Binnaz Abla

olumsuz derken hani sunu mu kasdettin canım söylemesini istediklerini söylemediği icin mi yoksa hani sen söyle birisin böyle birisin diye alakasız alakasız yorumlar mı yaptı kafam karıstı
Baktırdığım kişi hakkında dediği hiçbir şey doğru değildi.Anı bile bilemedi

Çok begenenler de vardi su ana kadar simdi gorunce kaldirabilir miyim bilemedim ama olumsuz soylemesine:) gerci dogruyu soylicekse farketmez de. Peki kahve fali mi baktirmali?
Ask sonuc fali baktiriliyor genelde ben bi sefer de kahve attim ikisi de ayni ozenle bakilmisti cok da iyi niyetli bi kadin

Arkadaslar halen gormedınız sanırım banu dogru ya fal baktıran var mı olumlu ya da olumsuz yorumlarınız neler bana cok olumsuzdu cok merak edıyorum da

Selamlar kızlar..

_Makaron_ capella79 @bilhassa Baldankabak MissCherryBlossom laço tayfadan unuttuuklarım varsa affola Nefs tabiki ayy incesaz3506

Kızlar Banu Doğru nun tanıdık biri olmadığını düşünüyorum ki ona daha tabiri caizse ünlü olmadan bikaç kez baktırdım sesli +teyze kıvamı var ve benim yakın zamanda işle ilgili önemli bi kararım vardı bunu ne o siteden ne başka yerde sormadan gündeme getirmişti+ çok yakın zamanda hoşlantı esintisi duyduğum ( fallara sormaya bile vakit bulamadığım kişiyi o söyledi )bi de hiçbir fal sitesinde üyeliği bulunmayan bi arkadaş misafir olarak baktırmış sorduğu kişinin geçmişne kadar söylemiş.. ama en son falda çok belirsizdi söyledikleri..

Olumsuzu söylüyor bence hislerinin de olduğunu düşünüyorum..

Benim son zamanlarda bu çok önemli işle ilgili bakırdıklarımda ;

çingene, asenat,ilkay,hülya demir (iskambil), bilge , daha öncelerde Sema,Selena +

Hira, vence, taracaHüma bi iki kişi daha - olarak gördü .Tamamen sonucun netleşmesine bi hafta var ve kesin belli olacak.

Bunun dışında o MedyumCem in ruh sürecine koyduklarından biri de benim , yazımı, kelimeleri özenle değiştirilmiş ama vurgulanan konular ismi lazım değil malum kişilerle aynı olduğundan tekin pabuç gelmedi gibi..

Atart kimden hoşlanıyorsun gız özele gel

Merhabalar...Arkadaşlar İlkay Gür bir fala kaç günde bakıyor acaba?Sürekli online ama fallarla ilgilenmiyor. 3 gün oldu iptal mi etsem?Ne sinir bozucu bir şey. ..

Ben baktirmadim ama ilkayin bakmasi 1 hafta 10 gunu de bulabiliyormus bilgin olsun

Ilkay eskiden iyiydi cok ozenliydi ve severim de onun fal yorumlarini ama maalesef o da Artik fal yorumlarini sallamiyor gec bakiyor .Aslinda yetenekli kiz ama saldi iyice fallari.

Yollama bence o kadar olumsuz ki içimi çok sıkmıştı benim. Diğer olumsuz konuşanlar bu kadar sıkmadı.Aynısını ilkay ve venüsamberde yaşamıştım daha önce.Yinede sen bilirsin[/
iptal etsem kimi önerirsiniz o sitede?

Valla Byv ole asiri guvenilir degil bana gore aka baktirdiklarim icinde en azindan mevcut durum icin Serkan derim

Serkan hakkinda genelde herkesin yorumlari iyi degil mi forumdan okudugum kadariyla?
Dediklri cikan var mi peki?
Serkan ılk baktı sızı dusunuyor ıkı ay sonra gekecek dedı. Bu arada artık ıkı ay da oldu gelen yok. Neyse baktırdıktan bır ay sonra tekrar ayrı hesaptan baktırdım senı unutmus uc dort aydır sevgılısı var dedı

selam uzuldum canim,falsepetinde iki alex var,bahsettigin hangisi muradovmu düz alexmi

Selammmm canım ne güzel olmuş etiketlemenn..
Eski günlerde kii gibi..

BlueDaisy nerdee asıl o yokk ortalıkta...
Bir selam verr canım sende Iyisindir umarım...
Arada atayım diyorum sonra vazgeciyorumm...
Ama bu aralar Ecem23 aklımı celiyor gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…