil der.
Sonrasında sorduklarınızda Tarot ya anlık cevaplar verir, ya da saçma sapan kartlar çıkmaya başlar.

Sık bakılan tarotta anlık cevaplar şöyle bir şeydir: Evet bu iş olacak der. O gün hareket ederseniz o iş olur. Ama gelecekte bozulabilir de. O gün olacak diyen Tarot ertesi gün olmayacak der: O iş olmaz. (Bu anlattığım tamamen deneyimime dayanmaktadır. Verdiğim cevaplar da deneyim ve okuduklarım ve bu işle ilgili kişilerle paylaştıklarıma dayanıyor. Bu yüzden kahve konusunda net bir şey diyemiyorum. Ama enerjiyi kötüye çeviren araçlar olmaz: kahve ya da Tarot veya başka şey. Ya sizsinizdir. Veya enerjinizi teslim ettiğiniz yorumcu bu konuda etki edebilir kötü niyetliyse. Çünkü yorum yapan kişiye karşı aslında bilinçaltınızı açmış oluyorsunuz. O da enerji ile ekim yapabiliyor teorik olarak.)

Yani, sık fal baktırmak durumu negatif pozitif etkilemez. Ama doğru cevaplar almanız pek olası değildir. Sık baktırıyorsanız bu hafta neler olacak diye baktırın. Süreyi daraltın. AYrıca bir oyun gibi görün. Yukarıda bahsettiğim gibi manipülasyona açık bir durumdur danışmak... Artı enerjinizden yer.

Son düzenleme:
Anladım. Tekrar teşekkür ederim. Aslında merak ettiğim çok şey var hazır konuya vakıf birini bulmuşken ama sizi de çok yorduk sanki. Tekrar teşekkür ederim. İyi geceler.

Geçenlerde bir arkadaş Taracayı sormuştu güncel fikrimi aktarayım;
Taracayı topikte yazan ilk kişi benim sanıyorum. İlk falım kahveydi ve gayet tutarlı gibiydi gelecek tutmamıştı ama ben geleceğe çok takmıyorum kafayı özellikle de tarih anlamında.
Tellwe de 40 kredim vardı(venceremos için almıştım) fal krizim tutunca Taraca'ya Ayna Falı attım ki ciddi özen bekliyordum. Tamamen sorum üzerinden yürüyüp senaryo yazdığı bir fal geldi. 40 lira az bir para değil o paranın kaçta kaçını aldığı umrumda değil hikaye dinlemek için vermedim ben o parayı. Her falın sonunda 3 soru sormanızı ister sormadım ve beğenmediğimi söyledim iade aldım. Ben bilemedi diye kızmıyorum gerçekten sorum üzerinden senaryo yazmasına, umursamazlığına kızıyorum ve asla tavsiye etmiyorum. Tellwede de puana hiç aldanmamak lazım çünkü falcı düşün puan aldığında falınızı iade edip mevcut yüzdesini koruyor. Sonuçta bu tavrından dolayı Taracayı asla tavsiye etmiyorum.

Yine deli dana gibi fal baktırdığım bu süreçte diyebilirim ki; favorim değişmedi yine Sezgi. Gelecek tarihi tutmasa da tekrar tekrar dinledim Hale Yıldırım da son zaman da denediğim çok başarılı bir isim. Kemal Devrim pembeye bağlıyor buna eminim ama hislerinin kuvvetli olduğuna da çok eminim. Son olarak; Benna Küçüker' e iskambil attım. Telefonda baktırdım başta bana senden telefon bekliyor dedi ben de asla aramam sebebi şu şu diyince o sebepten hikaye yazmaya başladı. Artık bu işin "kurdu" haline geldiğimiz için böyle uyanıklara katlanamıyorum ve Benna da "bizimla değıl"

Fal baktığım kısa dönemde insanlara mümkün olan en az bilgiyle fal bakmak isterdim yorumlarım yönlenmesin diye, kimsenin ağzından laf almaya çalışmazdım. Olumsuz görürsem mutlaka söylerdim.
Geçmişte beni kundalini reikiye uyumlayan reiki master fal bakmamam konusunda uyarmıştı ve bu dönemde aklıma şu geldi; insanlar fala göre karar alıp hayat şekillendiriyorlar ve bu ciddi karma borcu yaratır. Bu yüzden de fal bakmayı eğlence olarak bile tamamen bıraktım bir gün baktırmama kararını da aynı şekilde alırım umarım:) tarotungizemi bizlere güzel bir brifing vermiş okuyunca kendi adıma da bunları yazmak istedim:)

