Attart'ım gelmiş, hoşgelmiş....Sesin solugun çıkmazken de fal sevdan bitmemiş:) Ben kış döneminde kudurmuş gibi fal baktırıyordum.....Artık öyle binde bir,keyfe keder....Çıktı diyebileceğim bir falım da yok adam gibi....Selamlar kızlar..
_Makaron_ capella79 @bilhassa @Baldankabak MissCherryBlossom laço tayfadan unuttuuklarım varsa affola @NEFSSEMS tabiki ayy @incesaz3506
Kızlar Banu Doğru nun tanıdık biri olmadığını düşünüyorum ki ona daha tabiri caizse ünlü olmadan bikaç kez baktırdım sesli +teyze kıvamı var ve benim yakın zamanda işle ilgili önemli bi kararım vardı bunu ne o siteden ne başka yerde sormadan gündeme getirmişti+ çok yakın zamanda hoşlantı esintisi duyduğum ( fallara sormaya bile vakit bulamadığım kişiyi o söyledi )bi de hiçbir fal sitesinde üyeliği bulunmayan bi arkadaş misafir olarak baktırmış sorduğu kişinin geçmişne kadar söylemiş.. ama en son falda çok belirsizdi söyledikleri..
Olumsuzu söylüyor bence hislerinin de olduğunu düşünüyorum..
Benim son zamanlarda bu çok önemli işle ilgili bakırdıklarımda ;
çingene, asenat,ilkay,hülya demir (iskambil), bilge , daha öncelerde Sema,Selena +
Hira, vence, taracaHüma bi iki kişi daha - olarak gördü .Tamamen sonucun netleşmesine bi hafta var ve kesin belli olacak.
Bunun dışında o MedyumCem in ruh sürecine koyduklarından biri de benim , yazımı, kelimeleri özenle değiştirilmiş ama vurgulanan konular ismi lazım değil malum kişilerle aynı olduğundan tekin pabuç gelmedi gibi..
))))))) ben bi hatayı bi kez yapmam, hatanın doğruluğunu bile ispatlamak için üstüste yaparım canımAttart'ım gelmiş, hoşgelmiş....Sesin solugun çıkmazken de fal sevdan bitmemiş:) Ben kış döneminde kudurmuş gibi fal baktırıyordum.....Artık öyle binde bir,keyfe keder....Çıktı diyebileceğim bir falım da yok adam gibi....
Kız Atart,sen akıllı hatunsun, ben bile buraları sadece okuyarak Byv Cem'in "o tayfadan" oldugunu anladım,denemek aklımın ucundan bile geçmedi. Ne demeye bile bile lades diyorsun a benim güzel huylum,güzel yüreklim.
Bir de "Hira, vence, taracaHüma bi iki kişi daha - olarak gördü" demişsin, oradaki eksi işareti olumsuz anlamındamıydı?
Düz olanı canımselam uzuldum canim,falsepetinde iki alex var,bahsettigin hangisi muradovmu düz alexmi
Yani enerji değil bence bakası gelmedi o zaman çünkü toplam 4 dakika boş boş konuşup göndermiş atmamış bile düşün:/Ben çok fal baktıran biri değilim. Ayda bir kontenjanı koydum kendime :) Hiç bir falcıya söylemediğim yeni gelişmeleri bilmişti bende. Yeni tanışacağım kişiyi tarif etmişti, zamanıyla çıktı. Tanıdık olduğunu o yüzden hiç düşünmedim. Enerji meselesi işte. Benim de en dandik ötesi fallarım Serkan Tek ten. Size çıktığını hatırlıyorum.
ya cok alakasız alıntı oldu ama binnazda böyle hiç kandırılıyormuş gibi hissettiğiniz oldumu? farklı tarihlerde baktırdığım 3 ayrı falcı da benzer seyleri söylemiş, ses kaydında yardımcı olabilirmisiniz kızlar süpheye düştümYani enerji değil bence bakası gelmedi o zaman çünkü toplam 4 dakika boş boş konuşup göndermiş atmamış bile düşün:/
Selamlar kızlar..
