Binnaz Abla

Bu arada Serkan daha olumlu yorum yapmis Cem biraz daha karamsar bu kisyle olur ama cok beklentin olmasin ama gidisat hakkinda yorumlari birebir ayni :))

baktırdığım dönemde kavga ediyolarmış, 2-3 hafta önce ayrılmışlar. totalade 1 ayı bulmadı o ilişki yani
burada en net patlayan asenattı ama.
ecemin patladığına çok sevindim sanırım çoğu kişiye olumsuz yorum yapıyor beni depresyona soktu resmen

Nesibe falsepetindeki nesibe mi? Ben onu da hic yakalayamiyorun

Tam bugun eceme fal yollicaktim su anda vazgectim:)
Yollama bence o kadar olumsuz ki içimi çok sıkmıştı benim. Diğer olumsuz konuşanlar bu kadar sıkmadı.Aynısını ilkay ve venüsamberde yaşamıştım daha önce.Yinede sen bilirsin

Yollama bence o kadar olumsuz ki içimi çok sıkmıştı benim. Diğer olumsuz konuşanlar bu kadar sıkmadı.Aynısını ilkay ve venüsamberde yaşamıştım daha önce.Yinede sen bilirsin

Çok begenenler de vardi su ana kadar simdi gorunce kaldirabilir miyim bilemedim ama olumsuz soylemesine:) gerci dogruyu soylicekse farketmez de. Peki kahve fali mi baktirmali?

olumsuz derken hani sunu mu kasdettin canım söylemesini istediklerini söylemediği icin mi yoksa hani sen söyle birisin böyle birisin diye alakasız alakasız yorumlar mı yaptı kafam karıstı

O da kendine o kelimeyi bulmuş, BYVbir tuhaf zaten dil bilgisi konusunda, en devrik saçma yazanlar bu sitede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…