Kızlar falsepetinde indirimim var. Önerebileceğiniz birileri var mı?
ins cnm hepmz icinBana haziran ayı diye zaman verdi 2 ay önce attığım falda da haziran demişti. Yani genelde zaman erteliyorlar ya hazıran ayında olmamiza rağmen haziran demesi ilginç geldi umarım çıkar senin falın
Tamam atsınlar tutsunlar diye veriyoruz o paraları da aklımızı da bu kadar küçümsemesinler...Ahahaha koptum bende okuyunca fal gelince ole dedim tatlim ne yazmis Kadin turk filmi yasinda, film gibi karsilasmaniz olucak demis Kendi de Guneyden birisi demis bir de yaa fazla salliyolar Artik .
Bende bugüne kadar hiç yapmadığım birseyi yaptım elif hanzade den iade aldım. Kadın torununu deniz kenarına getirmiş babaanne modunda çoluk çocuk gürültüsü içinde bir yorum göndermiş. Tamamen sorudan yürümüş gitmiş... Öyle anlatmış ki yediğim önümde yemediğim arkamda adam seviyor tapıyor da bana rahat batmış...
Benzetmelerinin hastasiyim :))))))
Kızlar bana Asenat iskambil ve Ecem23 çıkmış.
Bende de helal olsun kadına ne yazmış dedim. Türk filmi iyimser benzetme... koy bebegin başucuna anlatsın, sen git mutfakta yemeğini yap.... Faldaki kerevetine çıktığımız kişileri de hiç tanımıyorum.
Son 2-3 sayfada Müge'ye fal gönderenlerin değerlendirmesi var zaten... Hatta bir üstte ki mesaj tamamen Müge'dir.Kızlar yaa ben Asenata da sezgiye de bayıldım tespitleri o kadar doğruydu ki ikisi de olumlu şeyler söyledi daha vade var bekliyorum. Ama çıkmadı falan deyince sizler biraz tuhaf oldum. Şöyle çat çat söyletecek kesinlikle hazır değilim ama ecem23 e attırsam mı ya da Müge mi ne dersiniz?
Evet gelecek odaklı konusuyor ama bir huyu güzel ilişki görmüyorsa evet ilişkin olacak demiyor kandırmıyor
ya ben Asenat a baktırdım da tarif ettiği kişinin tam tersi bi kişiliğim var.
geçenlerde kankamada dinlettim o da saçma buldu yani
katina atmıştım
sezgiye de kahve attık yani enteresan şeyler söylemiş ve vakitler vermiş
çıkarsa çat çat yazıcam
Ecem23 e aşk sonuc falımı baktırdın cıkıyormu merak ettim bende yeni baktırdım gayet iyi yorumlamış
Kısacık fal olduğu için pek bişi diyemedim ama keşke çıksa olumlu şeyler :))
Dayanamadım Banu Doğruya fal attım. Kızlar bu kadın size bir şeyler bildiyse kesin tanıdık bir falcı demektir. Misafir hesaptan fal attım yani baktırabileceğiniz en dandik falın daha dandiğini düşünün öyleydi
Asenata iskambil ben iş için baktırdım zamanlarıyla çıkmış.
Bence kesin tanıdık o zamanSüpersin kankaO kadın tanıdık olabilir diye sürekli düşünüyordum, iyi oldu.
Yaa valla uyuz oluyorum böyle olunca, o kadarda kendi profiline döşenmiş yok el almışta yok bilmem me. Bilmiyprsan insanların duygu ve paralarını niye sömürüyorsunBence kesin tanıdık o zamançünkğ böyle bir saçmalamak olmaz 4 dakika boyunca bizi barıştırmaya çalışırken ortalığı karıştıran ortak arkadaşlrdan bahsetmiş ortak arkadaşımız yok:))
Naira sumanla bana aynı konuşmuş umarım çıkar :)Ben 2 kahve bi de aşk sonuç atmıştım. Benim son falım kahve idi ama bana katina da açmış sağolsun. Çok uzun ve detaylı ilgilenerek bakmıştı. Ama her fal gibi önemsemeyip geçmiştim. Geçen gün ecem furyası görünce açıp okudum, son falı çıkmış ilişki konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?