- 3 Aralık 2014
- 27
- 90
- 88
- 56
Daha evvel bahsettiniz bu konudan ama net olarak anlayamadım. Tekrar sormadan mahsur olmadığını umarak soruyorum. Sık fal baktirmak gidisatı olumsuz etkiler mi ? Kafa karışıklığı na sebep olduğu aşikar. Aynı fincanı aynı gün birden fazla yorumcuya gönderdiğim bir zaman dilimi olmuştu.
Anladım. Tekrar teşekkür ederim. Aslında merak ettiğim çok şey var hazır konuya vakıf birini bulmuşken ama sizi de çok yorduk sanki. Tekrar teşekkür ederim. İyi geceler.Kahve konusu bana çok uzak. İşleyişi tamamen bakan kişinin enerjisi ve dürüstlüğü ile ilgili. Ben de hiç kahve bakabilen olmadı. Ama eğer bir enerji potansiyeli varsa çok baktırmak o enerjiyi değiştirmez. Ama evreni aynı soruyla çok meşgul etmek yerine dua ile o enerjiyi beslemek olumluya çevirmeye çalışmak daha doğrudur.
Tarotta ise durum şöyledir:
İLk sorduğunuzda size nihai cevabı verir. Veya yine gel şimdi bu sorunun sırası değil der.
Sonrasında sorduklarınızda Tarot ya anlık cevaplar verir, ya da saçma sapan kartlar çıkmaya başlar.
Sık bakılan tarotta anlık cevaplar şöyle bir şeydir: Evet bu iş olacak der. O gün hareket ederseniz o iş olur. Ama gelecekte bozulabilir de. O gün olacak diyen Tarot ertesi gün olmayacak der: O iş olmaz. (Bu anlattığım tamamen deneyimime dayanmaktadır. Verdiğim cevaplar da deneyim ve okuduklarım ve bu işle ilgili kişilerle paylaştıklarıma dayanıyor. Bu yüzden kahve konusunda net bir şey diyemiyorum. Ama enerjiyi kötüye çeviren araçlar olmaz: kahve ya da Tarot veya başka şey. Ya sizsinizdir. Veya enerjinizi teslim ettiğiniz yorumcu bu konuda etki edebilir kötü niyetliyse. Çünkü yorum yapan kişiye karşı aslında bilinçaltınızı açmış oluyorsunuz. O da enerji ile ekim yapabiliyor teorik olarak.)
Ben teşekkür ederim & iyi geceler. Buradan müsait oldukça bildiğimi aktarırım. :)Anladım. Tekrar teşekkür ederim. Aslında merak ettiğim çok şey var hazır konuya vakıf birini bulmuşken ama sizi de çok yorduk sanki. Tekrar teşekkür ederim. İyi geceler.
pekı enerjı tutmama durumu olurmu yoksa ıyı falcı herkese tutturabılırmı?Ben teşekkür ederim & iyi geceler. Buradan müsait oldukça bildiğimi aktarırım. :)
tarotungizemi öncelikle kizlar hepinize gunaydin ,güzel bir haftasonu olsun bizim icin:) Ben ilk basta gercekten olumsuz yaklastim ve buraya üye olup bilgi verip sonra bakin şurda burda bakiyorum diyen o kadar insan gelip gecti ki bizde artik deneyimlerimizle direk önyargili yaklasiyoruz.Bilgileriniz için tesekkurler kendi adima önyargili yaklastigim içinde kusura bakmayin demek istiyorum.Ayrica şu soru kisminada sonuna kadar katiliyorum mesela ben cok baktirdigim insana detay veririm boyle boyle oldu diye sizin verdiginiz soru örnegi gibide sorarim ama bazen ben bile ne sormusum ya bunun icin baktirilir mi derken buluyorum kendimi,özellikle telwede duvarda gordugumuz sorularin nasil oldugunu hepimiz biliyoruz bir yorumcuda gercekten hisleri bile olsa oyle bir durum icin kendini yormak enerjisini emmek istemiyor hakli olarak dolandirici olanlara hic bişey demiyorum onlar her gun sabahtan akşama online olup hazir kaliplarla fal bakiyorlar ama diğer isini hakkiyla yapanlarda bir süre sonra bikiyor galiba.
Canimmmm :) iyim cok sukur senide gozlerimiz ariyor,ara verdigini bildigim icin rahatsizda etmek istemiyorum insallah hersey yolundadir hayatindaGünaydın tatlım nasılsın?
Yaaa özlemişim burda yazismayi..
Okuyordum ama hep kopamadim bağ oluştu...
_Makaron_ arada durtuyoo iyi geliyor.
Asenat galiba ramazandan sonra giricekBenim bugün içim çok sıkılıyor.Binnaz da kredim vardı sezgi ve asenat için bekletiyordum denk gelemedim onlara kime atmamı önerirsiniz?
Canimmmm :) iyim cok sukur senide gozlerimiz ariyor,ara verdigini bildigim icin rahatsizda etmek istemiyorum insallah hersey yolundadir hayatinda
Evet ona da baktırdım gerçekten hisleri kuvvetli biri durum analizi,anlık durumda oldukça iyi ama pembeci diye inanasım gelmiyor hiç olumsuz söylediği biri yok sanırım Kemal Devrim'in:)Asenat galiba ramazandan sonra giricekbaskada onerebilcegim kimse yok binnazdan kemal iyidi oda pembeci sonunu hep olumluya bagliyor
En guzelini yapiyorsun senin her zaman tevekkulune hayranim zaten,Allah herseyin iyisini versin nefesessim :) bende bu arada konusu gecmisken yaziyim Selena bende son durumlarimi bildi Asenat,Sezgi ve Geysuda bu dörtlü, Yesilcingeneyi begenmistim ama bu sefer sorudan yurumus begenmedim kizlar son durum bu :)Çok çok şükür yolunda...
O en sancılı dönemlerim bitti artık stabil devam ediyor duygularım...
Teslim oldum kabullendim herşey yoluna girdi...
Yokkk kuzumm tam anlamıyla faldan kopamadim..
Arada yine baktirdim sadece beklentilerim değişti...
Merkezi olmaktan çıktı hayatımın...
Sohbet olsun gibi öylesine yanii..
Selenaya atıyorum arada çok seviyorum onun enerjisini çok dürüst ve özenli olması ve gerçekleri söylemesi rahatlatiyor benii..
Terapistim gibi olduuu..
Selena benim herseyimi biliyor kuzum inanılmaz bir hatun.En guzelini yapiyorsun senin her zaman tevekkulune hayranim zaten,Allah herseyin iyisini versin nefesessim :) bende bu arada konusu gecmisken yaziyim Selena bende son durumlarimi bildi Asenat,Sezgi ve Geysuda bu dörtlü, Yesilcingeneyi begenmistim ama bu sefer sorudan yurumus begenmedim kizlar son durum bu :)
Selena tellwedeki medyum Selena mıydı Can'ımEn guzelini yapiyorsun senin her zaman tevekkulune hayranim zaten,Allah herseyin iyisini versin nefesessim :) bende bu arada konusu gecmisken yaziyim Selena bende son durumlarimi bildi Asenat,Sezgi ve Geysuda bu dörtlü, Yesilcingeneyi begenmistim ama bu sefer sorudan yurumus begenmedim kizlar son durum bu :)
Evet canim o ama maildende bakiyordu en son hala bakiyor mu bilmiyorum bende baktirali oldu baya hatta aman yokya dedigim biseydi zamani sasti kendiside diyor zaten zamanda iyi degilim diye sonucu cikicak mi bakalimSelena tellwedeki medyum Selena mıydı Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?