baktırdığım dönemde kavga ediyolarmış, 2-3 hafta önce ayrılmışlar. totalade 1 ayı bulmadı o ilişki yaniYani ecemin hayatta ayrılmaz dedıklerı sadece kavgamı edıyormus yoksa tamamenmı ayrılmşlar?
ecemin patladığına çok sevindim sanırım çoğu kişiye olumsuz yorum yapıyor beni depresyona soktu resmenbaktırdığım dönemde kavga ediyolarmış, 2-3 hafta önce ayrılmışlar. totalade 1 ayı bulmadı o ilişki yani
burada en net patlayan asenattı ama.
ecemin patladığına çok sevindim sanırım çoğu kişiye olumsuz yorum yapıyor beni depresyona soktu resmen
Tam bugun eceme fal yollicaktim su anda vazgectim:)ecemin patladığına çok sevindim sanırım çoğu kişiye olumsuz yorum yapıyor beni depresyona soktu resmen
merhaba çıkan fal haberleriyle karşınızdayım,
falları çıkanların yarısı çıktı. her şeyi tamamıyla bilen isim, hiç o an önemsememiş olsam da nesibe. rezzan'ın ve mert reiki'nin yorumları da ç seliıktı. mert kişileri karıştırmış sanırım, o şekilde bakınca onun fallarınn tamamı çıktı bile diyebilirim. sezgi candan, hüma, müge, ceren esemen yine bilenlerden. ama en tutarlı yorumlar için sezgi, nesibe, mert derim. tamamen patlayanlar asenat, ececm23, yeşilçingene.
Baktiran var kub. Forumda elif hanzade diye aratirsan bulursunelif hanzadeye baktıran varmı
bende cok merak ediyorum yorumlardan dolayı ecem22 birde banu doğru cok aklımda kaldı kızlar çıkanlar söylesin lütfenBanu dogru ya baktırıp da cıkan ve cıkmayan falları kımler var bana cok asırı olumsuzdu sızlere nasıldı?
Yollama bence o kadar olumsuz ki içimi çok sıkmıştı benim. Diğer olumsuz konuşanlar bu kadar sıkmadı.Aynısını ilkay ve venüsamberde yaşamıştım daha önce.Yinede sen bilirsinTam bugun eceme fal yollicaktim su anda vazgectim:)
Yollama bence o kadar olumsuz ki içimi çok sıkmıştı benim. Diğer olumsuz konuşanlar bu kadar sıkmadı.Aynısını ilkay ve venüsamberde yaşamıştım daha önce.Yinede sen bilirsin
olumsuz derken hani sunu mu kasdettin canım söylemesini istediklerini söylemediği icin mi yoksa hani sen söyle birisin böyle birisin diye alakasız alakasız yorumlar mı yaptı kafam karıstıYollama bence o kadar olumsuz ki içimi çok sıkmıştı benim. Diğer olumsuz konuşanlar bu kadar sıkmadı.Aynısını ilkay ve venüsamberde yaşamıştım daha önce.Yinede sen bilirsin
O da kendine o kelimeyi bulmuş, BYVbir tuhaf zaten dil bilgisi konusunda, en devrik saçma yazanlar bu sitede :)Yaa bu Medyum Cem cok komik habire ruh donemindesin demis o ne demek yahu,sen bu kisiyle ruh donemindesin ne demek sacma sacma kelimeler soruda dedimki ruh donemi ne demek?Sacma sapan ifadeler devrik cumleler Serkanla ayni seyleri soylemis bu arada yorumun ana fikri ayni ama ifadeler farkli Serkan hanimefendi kapilar acilacak,Medyum Cem 2 ay ruh donemindesindesin sonrasi aydinlik demis ,ahahhah:))). Biryolunvar da burnuma kotu kokular geliyor ama yinede supheci olmiyim yazili fal ya bilemiyorsun ne donuyor.Gorucez yasarak ne kadari dogru :).
O da kendine o kelimeyi bulmuş, BYVbir tuhaf zaten dil bilgisi konusunda, en devrik saçma yazanlar bu sitede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?