Binnaz Abla

ecem23'ün hani falından baktırdınız?

ecem23 bana da çıkıor ama birebir değl .mesela diyor ki sana eskiden bir dönüş olacak aşk yaşama ihtimlin var vakti de çok yok çok kısa süre içinde diyor .. gerçekten eskilerden biri anlamsız şekilde arıyor ama aşk yok orda bitiyor:) ihtimali var diyor zaten olacak demiyor gerçi.. yani kısmen çıkıyor diyeyim.

Bende ecem23 e baktırmışdım pek inanmak istememişdim ama dedigi gibi ilerledi durumlar

Banada aynı durum olmuştu yeni biri ile tanısıcan eskiyi bitircek diyor ama ilişki olacak tam anlamıyla demedi ve dedigi gibi ilerledi ama ilişki başlamadı

ben yaklaşık 1 sene önce fal atmıştım bir konuda.baktırdığım çok falcı var ama ben bir kaçını yazayım.

Sezgi Candan:Seveni çok,ben beğenemedim falını. çıkan olmamış çok hikayemsi yazmış.
Sevgi Duman:Bu kadın ortadan kaybolmuş ama ben de falının bir kısmı tutmuş. Aşk dediği tutmamış. İştede şöyle bir durum var. Atıyorum ben x yeri için sordum ve ona göre yanıtladı. Sonra bende x olmuyor z ye yöneliyorum ve yazdıklarının hepsi z yerinde oluyor. Böyle bir şey işte.
Medyum Selena: Sevgide olan burada da oldu. Ama selenada benim sorumu şu anki yere göre yapsaydık tamamı tutuyordu. Tek farkı yer yanlış, yaşanılan,karşılaşılan,içinde bulunan kişilerin hepsi aynı. Ha ama Selena'daki durum da sıkıntılı. Yani fal atıyorsanız(tellwede) 20-30 gün en az beklemeyi göze almalısınız. Eğer fal attığınız konu sürekli değişkenlik gösteriyorsa sıkıntı oluyor.
Bir de hesaba giremiyorum ama Gizem Hatunu beğenmiştim diye hatırlıyorum.

Falda çok geride kaldım sanırım bende olanlar bunlar keyifle kalın

Bende de oyle olmustu sonucuda cikmadi

Canim nasilsin ozledik seni

Şimdi daha iyisin mi?

Ha

Hadi inşallah... :)
Kafamı toplayayım detayları yazacağım.... Nisan oldu mayıs, mayıs sarktı hazirana, sapma olmazsa temmuz.... dönerse ekime dönmezse kasıma sadece boşa geçen zamanıma üzülüyorum.

Canım Sezgi ye sefalarca fal attım. Hatta nisanda başlıcak demişti ilişki ama başlamadı da yine baktırdım bu sefer temmuz dedi. Çok seviyorum çok emek veriyor şu anı biliyor ama gelecekte hiç çıktımı falı?

Kafamı toplayayım detayları yazacağım.... Nisan oldu mayıs, mayıs sarktı hazirana, sapma olmazsa temmuz.... dönerse ekime dönmezse kasıma sadece boşa geçen zamanıma üzülüyorum.
Aynen ben de aynı durumdayım. Nisan oldu mayıs oldu şimdi temmuz oldu. Hatta ben içimden hissederken falcılara bas bas sordum hayatında başka biri var mı diye hisediyorum dedim. Hepsi yok dedi. Sonra noldu biliyormusum adam sevgilisiyle profil fotosu yaptı whatsapta bunu söyleyince de seni kıskandırmak için diyorlar adammutlu işte yoluna bakıyor diyemiyorlar sanırım :)))))

Bak ben süper zeki bir kadın falan değilim hatta bir çoğundan fazla hata yaparım sana akıl vermek gibi bir niyetim de yok.Ama şu sıralar emin olduğum bir şey var ki.Bir şeyi çok düşünüp hayatımızın merkezi yapıyoruz. O olmadan hayattan zevk almıyor kıymetli vaktimizi amacımıza kadar ki sürede öylesine yaşıyoruz.Ben mesela kendimi çok şansız çok yalnız hissediyorum bazen.Ama şanssızlık bence mesela sakatlık ölüm gibi şeyler olmalı.İşim gücüm var elim yüzüm düzgün ailem arkadaşlarım var. Bir sürü imkanım var ama şansızım di mi. Ben çok ayıp ediyorum bence.
Hayarımın merkezine aşkı koymuşum eğer aşk yoksa boşa yaşıyorum. Değil işte öyle değil bence.
Ben kendi hayatımı yaşarım şu herşey beni buluyor psikolojimi bırakırım. Eskiye öfkemi gömerim.İşte o zaman güzellikler gelip beni bulur. şu kişisel gelişim şeylerini pek sevmiyorum anlamam da aslında... Ama bence biz çağırıyoruz hayatımıza tuhaflıkları.Ne bileyim bence böyle..

Ecem23'e bende fal attım bakalım ne zaman bakacak. Genelde tellwe'yle enerjim hiç uyuşmuyor ama belki bu kez biri iyi çıkar. Merak ediyorum ne diyecek çünkü bir tane olumsuz yorum almayan ben bugün pekte olumlu şeyler yaşamadım.

Bir de bugün evrene mesaj olaylarını araştırdım biraz. Msjı yollayıp bırakmak ve ertesi gün aynı saate kadar düşünmemek gerekiyormuş ben onu yapabilsem zaten rahatlicam kafam biraz boşalsa düşünmesem dünya Mutlusu olcam ama benim evren mesajlarım yalan olur hayatta yapamam yapabilenler de varsa ki bizim grupta olmaz fal diye kahrolduk aylardır yapabileni ayakta alkışlarım saygı duyarım önümü iliklerim

Birde şu yorumların hepsine süper şahane yazmasalar...Binnaz abladaki bütün yorumculara baktırdım nerdeyse mantıklı dönen en fazla üç kişidir. Ama heppsi süper baktığında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…