Binnaz Abla

Kızceler, nisanlanıcam, tüm ayrıntılarıyla bilen Selena demistim. Binnazdan biri daha bildi ama bulamıyorum demistim. Onca falı karıstırdım en sonunda buldumanda hic bilememis, falı da cok kotuymus ama sonucu tutturmus. Benna kücüker. Yeniden ustune basa basa soyliyim ama anı hic tutturamamıs, yanlıs tesbiti de cok ama sonucu bilmis valla

EVET ..İMZA FARKLI TABİ

hicmi rahatsiz degiller mileti kandirmaktan acaba. Ben Binnazda 3-5 kere baktirdim. Ben yurtdisinda yasiyorum ve ücretler euro üzerinden mesela özge hanimda 14 € bu eder asagi yukari 45 tl bilmiyorum türkiyede ne kadar bu bir fal icin fazla

belki salladi tutu :) simdi günahinida almiyim ben bir kere baktirdim hatirlamiyorum bile fali

Hayırlı olsun. Pekı sevgılınden ayrı mıydın.. Yanı genel hatlarıyla sorun neydı.. Benna bende de zamanı bılmiş ama dıger taraflaru sacmaydı

Hayırlı olsun. Pekı sevgılınden ayrı mıydın.. Yanı genel hatlarıyla sorun neydı.. Benna bende de zamanı bılmiş ama dıger taraflaru sacmaydı

Ayrıydık, sıkıntımız da cok büyüktü, hala daha güllük gülistanlık degil ama, sevgimizle yenmeye calısıyoruz. Cok tesekkür ederim, darısı herkesin basına, kimin ne derdi varsa.

Umarım dediği gibi olur kuzum ama müge olumsuz görse söyleyen biri bence inş sana da çıkar yine

Aynen bilinçaltını çok iyi görüyor bazısı tavsiyeye uy olumsuzu çekme bana bu arada sezgi de selena da çıkmadı ama sezgi daha iyidi sanki selena konudan konuya atlamıştı

Kızlar ecem23 falı geldi ama çok olumluydu bu kadar olumlu konuştuğu var mı başka ne biliyim barıştırdı tamam ama ciddiyete soktu kısacık bir faldı bir de sizlerinde öyle miydi bilemedim ben

Aynen bilinçaltını çok iyi görüyor bazısı tavsiyeye uy olumsuzu çekme bana bu arada sezgi de selena da çıkmadı ama sezgi daha iyidi sanki selena konudan konuya atlamıştı

Pişman oldum zaten keşke gelen mailleri okumasaydım falları görmeseydim, ama enerji veren bayanın falında söylediği şey ki imkansız gibi birşeydi , çıkınca Selena ya da Sezgiye değil ona inanmaya karar verdim:)
Bende de sanki Sezgi daha iyiydi Selena oladabilir olmayadabilir birini görüyorum ama o bu bilmiyorum gibi kendinden çok da emin olmamış şekilde yazmıştı. Bir de Selena küt saçlı birinden güzel haber alıcaksın dedi çevremdeki tek küt saçlı kişiden kendisiyle ilgili kötü bir haber aldım

:)))

Asenat in enerjisi cok guzel ama katina baktirmistim ona pembeler pembesi daha verdigi zamana var temmuz sonu -Agustos demisti ama soyledikleri asiri iddali ama seker kadin :))

Iyi Bari benimkide cikar insallah zaten olumsuz :)))Olumsuzlar fallar patir patir patlasin olumlular ciksinnn :))))

Asenat in enerjisi cok guzel ama katina baktirmistim ona pembeler pembesi daha verdigi zamana var temmuz sonu -Agustos demisti ama soyledikleri asiri iddali ama seker kadin :))
Asenatın zamanı bende doldu, bişey olmadı. Bir de sonbarda resmiyet demişte valla yalnızlıktan ölmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…