Binnaz Abla

Bi de komik olan.hep dikkatli ol yok bu adam böyle asabi bu adam şöyle pislik aman yalnız kalma istemeden şiddet gösterecek aman aman dediler. Adam süt dökmüş kedi gibiydi ben parçaladım adamı valla en son koşuyordu.... Kih kih...Alahım düşündükçe gülüyorum :))

Canım şöle boşanma var ama o da pişman demiş bi de uğraşcan demiş fakat ben hiiç uğraşmadımmm ve dediği tarihten çok önce boşandım
Cevap verdiğin için çok tesekkur ederim Yeniruh. Vence bence anda ve akıl okumada iyi,geleceği tutturacagını düşünmuyorum açıkcası bende de.

Ben geçmiş olsun felan demek istemedim bu duruma ne düşünürsün bilmem ama sevindim bile kurtulduğuna. Çünkü bu topikte yeni yeni yazmaya başladığında o şahsiyeti hakika için anlattıklarını unutmadım hala ve buna içimin ne kadar acıdıgını da,kaldı ki söylediğin birkaç kelimeydi......

Geçenlerde bir mesaj yazmıştın topikte "ben çok zeki bir kadın değilim" ile başlayan....Bayıldım....Bence sen çok olgun ve alçakgönüllü bir insansın yurekten dilerim ki sana layık biri karşına çıksın

Ayyy canım ya...Sağol.. Valla bunlar iki satır yazı değil nasıl kıymetli bir bilseniz...İnşallah ama bu ikinciydi biliyor musun? İlkinde aşık oldum olmadı bunu mantık şeysi ile yaptım ama kalbim de mantığım da sınıfta kaldı.Bana aşk meşk zor be artık... Üzülmeyeyim artık yeter diye küçük hedeflerim var artık... Hadi hepimize hayırlısı... Ne diyeyim.
.

sizi uzmezsem bende cıngeneyı sorabılırmıyım?

Bakkk bakkk valla detayları bilmiyorum ama şanslı hatunsun vesselâm bence..
Millet bi tane bulamazken iki tane bulmuşsunn..
Artı hem aşkı yaşamıssin hem mantığı...
Artı nolursa olsun tek başına yoluna devam edecek kadar da güçlüsün..
Artı üçüncü belki en mükemmeli olacak nerden biliyorsun
Helâl olsun sana.. Burdan baktığımda ben şanslı güçlü akıllı bir hatun görüyorum...

Canım şöle boşanma var ama o da pişman demiş bi de uğraşcan demiş fakat ben hiiç uğraşmadımmm ve dediği tarihten çok önce boşandım
Hayırlısı olsun.kadın boşanmak isterse uğraşmıyor boşanıyor. İstemezse de yine uğraşmıyor, bilakis uğraştırıyor. Siz vence'ye baktırdığınızda istemediğiniz dönemde miydiniz ki acaba? Bunu capella ile ayni düşündüğümden soruyorum. Vence anda iyi olabilir mi diye?

Ha haaa hiç güleceğim yoktu. Çok yaşa sen...yok annemler flört diye bişey var. Hemen evlenmesen olmaz mı diyorlar.. Bilmem kiii :))

Sana şu kadar söyleyeyim geçmişteki bazı şeyleri bildi ama gerisi an da dahil yuvarlaktı.sonra ben ilj okuyunca beğenip benimkinin niyetine içip baktırdım. Onda da beni kötülemişti ki benim boşanma sebeplerimin arasında şiddet de vardı ki hiç uymamıştı.

Valla nasıl güvenirim bilmiyorum ilki ile ikinci arasında 7sene var ve bu arada hiç flört bile etmedim desem...Ya neyse kaderde ne varsa onu yaşayacağım.

Evetttt kaderimiz de ne varsa onu yaşıyoruz....
Rabbim güzellikler nasip etsin..

J jals Bence sırf onu deneme amaçlı böyle şeyler yapma, Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma sen onu test edersin ama itici ve çocukça da gözükebilir. Sana "kanka" diye hitap etse senin de hoşuna gitmez. Burada herhangi birimize eski sevgilimiz kanka dese kızlar yerin dibine sokar adamı vallahi

Bu Ebru arkadasimiz hangi sitede acaba?

arkadaslar banu dogruya baktırdım boyle agzım açık dınledıgım bı fal olmadı tatil kuş böcek nyse dedıklerı umarım cıkar dıyelım bana anda cok ıyı kımı onerrsınız . birde sezgi candan demeyın ıcım gdıo ama yaklasık 1 aydr yakalayamadım sezgı candandan baska kımı onerrsınız ? son olrak selenaya emaille ulasma sansım var mı ? varsa email bana atarmısnızz :)

Kızlar telwedeki aşk kahini nasıl ? arattım ama pek birşey bulamadım .
nesibeyle aynı fıyat hatun maşşallh

Kızlar telwedeki aşk kahini nasıl ? arattım ama pek birşey bulamadım .
nesibeyle aynı fıyat hatun maşşallh
Geçen forumda ben de aratmışsım, Allah razı olsun kızlardan, az daha aklımı çeliyordu ki şu sayfaları okudum ve sonra fark ettim ki Ask kahini siteye girmeye basladgı zamanlarda Medyumemel de girmeye basladı ki Medyumemel için de Mercury ile aynı kişi diyorlardı ki Mercury rezaletti,ilk iade aldığım faldı....

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tellwe-comda-bakilan-fallar.605902/page-80
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tellwe-comda-bakilan-fallar.605902/page-81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…