Cıksında gerisi önemli degil :)Bekleyip görücez o zaman keşke biraz daha detaylı baksaydı ama yapcak bişey yok :)
kızlar selam elimde telefonum burayı takip ederek hangisine baktırsam diye bekliyorum,asenatı online yakalamak imkansız anladığım kadarıyla,ecem 23 mü asenat mı yoksa katina da hüma diye biri var cok yogun gözüküyor sürekli binnazda ne dersiniz?? Sizden cevap bekliyorum..Cıksında gerisi önemli degil :)
tam şimdi yorum yazdım soru sordum üzerine sizin yorum gelmişmerhaba çıkan fal haberleriyle karşınızdayım,
falları çıkanların yarısı çıktı. her şeyi tamamıyla bilen isim, hiç o an önemsememiş olsam da nesibe. rezzan'ın ve mert reiki'nin yorumları da ç seliıktı. mert kişileri karıştırmış sanırım, o şekilde bakınca onun fallarınn tamamı çıktı bile diyebilirim. sezgi candan, hüma, müge, ceren esemen yine bilenlerden. ama en tutarlı yorumlar için sezgi, nesibe, mert derim. tamamen patlayanlar asenat, ececm23, yeşilçingene.
şöyle söyliyimi asenat sorduğu kişiyi hayatındaki kadınla evlendirdi, bunlar ayrıldı.tam şimdi yorum yazdım soru sordum üzerine sizin yorum gelmiş
şöyle söyliyimi asenat sorduğu kişiyi hayatındaki kadınla evlendirdi, bunlar ayrıldı.
ecem de sakın bekleme onlar hayatta ayrılmaz demişti, ki 3 haftadır beraberdiler ve sürekli kavga ettiklerini çevreden duyuyordum.
Yani ecemin hayatta ayrılmaz dedıklerı sadece kavgamı edıyormus yoksa tamamenmı ayrılmşlar?şöyle söyliyimi asenat sorduğu kişiyi hayatındaki kadınla evlendirdi, bunlar ayrıldı.
ecem de sakın bekleme onlar hayatta ayrılmaz demişti, ki 3 haftadır beraberdiler ve sürekli kavga ettiklerini çevreden duyuyordum.
Hani yalan söylemeye bile tenezül etmemiş cidden insanların değer yargıları ne kadar değişken olabiliyorYaa valla uyuz oluyorum böyle olunca, o kadarda kendi profiline döşenmiş yok el almışta yok bilmem me. Bilmiyprsan insanların duygu ve paralarını niye sömürüyorsun
Aynen onları okuyunca etkisi altında kaldımSon 2-3 sayfada Müge'ye fal gönderenlerin değerlendirmesi var zaten... Hatta bir üstte ki mesaj tamamen Müge'dir.
Yanlış anlama mı var ? Etkilenecek bir durum yok son yorumlarda.Aynen onları okuyunca etkisi altında kaldım
Ben çok fal baktıran biri değilim. Ayda bir kontenjanı koydum kendime :) Hiç bir falcıya söylemediğim yeni gelişmeleri bilmişti bende. Yeni tanışacağım kişiyi tarif etmişti, zamanıyla çıktı. Tanıdık olduğunu o yüzden hiç düşünmedim. Enerji meselesi işte. Benim de en dandik ötesi fallarım Serkan Tek ten. Size çıktığını hatırlıyorum.Dayanamadım Banu Doğruya fal attım. Kızlar bu kadın size bir şeyler bildiyse kesin tanıdık bir falcı demektir. Misafir hesaptan fal attım yani baktırabileceğiniz en dandik falın daha dandiğini düşünün öyleydi
elif hanzade dediğiniz hangi sitedekzılar elif hanzade ankarada cok tanınan bi falcıymıs sölim
ben burdan ceren esemeni okudum ona göndericem sanırım ,gecen tarot baktırdım birine kızlar sakın baktırmayın hiç ama hiç beğenmedim bilge özdoğruydu sanırım.binnazada kuzum herkes çok begenıyo çıkan varmı kızlar
Kızlar 2 gundur dusunuyorum bu kadar ayrıntı nrden bıldı dıye gercı cok olumsuzdu ama ozelden ıstersenız anlatırım ama nerden bıldı dıye de cok dusundumBence kesin tanıdık o zamançünkğ böyle bir saçmalamak olmaz 4 dakika boyunca bizi barıştırmaya çalışırken ortalığı karıştıran ortak arkadaşlrdan bahsetmiş ortak arkadaşımız yok:))
kim cnm kim bildiKızlar 2 gundur dusunuyorum bu kadar ayrıntı nrden bıldı dıye gercı cok olumsuzdu ama ozelden ıstersenız anlatırım ama nerden bıldı dıye de cok dusundum
kim cnm kim bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?