sırada 5 kişi var bıde. bilinen biri miymiş acabaFalalemdeki Karaca yı bilen var mı? Hiç yorum yok, daha önce hiç görmedim ama 300 den fazla fal bakmış?
Evet bende birdaha baktırmıycam bildigin türk filmini yazdı sağlık olsunSenin dün Naira Şuman'a gönderdiğini ve beklediğini söylediğin mesajı görünce iş işten geçmiş diye birsey yazmadım. Nairaya şubatta baktırdım,yazılıydı,pembeciydi ve hiçbir dediği çıkmadı .....Ne bir daha fal atarım ne de tavsiye ederim
Arkadaşlar Sezgiye fal baktırdım, ama pek istediğim gibi çıkmadı biraz bilemedikleri olmuş. İstediğim şekilde cevap vermiş bu arada sonuç olarak da karşı tarafla ilgili ya da benle ilgili bilemediği bir kaç şey olmuş, hiç bilememiş değil de bilemedim ya öyle vay beee diyemedim daha iyi vay nasıl bildi dediğim fallarım daha çok olmuştu :/ bitek bana mı oldu tabi bilemem.
Canım senın begendıgın ısımler kımler ? bendede sezgı anlık durumda ve kısılık analızınde cok ıyı ama dedıgı zamanlar mesela baya bır sarktı hepsının tutmasını beklıyemeyız ben su andakı yasadıgım durumda vav dedıgım ısımler selena,asenat,nesıbe dıger cıkanlardanda sezgı ve geysu dıyebılırım ecem23te ıyı kesınlıkle pembecı degıl catur catır soyluyor kadın ne goruyorsa nabza gore serbet vermıyor .
ayrıca kızlar bır ara yesılcıngene fırtınası esıyordu ya son falında begenmedım hıc eskı falından altıntılar yapmıs hep yanı fal bakmamıs akıl vermıs daha cok .
Karaca hangi sitede?bu karaca kimdir bilen var mı kızlar? 337 fal baktıysa neden yorumlar kısmı boş?
Tamam falalemdeymiş özür dilerim :) Geç anladımKaraca hangi sitede?
profiline, geçmişte başka bir sitede baktığını ama artık o isim altında başkasının baktığını yazmış. sanırım bu byv de denen karacanın profili olabilir. ama onun için de forumda tırt denilmiş.Tamam falalemdeymiş özür dilerim :) Geç anladım
Bana da tanıdık geldi ama falaleme hiç baktırmadım ondan sordum bence de denemeye pek gerek yok.:)profiline, geçmişte başka bir sitede baktığını ama artık o isim altında başkasının baktığını yazmış. sanırım bu byv de denen karacanın profili olabilir. ama onun için de forumda tırt denilmiş.
bence baktırmamak gerek
ayrıca asenat,gelıyorsun neden 1 kısı alıyorsun
Arkadaslar Merhaba...Binnaz abladaki Müge ve Hüma'nın katinasinı nasip buluyorsunuz? Çıkar mı?
Ben de baktırdım, epey iyiydi ama çıkar mı bilmem.kızlar fal alemde Banu Doğru diye birine kahve baktırdım daha önce baktıran var mı? ben çok beğendim galiba bayaa hisli bi kadın
Arkadaşlar; Nasıl bir enerjim varsa Selena'yı da ben çok beğenemedim :) Belki gelecekte dedikleri çıkar onu bilemem, bu arada olumsuz bir şey söylememiş ay kesin kötü dedi de beğenmedi diye düşünmeyin :) Ama geçmişte yaşadığım durumu gelecekte yaşıcaksın die söylemiş gibi geldi bana biraz, bizim şu andaki durumumuzu tam bilememiş, öyle de olabilir böyle de olabilir gibi söylemiş, zaman vermemiş, hani daha net fallarım olmuştu ama dediğim gibi belki gelecekle ilgili dedikleri çıkar onu bilemem
Kızlar bınnaz dakı ceren ezgı nasıl? Baktırdım baya konusmus ama ooo diyecegim bır sey yoktu bır de pembeydı.. Sızlerde nasıldı? Artık öyle bir durumdayımki gelecek dıyenlere inanmıyorumgelecek olsa kac aydır gelırdı ya da benım attıgım mesajlara cvp verırdı degıl mi
Bu promosyon fallarda da falcı seçebiliyor muyuz? Rastgele sistem kendi seçmiyor mu?I
İlginçtir. Para verdiğim fallarda hiç geleceğe dair somut bir şey gerçekleşmedi. Bir kere serkan hariç. Bu polinin 2 dediği şeyi haftasında yaşadım ki ikisininde de verdiği harf ile ilgili. Harflere az bulunur cinsten. L ve C. Bence gerçek kişi. Fala yeni başlayanlardan.
Müge dediğiniz binnazdaki müge aydın mı?Merhaba hümayı hiç sevmem ben hayatımın ilk katina falını ona atmıştım ve gram ne an ne geçmiş bilememişti. Ben mügeyi çok severim ama kahvesini severim çok detay biliyor bende ve dedikleri oluyor misal Asenat benim için çok özeldir ama bir konuda ikisi de farklı bişey söylemişti müge'nin dediği çıktı. Tabi ki hep dediğimiz gibi enerji meselesi bana güzel tutuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?