Binnaz Abla

Benimkiler öykü gezgin ile özge gezici...Hülya Demir e çok güveniyorum ben ya...deme ya!

Benimkiler öykü gezgin ile özge gezici...Hülya Demir e çok güveniyorum ben ya...deme ya!

Cık...ben okudum her ikisinede ikişer kere hemde arka arkaya gelecek şekilde atmışım. Esin inanılmaz pembeci Hülya kaç kurtar kendini modunda...ya da bana yapmamışlar diyeyim.Bu arada zam gelmiş arkadaşlara...ohh ne güzel (

'Zaten nev i şahsına münhasır az kişi var, diğerleri ağzmızın yandığı birçoğu arz talepin yarattığı,müşteri zaafiyetnin, zayıflığının bilinçli bir şekilde kullanıldığı kapitalist fal sanayi ürünleri..

Kabul edelim Olric onlar bizim eserimiz ( biz de güya az okuma yazması olan mürekkep yalamış kesim ) böyleysek; cinsiyetim erkek olarak yazılmış ama hamile kalma ihtimaliniz var diye yazmışsınız gibi onlarca iyiniyetli insanların farkında olmadan oluşturduğu vampirler..

Sevim koşşşş, yeni falcı gelmiş demeyi isterdim ama maalesef :/

Ki zaten ortalık falcı kaynıyor talebimize arz etmek yerine gerçekten hisleriyle yaklaşıyor olsalardı etraf zebil gibi falcıyla kaynıyor olmazdı:)

Ben onun söylediği çok spesifik bir tarihi bile yaşadım ama bana çok pembeci geliyor maalesef

Ya işte demek herkesin enerjisi değişik saydım ben 200 e yakın baktırmışım 6 ayda..tarih vs tutarlı olan kahvede Hülya tarotta Ebru... Benim olayım bu bundan sonra ki özellikle ebruyu kimsenin çok güzel dediğine daha rastlamadım. Değişik bir şey

Son düzenleme:
Bu Banu dogru hakkinda cok kararsiz kaldim ben. Olumlu konusmus bana guzel sevimli bi enerji verdi sesi ve konusma tarziyla , durumu anlatmis benimle alakasiz degil ama oyle aha nokta atisi diyebilecegim nitelikte bisey yoktu sanki. Yuvarlak desem degil alakasiz desem degil, bilmis biseyler sanki ama oyle hisli bi kadinmis gibi de gelmedi bana cok, yine de cok kararsizim

iyi geceler kızlarr aranızda gezegenlerle ilgilenen vardır diye sormak istedim bu aralar ilişkisi olan herkes patır patır dökülüyor çift kalmadı çevremde neredeyse gökyüzünde bir şeyler mi oluyo acaba?

Naiaddd canım 5.güne girdik ama aması var işte...

Sevgili güzeller güzeli arkadaşlarım..

Tüm ama tüm fallarım patlamıştır.. Bilginize..

Naiaddd Maalesef hepsi ama hepsi olumlu şeyler söyledi bir tanesi daha olumsuz söylemedi belki 100 faldan ecem23 de dahil inanılmaz olumluydu lakin.... Hepsi patladı...
Senin durumlarini bilmedigim icin ne yorum yapsam havada kalir canim , diyebileceğim kalbin nasil mutlu olacaksa allahim onu nasip etsin bu mubarek ayda ,yine de hicbisey degismez degildir umutsuz olma ,senin icin tabi hayirli olan patladi dedigin durumsa yine en kolay sekilde atlarirsin umarim,

Byzmelek ve ceren ezgi aşagı yukarı aynı tarıhı verdıler benımkının gerı dönmesiyle alakalı. Byzmelek eger bı bahaneyle yazarsam bu surecı hızlandıracagımı soyledı. Ceren ezgı ıse yazma o vaktı gelınce arar dedı.. Ve bı hafta önce yıldonumu bahanesiyle yazdım sonuc hüsran hıc cıt cıkmadı. Yanı ufakta olsa ceren ezgı bıldı.
Bu süreçte bir de medyum selenaya baktırdım hayatında baskası var dedı. Acıkcası ben de öyke düşünüyorum lakın su falı olıp bır suru ayrıntı vermeme ragmen aaaa dıyecegım bır fal olmadı. Bırde sorum harıcınde hıc bır seye degınmemıs. Dıger falcılardan pek bı fark gormedım. Bu üç isim sız de cıkan oldu mu tarıhler falan özellıkle byzmelek

Byzmlk in tarihlerinin tutmasi bana olası gelmiyor 1 ay 21 gun 3 ay 18 gun seklinde tarih veriyor , iyi falci oldugunu dusunuyorum ama tarih konusunda guvenmem

Arkadaşlar dün falalemde banuya baktırdım; gece cevap geldi, bildiği şeyler de var burcunu bilmiş mesela, bir de bir yola gidiyorsun ya yepyeni değişiklik yapıcaksın ya da tatil ama bana tatil gibi geldi dedi maalum tatil zamanı :) Olumsuz konuşmuş ki bunu duymak istiyordum laakin çok alakasız bir zamana çok alakasız bir şekilde 40 yaşına yakın bir insanla ciddi ilişkiye başlayacağımı söylemiş, yani ben kendimi tanıyorsam Bradley Cooper dışında benle yaş 9 yaş farklı ola insanlarla fazla olgun oldukları için veya hayat felsefemiz uymadığı için pek anlaşamıyorum sevgili bilemiyorum çok olanaksız geldi, onun dışında sen de çok abartıyorsun filan demiş de öyle birşey yaptığım da yok ,neyse tüm falı yazmama gerek yok yani pek olmamış sanki. Bu arada banuya kahve falı yolladım. Ama fal baktırdığım kişiyi çokk iyi tanıdığım için ona yapılan analiz de hatalıydı çocuğu korumak gibi olmasın ama :)

Başka bir forumda falkutusunda efsunlu ve kelebek ile ilgili birşeyler vardı onlara baktırdım, efsunlu beni tamamen uydurmuş ama söyleyen arkadaş da analizi kötü ama tarihi tutuyor demişti, kelebek analizi de güzel yapmış sanki ama görücez.
Ecem23 beklemede hala hiç sisteme girmemiş.

tabi ben de şimdi şu ruh hali var, şu ana kadar birtek banu olumsuz söyledi o zaman kesin onunki doğru olmalı :)

cnm misafir hesaptan attysa maile dusmuyo bu aralar.sistemde sorun var.bu arada bahar abla medyum cemi bide sevilayi cok begendm yenilerden deneyen var mi ?

Kızlar bu falsepetinden iade almanın kavgasız çirkefleşmeden bir yolu var mı? Geçen sefer fal bile olmayan bir falımda baya sinirlendirmişlerdi de öyle iade almıştım. Binnazdaki gibi derdini anlatınca iade alma yolu yok mu bunlarda?

Ben de bir bende mi alakasız çıktı dedim dün herhalde doğru bildi diye kaderime boyun eğip benden 9 yaş büyük biriyle olucağımı filan benimsedim

Ben de bir kere iade almak istedim çünkü falıma bir türlü bakılamadı, inatla bana başkasına falınızı yölendirelim dediler ama iade yapmadılar, ben beceremedim umarım sen alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…