Benimde oyleydi falim ilki cok iyidi ama bu ikinci kez olani ilkinden bakmis ona gore yurumus sorudan :) ama ozenli kesinlikle belkide o gun modunda degildi mesela ecemde cok begenilir bende begenirim o kadini ama bazen gununde olmuyor kadinSelena benim herseyimi biliyor kuzum inanılmaz bir hatun.
Hele son bakımda bir konu vardi kii özellikle belirtmedim banko bilmiş..
Asenat'ı merak ediyorum ama denk gelirse artık...
Yesilcingene yazmıştım tekrar yazayım...
Tavrı tarzı üslubu çok çok iyi fakat sanki soru üzerinden gidiyor gibi geldi de bana...
Detay verdiğim falda dokturmustu..
Başka hesaptan attım detay vermeden "enerjimiz tutmadı maalesef sevgiler" yazmıştı kiii arkadaşıma da detay vermeden attığı fal tam bir fiyasko geldii.
Bilemiyorum yine de hissiz bir insan olduğunu düşünmüyorum..
Hatta gerçekten özenli bakım yapması sorulara cevap vermesi yaklaşımı çok çok güzeldii..
Güzel bişeyse çıksın canım inşallah :) ben Aslı'nda deli gibi asenat bekliyorum ama o yok fal diyetine girdim zaten bhndan sonra ayda bir iki bu sefer de selanayı ya da Kemal devrimi ikisinden birini denemek isterim Kemal devrimin de adı çok geçti ya meraklardayım :)Evet canim o ama maildende bakiyordu en son hala bakiyor mu bilmiyorum bende baktirali oldu baya hatta aman yokya dedigim biseydi zamani sasti kendiside diyor zaten zamanda iyi degilim diye sonucu cikicak mi bakalim
banaa ilk falı çıktı tamamen hem de zamanıyla birlikte, ikincisi beklemede. Başkasının yerine içip atmıştım, onda da çok isabetli yorumlar yaptı.Fırsat bulursanız bi bakar mısınız ya çıkmış mı dedikleri acabaa??
banaa ilk falı çıktı tamamen hem de zamanıyla birlikte, ikincisi beklemede. Başkasının yerine içip atmıştım, onda da çok isabetli yorumlar yaptı.
Kızlar kaçırdım yabana da isabetli geldi dinlerken falını ama bakalım..
Evet canim o ama maildende bakiyordu en son hala bakiyor mu bilmiyorum bende baktirali oldu baya hatta aman yokya dedigim biseydi zamani sasti kendiside diyor zaten zamanda iyi degilim diye sonucu cikicak mi bakalim
Nesibe falsepetinde mi?Selena,Asenat,Geysu,Sezgi ve Nesibe.Nesibeyi unutmusum kizlar simdi aklima geldi hatta dedikleri kadinin ,durumu bilenler onlar ama dedigim gibi su anki durumlar bu sonucuda insallah guzel olur guzel haberler veririm :)
Kızlar kaçırdım yakimdi bu
özeline attm cnmYa arkadaşlar Selena'ya çok yollamak istiyorum ama 1 ayda beklemek istemiyorum gerçekten, mailini bilen var mı yada nasıl bulabilirim?
Yazacaktım kii poramor yazmışYa arkadaşlar Selena'ya çok yollamak istiyorum ama 1 ayda beklemek istemiyorum gerçekten, mailini bilen var mı yada nasıl bulabilirim?
özeline attm cnm
İlginçtir. Para verdiğim fallarda hiç geleceğe dair somut bir şey gerçekleşmedi. Bir kere serkan hariç. Bu polinin 2 dediği şeyi haftasında yaşadım ki ikisininde de verdiği harf ile ilgili. Harflere az bulunur cinsten. L ve C. Bence gerçek kişi. Fala yeni başlayanlardan.Kızlar bu tellwede ki politians gerçek bir falci mi promosyon yorumluyor ama o anki durumu iyi biliyor anlamadım yani gerçek kişi mi
Canım ben de selenada uzun suredir bekliyorum. Özelde daha mı hızlı bakıyor ve fiyat yıne aynı mıYazacaktım kii poramor yazmış
Umarım beğenirsin
Aynen canım bende de sadece politians ve bekri çıktı. Promosyon olarak. Onun harıcınde hep klişe laflar ve ıkı ay vadelerI
İlginçtir. Para verdiğim fallarda hiç geleceğe dair somut bir şey gerçekleşmedi. Bir kere serkan hariç. Bu polinin 2 dediği şeyi haftasında yaşadım ki ikisininde de verdiği harf ile ilgili. Harflere az bulunur cinsten. L ve C. Bence gerçek kişi. Fala yeni başlayanlardan.
kızlar profılının lınkını atarmısınız bulamadımAynen canım bende de sadece politians ve bekri çıktı. Promosyon olarak. Onun harıcınde hep klişe laflar ve ıkı ay vadeler
Çok mu iyi bu Banu doğru, daha önce niye keşfetmemişiz, yeni mi?kızlar fal alemde Banu Doğru diye birine kahve baktırdım daha önce baktıran var mı? ben çok beğendim galiba bayaa hisli bi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?