Binnaz Abla

Her falı harfiyen çıktı diyemem ama gelecekte de söylediği çok fazla şey yaşadım hatta bazen çok ciddi detaylar verdi onları da yaşadım

Yerden göğe kadar haklısın. Realiteleri göz ardı edip bile isteye hayal satın alıyoruz. Hata bizde. Talep var ki arz da oluşuyor. Ben adama demişim ki, ben kötü bir evlilik yaşadım. Bir daha evlenmek gibi bir niyet taşımıyorum. Paramı kazanıyorum. İsim gücüm, kurulu düzenim var. Senden maddi beklentim yok. Hayatı paylaşalım, güven olsun sadakat olsun. Sonrasını zaman göstersin. Herşey bir gün öncesine kadar yolundayken çok saçma bir sebepten çıkıştım. Bu egosu yüksek baskın kişilikli ama cok güçlü cok asik cok sadık benden baska kadına yan gözle dahi bakmsyan biraz da inatçı bu kişi benim gibi güçlü sabırlı sevecen aşk dolu şahane güzel akıllı ve zeki görgülü sosyal basarili mevki sahibi kadina kızdı gitti. Niye gitti. Ailevi ve maddi sebeplerden. Ne zaman gelicek işini gücünü yoluna koyduktan sonra evlenme teklif etmeye.nissan mayis hairan temmuz ekim oldumu ssna 2016 sonu 2017 bası. Eskisinden daha güzel bir ilişkimiz olacak. Gelecek vadeden. Ya Allah aşkınıza hanginize sen sunepesin sen çirkefsin sen cacaronsun Pasaklısın, cirkinsin Yahut bu adam 5 para etmez. Günü nu gün etmiş hevesi bitmiş bekleme yoluna bak diyen diyebilen kaç kişi var. Ben hep biri olumsuz dese de silkelenip kendime gelsem diyordum. Öyle de oldu. Şayet bir kere ben sabırsız asabi bir kadınım en büyük hobim taşı gedigine koymak. 5 dk 25 tane laf sokma rekoru bende bir kere. Sabahlari lanetin tekiyim.İhtiyacım var diyene cüzdanı boşaltırim ama ödünç kitap isteyenle ilişiğimi o dakika keserim... buna benzer bir sürü kusurum var...

Gelgelelim hiç bir falımda kusur bende değil. Eee adam mükemmel o zaman bu kahırlar niye?

Gelgelelim hiç bir falımda kusur bende değil. Eee adam mükemmel o zaman bu kahırlar niye?
Canım insan kendini çok suçlamamalı evet bazen insanlar yanlışlarımızı göstermek için giriyor hayatımıza , bazen de onların hatalarını göstermek için hayatlarına giriyoruz. Önemli olan kendimiz için hatalarımızı görmek o kişi ile tekrar birlikte olalım diye değil. Kimsenin de hoşuna gitmez böyle böyle denmesi ne dersen de. Ama yorumundan anladığım hepimize aynı şeyleri söylüyorlar :))))) ama şunu söyleyeyim biz ilişkimizde çok kötü şeylerde yaşadık 3 kez tekrar barıştık. Ama vadesi bittiğinde herkes gidiyor iletişimin bugüne kadarsa eğer me yaparsan yap . İster çirkef ol ister kavga et ister melek ol o insanın senşn hayatındaki süresi dolmuşsa geri dönüşü olmuyor. Binlerce kez barıştığın insanla kapın açılmıyor işte. Kabullenemiyoruz. Hala kabullenemiyorum. Keşke kabullensem bugün bu kadar ağlamazdım. ((((

cnm ben kahve baktrdm iyiydi dobraydi ama beklemedeym :) ölu donemdeyim

Tatlım ben kendimi suçlamıyorum. Zaten tamamen ironikti yazdığım. Giden gitmek isteyen de gider. Gitsin. Burada söylemek istediğim 5 ay geçmiş hiç iletişim olmamış 5 ay sonra yüzükle gelecek... Yuhhh yaaa. Bu neyin kafası, bu nasıl karşındaki insanı aptal yerine koymak. Toptan mı geri zekalıyız. Bu ne kadar zekayı küçümsemek. Yine söylüyorum bu bir süreç. Kimisi benim gibi 25 fal sonra, kimi 2 fal sonra kimi 200 fal sonra. Herkesin zamanı, koşulları kendine göre işliyor işte. Şu an çok rahatım...

Kızlar bana Asenat iskambil ve Ecem23 çıkmış.
ya ben Asenat a baktırdım da tarif ettiği kişinin tam tersi bi kişiliğim var.
geçenlerde kankamada dinlettim o da saçma buldu yani
katina atmıştım

sezgiye de kahve attık yani enteresan şeyler söylemiş ve vakitler vermiş

çıkarsa çat çat yazıcam

Arkadaşlar binnazda kopyala yapıştır fala denk geldim ilk defa..Çok kötü birşey ya..insan kendini ne kadar salak hissediyor..hemde çok güvendiğim birinin falı bana bir deneyeyim diye attığım falda geldi.
İnsan kendini ne kadar kötü hissediyor ya...S alak gibi diyeceğim kusura bakmasın kimse aynen öyle hissediyorum şu an..

Bundan sonra çıksın çıkmasın güvendiğim iki kişi var ondan başka da atmam krizim geçsin diye..

kim bu falcı canım

Az önce tellwe'de promosyondan gothic diye biri baktı falıma ama ben bu kadar sallamasyon ve türkçe özürlü bir yorum görmedim yani anlatamam.

Ayrıca yaklaşık bir haftadır venceremos u bekliyorum ama sanırım hiçbir zaman bakmayacak, acep napsam. Arkadaş yeşilçingene dediler verdim enerjisi tutmamış, venceremos dediler verdim bekliyorum, selena diyorlar hem çok bekliyorsun hem pahalı hem de artık kısa ve sallama yapıyormuş. E ben nerelere gidem

Y a aslında avaz avaz demek istiyorum ama..bilemedim bi yasak mı değil mi?

Sana ben özelden yazayım.
Yasak değil tabiki. Bu forum fikir alışverişi için var. Nasıl özen göstereni söylüyorsak, sahtekarı da açık etmeliyiz ki başkalarının emeğini çalmasın.

sanadami tutmadi enerjisi :). Venceremos aktif degil . Selana ben bir kere baktirdim ilk geldigi zaman ama begendigim söylenemez. Baska birini dene istersen

Arkadaşlar Selena ile ilgili durumumu söylemiştim ama gelecekte ne olur bilemem demiştim hala bilemiyorum ama söylediğim kişiyle 2 3 ay hiç iletişimde olmayacağımı söylemişti dün hiç beklemediğim şekilde mesaj geldi ve atmasa atmazdı öyle bir duruma cevap yazmış :) Belki biri tutmamıştır yine de bilemiyorum hala olumlu düşünüyorum:)

kimi deneyeyim bilmiyorum ki, herkes sallıyormuş
Kendi adıma fal olayını turn off yaptım da... Şimdi belli ki sen illa atacaksın, abuk sabuk insanlara fal atıp yıpranma diye yazıyorum.
Katina da Asenat'ı bekle. Kahvede Venceyi, şayet ulaşabilirsen Sezgi'yi... BYV 'de tek seferliğine Serkan denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…