Binnaz Abla

Kızlar gözümü kararttım amaan ecem23 e attım fal. Asenat da sezgi de öyle güzel şeyler söyledi ki ama Bi iki arkadaş çıkmadı falan deyince dedim olumsuzsa da çatır çatır söylesin kendime geleyim. Şu saatten sonra yapacak Bişi yok, Müge Aydın'ı da bekliyorum ona da Atıcam şimdi. Hatta kafama eserse Banu doğruya da atabilirim. Kafam öyle karışık ki. Bekleyip görücem

Canım Sezgi biraz karıştırmış gibi geldi ama tabi ki sonucunu bilmiyoruz, çok iyi fal baktı dediklerimizin de sonucu tutmamış oluyor :) Ben de eceme attım tüm olumsuzluklara hazırladım kendimi bekliyorum ecem de olucak derse artık herşeye inanırım. Bu arada Sezgi de çıksın istiyorum Selena da çünkü ikisi de bana duymak istediklerimi söyledikler ama geçmişle ilgili karışık şeyler söyliince gelecekle ilgili söylediklerine de güvenemedim :)

Kızlar ben de Ecem23 u merak ediyorum...
Yorumlarınızı merakla bekliyorum...

ben yine banu doğruya bi konuylailgili kahve attım sorum çok kısaydı ama anlık herşeyi ilişkinin detaylarını hepsini söylemiş. birini sormak için iiyi bence anlık durumda çok beğendim.

arkadaşlar hiç falkutusu.comda fal baktıranınız var mı? Hem çok ucuz hem de %10 unu sokak hayvanlarına bağışladıkları için az önce bir denedim bakalım denediğim kişiden ne çıkacak:) Ecem23ü de ayrıca heyecanla bekliyorum cevap geldiği gibi yorumumu yazıcam :)

Ecem'i çok beğenmediğimi demiştim belki olur vb. konuştuğu için.Yuvarlak yorumlardan hoşlanmam. Ama şöyle bir şey var falında bana birinin aracılığıyla biriyle tanışacaksın dedi ve bugün o dediği gerçekleşti.Yani sevdiğim bir ablam aradı ve biriyle tanıştırma istediğini söyledi.Diğer yorumlarını beğenmesem de bunu bildi hakkını yiyemem. Banu doğruya da çok övüldüğü için şimdi attım fal gelsin yazarım yorumumu :)

Kızlar kızlar ecem23 de sırada bekliyorum o sırada Banu doğruya attım. Hem fiyatı makul hem de çok güzel analiz etmiş durumu. Ve sonuç için olumsuz söylemiş. :) Aslı'nda sezgi de Bi yakınlaşma olacak ama sonu olumsuz demişti her neyse sezgi de asenat da hala benim en en favorim fakat Banu doğru şu an içinde bulunduğum durumu ve sorumda soramadığım ama gerçekte olan şeyleri çok güzel bildi. Tavsiye eder miyim kesinlikle. En azından byv dakiklerden daha iyi

Az önce bi iki arkadaşa da yazdım, acaba evt bende de durumları gündemimdekileri de sormadan bilmişti/ tanıdık değil onu anladım da sonucu ne olursa olsun pozitif mi bağlıyor dişye düşündüm..
Anladığım kadarıyla; olmsuz da mı söyledi size? ben aşk sormamıştım ama o konuda da çok yeni sayılabilecek şeyleri gördü.

Evet aşk sordum olumsuz söyledi. Zaten benim de olacağına Bi inancım yoktu zaten o yüzden gözümü kararttım olumsuzsa da çat çat söylesinler dedim

Evet aşk sordum olumsuz söyledi. Zaten benim de olacağına Bi inancım yoktu zaten o yüzden gözümü kararttım olumsuzsa da çat çat söylesinler dedim

Benim de bakış açım böyledir , zaten işi de sormadan kendii demiş.. ya tanıdık falcılara çok denk geliyorum ben bu da öyle midir diye korkmuştum.. ama sesi falan konuşma şekli benzetemedim.. bir de hiçbir yerde üyeliği bulunmayan birine de mail adresi bile vermeyip fal gönderimi için istemişler öyle vermiş.. kadın bildiğin döktürömüş.o yüzden olmlu da olsa olumsuz da olsa mantıklı ve hisli düşündürtecek falcılardan.Size bunun dışında Sezgi ve Asenat mı paralel konuştu doğru mu anladım?

