Binnaz Abla

Attart'ım gelmiş, hoşgelmiş....Sesin solugun çıkmazken de fal sevdan bitmemiş:) Ben kış döneminde kudurmuş gibi fal baktırıyordum.....Artık öyle binde bir,keyfe keder....Çıktı diyebileceğim bir falım da yok adam gibi....

Kız Atart,sen akıllı hatunsun, ben bile buraları sadece okuyarak Byv Cem'in "o tayfadan" oldugunu anladım,denemek aklımın ucundan bile geçmedi. Ne demeye bile bile lades diyorsun a benim güzel huylum,güzel yüreklim.

Bir de "Hira, vence, taracaHüma bi iki kişi daha - olarak gördü" demişsin, oradaki eksi işareti olumsuz anlamındamıydı?

))))))) ben bi hatayı bi kez yapmam, hatanın doğruluğunu bile ispatlamak için üstüste yaparım canım

- Derken cnm işle ilgili değişimin olmayacağını söylediler * bu olumsuxluk olsa bile benim için olmsuz spnuç doğurmayacak yani varolan konumum korunacak aslında...BEN DE Kuduz fal aşımı yaptırdım günde 3 doz aldığım zamanlardan metabolizmam 15 güne /ayda 2 *3 e düştü, şu bi haftada iş ayağı belli olacak , zaten bunlar da belli olur hanyası konyası )

@NEFSSEMS Ecem e farklı 2 hesapla uzun aralıklarla 2 kez atmışım , aman aman da değil , çok etkilememişse demek.

Yani enerji değil bence bakası gelmedi o zaman çünkü toplam 4 dakika boş boş konuşup göndermiş atmamış bile düşün:/

Yani enerji değil bence bakası gelmedi o zaman çünkü toplam 4 dakika boş boş konuşup göndermiş atmamış bile düşün:/
ya cok alakasız alıntı oldu ama binnazda böyle hiç kandırılıyormuş gibi hissettiğiniz oldumu? farklı tarihlerde baktırdığım 3 ayrı falcı da benzer seyleri söylemiş, ses kaydında yardımcı olabilirmisiniz kızlar süpheye düştüm

Atartcan nasılsın cancağızım? Banu Doğru'ya ben 2 kez baktırdım ikisini de beğendim henüz çıkan birşey olmamasına rağmen. Ama hep kesin tanıdık fikri kafamda dolanıyordu. Tilkiliklere de alışmışız hemen şüpheye düşüyorum. M Motherofdragon cımla da enerjimiz tutuyor genelde. Ona bilememesi de bu fikrimi destekledi ama bana fallarında ağzından bal damlıyordu umarım dediğin gibi tanıdık değildir O baktırdıklarının sonuçlarını mutlaka bekliyorum canım.

Benim daha önce burada yazdığım olmuştu Fahriye Işıksaçan ve Firuze Aydın paslaşıyorlar. İhtimal değil adım kadar eminim. Böyle birkaç kişi daha var aklımda

Kuzum kendi adıma tanıdık falcıya gelme ihtimalim çok fazla ilk ben de öyle düşündüm ama arkadaşın fal tecrübesi o kadar yok ki yani misafir hesaptan bile falının alacağı bi maili yazmayan birine döktürmüş. Benim de o sitede bu işi sorduğum kimse yoktu ya bilmiyorum da tanıdık biri Oldupunu düşünmüyorum umarım yanılmıyorumdur.

Byv de ise İlkat dışında hrpsi neredeyse aynı çok eminim artıkın baltırmıyorum da.

Haber veririm sana canım tabiki yazarım özeldennn size

Arkadaslar halen gormedınız sanırım banu dogru ya fal baktıran var mı olumlu ya da olumsuz yorumlarınız neler bana cok olumsuzdu cok merak edıyorum da
Bende baktırdım banu doğruya an da çok iyiydi ben memnun kaldım hatta kimsenin bilmediği benimde yeni öğrendiğim bi ayrıntıyı söyleyince şaşırdım ufak bişey ama yinede bilmiş olması ilginç geldi.

Banu doğru bana çıktı kızlar daha doğrusu bi konu çıktı işle ilgili söylediği şeyler şuan birebir oluyor ayrıca bi ayrıntı vermişti mesela içimden olmaz dedim pek güvenmemiştim dinlerken açıkcası yeni falcı die. Aşkla ilgili de temmuz demişti bakalım o da çıkaraa haber veririm :)

Ama falından çok eğlendim ne yalan söyleyeyim. Annemle kızkardeşime de okudum hanımefendi beyefendi hanımefendi beyefendi diye diye koptular.
Is yerinde arkadaslarim gunlerce herkesten her cumlede hanimefendi beyefendi diye bahsederek geyik yapmislardi biz de baya eglendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…