Binnaz Abla

"velhasıl kelam ziyan olduk ziyadesiyle
bulamadık bi falcı konuşacak hisleriyle.. :/"
Bayıldım bayıldım

2 vade 3 vade dediniz
beklete beklete ömrümüzü yediniz
türeye türeye bitmediniz
yere batsın kehanetleriniz :))))

Nem çok burda , bunların hepsi sıcaktan :))

Ben telefonda baktırdım bilgeye söylediklerime göre ağız değiştirdi ve olumsuz kastı çünkü durum yeterince olumsuzdu
Aynnı şeyi yaşadım. Adamla birleştirmişti ki tam ben biraz birşeyler anlatınca polis çağır gelmesine bağlıyordu az kalsın.

2 vade 3 vade dediniz
türeye türeye bitmediniz

Nem çok burda , bunların hepsi sıcaktan :))
Valla sıcak keşke bize de böyle etki etse 25 yaşımdayım hala okuyorum son büt pazartesi diploma alıcam ama sıcak sadece panda gibi mayışmama yarıyor
Antiparantez Asenatı yakalayanlar bir adım öne çıksın! 2 dakika mutfağa gittim kadın sisteme girmiş

Aynnı şeyi yaşadım. Adamla birleştirmişti ki tam ben biraz birşeyler anlatınca polis çağır gelmesine bağlıyordu az kalsın.
O yüzden de dosdoğru konuşmak konusunda Asenattan başkasını tanımam. Çıkar ya da çıkmaz ama cidden asla yuvarlak konuşmuyor iyi ya da kötü.

kızlar bu byv dekiler fal alıp bakmıyor mu nedir? kuzenime sitelerden 1-2 falcı tavsiye ettim güya hemen bakarlar demiştim, kız yazmış sabahtan beri falım gelmedi, paramı iade ederler mi diye

ben baktırdığımda hemen gelmişti fallar ya, mahcup oldum

"velhasıl kelam ziyan olduk ziyadesiyle
bulamadık bi falcı konuşacak hisleriyle.. :/"
Bayıldım bayıldım

2 vade 3 vade dediniz
türeye türeye bitmediniz

Boşuna demedim ben Atart'a kelimelerin sultanı diye. nasılda belli oluyor topiğe geldiği:) Hoş geldi,hoş geldi,nasıl da keyif getirdi:)

Boşuna demedim ben Atart'a kelimelerin sultanı diye. nasılda belli oluyor topiğe geldiği:) Hoş geldi,hoş geldi,nasıl da keyif getirdi:)

Sıradaki dörtlüğü sana armağan ediyorum Capellam

Capella dır adı
Gökyüzünün en parlak sabit yıldızı
Topiğin en tatlı dilli hanım ablası
Çıksın inşallah tüm güzel falları :)

Nasılsın Capellam ? ben şunu farkettim kendimde en stresli kararları aldığım, en gergin bekleyişleri sürdürdüğüm zamanlarda ters orantı en hunili olduğum zamanlar, en keyifli olabileceğim zamanlarda da bi matem havası..

Kızlar ben bugün 3. Falımı da mügeye attım, sesli faldı enerjisini sevdim o olumlu şeyler söyledi ama onun da yaptığı analiz çok doğruydu. Ben tam olmayacak uğraşmıcam diyorum Ada'm yalnızlık zor diye mesaj atıyo Müge senden sıcaklık göremediğinden böyle yapıyor diyo bilmiyorum mügenin enerjisini de sevdim :) artık hayırlısı modundayım bilmiyorum.

Aldığım en güzel hediye bu işte, çok tesekkur ederim Atartım,ellerin dert görmesin.

Huni mi dedin, gel de benim halimi gör. Az önce banyoda 1,5 yaşındaki yiğenimin banyo korkusunu yensin diye 7 yaşındaki diğer yiğenimle küvete girdik, çeşme azıcık az su akarken halay çektik. Sonu yine bağrış-kıyamet. Şu an bile çayımı 7 yaşındakinden izinle içiyorum "bu son mu Emine,çizgi film izleyecekmiyiz Emine,ne zaman çayın bitecek Emine, arkadaşına mı yazıyorsun şimdi Emine) Zıkkımın peki velet......Öbür bastı bacak uyumaya gitmeseydi o da tebelleş olurdu bana. Yarım saat önce de çıfır çarsışısına dönmüş oturma odasında yerde ben kaplan araba satıcısıydım,o nasıl oluyor deme oluyor walla...Fırsat buldukça topiğe bakıp gene aynı hallaç pamuğunun içine girip,yuvarlanıyorum:)

Yerim seni yaa, benim de böyle bi halam /teyzem olsa tüm kredilerimi kullanırdım çocukluğumun bana verdiği tüm yetkileri kullanarak :) Allah eksikliklerini vermesin, kaplan araba satıcısı :)))))

Ya bu bana copy fal atanlar hala Binnaz da çatır çatır fal bakıyor nasıl oluyor bu ya! Yazmadığım yer kalmadı.

Ben fahriye ve firuzeyi delilleriyle binnazın kendisine sundum. Sonuç mu? Firuzenin sayfasında yorumum bile yayınlanmadı. Çok takılmayın derim:)

Ha yok, diğer sitelerden alışkınım Binnazda da hem orda hem başka yerlerde yapanları da gördüm ama site içinde herkese aynı falı gönderen ya da paslaşan var mı diye merak ettiğim için sordum :) Binnaz en çok baktırdığım yerdi ama son bi yıl içinde yeni sayılacak Asenat,Elif Hanzade ve Şennur Yıldırım dışında kimseye baktırmadım

Firuze Aydın ve Fahriye Işıksaçan farklı kişiler ama paslaşıyorlar tam sahtekarlık.
Hülya Demir ve Esin Güvenin de aynı kişiler olduğuna dair ciddi şüphelerim var ama ikisi de pembeci olduğu için çok da umrumda değil

Aaaa bak dedin şimdi geriye gittim Firuze nin ablanız star bebeğimm kıvamındaki günlerinde baktırdığımda hani toysun güveniyosun seni yakalayamadığımda kimi önerirsin demiştim Fahriye demişti ya la :))

Esin o zaman 17,5 ken baktırmıştım , hülyaya da yazılıydı, bi kere de iskambil baktırdım sesli ama yok dediğin gibi hepsinin kafası güzel, bence aynı değilseler bile yardımcı oluyorlardır senaryo tammlamalarda :)

Dediğin gibidir çünkü bu kadar aynı yazılmaz yani. Bunlarıntespit ettiğimiz halde kendi adıma konuşayım o sitelere dadanınca olanlar da müstehak işte:)) eskisi gibi baktırmasam da panter gibi bekliyorum bir isim duysam da koşsam diye

Tatlim ben fal kutusunda denemistim 15 gun once iki kisiyi Nese eraslan ve Esmanur fena degil gibiydi kisa vade vermisler ama ayni seyleri solemisler ,yanliz yazili yorumlandigi icin bilemiyor insan ne kadar guvenilir.sen kime attin?

Firuze ye bende coook eskiden populerken atmistim neseli sen sakrak kadin da olmamisti soyledikleri cook pembe bir faldi zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…