Binnaz Abla

Kalsın o zaman şimdilik öyle bir esmisti atsam mı diye?
Belki daha sonra denerim...

Eveeet kızlar benim iş sonuçlandı.Haftasonuna bekar giriyorum. Ve bu durumu evden ilk ayrıldığım tarih dahil olmak üzere boşanma ayına kadar bilennnn Ebru iyihuylu... Burada aman da ne güzel diyen hiç olmamış ama bana her falı tutmuş!
Herkes aman efenim çok pişman aman efenim bak nasıl yalvaracak vs derken bu kadıncağız bana aramayacak bile ve haziranda boşanacaksın didi veee öyle oldu!

Son düzenleme:
Canım senin için hayırlı olan buymuş demek kii...
Okuyordum yazılarını sonuçlanmış olması somut bir şey toparlanmanın hizlanmasini sağlayacaktır..
Zaten güçlü bir hatun olduğunu az çok anladım...
Bu bitiş daha güzel başlangıçlara vesile olur hiç şüphesiz...

Tesekkurler canım.inşallah hepimiz güzellikleri paylaşalım artık.

Canim benim senin icin bundan sonrasi cok hayirli olsun insallah fallar bir yere kadar bazen bekleyip umut ediyoruz ama Allah bize oyle bir yol ciziyor ki uzuldugumuz seylere sonradan gulup iyiki olmus diyoruz daha guzellerini yasiyoruz hayatimizda.Bundan sonrasi insallah coook coook guzel,saglikli,huzurlu olsun senin icin

Sağol canım gerçekten tesekkurler. İnşallah bende öyle hissediyorum. Geliyooor sanki güzellikler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…