Binnaz Abla

Selam kizlar size birsey sorucam.Bir erkek kendisine kanka panpa denilmesinden neden rahatsizlik duyar.Ben dun benimkine mesaj attim yarin bileti alip gelicem dedim kocaelinde oturuyor benimki barismadik ama ben yanina gelicem dedim beni otogardan alirsin kanka indigimde seni ararim panpa dedim.Sabah mesaj atmis.Sevim ne panpasi ne kankasi yazmis.Ne var bunda kufur degil hakaret degil niye alindi anlamadim.O kizlarla konusurken iyidi benim kanka demem neden onu rahatsiz etti.Cvplarinizi bekliyorum kizlar.

E eski sevgilisinin kendisine "kanka" diye hitap etmesinden hoşlanmaması gayet normal.

hadi ya :) sizin enerjiniz beya bir uyumlu. Bende begenmistim kendisini :)
Evet canim insallah dedikleri de cikar cikmasa bile ben seviyorum egleniyorum beni tatmin ediyo boyle ufak detaylarin bilindigi fallar. Bide emine kurtulus var boyle gun icinde aklimdan bi saniyeligine gecmis ilginc bi detayi bile soyluyo sonuc cikmasa bile hosuma gidiyo o anlik :)

Ya bence de byv şaibeli bir site. Hiç güvenmiyorum artık. Lütfen bekliyorum sonuçları beybisi :=) Dur banu fallarımı bi daha okuyayım

Hadicanimsende canim sence neden alinmistir ben gamsiz vurdumduymaz zannediyodum benimkini sasirdim sirf rahatsiz oldugu icin mi alindi.Ben o kelimeye takilmaz zannediyodum.

nnn
Kızacaksın ama KANKA " kankardeşi" nin ergence söylemi olup ( ki bence sevgiliye asla söylenmemesi gerekir ) PANPA'da bu KANKA kelimesinin mutasyona uğratılmış halidir ki erkekler arasında bu PANPA'nın başka anlamları olduğunu bizim ergenlerden duymuştum. Sevgilin haklı...

Ben de hakliyim canim ama o kizlarla konusurjen iyi oluyor ama benim kanka demem neden dokunur bana karsi birseyler hissettigi icin umursadi yoksa takilmazdi bu kelimeye bilincli soyledim o kelimeyi gercekten o kelimeye takilacak mi yoksa beni umursamayacak mi.Sonuc bekledigim gibi oldu.

Eeeee tamam işte... Demek ki adam senle kanka olmak istemiyor. Bu iyi bir şey

Emine Kurtulusu bende begeniyorum. Begenilerimiz benziyor. Ufak tefek seyleri bildi. Karsi tarafi güzel yorumladi ama bazen biraz abartiyor gibime geliyor ama seviyorum kendisini öyle uzun uzun anlatmaz sak sak anlatir :)

Ama bu hareketlerin iticide gelebilir?ceza vermek istiyorsanda ona gore davranirsin gozune sokmana gerek yok hani artik seni umursamiyorum diye boyle davrandikca daha itici olursun farkinda olmadan.simdi dusundumde sevgilim bana panpa dese valla agzinin ortasina carparim :)

Oyle mi dersin ncarenot benim kanka demem bayagi zoruna gitmis faliba yoksa bunu nesajta yazmazdi es gecerdi ne soylersem soyliyim takilmazdi bile umursamazdi.

Oyle mi dersin ncarenot benim kanka demem bayagi zoruna gitmis faliba yoksa bunu nesajta yazmazdi es gecerdi ne soylersem soyliyim takilmazdi bile umursamazdi.
Evet adam umursamış görünüyor ama süreklilik arz etmezse iyi olur... Sen bir prenses perisin unutma :))) Not: Abla şeysi

Tatlım bence de hoş değil,belki sen ona duygularını açığa vermemrk adına hani coolluk adına yazmış olabilirsin ama sözüm meclisten dışarı bu kelimelerden ben de hiç hazzetmem. Ergen ve yapay durur. Bir de nihayetinde bitmiş de olsa öyle ya da böyle duygusal paylaşımlarda bulunduğun biri, hoşuna gitmemesi normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…