Binnaz Abla

Ben de bir bende mi alakasız çıktı dedim dün herhalde doğru bildi diye kaderime boyun eğip benden 9 yaş büyük biriyle olucağımı filan benimsedim
Ya bana demiş ki ortak arkadaşlarınız aranızı yapmaya çalışırken iyice bozuyorlar. Yalnız ortak arkdaşımış yok sorun orada

Ben de bir kere iade almak istedim çünkü falıma bir türlü bakılamadı, inatla bana başkasına falınızı yölendirelim dediler ama iade yapmadılar, ben beceremedim umarım sen alırsın.

Falsepetinde iade işine bulaşmaktan nefret ediyorum. Tesadüf ilk falımı iade etmişlerdi, birinde cevap bile vermediler başka bir falımda bir küfür etmediğim kaldı öyle 2 günde iade aldım. Bakalım yine şansımı deniycem :///

Arkadaşlar falkutusunda damla ve neşe eraslana yolladım sabah, damlanın analizlerine bayıldım, yani bir insan normal şartlarda mesajlaşır mailleşmez ya biz mailleşerek iletişime geçmiştik onu bile bilmiş :) Ecemden halaaa haber yok

ne atmıştın damlaya canım? bu arada ne zaman 11 bin küsür fal bakmış bunlar ya...resmen sallamışlar bence

ne atmıştın damlaya canım? bu arada ne zaman 11 bin küsür fal bakmış bunlar ya...resmen sallamışlar bence
Neşeye katina Damlaya Tarot baktırdım, nedense kahve yollayamıyorum kimseye o sitede hata veriyor.
Ama Damlanın falına yine baktım da analizi iyi gerçekten, başka bir konuda da Damlanın verdiği tarihlerin tuttuğu yazmıştı ondan yolladım zaten :)

Audrey'imin temiz kalbi sayesinde bir reklamcı falcı daha güme gitti. Audrey'i eger azıcık tanıyorsam o, gönlü güzelliğiyle Melis 80'in özelden yazdıgını bizimle de paylaşmak istedi ve böylece topikte kime özelden yazdıysa ortaya çıktı.

Bunlar açıktan yazdıklarında hemen banlanacaklarını ögrendiklerinden artık özel mesajla reklam yapıyorlar anlaşılan. Herkes de görmeyince kimi uyutursak hesabı.

Az önce Burçlar-Fallar ana sayfasında konu başlıklarına bakıyordum da konulardan birinde kılıt işareti görunce atladım,muhakak orda bir enselenme durumu var çünkü:) M Melis_80 'in de hesabı pasifleşmiş:) Doymadılar ikili oynamaya

Arkadaşlar;
Son 1 bucuk ayda Tellwede fallarkraliçesi, gaiptenseslere baktırdım nedense ben onları çok seviyorum, beğenmesem de Sezgi, Selena, şimdi inanamadım ama Ecem23, falkutusundakiler, BinnazAblada Serkan,falsepetindeki Gizem,falimpir Herapunzel, hatta yüz yüze baktırdığım medyum bile olucağını söyledi. Biliyorsunuz ki ben Eceme sırf o genelde olumsuz yazıyor diye fal gönderdim o bile olucak demiş ama daha kışa yakın ciddileşicek ilişki demiş, bakalım hangisinin zamanı tutcak ya da gerçekten olucak mı? Yalnız Ecem23ün analizleri de süperdi beğendim. Bu da en azından temmuz sonuna kadar son falımdı çünkü tüm fal baktırdıklarıma ( tellwede neredeyse yarısından fazlasına baktırdım) yalvardım nolur olumsuz görürseniz söyleyin diye valla görsek söz söylicez dediler :) Birtek Banu Doğru olumsuz söyledi ve beni benden 9 yaş büyük biriyle sevgili yaptı, hayırlısı diyelim. Tutan olursa mutlaka söylicem size

Banu doğru'ya baktırdım fakat ne an ne geçmiş var gelecekte dediği şeylerin olması da imkansız. Tek güzel olan şey sesi. Çok tatlı bir bayana benziyor.Tabi sırf bunun için de para verilmez.

j
Banu doğru'ya baktırdım fakat ne an ne geçmiş var gelecekte dediği şeylerin olması da imkansız. Tek güzel olan şey sesi. Çok tatlı bir bayana benziyor.Tabi sırf bunun için de para verilmez.

Her ne kadar paramız boşuna gitmiş olsa da yorumuna sevindim :)

Kızlar ecem23 geldi sonunda. Şu anki durumu bilmiş gelecek için olumsuz demiş. Şöyle söyleyeyim sezgi İle gidişatı aşağı yukarı benzer şeyler söylediler

humayla elıf hanzade 37 bucuk lera olmus kızlar yazsanız lan!

Bende de aynen boyleydi ne gecmis ne an ne gelecek. Ben ilk ciktiginda baktirmistim hic begenmedim, dedikleri de olmadi. Demek ki enerjimiz uyuyor bu aralar begendigin kimler var

Kiraze'den falım geldi. Falalemde ona şubatta fal baktrmıştm, aylar sonra bu falda da aynı tarihleri verip,aynı şeyleri söyledi ki soru kısmında ilk falda çıkanlar hakkında hiç bilgi vermemiştm. Çok sevdm ben bu hatunu,isterse falları çıkmasın diyecegm ama net tarihiyle karşılaşma zamanını bir tek o bilmişti.

slm huma yada elif hanzadeye baktırdınmı

Damlaya attim bende cok begendim kadin tum dusuncelerimi.hislerimi.bilmis sadece yanlis yorumladigi bir iki yer olmus ama icimi okumus kadin resmen 7 tl ye cok iyi bence denenir basarili cikan fallari olmusmu kuzum,ne 20-30 tl lik falcilar gorduk mevcut durum bile yok .

Kiraze ye geçen sene baktırmıştım, tatlu hatun ama çıkmamış, şimdi sadece enerjiyi açmış heralde, Ester olarak da pek çıkmamıştı ama tespitleri de yerindeydi

Bende de aynen boyleydi ne gecmis ne an ne gelecek. Ben ilk ciktiginda baktirmistim hic begenmedim, dedikleri de olmadi. Demek ki enerjimiz uyuyor bu aralar begendigin kimler var
Bauya bazı yanlışları üzerinden soru sordum dürüstlüğüm için teşekkür etmiş biraz açıklama yapmış ama sonra ben de zaten çok iddialı değilim demiş

Anlık durum olarak Serkan'ı ve Aylin'i beğendim ama şöyle bir şey var Serkan'a söylediğim bazı şeyleri Aylin'den duydum fakat Aylin de hiç bir falcıya anlatmadığım bir şeyi bilmişti. Bir oyun dönüyor sanırım. Ecem23'ü sevmesem de bir dediği dün çıktı. Anlık durum olarak eskiden Meryem'i de beğenmiştim fakat gelecek tutmamıştı. Bana fallar öyle çok çıkmaz arada bazı durumlar çıkar sadece.Onlar da küçük ve önemsiz şeyler.

kiraze gerçekten ester kira mı? ester bende çok kötüydü ya hiiç alakası yoktu o anla ilgili durum acayip yanlıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…