paralel diyemem kesinlikle Ada'm çok gelgitli Bi kere bunu hepsi bildi. Asenat bir ay önce ihtimal yüzde yetmiş demişti ki o Zaman görüşüyorduk zaten bu Ada'mla o Zaman'dan bu zamana çok şey değişti. Sezgi olacak ama sen bitireceksin dedi Serkan'a her ay atıyorum düzenli olarak eylülde ilişki söylüyor. Bilmiyorum ya hayırlısı

Hayırlısı olsun hakkınızda )

Buldum falalemdeymiş sanırım:)Evet fal baktırmadığım hiçbir bilindik fal sitesi kalmadı sanırsam eğer bunda da benzer şeyler çıkarsa artık inanıyım bari :)

Bu arada arkadaşlar ben biraz enerji, olumlama ,reiki tarzı şeylere de meraklıyımdır, baktım mı fallarım da çıkar , bambaşka bir forumda telepatik güçlerle ilgili bilgi alırken ( iyice saçma gelicek ama böyle şeyler mümkün) falla ilgili bir bilgi vardı, fal enerji işi olduğu için fal baktırmanın hayattan kopya çekmek olduğu için illa ki bir bedeli olacağından bahsetmişler , sanırım bir kitaptan alıntıydı biraz haklı buldum her ne kadar bugün 3 fal yollamış olsam da :) öyle bilgiçlik tasladığım filan yok yanlış anlamayın hiçbir konuda da uzman dencek bir bilgim yok sadece araştırmayı seviyorum öyle denk geldi ondan merak ettiklerim dışında son noktayı koyuyorum bugün. Ama yine aldığım bilgileri sizinle paylaşıcam. En son şu yollaığım 3 falın da sonucunu paylaşırım sizinle.
Ama şunu da söylemek istiyorum iyi ki böyle bir forum açılmış, fal dışında da insanların bu kadar samimi içten olması insana yalnız olmadığını hissettiyor, fal bahane sohbet şahane :)

ben en cok bilgeyi begeniyorum hala bir numara o benim icin herseferinde bildi kadın ve pembe tabloda cizmiyor neyse tak tak soyluyor:)

ben en cok bilgeyi begeniyorum hala bir numara o benim icin herseferinde bildi kadın ve pembe tabloda cizmiyor neyse tak tak soyluyor:)

olmsuzu söylüyor ama çoğu zamanda kendini buna zorluyor gibi, zamanında çok baktırdığım için öyle bi profili var gözümde ))

Ben telefonda baktırdım bilgeye söylediklerime göre ağız değiştirdi ve olumsuz kastı çünkü durum yeterince olumsuzdu

Onun mantığı sanırım böyle ( tamamen yaş+tecrübelerinden muaf tutarak söylüyorum:) ; hakkını da yemiyim çünkü şu bilinçaltı enerjisi falan sanırım çalıştığı için okuabiliyo enerjisel akışları, ama fal boyutunda mantığını çalıştırıyo olmayan sürüncemede kalan, biten vs ilişkiler için baktırıldığından dolayı olmaz olmaza bağlıyo riske girmiyo bu da ben demiştim dedirtttiği için tutarlılığı gibi duruyo. Ama bana vakti zamanında sorduğum kişi için felaket abideliği yapıp, aradan çok uzun zaman geçtikten sonra misafir olrk baktırdığımda artı yepyeni birini sorduğumda eskisinin de iletişim atağını söylediğimde, eskisiyle akışın daha sağlam olduğunu vs söyledi şans verilmesi gerektiğini.

velhasıl kelam ziyan olduk ziyadesiyle
bulamadık bi falcı konuşacak hisleriyle.. :/

"velhasıl kelam ziyan olduk ziyadesiyle
bulamadık bi falcı konuşacak hisleriyle.. :/"
Bayıldım bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…