_Makaron_ capella79 @bilhassa @Baldankabak MissCherryBlossom laço tayfadan unuttuuklarım varsa affola @NEFSSEMS tabiki ayy @incesaz3506
Kızlar Banu Doğru nun tanıdık biri olmadığını düşünüyorum ki ona daha tabiri caizse ünlü olmadan bikaç kez baktırdım sesli +teyze kıvamı var ve benim yakın zamanda işle ilgili önemli bi kararım vardı bunu ne o siteden ne başka yerde sormadan gündeme getirmişti+ çok yakın zamanda hoşlantı esintisi duyduğum ( fallara sormaya bile vakit bulamadığım kişiyi o söyledi )bi de hiçbir fal sitesinde üyeliği bulunmayan bi arkadaş misafir olarak baktırmış sorduğu kişinin geçmişne kadar söylemiş.. ama en son falda çok belirsizdi söyledikleri..
Olumsuzu söylüyor bence hislerinin de olduğunu düşünüyorum..
Benim son zamanlarda bu çok önemli işle ilgili bakırdıklarımda ;
çingene, asenat,ilkay,hülya demir (iskambil), bilge , daha öncelerde Sema,Selena +
Hira, vence, taracaHüma bi iki kişi daha - olarak gördü .Tamamen sonucun netleşmesine bi hafta var ve kesin belli olacak.
Bunun dışında o MedyumCem in ruh sürecine koyduklarından biri de benim , yazımı, kelimeleri özenle değiştirilmiş ama vurgulanan konular ismi lazım değil malum kişilerle aynı olduğundan tekin pabuç gelmedi gibi..
Benim daha önce burada yazdığım olmuştu Fahriye Işıksaçan ve Firuze Aydın paslaşıyorlar. İhtimal değil adım kadar eminim. Böyle birkaç kişi daha var aklımdaya cok alakasız alıntı oldu ama binnazda böyle hiç kandırılıyormuş gibi hissettiğiniz oldumu? farklı tarihlerde baktırdığım 3 ayrı falcı da benzer seyleri söylemiş, ses kaydında yardımcı olabilirmisiniz kızlar süpheye düştüm
Atartcan nasılsın cancağızım? Banu Doğru'ya ben 2 kez baktırdım ikisini de beğendim henüz çıkan birşey olmamasına rağmen. Ama hep kesin tanıdık fikri kafamda dolanıyordu. Tilkiliklere de alışmışız hemen şüpheye düşüyorum. M Motherofdragon cımla da enerjimiz tutuyor genelde. Ona bilememesi de bu fikrimi destekledi ama bana fallarında ağzından bal damlıyordu umarım dediğin gibi tanıdık değildirO baktırdıklarının sonuçlarını mutlaka bekliyorum canım.
Bende baktırdım banu doğruya an da çok iyiydi ben memnun kaldım hatta kimsenin bilmediği benimde yeni öğrendiğim bi ayrıntıyı söyleyince şaşırdım ufak bişey ama yinede bilmiş olması ilginç geldi.Arkadaslar halen gormedınız sanırım banu dogru ya fal baktıran var mı olumlu ya da olumsuz yorumlarınız neler bana cok olumsuzdu cok merak edıyorum da
Banu doğru bana çıktı kızlar daha doğrusu bi konu çıktı işle ilgili söylediği şeyler şuan birebir oluyor ayrıca bi ayrıntı vermişti mesela içimden olmaz dedim pek güvenmemiştim dinlerken açıkcası yeni falcı die. Aşkla ilgili de temmuz demişti bakalım o da çıkaraa haber veririm :)Bende baktırdım banu doğruya an da çok iyiydi ben memnun kaldım hatta kimsenin bilmediği benimde yeni öğrendiğim bi ayrıntıyı söyleyince şaşırdım ufak bişey ama yinede bilmiş olması ilginç geldi.
Ben de kardeşime okutmuştum. Acaba hangi maddeyi kullanıyor diye kararsız kalmıştıkAma falından çok eğlendim ne yalan söyleyeyim. Annemle kızkardeşime de okudum hanımefendi beyefendi hanımefendi beyefendi diye diye koptular.
Is yerinde arkadaslarim gunlerce herkesten her cumlede hanimefendi beyefendi diye bahsederek geyik yapmislardi biz de baya eglendikAma falından çok eğlendim ne yalan söyleyeyim. Annemle kızkardeşime de okudum hanımefendi beyefendi hanımefendi beyefendi diye diye koptular.
Nasıl bir patlama merak ettim canım.Ama falından çok eğlendim ne yalan söyleyeyim. Annemle kızkardeşime de okudum hanımefendi beyefendi hanımefendi beyefendi diye diye koptular.
Ecemcim canim balim 1 hafta sonra cildiye randevum var bunu bildi. OHA !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?