- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Çünkü banada çok ilginç geldi falı okuyunca bir şok geçirdim resmen bence en iyi promosyon falcisi resmen bildi yaaaa keşke diğer falcıların arasına katılsa direk düşünmeden ona atardım falları :)))))))I
İlginçtir. Para verdiğim fallarda hiç geleceğe dair somut bir şey gerçekleşmedi. Bir kere serkan hariç. Bu polinin 2 dediği şeyi haftasında yaşadım ki ikisininde de verdiği harf ile ilgili. Harflere az bulunur cinsten. L ve C. Bence gerçek kişi. Fala yeni başlayanlardan.
Tabii kii daha hızlı bakıyor canım...Canım ben de selenada uzun suredir bekliyorum. Özelde daha mı hızlı bakıyor ve fiyat yıne aynı mı
Canım mümkünse adresını verır misinTabii kii daha hızlı bakıyor canım...
Ertesi gün donus yapıyor...
Fiyatı aynıydı ama mail atarken sor yine de
Canım mümkünse adresını verır misin
Peki ödeme işi Nasıl oluyor Can'ım onu merak ettimTabii kii daha hızlı bakıyor canım...
Ertesi gün donus yapıyor...
Fiyatı aynıydı ama mail atarken sor yine de
Hesap numarasına eft yapılıyor.Peki ödeme işi Nasıl oluyor Can'ım onu merak ettim
Hüma'ya baktırmadım ama müge yi şimdi tekrar dinledim de çok pembe. Yazdığı son imkansız neredeyse...Arkadaslar Merhaba...Binnaz abladaki Müge ve Hüma'nın katinasinı nasip buluyorsunuz? Çıkar mı?
Merhaba mügede hümada dolu dolu fal gönderdi bsna her dinlediğimde vay be dedim ama şimdiye kadar dediği gidişat falan çıkmadı anda iyiler sanırımArkadaslar Merhaba...Binnaz abladaki Müge ve Hüma'nın katinasinı nasip buluyorsunuz? Çıkar mı?
evet bende ona baktm anlam veremedimFalalemdeki Karaca yı bilen var mı? Hiç yorum yok, daha önce hiç görmedim ama 300 den fazla fal bakmış?
Ben hiç ona baktırasım gelmedi, ismini beğenmemiş olabilirimFalalemdeki Karaca yı bilen var mı? Hiç yorum yok, daha önce hiç görmedim ama 300 den fazla fal bakmış?
Senin dün Naira Şuman'a gönderdiğini ve beklediğini söylediğin mesajı görünce iş işten geçmiş diye birsey yazmadım. Nairaya şubatta baktırdım,yazılıydı,pembeciydi ve hiçbir dediği çıkmadı .....Ne bir daha fal atarım ne de tavsiye ederimKızlar naira suman a fal atmıştım dün geldi baya olumlu konusmus ama dün geceden beri tersini yaşıyorum bilginiz olsun
Kizlar bityolunvarda aylin serkan disinda kimi onerirsiniz nurbanu nasildir cok mu olumsuz bakiyor
Selena 'nin mail adresini bana da gönderir misiniz?Mesaj atayım burdan yazılınca sıkıntı olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?