Firuze Aydın ve Fahriye Işıksaçan farklı kişiler ama paslaşıyorlar tam sahtekarlık.
Hülya Demir ve Esin Güvenin de aynı kişiler olduğuna dair ciddi şüphelerim var ama ikisi de pembeci olduğu için çok da umrumda değil
Benimkiler öykü gezgin ile özge gezici...Hülya Demir e çok güveniyorum ben ya...deme ya!
Dediğin gibidir çünkü bu kadar aynı yazılmaz yani. Bunlarıntespit ettiğimiz halde kendi adıma konuşayım o sitelere dadanınca olanlar da müstehak işte:)) eskisi gibi baktırmasam da panter gibi bekliyorum bir isim duysam da koşsam diye
Ben onun söylediği çok spesifik bir tarihi bile yaşadım ama bana çok pembeci geliyor maalesefBenimkiler öykü gezgin ile özge gezici...Hülya Demir e çok güveniyorum ben ya...deme ya!
Ki zaten ortalık falcı kaynıyor talebimize arz etmek yerine gerçekten hisleriyle yaklaşıyor olsalardı etraf zebil gibi falcıyla kaynıyor olmazdı:)'Zaten nev i şahsına münhasır az kişi var, diğerleri ağzmızın yandığı birçoğu arz talepin yarattığı,müşteri zaafiyetnin, zayıflığının bilinçli bir şekilde kullanıldığı kapitalist fal sanayi ürünleri..
Kabul edelim Olric onlar bizim eserimiz ( biz de güya az okuma yazması olan mürekkep yalamış kesim ) böyleysek; cinsiyetim erkek olarak yazılmış ama hamile kalma ihtimaliniz var diye yazmışsınız gibi onlarca iyiniyetli insanların farkında olmadan oluşturduğu vampirler..
Sevim koşşşş, yeni falcı gelmiş demeyi isterdim ama maalesef :/
Ben onun söylediği çok spesifik bir tarihi bile yaşadım ama bana çok pembeci geliyor maalesef
Olumlu yönde patlamışlardır inşallah?Naiaddd canım 5.güne girdik ama aması var işte...
Sevgili güzeller güzeli arkadaşlarım..
Tüm ama tüm fallarım patlamıştır.. Bilginize..
Ay ne oldu canim guzel haberlerin oldugunu dusunmek istiyorum..Naiaddd canım 5.güne girdik ama aması var işte...
Sevgili güzeller güzeli arkadaşlarım..
Tüm ama tüm fallarım patlamıştır.. Bilginize..
Olumlu yönde patlamışlardır inşallah?
Senin durumlarini bilmedigim icin ne yorum yapsam havada kalir canim , diyebileceğim kalbin nasil mutlu olacaksa allahim onu nasip etsin bu mubarek ayda ,yine de hicbisey degismez degildir umutsuz olma ,senin icin tabi hayirli olan patladi dedigin durumsa yine en kolay sekilde atlarirsin umarim,Naiaddd Maalesef hepsi ama hepsi olumlu şeyler söyledi bir tanesi daha olumsuz söylemedi belki 100 faldan ecem23 de dahil inanılmaz olumluydu lakin.... Hepsi patladı...
Byzmlk in tarihlerinin tutmasi bana olası gelmiyor 1 ay 21 gun 3 ay 18 gun seklinde tarih veriyor , iyi falci oldugunu dusunuyorum ama tarih konusunda guvenmemByzmelek ve ceren ezgi aşagı yukarı aynı tarıhı verdıler benımkının gerı dönmesiyle alakalı. Byzmelek eger bı bahaneyle yazarsam bu surecı hızlandıracagımı soyledı. Ceren ezgı ıse yazma o vaktı gelınce arar dedı.. Ve bı hafta önce yıldonumu bahanesiyle yazdım sonuc hüsran hıc cıt cıkmadı. Yanı ufakta olsa ceren ezgı bıldı.
Bu süreçte bir de medyum selenaya baktırdım hayatında baskası var dedı. Acıkcası ben de öyke düşünüyorum lakın su falı olıp bır suru ayrıntı vermeme ragmen aaaa dıyecegım bır fal olmadı. Bırde sorum harıcınde hıc bır seye degınmemıs. Dıger falcılardan pek bı fark gormedım. Bu üç isim sız de cıkan oldu mu tarıhler falan özellıkle byzmelek
cnm misafir hesaptan attysa maile dusmuyo bu aralar.sistemde sorun var.bu arada bahar abla medyum cemi bide sevilayi cok begendm yenilerden deneyen var mi ?kızlar bu byv dekiler fal alıp bakmıyor mu nedir? kuzenime sitelerden 1-2 falcı tavsiye ettim güya hemen bakarlar demiştim, kız yazmış sabahtan beri falım gelmedi, paramı iade ederler mi diye
ben baktırdığımda hemen gelmişti fallar ya, mahcup oldum
Dayanamadım Banu Doğruya fal attım. Kızlar bu kadın size bir şeyler bildiyse kesin tanıdık bir falcı demektir. Misafir hesaptan fal attım yani baktırabileceğiniz en dandik falın daha dandiğini düşünün öyleydi
Kızlar bu falsepetinden iade almanın kavgasız çirkefleşmeden bir yolu var mı? Geçen sefer fal bile olmayan bir falımda baya sinirlendirmişlerdi de öyle iade almıştım. Binnazdaki gibi derdini anlatınca iade alma yolu yok mu bunlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?