birebir ayni falimi gönderdi?
EVET ..İMZA FARKLI TABİ
Kızceler, nisanlanıcam, tüm ayrıntılarıyla bilen Selena demistim. Binnazdan biri daha bildi ama bulamıyorum demistim. Onca falı karıstırdım en sonunda buldumanda hic bilememis, falı da cok kotuymus ama sonucu tutturmus. Benna kücüker. Yeniden ustune basa basa soyliyim ama anı hic tutturamamıs, yanlıs tesbiti de cok ama sonucu bilmis valla
Hayırlı olsun. Pekı sevgılınden ayrı mıydın.. Yanı genel hatlarıyla sorun neydı.. Benna bende de zamanı bılmiş ama dıger taraflaru sacmaydıKızceler, nisanlanıcam, tüm ayrıntılarıyla bilen Selena demistim. Binnazdan biri daha bildi ama bulamıyorum demistim. Onca falı karıstırdım en sonunda buldumanda hic bilememis, falı da cok kotuymus ama sonucu tutturmus. Benna kücüker. Yeniden ustune basa basa soyliyim ama anı hic tutturamamıs, yanlıs tesbiti de cok ama sonucu bilmis valla
belki salladi tutu :) simdi günahinida almiyim ben bir kere baktirdim hatirlamiyorum bile fali
Hayırlı olsun. Pekı sevgılınden ayrı mıydın.. Yanı genel hatlarıyla sorun neydı.. Benna bende de zamanı bılmiş ama dıger taraflaru sacmaydı
Çok sevindim canım kahvede çok detay biliyor katinasını bende pek sevmemiştim ama kahve genelde bana çıkıyor gerçi kötü bir Zaman geçiriyorum dün baktığında çok olumlu konuştu ama bilemedim bende umarım onun dediği gibi olur..
Karşıdaki kişinin mesleğini filan bilmiş ama o kadar net değil ki bir de cevap yazdım ben bu dediklerinizi yaşadım aslında diye , bende öyle sapmalar olabiliyor ben yaşıcaksın diye gördüm ama yaşamış da olabilirsin dedi, yani yanlış anlamayın belki gerçekten çok iyidir benle tutmamıştır belki de ben beklentimi çok yüksek tuttum.
Şu da var , dün zamanında yüz yüze baktırdığımda şok derecesinde bilen falcıya arkadaşımı götürdüğümde kendimi de ona baktırrıken buldum:) Kendisi enerji uzmanı da olduğu için enerji çalışması yaptık ve bana 3 gün arkadaş arasında bile fal baktırmak yok sakın olumsuz şeyler çıkar senin bilinç altındakileri görebilirler gibi bir uyarıda bulundu. Ama ben çoktan Selena ve Sezgiye yollamıştım mail gelince de insan merak ediyor belki dediği gibi de olabilir şimdi günahlarını almayayım belki gelecek de çıkar ama şu da var genel olarak gidişat da benzerlikler olsa da Sezgi ve Selena alakasız şeyler söylediler ikisi de farklı bildiler:)
Umarım dediği gibi olur kuzum ama müge olumsuz görse söyleyen biri bence inş sana da çıkar yine
Aynen bilinçaltını çok iyi görüyor bazısı tavsiyeye uy olumsuzu çekmebana bu arada sezgi de selena da çıkmadı ama sezgi daha iyidi sanki selena konudan konuya atlamıştı
:)))Kızlar ecem23 falı geldi ama çok olumluydu bu kadar olumlu konuştuğu var mı başka ne biliyim barıştırdı tamam ama ciddiyete soktu kısacık bir faldı bir de sizlerinde öyle miydi bilemedim ben[/QUOTE
Ecem23 kesinlikle pembe tablocu degil bana olumsuz konusan nadir kisilerden biri bu kisiyle olmaz diyen insan ,Sana olumlu soylediyse sevin bence insallah cikar kuzum
Kendi adıma fal olayını turn off yaptım da... Şimdi belli ki sen illa atacaksın, abuk sabuk insanlara fal atıp yıpranma diye yazıyorum.
Katina da Asenat'ı bekle. Kahvede Venceyi, şayet ulaşabilirsen Sezgi'yi... BYV 'de tek seferliğine Serkan denenebilir.
Kızlar selam siz adını çok geçirince ecem in falını okudum. Aman aman birşey yok, Nisan demiş çoktan patlamış diyebilirim, aramalar olacak dediği dışında birşey çıkmamış. Paylaşayım dedim
Bu arada ciksin yazmisim olumsuzlar uzak olsun cikmasiiiin :)))Iyi Bari benimkide cikar insallah zaten olumsuz :)))Olumsuzlar fallar patir patir patlasin olumlular ciksinnn :))))
İnşallah gülüm, olumsuzmuydu sana. Boşver ya takılma, anda da patlamış benim zatenIyi Bari benimkide cikar insallah zaten olumsuz :)))Olumsuzlar fallar patir patir patlasin olumlular ciksinnn :))))
Asenatın zamanı bende doldu, bişey olmadı. Bir de sonbarda resmiyet demişte valla yalnızlıktan ölmek üzereyimAsenat in enerjisi cok guzel ama katina baktirmistim ona pembeler pembesi daha verdigi zamana var temmuz sonu -Agustos demisti ama soyledikleri asiri iddali ama seker kadin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?