Binnaz Abla

Bende bugüne kadar hiç yapmadığım birseyi yaptım elif hanzade den iade aldım. Kadın torununu deniz kenarına getirmiş babaanne modunda çoluk çocuk gürültüsü içinde bir yorum göndermiş. Tamamen sorudan yürümüş gitmiş... Öyle anlatmış ki yediğim önümde yemediğim arkamda adam seviyor tapıyor da bana rahat batmış...

Ahahaha koptum bende okuyunca fal gelince ole dedim tatlim ne yazmis Kadin turk filmi yasinda, film gibi karsilasmaniz olucak demis Kendi de Guneyden birisi demis bir de yaa fazla salliyolar Artik .
Tamam atsınlar tutsunlar diye veriyoruz o paraları da aklımızı da bu kadar küçümsemesinler...

Kızlar yaa ben Asenata da sezgiye de bayıldım tespitleri o kadar doğruydu ki ikisi de olumlu şeyler söyledi daha vade var bekliyorum. Ama çıkmadı falan deyince sizler biraz tuhaf oldum. Şöyle çat çat söyletecek kesinlikle hazır değilim ama ecem23 e attırsam mı ya da Müge mi ne dersiniz?

Ayyy ahahha koptum kız. Ya görmüyorsan birşry görmüyorum de , fal bu yani onların bakmasıda çok günah birde üstüne masal anlatması hoş değil, fala yeni başlayan biri olsa inanırdı, biz çakal olmuşuz​

Son 2-3 sayfada Müge'ye fal gönderenlerin değerlendirmesi var zaten... Hatta bir üstte ki mesaj tamamen Müge'dir.

Enerji olayı devreye girmiş olabilir :)

Ecem23 e aşk sonuc falımı baktırdın cıkıyormu merak ettim bende yeni baktırdım gayet iyi yorumlamış

Ben 2 kahve bi de aşk sonuç atmıştım. Benim son falım kahve idi ama bana katina da açmış sağolsun. Çok uzun ve detaylı ilgilenerek bakmıştı. Ama her fal gibi önemsemeyip geçmiştim. Geçen gün ecem furyası görünce açıp okudum, son falı çıkmış ilişki konusunda.

Süpersin kanka O kadın tanıdık olabilir diye sürekli düşünüyordum, iyi oldu.

Asenata iskambil ben iş için baktırdım zamanlarıyla çıkmış.

Bana katinaları hiç çıkmadı Asenat'ın. Ama iskambili çıkmış. Şubat başında baktırmışım. Mart, Nisan ve Mayıs'taki olayları bilmiş. İlişki ve maddi konu hakkında. Diğer dediklerine daha var çünkü uzun dönemli bakmış. Bakalım onlar da çıkacak mı? Ama bana da zamanlarıyla bilmiş.

Süpersin kanka O kadın tanıdık olabilir diye sürekli düşünüyordum, iyi oldu.
Bence kesin tanıdık o zaman çünkğ böyle bir saçmalamak olmaz 4 dakika boyunca bizi barıştırmaya çalışırken ortalığı karıştıran ortak arkadaşlrdan bahsetmiş ortak arkadaşımız yok:))

Yaa valla uyuz oluyorum böyle olunca, o kadarda kendi profiline döşenmiş yok el almışta yok bilmem me. Bilmiyprsan insanların duygu ve paralarını niye sömürüyorsun

Naira sumanla bana aynı konuşmuş umarım çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…