- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Evet aynı kişiler o iki hesabı olduğunu saklamamıştı. Twitter hesabında yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.kiraze gerçekten ester kira mı? ester bende çok kötüydü ya hiiç alakası yoktu o anla ilgili durum acayip yanlıştı..
Ester Kira bende de büyük patlamıştı canım geçen senekiraze gerçekten ester kira mı? ester bende çok kötüydü ya hiiç alakası yoktu o anla ilgili durum acayip yanlıştı..
Bulunmuyor o hiç online olmuyokızlar ben 'venüs amber' in çıkmadığını patladığını söylemiştim size nisan- mayıs ayında ama şimdi hayatımda ufak bi gelişme oldu ona sorduğum kişiden bi haber geleceğini tarihiyle bilmiş. arada karşıma tanudığım birinin ilgisinin olduğunu hissedeceğimi ve bir nedenden bu kişiyle olmayacağını söylemş ki evet onu da yaşamışım. ben bir ara sorduğum kişiyle ilgili olumlu konuştuğu, ama olumsuz şeyleri olduğunu bizzat bu kişiden duyduğum için çıkmadı patladı demiş bidaha da o fala bakmamıştım. tarihiyle bilmiş haziranda o seni arayacak demiş ki aradı ama ilişki olacak demiyorum göremedim demiş ki evet ilişki yok :))
Walla patlasada umrumda değil,zaten gelecekten çok beklentim yok. Onun elektriğini çok sevdim ben. Atart'ın dediği gibi hak tarafından "fal kuduz aşım" yapıldı nasıl olduysa,sırf keyif için fal baktırıyorum.Ester Kira bende de büyük patlamıştı canım geçen sene
bu arkadaş hangi sitede acaba?online falcılar arasında hakkını yiyemeyeceğim tek insan ilkay gür. Çok Tutarlı ve her seferinde gidişat söylediği gibi oluyor açıkçası bundan sonra başkasına baktırmayı düşünmüyorum az paralar değil neticede harcadığımız...
bu arkadaş hangi sitede acaba?
kiraze gerçekten ester kira mı? ester bende çok kötüydü ya hiiç alakası yoktu o anla ilgili durum acayip yanlıştı..
Bana öyle dobrası lazım zaten, ecem bile olumlu demiş bir de bunu deniyim beklerim ne olucak :) şu anda cevrimdısı inşallah yakalayabilirim :)Biryolunvar da canim ama fal atacaksan sabirla bekle cunku 1 haftada anca bakiyor en asagi 2-3 gun suruyor yorumlamasi ama guvenilirdir ne gorurse soler dobradir sabirliysan at bekle derim.
Bana öyle dobrası lazım zaten, ecem bile olumlu demiş bir de bunu deniyim beklerim ne olucak :) şu anda cevrimdısı inşallah yakalayabilirim :)
R riverarivera peki hangi falını önerirsin sen ne baktırdın, tarot , katina mı yoksa kahve mi?
çok teşekkür ederim :) o zaman yakalayabilirsem kahve baktırıyım ben de :)Ben de yazayım İlkay hakkında sana....
Çok aktif olduğum zamanlarda adı geçiyordu ama beni o zaman cezbetmemisti. Aslında enerji akışı yoktu diyeyimm...
Çok çok sonraları attım kahve attım ve inanılmaz beğendim...
Benim belirttmedigim durumumu gayet dobra bir şekilde görüyorum dedi...
Ben de tekrar atmak istedim ne atayım dedimm....
Katina veya Tarot birini at demişti...
Anladım kii ilkay kahve de çok daha iyi...
Ben de yazayım İlkay hakkında sana....
Çok aktif olduğum zamanlarda adı geçiyordu ama beni o zaman cezbetmemisti. Aslında enerji akışı yoktu diyeyimm...
Çok çok sonraları attım kahve attım ve inanılmaz beğendim...
Benim belirttmedigim durumumu gayet dobra bir şekilde görüyorum dedi...
Ben de tekrar atmak istedim ne atayım dedimm....
Katina veya Tarot birini at demişti...
Anladım kii ilkay kahve de çok daha iyi...
Umarım beğenirsin...çok teşekkür ederim :) o zaman yakalayabilirsem kahve baktırıyım ben de :)
Zaten ben ilk kez ona attığım da şok etmişti beni yani eski fal yoktu...Aynı fikirleri içimden geçirdim Nefsim, Ben ilkay ı beklemeyi göze alarak ne görüyosa söyleyeceğini bildiğim için tek geçerim en azından benim ilk 3 ümde ..
Katina da attım , kahvede sormadıklarına da değiniyor ve ben eski falları açıp dinlediğini bile sanmıyorum..
Zaten ben ilk kez ona attığım da şok etmişti beni yani eski fal yoktu...
Çok dobra ve bayağı iyiymiş gerçekten geç farkettim durulma zamanıma geldii
Bu arada senin ilk üçünden ikisi kimlerdi?
Saraylı'ya maille atmıstım son baktiklarindanim ve hem anlık durumu bilmişti hemde dediklerini yasamistim..Yeni baktırdıklarımda çok beğendiğim ; Çingene, Asenat, Banu Doğru ve Vence oldu..
Şimdiye kadar ise baktırıp ,çıkanları da dahil edersem ; Saraylı, Selana, Venüs,İlkay, Nesibe ve Rezzan ( ilk 6 ımdaymış)
Bunlara verdiğim paralara acımadım tüm falları da çıkmamıştır ama hepsinin 1-2 si kesin çıktı. Aaa bak şimdi yok am Luna06 da çok iyiydi ..
Sanırım Selena ve İlkay da ortağız senle, diğerlerini hatırlamıyorum
Bana öyle dobrası lazım zaten, ecem bile olumlu demiş bir de bunu deniyim beklerim ne olucak :) şu anda cevrimdısı inşallah yakalayabilirim :)
R riverarivera peki hangi falını önerirsin sen ne baktırdın, tarot , katina mı yoksa kahve mi?
Kizlarrrrrr merabaa forumda yeniyim. Ama 4 yildir inline fal baktiririm. Bir falci bana aslinda kartlar olay kesinlestiktek sonra net cevap verir dedi. Yani ayrilcakiyiz diye soruyoruz ya yada evlencekmiyiz diye.. Ayrilik kesinlesince kesin sonuc veriyo.. Oncesinde oabilir duzelebilir hep..emin olun bir araba parasi vermisimdir fallara.m forumu gec kesfettim.. Keske onceden haberim olsaydi.. Simdi en iyisi kahve diye dusunuyorum ve kahve aticammm kime atmaliyim sizce..Saraylı'ya maille atmıstım son baktiklarindanim ve hem anlık durumu bilmişti hemde dediklerini yasamistim..
Selena zaten çok çok ayrı ♡♡♡
Nesibe ve Rezzan hiç yokkk istek merak falan da..
Çingene ahhh çingene ahh çok hoş kibar saygılı gayet de güzel baktı ama detay vermiştim soruda....
Teyit etmek için başka hesaptan detaysiz attım bakmadı...
Belki de hissetti bilmiyorum...
VENCEREMOSa attım detaysiz soruyla bayağı bayağı iyiydi...
Asenat'ı merak ediyorum ama nedense hiç çaba göstermiyorum atmak için zamanı var herhalde....
Ecem23 de aynı bi atsam mı diyorum sonra vazgeciyorumm...
Diğerleri yokk bu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?