Binnaz Abla

Sağol kuzum ben arattım,eskı uyelerden cıkan ısımlerı yazmıs birisi ismi arasında gecıyordu mesajlardan birinde o kadar başka bışeyde çıkmadı ,aramada benım hesabımda bısey var zaten fal baktırmam ıstenmıyor kısacası yıne telwee bıldıgımız telwe :)

Kuzum cidden öyle, medyumemele ben sanırım 2013 de falan baktırmıştım,mercury deneyimim yok , şu bi haftadır özellikle denk gelen bekri vb promosyon fallar bana çok isabetli oluyo, diğerlerinin verdiği sıradan harfler de değil, tam cuk oluyo durum da öyle.. bizim aklımızı çelen bazen uç fiyatları oluyo yüzdeliği parası ne kadar çoksa o kadar iyi bakacakmış gibi..

M Melis_80 önerinizi hepimize yaparsanız sevinirim,bütün forum arkadaşlarımda bu beğendiğiniz falcıyı belki merak etmişlerdir,ben arkadaşlarımında öğrenmesinden yanayım.Yokkkksaaaa içim rahat etmez:) ya da onlarında mesaj kutusuna düşmüştür çoktan

Son düzenleme:
Aaa neymiş bu,ben neyi kaçırmışım...

Bu arada Audrey'im ben bir falcıyı merak ettiğimde direk Goggle'a mesela "Ask kahini kadınlar kulübü" diye aratıyorum, çok işe yarıyor.

Ha söylemeyi unuttum Kiraze12 telweye gelmiş yeniden,pazar günü fal bakacakmış..

Kuzum doğru aslında burdakı aramadan bakmaya alışmısım Google amcaya sormak lazım :)

Kiraze,Saraylının kankasıydı galıba dimi öyle bir laf vardı ortada. Bende çıkmadı o hatun yani Ester Kira olarak baktığı fal alemdeki hesabi cıkmadı. Bilmeden taaaa o zaman telwedede Kiraze olarak baktırmıstım orda bildiği durumlar olmuştu.

Kizlar bi falciyi denemek Istiyorum ama benim. Oldugumu anlasin da istemiyorum yeniden üyelik açsam sorumu çok net sormasam acaba olur mu ne şekilde anlamaz ben oldugumu tutarlimi olcak diye merak ediyorum da

Bana niye ayrıntı vermeden kısacık fal yollamış ya direk olaya girmiş noktalamış fallarım çok yoğun demiş ilk soruma yanıt vermiş ikincisine vermemiş azcıcık bir fal yollamış oysa ki sorumda şu günlerle alakalı bişi sormuştum bi cevap vereydi iyidi

Cok uzun degildi benim falim da tatlim , bu detayi soylemis iste onun disinda ana konu ile ilgili konusmus zaten cok soylenecek sey ve cok detay yoktu. Soruya gec cevap veriyor biraz sen ne zaman sormustun

Ve 5 gün yazdım yazdım sonunda eceme fal yolladım 3. sıradayım bakalım ne dicek:) Kendimi olumsuzluklara hazırladım şu anda beklemedeyim:) Bu arada tellwede ilk defa gözüme medymEmel diye biri çarptı 1545 tane fal bakmış, hiç ona baktıran var mı? Daha önceden konuştuklarınızdan olabilir kusura bakmayın tekrar sorduysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…