Binnaz Abla

İnşallah gülüm, olumsuzmuydu sana. Boşver ya takılma, anda da patlamış benim zaten

Yani anda bana biraz tutturmus ama bu adamla Olmaz demis yaz sonu bir yerlerde isini hallederken bir adamla taniscaksin demis bole tesaduf filan bayagi Turk filmine baglamis yani anlayacagin .

Asenatın zamanı bende doldu, bişey olmadı. Bir de sonbarda resmiyet demişte valla yalnızlıktan ölmek üzereyim

Yaa o banada sonbaharda nisanlanacaksin dedi Adam son mesajima cevap yazmadi ses yok dusun:))) herkesi nisanliyor o zaman bu kadin sonbaharda .

Yani anda bana biraz tutturmus ama bu adamla Olmaz demis yaz sonu bir yerlerde isini hallederken bir adamla taniscaksin demis bole tesaduf filan bayagi Turk filmine baglamis yani anlayacagin .
Yani sanmıyorum çıkacağını canım, Türk filmi gerçekten

Ya enteresan mügete bende baktırdım, komşum gibi bakmış, hakkını da yemek istemiyorum, sorun bende mi acaba.

Yaa o banada sonbaharda nisanlanacaksin dedi Adam son mesajima cevap yazmadi ses yok dusun:))) herkesi nisanliyor o zaman bu kadin sonbaharda .
Ya keşke nişanlansam hatta evlensem amannn inanmıyom ben öyle ya. Biri dicekte ben nişanlanacam. Yakın gelecek ok de

Kızlar ecem23 falı geldi ama çok olumluydu bu kadar olumlu konuştuğu var mı başka ne biliyim barıştırdı tamam ama ciddiyete soktu kısacık bir faldı bir de sizlerinde öyle miydi bilemedim ben
Bende bugün baktırdım cok olumluydu günündemiydi anlamadım

cnm ben kahve baktrdm iyiydi dobraydi ama beklemedeym :) ölu donemdeyim
Bana haziran ayı diye zaman verdi 2 ay önce attığım falda da haziran demişti. Yani genelde zaman erteliyorlar ya hazıran ayında olmamiza rağmen haziran demesi ilginç geldi umarım çıkar senin falın

Boşver olsun olan olmuş düşünmemeye çalış diğer kadının söylediğini bir şey olmaz selenayla enerjin uymamış olabilir o zaman senin de , bende çok netti kendinden çok emindi sadece zaman konusunda yanılabilirim dedi falına çok güvenmiştim o kadar emin konuşunca ama tek kelimesi çıkmadı. Kimine de her şeyi çıkıyor işte malesef birimizin çok beğendiği diğerinde alakasız olabiliyor

Peki Daha önce olumsuz konuştuğu şey için mi olumlu konuştu
6 ay once baktırmıştım olumsuzda konusmustu tarot baktırmıstım dedikleri olmuştu şimdide aşk açılımı baktırdım ilk defa ama baya net konustu iklemde gibi degil yani sen ne baktırdın

6 ay once baktırmıştım olumsuzda konusmustu tarot baktırmıstım dedikleri olmuştu şimdide aşk açılımı baktırdım ilk defa ama baya net konustu iklemde gibi degil yani sen ne baktırdın

Ben kahve baktırdım o yüzden mi acaba kısa baktı anlamadım ama çok az bişeydi fal gelecek odaklıydı o yüzden bilmiyorum çıkar mı

aynı olay ya da kişi için mi olumsuzken olumlu konuştu yoksa başka bir şey için mi ?

Asenat'ın katinası bende de çok kötüydü ama iskambilinden yaşadıklarım oldu. Ben iskambilinin daha iyi olduğu kanısındayım hem kendi açılım yapıyor daha tutarlı geliyor bana.

aynı olay ya da kişi için mi olumsuzken olumlu konuştu yoksa başka bir şey için mi ?
Hayır işimle alakalı eski kişi ile alakalı konusmustu ve iyeni kişi olacak geçmişi sileceksin ama tam ilişki baslayacak dememişti ve aynılarını yasadım ihtimal vermemişdim dogrusu suanda yeni kişi içşn baktırdım olumlu konustu

Yani sanmıyorum çıkacağını canım, Türk filmi gerçekten
Bende de helal olsun kadına ne yazmış dedim. Türk filmi iyimser benzetme... koy bebegin başucuna anlatsın, sen git mutfakta yemeğini yap.... Faldaki kerevetine çıktığımız kişileri de hiç tanımıyorum.

Ahahaha koptum bende okuyunca fal gelince ole dedim tatlim ne yazmis Kadin turk filmi yasinda, film gibi karsilasmaniz olucak demis Kendi de Guneyden birisi demis bir de yaa fazla salliyolar Artik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…