Binnaz Abla

Banu doğru'da şu an 5 kişi var sırada eminim siteye girdiğinden beri bu kadar falı aynı gün görmemiştir.Bir kişinin adı yazılınca herkes merakla atıyor sanırım.Umarım yeni baktıracaklar olumlu olumsuz yorumlarını yazarlar.

Son düzenleme:
Çünkü banada çok ilginç geldi falı okuyunca bir şok geçirdim resmen bence en iyi promosyon falcisi resmen bildi yaaaa keşke diğer falcıların arasına katılsa direk düşünmeden ona atardım falları :)))))))

Canım ben de selenada uzun suredir bekliyorum. Özelde daha mı hızlı bakıyor ve fiyat yıne aynı mı
Tabii kii daha hızlı bakıyor canım...
Ertesi gün donus yapıyor...
Fiyatı aynıydı ama mail atarken sor yine de

Fal kutusunu deneyip memnun kalan var mı? Hem fiyatlar çok uygun hemde çok hızlı yorumlanıyor saatlerce beklemiyorsun .Esmanur ve Neşe Eraslan a attım baktıran var mı? Tellwedeki bir sürü dandik yorumcudan daha iyi bence .

Falalemdeki Karaca yı bilen var mı? Hiç yorum yok, daha önce hiç görmedim ama 300 den fazla fal bakmış?

Kızlar napıyosunuz bu sıcaklarda :) Banu doğruyu sordum dün , bir hanıma tüm dedikleri çıkmış. Sizler baktırdınız mı?

Kızlar naira suman a fal atmıştım dün geldi baya olumlu konusmus ama dün geceden beri tersini yaşıyorum bilginiz olsun

Kızlar naira suman a fal atmıştım dün geldi baya olumlu konusmus ama dün geceden beri tersini yaşıyorum bilginiz olsun
Senin dün Naira Şuman'a gönderdiğini ve beklediğini söylediğin mesajı görünce iş işten geçmiş diye birsey yazmadım. Nairaya şubatta baktırdım,yazılıydı,pembeciydi ve hiçbir dediği çıkmadı .....Ne bir daha fal atarım ne de tavsiye ederim

Naira anda iyi fakat gelecekte kemal devrim gibi pembeye bağlar.Çok mutlu olacağımı söylediği tarihlerde en çok acıyı yaşadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…