İnşallah gülüm, olumsuzmuydu sana. Boşver ya takılma, anda da patlamış benim zaten
Asenatın zamanı bende doldu, bişey olmadı. Bir de sonbarda resmiyet demişte valla yalnızlıktan ölmek üzereyim
Yani anda bana biraz tutturmus ama bu adamla Olmaz demis yaz sonu bir yerlerde isini hallederken bir adamla taniscaksin demis bole tesaduf filan bayagi Turk filmine baglamis yani anlayacagin .
Yani sanmıyorum çıkacağını canım, Türk filmi gerçektenYani anda bana biraz tutturmus ama bu adamla Olmaz demis yaz sonu bir yerlerde isini hallederken bir adamla taniscaksin demis bole tesaduf filan bayagi Turk filmine baglamis yani anlayacagin .
Ya keşke nişanlansam hatta evlensemYaa o banada sonbaharda nisanlanacaksin dedi Adam son mesajima cevap yazmadi ses yok dusun:))) herkesi nisanliyor o zaman bu kadin sonbaharda .
Bende bugün baktırdım cok olumluydu günündemiydi anlamadımKızlar ecem23 falı geldi ama çok olumluydu bu kadar olumlu konuştuğu var mı başka ne biliyim barıştırdı tamam ama ciddiyete soktu kısacık bir faldı bir de sizlerinde öyle miydi bilemedim ben
Bana haziran ayı diye zaman verdi 2 ay önce attığım falda da haziran demişti. Yani genelde zaman erteliyorlar ya hazıran ayında olmamiza rağmen haziran demesi ilginç geldi umarım çıkar senin falıncnm ben kahve baktrdm iyiydi dobraydi ama beklemedeym :) ölu donemdeyim
Pişman oldum zaten keşke gelen mailleri okumasaydım falları görmeseydim, ama enerji veren bayanın falında söylediği şey ki imkansız gibi birşeydi , çıkınca Selena ya da Sezgiye değil ona inanmaya karar verdim:)
Bende de sanki Sezgi daha iyiydi Selena oladabilir olmayadabilir birini görüyorum ama o bu bilmiyorum gibi kendinden çok da emin olmamış şekilde yazmıştı. Bir de Selena küt saçlı birinden güzel haber alıcaksın dedi çevremdeki tek küt saçlı kişiden kendisiyle ilgili kötü bir haber aldım
Bende bugün baktırdım cok olumluydu günündemiydi anlamadım
6 ay once baktırmıştım olumsuzda konusmustu tarot baktırmıstım dedikleri olmuştu şimdide aşk açılımı baktırdım ilk defa ama baya net konustu iklemde gibi degil yani sen ne baktırdınPeki Daha önce olumsuz konuştuğu şey için mi olumlu konuştu
6 ay once baktırmıştım olumsuzda konusmustu tarot baktırmıstım dedikleri olmuştu şimdide aşk açılımı baktırdım ilk defa ama baya net konustu iklemde gibi degil yani sen ne baktırdın
aynı olay ya da kişi için mi olumsuzken olumlu konuştu yoksa başka bir şey için mi ?6 ay once baktırmıştım olumsuzda konusmustu tarot baktırmıstım dedikleri olmuştu şimdide aşk açılımı baktırdım ilk defa ama baya net konustu iklemde gibi degil yani sen ne baktırdın
ya ben Asenat a baktırdım da tarif ettiği kişinin tam tersi bi kişiliğim var.
geçenlerde kankamada dinlettim o da saçma buldu yani
katina atmıştım
sezgiye de kahve attık yani enteresan şeyler söylemiş ve vakitler vermiş
çıkarsa çat çat yazıcam
Hayır işimle alakalı eski kişi ile alakalı konusmustu ve iyeni kişi olacak geçmişi sileceksin ama tam ilişki baslayacak dememişti ve aynılarını yasadım ihtimal vermemişdim dogrusu suanda yeni kişi içşn baktırdım olumlu konustuaynı olay ya da kişi için mi olumsuzken olumlu konuştu yoksa başka bir şey için mi ?
Evet gelecek odaklı konusuyor ama bir huyu güzel ilişki görmüyorsa evet ilişkin olacak demiyor kandırmıyorBen kahve baktırdım o yüzden mi acaba kısa baktı anlamadım ama çok az bişeydi fal gelecek odaklıydı o yüzden bilmiyorum çıkar mı
Bende de helal olsun kadına ne yazmış dedim. Türk filmi iyimser benzetme... koy bebegin başucuna anlatsın, sen git mutfakta yemeğini yap.... Faldaki kerevetine çıktığımız kişileri de hiç tanımıyorum.Yani sanmıyorum çıkacağını canım, Türk filmi gerçekten
Bende de helal olsun kadına ne yazmış dedim. Türk filmi iyimser benzetme... koy bebegin başucuna anlatsın, sen git mutfakta yemeğini yap.... Faldaki kerevetine çıktığımız kişileri de hiç tanımıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?