Binnaz Abla

Tek cevap vereceğim ceren Ezgi tırt

Ama betelgeuse08 'nın dediği gibi şimdi gelip atarlanabilir genel durumu bu bakalım hangi hesap gelip savunma yapacak diye düşünüyoruz eleştirince artık bir öğretmen mi gelir başka bişey mi gelir kim olarak gelirse

Çok dikkat çekmesin diye Ceren'in yanına bir isim daha eklenir.. Son sefer de Elif Hanzade idi:))

Taracayi ben sormustum gecen gün. Ama atmis bulundum. Anda iyidi aslinda bende ama bir konu hakkinda cok kesin konustu buda kafami kurcaladi tabiki. Ama an ve kisilik analizi fena degildi.

Mutlu mutlu güzel haberli haftalar dilerim.
Byv medyum cem e baktirip çıkan varmı acaba ben 2 kere gönderdim ilk faldan birsey çıkmış ama öyle çok önemli olmamasina kimseninde soylemedigi birşeydi. 2. Side baya iyidi baktiranlarda durum nasıldır acaba özellikle ateş falini deneyen varmı ?

caniim ben baktirdim. kahvesi cok cook iyidi, karsi taraf icin de ictim.. onda daha bi iyi bakti sanki.. daha beklemede dirilisim suan ruh dönemindeymisim ölü döneminden cikmisim,. ins famagillerden dglldir... soruda soormadim cünkü bilemedim bukdr seyi nasl bildi.

Bende çok beğendim kahvesini beğenmene sevindim senin ama sema yada fama olmasi ihtimali var gibi geldi yazım tarzından da misafir hesaptan o kadar bilmesi de ilginç geldi

aynı şey benim de başıma geldi selenada, ilk okuduğumda çok beğendim falan dedim ama sonradan öyle olmadığını fark ettim hiçbiri de çıkmadı

Evet o ama dediğim gibi kızlar pek beğenmez benimle enerjisi süper tutuyor sezgi'yi yakalamak zor o yüzden kahveyi mügeye katinayı asenata atarım ben hep :)

mügenin kahvesini ben çok çok beğendim ya senden duyup atmıştım hatta katinasını beğenmem ama kahvesi daha iyi bana göre..

Kizlar dun Banu Ozdogru ya baktirdim bildigi seyler olmus bana ortalamanin ustunde bir falci bence denenebilir ben kelt acilimi sectigim icin cok detay vermemis hayatimin geneli icin yorum yapmis ama yinede benim dusuncelerimi hislerimi cok iyi bilmis bence denenir .Sonuc icin olumsuz konusmus sen istemiceksin bu kisiyi demiski bencede uzun vadede bole bir karar alabilirim mantiksız degil,öneririm deneyin.

Arkadaşlar bende baktırdım banu doğruya gerçekten memnun kaldım anlık durumda çok iyi beni ve karşımdaki kişiyi ve şuanda aramızda yaşanan şeyleri anlattı daha önce kimsenin söylemediği benimde o kişiyle ilgili yeni öğrendiğim sıkıntısını söylemesi beni şaşırttı bence denenebilir.

Bana çöküş ve Yükselme dönemleri terimlerini Aylin kullanmıştı Canım şimdi görünce aklıma geldi, famanın da Aylinin de dediğin olmadı Serkan daha iyi içlerinde :)

Ayy az önce ecem23 e aşk sonuç falı atacaktım herşeyi yazdım ama içimden gelmedi enerjiyi hissedemedim 4 tane kart içinden seçim yapıyorduk içime sinmedi bıraktım

Bana çöküş ve Yükselme dönemleri terimlerini Aylin kullanmıştı Canım şimdi görünce aklıma geldi, famanın da Aylinin de dediğin olmadı Serkan daha iyi içlerinde :)

onlardan biri olabilir cnm ama fark etmiyo zaten, bu arada bana aylin tek tük dedigi cikti... iletisimleride bildi.. yani byv tek cikan bana az az.. aylin.. baska kimse ordan henüz cikmadi, he bide bir iki ufak sey serkan

mügenin kahvesini ben çok çok beğendim ya senden duyup atmıştım hatta katinasını beğenmem ama kahvesi daha iyi bana göre..

Çok sevindim canım kahvede çok detay biliyor katinasını bende pek sevmemiştim ama kahve genelde bana çıkıyor gerçi kötü bir Zaman geçiriyorum dün baktığında çok olumlu konuştu ama bilemedim bende umarım onun dediği gibi olur..

aynı şey benim de başıma geldi selenada, ilk okuduğumda çok beğendim falan dedim ama sonradan öyle olmadığını fark ettim hiçbiri de çıkmadı
Karşıdaki kişinin mesleğini filan bilmiş ama o kadar net değil ki bir de cevap yazdım ben bu dediklerinizi yaşadım aslında diye , bende öyle sapmalar olabiliyor ben yaşıcaksın diye gördüm ama yaşamış da olabilirsin dedi, yani yanlış anlamayın belki gerçekten çok iyidir benle tutmamıştır belki de ben beklentimi çok yüksek tuttum.

Şu da var , dün zamanında yüz yüze baktırdığımda şok derecesinde bilen falcıya arkadaşımı götürdüğümde kendimi de ona baktırrıken buldum:) Kendisi enerji uzmanı da olduğu için enerji çalışması yaptık ve bana 3 gün arkadaş arasında bile fal baktırmak yok sakın olumsuz şeyler çıkar senin bilinç altındakileri görebilirler gibi bir uyarıda bulundu. Ama ben çoktan Selena ve Sezgiye yollamıştım mail gelince de insan merak ediyor belki dediği gibi de olabilir şimdi günahlarını almayayım belki gelecek de çıkar ama şu da var genel olarak gidişat da benzerlikler olsa da Sezgi ve Selena alakasız şeyler söylediler ikisi de farklı bildiler:)

Kızlar çıkan fal haberim var benimde nihayet. Detaysız, çok kısa ve özensiz diye biraz içerlediğim ama ilk olumsuz falım olduğu içinde fazlasıyla dikkate aldığım ecem23... Yazacak durumda değilim ama seçim ve beklentileriniz açısında bir fikriniz olabilsin diye haber vermek boynumun borcuydu... Durum ön gördüğü gibi başladı...

Ne diyim bilemedim... Hakkında hayırlısı olsun, hayal bile edemeyeceğin harika sonuçlar getirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…