- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Müge dediğiniz binnazdaki müge aydın mı?
Kızlar bınnaz dakı ceren ezgı nasıl? Baktırdım baya konusmus ama ooo diyecegim bır sey yoktu bır de pembeydı.. Sızlerde nasıldı? Artık öyle bir durumdayımki gelecek dıyenlere inanmıyorumgelecek olsa kac aydır gelırdı ya da benım attıgım mesajlara cvp verırdı degıl mi
Çok dikkat çekmesin diye Ceren'in yanına bir isim daha eklenir.. Son sefer de Elif Hanzade idi:))Tek cevap vereceğim ceren Ezgi tırt
Amabetelgeuse08 'nın dediği gibi şimdi gelip atarlanabilir genel durumu bu bakalım hangi hesap gelip savunma yapacak diye düşünüyoruz eleştirince artık bir öğretmen mi gelir başka bişey mi gelir kim olarak gelirse
Geçenlerde bir arkadaş Taracayı sormuştu güncel fikrimi aktarayım;
Taracayı topikte yazan ilk kişi benim sanıyorum. İlk falım kahveydi ve gayet tutarlı gibiydi gelecek tutmamıştı ama ben geleceğe çok takmıyorum kafayı özellikle de tarih anlamında.
Tellwe de 40 kredim vardı(venceremos için almıştım) fal krizim tutunca Taraca'ya Ayna Falı attım ki ciddi özen bekliyordum. Tamamen sorum üzerinden yürüyüp senaryo yazdığı bir fal geldi. 40 lira az bir para değil o paranın kaçta kaçını aldığı umrumda değil hikaye dinlemek için vermedim ben o parayı. Her falın sonunda 3 soru sormanızı ister sormadım ve beğenmediğimi söyledim iade aldım. Ben bilemedi diye kızmıyorum gerçekten sorum üzerinden senaryo yazmasına, umursamazlığına kızıyorum ve asla tavsiye etmiyorum. Tellwede de puana hiç aldanmamak lazım çünkü falcı düşün puan aldığında falınızı iade edip mevcut yüzdesini koruyor. Sonuçta bu tavrından dolayı Taracayı asla tavsiye etmiyorum.
Mutlu mutlu güzel haberli haftalar dilerim.
Byv medyum cem e baktirip çıkan varmı acaba ben 2 kere gönderdim ilk faldan birsey çıkmış ama öyle çok önemli olmamasina kimseninde soylemedigi birşeydi. 2. Side baya iyidi baktiranlarda durum nasıldır acaba özellikle ateş falini deneyen varmı ?
Bende çok beğendim kahvesinicaniim ben baktirdim. kahvesi cok cook iyidi, karsi taraf icin de ictim.. onda daha bi iyi bakti sanki.. daha beklemede dirilisim suan ruh dönemindeymisim ölü döneminden cikmisim, . ins famagillerden dglldir... soruda soormadim cünkü bilemedim bukdr seyi nasl bildi.
Arkadaşlar; Nasıl bir enerjim varsa Selena'yı da ben çok beğenemedim :) Belki gelecekte dedikleri çıkar onu bilemem, bu arada olumsuz bir şey söylememiş ay kesin kötü dedi de beğenmedi diye düşünmeyin :) Ama geçmişte yaşadığım durumu gelecekte yaşıcaksın die söylemiş gibi geldi bana biraz, bizim şu andaki durumumuzu tam bilememiş, öyle de olabilir böyle de olabilir gibi söylemiş, zaman vermemiş, hani daha net fallarım olmuştu ama dediğim gibi belki gelecekle ilgili dedikleri çıkar onu bilemem
Evet o ama dediğim gibi kızlar pek beğenmez benimle enerjisi süper tutuyor sezgi'yi yakalamak zor o yüzden kahveyi mügeye katinayı asenata atarım ben hep :)
Bana çöküş ve Yükselme dönemleri terimlerini Aylin kullanmıştı Canım şimdi görünce aklıma geldi, famanın da Aylinin de dediğin olmadı Serkan daha iyi içlerinde :)caniim ben baktirdim. kahvesi cok cook iyidi, karsi taraf icin de ictim.. onda daha bi iyi bakti sanki.. daha beklemede dirilisim suan ruh dönemindeymisim ölü döneminden cikmisim, . ins famagillerden dglldir... soruda soormadim cünkü bilemedim bukdr seyi nasl bildi.
Görünmüyor şu anVenceremos online mi arkadaşlar fal yollayabilir miyim
Bana çöküş ve Yükselme dönemleri terimlerini Aylin kullanmıştı Canım şimdi görünce aklıma geldi, famanın da Aylinin de dediğin olmadı Serkan daha iyi içlerinde :)
mügenin kahvesini ben çok çok beğendim ya senden duyup atmıştım hattakatinasını beğenmem ama kahvesi daha iyi bana göre..
Karşıdaki kişinin mesleğini filan bilmiş ama o kadar net değil ki bir de cevap yazdım ben bu dediklerinizi yaşadım aslında diye , bende öyle sapmalar olabiliyor ben yaşıcaksın diye gördüm ama yaşamış da olabilirsin dedi, yani yanlış anlamayın belki gerçekten çok iyidir benle tutmamıştır belki de ben beklentimi çok yüksek tuttum.aynı şey benim de başıma geldi selenada, ilk okuduğumda çok beğendim falan dedim ama sonradan öyle olmadığını fark ettim hiçbiri de çıkmadı
Kızlar çıkan fal haberim var benimde nihayet. Detaysız, çok kısa ve özensiz diye biraz içerlediğim ama ilk olumsuz falım olduğu içinde fazlasıyla dikkate aldığım ecem23... Yazacak durumda değilim ama seçim ve beklentileriniz açısında bir fikriniz olabilsin diye haber vermek boynumun borcuydu... Durum ön gördüğü gibi başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?