Binnaz Abla

Benimde oyleydi falim ilki cok iyidi ama bu ikinci kez olani ilkinden bakmis ona gore yurumus sorudan :) ama ozenli kesinlikle belkide o gun modunda degildi mesela ecemde cok begenilir bende begenirim o kadini ama bazen gununde olmuyor kadin

Evet canim o ama maildende bakiyordu en son hala bakiyor mu bilmiyorum bende baktirali oldu baya hatta aman yokya dedigim biseydi zamani sasti kendiside diyor zaten zamanda iyi degilim diye sonucu cikicak mi bakalim
Güzel bişeyse çıksın canım inşallah :) ben Aslı'nda deli gibi asenat bekliyorum ama o yok fal diyetine girdim zaten bhndan sonra ayda bir iki bu sefer de selanayı ya da Kemal devrimi ikisinden birini denemek isterim Kemal devrimin de adı çok geçti ya meraklardayım :)

Selena,Asenat,Geysu,Sezgi ve Nesibe.Nesibeyi unutmusum kizlar simdi aklima geldi hatta dedikleri kadinin ,durumu bilenler onlar ama dedigim gibi su anki durumlar bu sonucuda insallah guzel olur guzel haberler veririm :)

Evet canim o ama maildende bakiyordu en son hala bakiyor mu bilmiyorum bende baktirali oldu baya hatta aman yokya dedigim biseydi zamani sasti kendiside diyor zaten zamanda iyi degilim diye sonucu cikicak mi bakalim

Selena mailden nasıl bakıyor yani mail adresini nereden bulabiliyoruz? Ben bir kere tellweden attım 24. sıradaydım 6 gün geçti 23.ye inmiştim :) mailden de denesem mi acaba dedim şu an?

Ya arkadaşlar Selena'ya çok yollamak istiyorum ama 1 ayda beklemek istemiyorum gerçekten, mailini bilen var mı yada nasıl bulabilirim?

I
Kızlar bu tellwede ki politians gerçek bir falci mi promosyon yorumluyor ama o anki durumu iyi biliyor anlamadım yani gerçek kişi mi
İlginçtir. Para verdiğim fallarda hiç geleceğe dair somut bir şey gerçekleşmedi. Bir kere serkan hariç. Bu polinin 2 dediği şeyi haftasında yaşadım ki ikisininde de verdiği harf ile ilgili. Harflere az bulunur cinsten. L ve C. Bence gerçek kişi. Fala yeni başlayanlardan.

Aynen canım bende de sadece politians ve bekri çıktı. Promosyon olarak. Onun harıcınde hep klişe laflar ve ıkı ay vadeler

Bir Selena Bir falsepetindeki Nesibe bir de Sezgi yakalıcam diye ömrümü çürüttüler. Yakında onlara fal baktırabilecek miyim diye fal atıcam Selenaya mail attım bakalım cevap gelecek mi ? Yardımlarınız için teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…