Kızlar çıkan fal haberim var benimde nihayet. Detaysız, çok kısa ve özensiz diye biraz içerlediğim ama ilk olumsuz falım olduğu içinde fazlasıyla dikkate aldığım ecem23... Yazacak durumda değilim ama seçim ve beklentileriniz açısında bir fikriniz olabilsin diye haber vermek boynumun borcuydu... Durum ön gördüğü gibi başladı...
Banada aynı durum olmuştu yeni biri ile tanısıcan eskiyi bitircek diyor ama ilişki olacak tam anlamıyla demedi ve dedigi gibi ilerledi ama ilişki başlamadıecem23 bana da çıkıor ama birebir değl .mesela diyor ki sana eskiden bir dönüş olacak aşk yaşama ihtimlin var vakti de çok yok çok kısa süre içinde diyor .. gerçekten eskilerden biri anlamsız şekilde arıyor ama aşk yok orda bitiyor:) ihtimali var diyor zaten olacak demiyor gerçi.. yani kısmen çıkıyor diyeyim.
Bende de oyle olmustu sonucuda cikmadiArkadaşlar; Nasıl bir enerjim varsa Selena'yı da ben çok beğenemedim :) Belki gelecekte dedikleri çıkar onu bilemem, bu arada olumsuz bir şey söylememiş ay kesin kötü dedi de beğenmedi diye düşünmeyin :) Ama geçmişte yaşadığım durumu gelecekte yaşıcaksın die söylemiş gibi geldi bana biraz, bizim şu andaki durumumuzu tam bilememiş, öyle de olabilir böyle de olabilir gibi söylemiş, zaman vermemiş, hani daha net fallarım olmuştu ama dediğim gibi belki gelecekle ilgili dedikleri çıkar onu bilemem
Canim nasilsin ozledik senicaniim ben baktirdim. kahvesi cok cook iyidi, karsi taraf icin de ictim.. onda daha bi iyi bakti sanki.. daha beklemede dirilisim suan ruh dönemindeymisim ölü döneminden cikmisim, . ins famagillerden dglldir... soruda soormadim cünkü bilemedim bukdr seyi nasl bildi.
Vivicimmm. Iyiyim canim sen nasilsin? Buralardayim. Okuyorum takipteyim pek birsey paylasmiyorum. Komple cikinca veya patlayinca. Paylasicam bende tekrar :))Canim nasilsin ozledik seni
Şimdi daha iyisin mi?Kızlar çıkan fal haberim var benimde nihayet. Detaysız, çok kısa ve özensiz diye biraz içerlediğim ama ilk olumsuz falım olduğu içinde fazlasıyla dikkate aldığım ecem23... Yazacak durumda değilim ama seçim ve beklentileriniz açısında bir fikriniz olabilsin diye haber vermek boynumun borcuydu... Durum ön gördüğü gibi başladı...
Canim mutlaka yaz ozelden banadaVivicimmm. Iyiyim canim sen nasilsin? Buralardayim. Okuyorum takipteyim pek birsey paylasmiyorum. Komple cikinca veya patlayinca. Paylasicam bende tekrar :))
İyiyim canımıniçi merak etme... daha bile iyi olacağım...Şimdi daha iyisin mi?
Hadi inşallah... :)İyiyim canımıniçi merak etme... daha bile iyi olacağım...
Kafamı toplayayım detayları yazacağım.... Nisan oldu mayıs, mayıs sarktı hazirana, sapma olmazsa temmuz.... dönerse ekime dönmezse kasımaHa
Hadi inşallah... :)
Canım Sezgi ye sefalarca fal attım. Hatta nisanda başlıcak demişti ilişki ama başlamadı da yine baktırdım bu sefer temmuz dedi. Çok seviyorum çok emek veriyor şu anı biliyor ama gelecekte hiç çıktımı falı?Yine deli dana gibi fal baktırdığım bu süreçte diyebilirim ki; favorim değişmedi yine Sezgi. Gelecek tarihi tutmasa da tekrar tekrar dinledim Hale Yıldırım da son zaman da denediğim çok başarılı bir isim. Kemal Devrim pembeye bağlıyor buna eminim ama hislerinin kuvvetli olduğuna da çok eminim. Son olarak; Benna Küçüker' e iskambil attım. Telefonda baktırdım başta bana senden telefon bekliyor dedi ben de asla aramam sebebi şu şu diyince o sebepten hikaye yazmaya başladı. Artık bu işin "kurdu" haline geldiğimiz için böyle uyanıklara katlanamıyorum ve Benna da "bizimla değıl"
Aynen ben de aynı durumdayım. Nisan oldu mayıs oldu şimdi temmuz oldu. Hatta ben içimden hissederken falcılara bas bas sordum hayatında başka biri var mı diye hisediyorum dedim. Hepsi yok dedi. Sonra noldu biliyormusum adam sevgilisiyle profil fotosu yaptı whatsapta bunu söyleyince de seni kıskandırmak için diyorlar adammutlu işte yoluna bakıyor diyemiyorlar sanırım :)))))Kafamı toplayayım detayları yazacağım.... Nisan oldu mayıs, mayıs sarktı hazirana, sapma olmazsa temmuz.... dönerse ekime dönmezse kasımasadece boşa geçen zamanıma üzülüyorum.
Kafamı toplayayım detayları yazacağım.... Nisan oldu mayıs, mayıs sarktı hazirana, sapma olmazsa temmuz.... dönerse ekime dönmezse kasımasadece boşa geçen zamanıma üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?