))))))) ben bi hatayı bi kez yapmam, hatanın doğruluğunu bile ispatlamak için üstüste yaparım canım
- Derken cnm işle ilgili değişimin olmayacağını söylediler * bu olumsuxluk olsa bile benim için olmsuz spnuç doğurmayacak yani varolan konumum korunacak aslında...BEN DE Kuduz fal aşımı yaptırdım günde 3 doz aldığım zamanlardan metabolizmam 15 güne /ayda 2 *3 e düştü, şu bi haftada iş ayağı belli olacak , zaten bunlar da belli olur hanyası konyası )
Nefs Ecem e farklı 2 hesapla uzun aralıklarla 2 kez atmışım , aman aman da değil , çok etkilememişse demek.
Ben kahve atmıştım canım ama tarot da açmıştı kendiKizlar banuya ne baktirdiniz ? Asenatsizlik basima vurdu :)
Kızlar falalemde paypalla ödeme göremedim. Tekefondan giriyorum diye mi?
Kızlar falalemde paypalla ödeme göremedim. Tekefondan giriyorum diye mi?
Canım senin için hayırlı olan buymuş demek kii...Eveeet kızlar benim iş sonuçlandı.Haftasonuna bekar giriyorum. Ve bu durumu evden ilk ayrıldığım tarih dahil olmak üzere boşanma ayına kadar bilennnn Ebru iyihuylu... Burada aman da ne güzel diyen hiç olmamış ama bana her falı tutmuş!
Herkes aman efenim çok pişman aman efenim bak nasıl yalvaracak vs derken bu kadıncağız bana aramayacak bile ve haziranda boşanacaksın didi veee öyle oldu!
Paypal Turkiye'den çekildi canım artık yokk.
Tesekkurler canım.inşallah hepimiz güzellikleri paylaşalım artık.Canım senin için hayırlı olan buymuş demek kii...
Okuyordum yazılarını sonuçlanmış olması somut bir şey toparlanmanın hizlanmasini sağlayacaktır..
Zaten güçlü bir hatun olduğunu az çok anladım...
Bu bitiş daha güzel başlangıçlara vesile olur hiç şüphesiz...
Damdan düşer gibi soracagm ama Vence de bilemedi mi sonucu?Tesekkurler canım.inşallah hepimiz güzellikleri paylaşalım artık.
Tesekkurler canım.inşallah hepimiz güzellikleri paylaşalım artık.
Çok geçmiş olsun. İnşallah bu sizin için gerçekten tertemiz ve güzellikler mutluluklar getiren bir başlangıç olur :)Tesekkurler canım.inşallah hepimiz güzellikleri paylaşalım artık.
Canım şöle boşanma var ama o da pişman demiş bi de uğraşcan demiş fakat ben hiiç uğraşmadımmm ve dediği tarihten çok önce boşandımDamdan düşer gibi soracagm ama Vence de bilemedi mi sonucu?
Canim benim senin icin bundan sonrasi cok hayirli olsun insallah fallar bir yere kadar bazen bekleyip umut ediyoruz ama Allah bize oyle bir yol ciziyor ki uzuldugumuz seylere sonradan gulup iyiki olmus diyoruz daha guzellerini yasiyoruz hayatimizda.Bundan sonrasi insallah coook coook guzel,saglikli,huzurlu olsun senin icinEveeet kızlar benim iş sonuçlandı.Haftasonuna bekar giriyorum. Ve bu durumu evden ilk ayrıldığım tarih dahil olmak üzere boşanma ayına kadar bilennnn Ebru iyihuylu... Burada aman da ne güzel diyen hiç olmamış ama bana her falı tutmuş!
Herkes aman efenim çok pişman aman efenim bak nasıl yalvaracak vs derken bu kadıncağız bana aramayacak bile ve haziranda boşanacaksın didi veee öyle oldu!
Sağol canım... İnşallah...Çok geçmiş olsun. İnşallah bu sizin için gerçekten tertemiz ve güzellikler mutluluklar getiren bir başlangıç olur :)
Sagol canim benim :) belki ilerde deneyebilirim aklimda olsun beklediklerim ortada yokBen kahve atmıştım canım ama tarot da açmıştı kendi
Canim benim senin icin bundan sonrasi cok hayirli olsun insallah fallar bir yere kadar bazen bekleyip umut ediyoruz ama Allah bize oyle bir yol ciziyor ki uzuldugumuz seylere sonradan gulup iyiki olmus diyoruz daha guzellerini yasiyoruz hayatimizda.Bundan sonrasi insallah coook coook guzel,saglikli,huzurlu olsun senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?