- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Ya bana demiş ki ortak arkadaşlarınız aranızı yapmaya çalışırken iyice bozuyorlar. Yalnız ortak arkdaşımış yok sorun oradaBen de bir bende mi alakasız çıktı dedim dün herhalde doğru bildi diye kaderime boyun eğip benden 9 yaş büyük biriyle olucağımı filan benimsedim
Ben de bir kere iade almak istedim çünkü falıma bir türlü bakılamadı, inatla bana başkasına falınızı yölendirelim dediler ama iade yapmadılar, ben beceremedim umarım sen alırsın.
ne atmıştın damlaya canım? bu arada ne zaman 11 bin küsür fal bakmış bunlar ya...resmen sallamışlar benceArkadaşlar falkutusunda damla ve neşe eraslana yolladım sabah, damlanın analizlerine bayıldım, yani bir insan normal şartlarda mesajlaşır mailleşmez ya biz mailleşerek iletişime geçmiştik onu bile bilmiş :) Ecemden halaaa haber yok
Neşeye katina Damlaya Tarot baktırdım, nedense kahve yollayamıyorum kimseye o sitede hata veriyor.ne atmıştın damlaya canım? bu arada ne zaman 11 bin küsür fal bakmış bunlar ya...resmen sallamışlar bence
Banu doğru'ya baktırdım fakat ne an ne geçmiş var gelecekte dediği şeylerin olması da imkansız. Tek güzel olan şey sesi. Çok tatlı bir bayana benziyor.Tabi sırf bunun için de para verilmez.
Banu doğru'ya baktırdım fakat ne an ne geçmiş var gelecekte dediği şeylerin olması da imkansız. Tek güzel olan şey sesi. Çok tatlı bir bayana benziyor.Tabi sırf bunun için de para verilmez.
slm huma yada elif hanzadeye baktırdınmıKiraze'den falım geldi. Falalemde ona şubatta fal baktrmıştm, aylar sonra bu falda da aynı tarihleri verip,aynı şeyleri söyledi ki soru kısmında ilk falda çıkanlar hakkında hiç bilgi vermemiştm. Çok sevdm ben bu hatunu,isterse falları çıkmasın diyecegm ama net tarihiyle karşılaşma zamanını bir tek o bilmişti.
Neşeye katina Damlaya Tarot baktırdım, nedense kahve yollayamıyorum kimseye o sitede hata veriyor.
Ama Damlanın falına yine baktım da analizi iyi gerçekten, başka bir konuda da Damlanın verdiği tarihlerin tuttuğu yazmıştı ondan yolladım zaten :)
Kiraze'den falım geldi. Falalemde ona şubatta fal baktrmıştm, aylar sonra bu falda da aynı tarihleri verip,aynı şeyleri söyledi ki soru kısmında ilk falda çıkanlar hakkında hiç bilgi vermemiştm. Çok sevdm ben bu hatunu,isterse falları çıkmasın diyecegm ama net tarihiyle karşılaşma zamanını bir tek o bilmişti.
Bauya bazı yanlışları üzerinden soru sordum dürüstlüğüm için teşekkür etmiş biraz açıklama yapmış ama sonra ben de zaten çok iddialı değilim demişBende de aynen boyleydi ne gecmis ne an ne gelecek. Ben ilk ciktiginda baktirmistim hic begenmedim, dedikleri de olmadi. Demek ki enerjimiz uyuyor bu aralar begendigin kimler var
Anlık durum olarak Serkan'ı ve Aylin'i beğendim ama şöyle bir şey var Serkan'a söylediğim bazı şeyleri Aylin'den duydum fakat Aylin de hiç bir falcıya anlatmadığım bir şeyi bilmişti. Bir oyun dönüyor sanırım. Ecem23'ü sevmesem de bir dediği dün çıktı. Anlık durum olarak eskiden Meryem'i de beğenmiştim fakat gelecek tutmamıştı. Bana fallar öyle çok çıkmaz arada bazı durumlar çıkar sadece.Onlar da küçük ve önemsiz şeyler.Bende de aynen boyleydi ne gecmis ne an ne gelecek. Ben ilk ciktiginda baktirmistim hic begenmedim, dedikleri de olmadi. Demek ki enerjimiz uyuyor bu aralar begendigin kimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?