tarotungizemi öncelikle kizlar hepinize gunaydin ,güzel bir haftasonu olsun bizim icin:) Ben ilk basta gercekten olumsuz yaklastim ve buraya üye olup bilgi verip sonra bakin şurda burda bakiyorum diyen o kadar insan gelip gecti ki bizde artik deneyimlerimizle direk önyargili yaklasiyoruz.Bilgileriniz için tesekkurler kendi adima önyargili yaklastigim içinde kusura bakmayin demek istiyorum.Ayrica şu soru kisminada sonuna kadar katiliyorum mesela ben cok baktirdigim insana detay veririm boyle boyle oldu diye sizin verdiginiz soru örnegi gibide sorarim ama bazen ben bile ne sormusum ya bunun icin baktirilir mi derken buluyorum kendimi,özellikle telwede duvarda gordugumuz sorularin nasil oldugunu hepimiz biliyoruz bir yorumcuda gercekten hisleri bile olsa oyle bir durum icin kendini yormak enerjisini emmek istemiyor hakli olarak dolandirici olanlara hic bişey demiyorum onlar her gun sabahtan akşama online olup hazir kaliplarla fal bakiyorlar ama diğer isini hakkiyla yapanlarda bir süre sonra bikiyor galiba.

Günaydın tatlım nasılsın?
Yaaa özlemişim burda yazismayi..
Okuyordum ama hep kopamadim bağ oluştu...

_Makaron_ arada durtuyoo iyi geliyor.

Benim bugün içim çok sıkılıyor.Binnaz da kredim vardı sezgi ve asenat için bekletiyordum denk gelemedim onlara kime atmamı önerirsiniz?

tarotungizemi benim de verdiğiniz bilgiler çok hoşuma gitti...
Kızlar gibi bu konuda hiç bir bilgim yokk...
Sadece inandığım Evetttt kendi irademizle kaderimizi degistirebilecegimiz...
Vee en son yazdığınız gibi duâ ederek olumsuzluklardan kurtulabilecegimiz..

Benim aklıma tek bir soru takıldı.
Dediniz ya yorumcu kalp ise onu iyi beslemek gerekiyor...
Yani detaylı soru sormak...
Ben bununla ilgili gerçekten bu işleri hisleriyle yapan doğru kişi ise sadece isim yeterli oluyor gibi geliyor.... Tabii ki benim düşüncem..
Neyin ne olduğunu pat patt söylüyor...
Bu arada yazım şekliniz, üslubunuz yani kısacası enerjiniz çok güzel...

Canimmmm :) iyim cok sukur senide gozlerimiz ariyor,ara verdigini bildigim icin rahatsizda etmek istemiyorum insallah hersey yolundadir hayatinda

Çok çok şükür yolunda...
O en sancılı dönemlerim bitti artık stabil devam ediyor duygularım...

Teslim oldum kabullendim herşey yoluna girdi...

Yokkk kuzumm tam anlamıyla faldan kopamadim..
Arada yine baktirdim sadece beklentilerim değişti...
Merkezi olmaktan çıktı hayatımın...
Sohbet olsun gibi öylesine yanii..
Selenaya atıyorum arada çok seviyorum onun enerjisini çok dürüst ve özenli olması ve gerçekleri söylemesi rahatlatiyor benii..
Terapistim gibi olduuu..

Asenat galiba ramazandan sonra giricek baskada onerebilcegim kimse yok binnazdan kemal iyidi oda pembeci sonunu hep olumluya bagliyor
Evet ona da baktırdım gerçekten hisleri kuvvetli biri durum analizi,anlık durumda oldukça iyi ama pembeci diye inanasım gelmiyor hiç olumsuz söylediği biri yok sanırım Kemal Devrim'in:)

En guzelini yapiyorsun senin her zaman tevekkulune hayranim zaten,Allah herseyin iyisini versin nefesessim :) bende bu arada konusu gecmisken yaziyim Selena bende son durumlarimi bildi Asenat,Sezgi ve Geysuda bu dörtlü, Yesilcingeneyi begenmistim ama bu sefer sorudan yurumus begenmedim kizlar son durum bu :)

Kızlar naira suman cok uzun sürüyormu bakması dün sabah yolldım hala ses yok sadece alım yapıyor

Selena benim herseyimi biliyor kuzum inanılmaz bir hatun.
Hele son bakımda bir konu vardi kii özellikle belirtmedim banko bilmiş..
Asenat'ı merak ediyorum ama denk gelirse artık...

Yesilcingene yazmıştım tekrar yazayım...
Tavrı tarzı üslubu çok çok iyi fakat sanki soru üzerinden gidiyor gibi geldi de bana...
Detay verdiğim falda dokturmustu..
Başka hesaptan attım detay vermeden "enerjimiz tutmadı maalesef sevgiler" yazmıştı kiii arkadaşıma da detay vermeden attığı fal tam bir fiyasko geldii.
Bilemiyorum yine de hissiz bir insan olduğunu düşünmüyorum..
Hatta gerçekten özenli bakım yapması sorulara cevap vermesi yaklaşımı çok çok güzeldii..

Selena tellwedeki medyum Selena mıydı Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…