Binnaz Abla

Evet bende birdaha baktırmıycam bildigin türk filmini yazdı sağlık olsun

Arkadaşlar Sezgiye fal baktırdım, ama pek istediğim gibi çıkmadı biraz bilemedikleri olmuş. İstediğim şekilde cevap vermiş bu arada sonuç olarak da karşı tarafla ilgili ya da benle ilgili bilemediği bir kaç şey olmuş, hiç bilememiş değil de bilemedim ya öyle vay beee diyemedim daha iyi vay nasıl bildi dediğim fallarım daha çok olmuştu :/ bitek bana mı oldu tabi bilemem.

Canım senın begendıgın ısımler kımler ? bendede sezgı anlık durumda ve kısılık analızınde cok ıyı ama dedıgı zamanlar mesela baya bır sarktı hepsının tutmasını beklıyemeyız ben su andakı yasadıgım durumda vav dedıgım ısımler selena,asenat,nesıbe dıger cıkanlardanda sezgı ve geysu dıyebılırım ecem23te ıyı kesınlıkle pembecı degıl catur catır soyluyor kadın ne goruyorsa nabza gore serbet vermıyor .

ayrıca kızlar bır ara yesılcıngene fırtınası esıyordu ya son falında begenmedım hıc eskı falından altıntılar yapmıs hep yanı fal bakmamıs akıl vermıs daha cok .

Tabi ki herkeste aynı olmuyor. Selena'ya fal yolladım henüz cevap gelmedi mesela bende fallarkralicesi inanılmaz bilmişti 2 gün önce tartışmıssınız gibi Sezgi hiç yaşadığımız sorunları bile bilememiş,görmemiş ya da anlık durumu da çok bilememiş, bildiği şeyler elbet var da vaaay be nasıl bildi helal diyemedim :) ama herkesin farklı tabi ki , en azından içimde kalmamış oldu Hatırlarsanız ben de birine inanamadım çok güzel demiştim ( şimdi adını unuttum :)) annemi tarif edip neler yaptığını filan bilmişti ama başka birine hiç güzel bakmamıştı.

Şimdi heyecanla Selena'yı bekliyorum:)

Yeşil çingene de bir kere bana çok dandilk bakmıştı, bir kere çok güzel baktı, sonra bana da canım enerjimiz uymuyor bakamam dedi hahahah :)

Tamam falalemdeymiş özür dilerim :) Geç anladım
profiline, geçmişte başka bir sitede baktığını ama artık o isim altında başkasının baktığını yazmış. sanırım bu byv de denen karacanın profili olabilir. ama onun için de forumda tırt denilmiş.

bence baktırmamak gerek

Bana da tanıdık geldi ama falaleme hiç baktırmadım ondan sordum bence de denemeye pek gerek yok.:)

Arkadaslar Merhaba...Binnaz abladaki Müge ve Hüma'nın katinasinı nasip buluyorsunuz? Çıkar mı?

Merhaba hümayı hiç sevmem ben hayatımın ilk katina falını ona atmıştım ve gram ne an ne geçmiş bilememişti. Ben mügeyi çok severim ama kahvesini severim çok detay biliyor bende ve dedikleri oluyor misal Asenat benim için çok özeldir ama bir konuda ikisi de farklı bişey söylemişti müge'nin dediği çıktı. Tabi ki hep dediğimiz gibi enerji meselesi bana güzel tutuyor :)

Kızlar bınnaz dakı ceren ezgı nasıl? Baktırdım baya konusmus ama ooo diyecegim bır sey yoktu bır de pembeydı.. Sızlerde nasıldı? Artık öyle bir durumdayımki gelecek dıyenlere inanmıyorum gelecek olsa kac aydır gelırdı ya da benım attıgım mesajlara cvp verırdı degıl mi

Arkadaşlar; Nasıl bir enerjim varsa Selena'yı da ben çok beğenemedim :) Belki gelecekte dedikleri çıkar onu bilemem, bu arada olumsuz bir şey söylememiş ay kesin kötü dedi de beğenmedi diye düşünmeyin :) Ama geçmişte yaşadığım durumu gelecekte yaşıcaksın die söylemiş gibi geldi bana biraz, bizim şu andaki durumumuzu tam bilememiş, öyle de olabilir böyle de olabilir gibi söylemiş, zaman vermemiş, hani daha net fallarım olmuştu ama dediğim gibi belki gelecekle ilgili dedikleri çıkar onu bilemem

evet oyle bır durumu var selenanın canım gecmıste olan seylerı olucakmıs gıbı gorebılıyor kendısıde dıyor zaten bunu ama bu nasıl oluyor onu anlamıyorum :) ınsallah guzel seyler gormusturde gerceklesır.

Ceren Ezgi burayı takip ediyor, birazdan gelir atarlanır

Bu promosyon fallarda da falcı seçebiliyor muyuz? Rastgele sistem kendi seçmiyor mu?

Müge dediğiniz binnazdaki müge aydın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…