Binnaz Abla

merhaba çıkan fal haberleriyle karşınızdayım,
falları çıkanların yarısı çıktı. her şeyi tamamıyla bilen isim, hiç o an önemsememiş olsam da nesibe. rezzan'ın ve mert reiki'nin yorumları da ç seliıktı. mert kişileri karıştırmış sanırım, o şekilde bakınca onun fallarınn tamamı çıktı bile diyebilirim. sezgi candan, hüma, müge, ceren esemen yine bilenlerden. ama en tutarlı yorumlar için sezgi, nesibe, mert derim. tamamen patlayanlar asenat, ececm23, yeşilçingene.

Cıksında gerisi önemli degil :)
kızlar selam elimde telefonum burayı takip ederek hangisine baktırsam diye bekliyorum,asenatı online yakalamak imkansız anladığım kadarıyla,ecem 23 mü asenat mı yoksa katina da hüma diye biri var cok yogun gözüküyor sürekli binnazda ne dersiniz?? Sizden cevap bekliyorum..

tam şimdi yorum yazdım soru sordum üzerine sizin yorum gelmiş

tam şimdi yorum yazdım soru sordum üzerine sizin yorum gelmiş
şöyle söyliyimi asenat sorduğu kişiyi hayatındaki kadınla evlendirdi, bunlar ayrıldı.
ecem de sakın bekleme onlar hayatta ayrılmaz demişti, ki 3 haftadır beraberdiler ve sürekli kavga ettiklerini çevreden duyuyordum.

peki bu mügeye yada hümaya baktırdığınız kahve mi yoksa katina mı? Neden bilmiyorum tellwee gibi siteler bana binnaz kadar güvenilir gelmiyor ama bilemedim,

Yani ecemin hayatta ayrılmaz dedıklerı sadece kavgamı edıyormus yoksa tamamenmı ayrılmşlar?

Yaa valla uyuz oluyorum böyle olunca, o kadarda kendi profiline döşenmiş yok el almışta yok bilmem me. Bilmiyprsan insanların duygu ve paralarını niye sömürüyorsun
Hani yalan söylemeye bile tenezül etmemiş cidden insanların değer yargıları ne kadar değişken olabiliyor

Ben çok fal baktıran biri değilim. Ayda bir kontenjanı koydum kendime :) Hiç bir falcıya söylemediğim yeni gelişmeleri bilmişti bende. Yeni tanışacağım kişiyi tarif etmişti, zamanıyla çıktı. Tanıdık olduğunu o yüzden hiç düşünmedim. Enerji meselesi işte. Benim de en dandik ötesi fallarım Serkan Tek ten. Size çıktığını hatırlıyorum.

kzılar elif hanzade ankarada cok tanınan bi falcıymıs sölim

Kızlar 2 gundur dusunuyorum bu kadar ayrıntı nrden bıldı dıye gercı cok olumsuzdu ama ozelden ıstersenız anlatırım ama nerden bıldı dıye de cok dusundum

Yaa bu Medyum Cem cok komik habire ruh donemindesin demis o ne demek yahu,sen bu kisiyle ruh donemindesin ne demek sacma sacma kelimeler soruda dedimki ruh donemi ne demek?Sacma sapan ifadeler devrik cumleler Serkanla ayni seyleri soylemis bu arada yorumun ana fikri ayni ama ifadeler farkli Serkan hanimefendi kapilar acilacak,Medyum Cem 2 ay ruh donemindesindesin sonrasi aydinlik demis ,ahahhah:))). Biryolunvar da burnuma kotu kokular geliyor ama yinede supheci olmiyim yazili fal ya bilemiyorsun ne donuyor.Gorucez yasarak ne kadari dogru :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…