Binnaz Abla

Binlerce fal baktirdim. Sonuc olmadi hic.. Olucak diyenlerde agiz degistirdi sonrasinda.. Banu dogruyu cok ovmussunuz.. Ona kahve attimm. Isten bahsetti hep. Hersey guzel olacak egitim var v.b. seyler. Bu arada isle ilgili hic sikintim yok. Sorumdada yoktu.. Bahsettikleri benim tam tersimdi.. Bana gercekten iyi kahve yorumlayan birini onerebilirmisiniz.. Bu arada falalem binnaz abla hepsinden defalarca yorum aldim.. Forumda adi gecen hemen herkese onlarca fal atmisimdir.. 2012 den beri ayda 10 20 yorum almisimdirr.. Dedigim gibi basta olumlu olanlar bile sonradan agiz degistirdi. Bide falci herseyi bilince ona gire yorum yapiyo.. O yuzden bisey bilmeyenn ama guzel ve gercek yorum yapan birine ihtiyacim var.. Help...

sayfaları okusanız? hepimiz önce dışardan okuyup deneye deneye buralara geldik, onlarca sayfa var , durup durup aynı sorular sorulıyo herkesin fikri ortada , ve ortak popüler falcı da yok maalesef, banu doğru bende tuttu, sende tutmaz, İLKAY tutar başkasına bakamaz.

Yani direk sizi gelir gelmez al bu hiçbir şey bilmeden, sana hayatını döküyo diyebilecek birini bulamazsın burda.

Hoşgeldin diyeyim sana ilk de benden alıntı yapmışsın

Senin daha iyi bilmen gerekmez mi?
Bi araba parası harcadım diyorsun...
İlkay diyorum o zaman..

Hoşgeldin diyeyim sana ilk de benden alıntı yapmışsın

Senin daha iyi bilmen gerekmez mi?
Bi araba parası harcadım diyorsun...
İlkay diyorum o zaman..
Hosbulduk.. Binnaz abla ve falalemde cok fal baktirdigimi ve sonuclarin olumsuz oldugunu yazdim.aslinda.. Ama bu paragrafta degill.. Bin bilsende bir bilmeyene sor demisler.. Bilinen yorumculardan yorum aldim ve yorumlarin cikmadigini gordugum icin belki sizde denemedigim puani dusuk yada ismi cok bilinmeyen biri vardir diye bilgi almak istedimm...

Evet inanilmaz cok fal baktirdim.. Ilk baktirdigimda olumlu konusan bile sonradan fikir degistirdi.. Tabi ben olaylari detayli bi sekilde anlatinca oldu bu.. Forumda bayagi kisi var.. Herkesin deneyimleri var.. Musade ederseniz bende faydalanmak istedimm..

Tesekkur ederimmm. Yanitin bile cok guzel.. Aradigim.bu durustluk onu bulamayinca uzuluyorum..haklisin.. Ya bu yorumcularda is yok yada biz zamaninda anlamiyoruz heralde... Cok eski fallarima baktimm. Arada oyle tutanlar olmuski. Ilk falda bisey olcagi yok yoluna bak soyle boyle diyenler olmus. Ama inan onlara puan verip yorum bile yapmamisim. O anki duugusal durumdan dolayi inanmamisim sanieim. Ama simdi bakinca evet aynen dedigi gibi olmus diyorum. Biri var cok aradim bulamadim. Sitelerde.. Ama bu yorumlar iliskimle alakali olmayan yorumlar ve simdi sevdigim.insanla alakali yorum almak istiyorum ama o eski ismi bulamadim.. Size geldim..

Ilkaya aticamm... Birde binnaz ablada maya demir ve muge var.. Onlar nasillar kahvede.. Onlarada atayim diyorumm... Sizce gercek bilgiler alabilirmiyim

peki Saraylı mıı yoksa İlkay mı? siz yazdıkça ben merak ediyorum :)) Saraylı iyiyse mail adresi varsa alabilir miyim?

peki Saraylı mıı yoksa İlkay mı? siz yazdıkça ben merak ediyorum :)) Saraylı iyiyse mail adresi varsa alabilir miyim?

Canım Saraylı artık bakım yapmıyor yanii öyle denmisti o zamanlar ben Kasım falan da atmıştım tam hatırlamıyorum...
Mail Adresini de silmisim yok çünkü...

tamam o zaman İlkay için evde laptoptan ve telefondan pusu kurdum :) onu beklicem :))
Canim ilkay fal alimini acik birakiyo cogunlukla onu yakalamakta zorlanmazsin .sarayli icin de facebook hesabi varmis saraylı hanım diye arattiginda cikiyor oradan bir deneyenilirsin

Zamanında bi prenses vardı tellwede sen bi de onu görseydin

O hala var ki, mithat vedat , güvenlik görevlisi soruları, rüyasında sürdüğü ojenin mealini isteyen , sorduğu beyin yıkan ve yakan sorulardan sonra '' peki fal için teşekkürler'' diyen naif piyenses 34 :))))

Zamanında bi prenses vardı tellwede sen bi de onu görseydin

O hala var ki, mithat vedat , güvenlik görevlisi soruları, rüyasında sürdüğü ojenin mealini isteyen , sorduğu beyin yıkan ve yakan sorulardan sonra '' peki fal için teşekkürler'' diyen naif piyenses 34 :))))

Ben telweye yeni dadadndığım 2011-12 yılından beri mevcut O PRENSES. O zamanlar mithat idi,şimdi başkası Sezai:)
Bir falcının hayran listesinde Prenses varsa asla o falcıya fal baktırmıyorum. Bu da benim kriterim. Eger o kıza adam gibi aklını basına topla diyorsa falcı, kızcagız niye hayran olsun,kesin yağlayıp-ballayıp arkasından gülüyorlardır ki öyle değil falcıyla insanla bile işim olmaz.

Bir de Gulansu-Kumru3,sanırım baska uyelıklerı de var çünkü telwede 1 uye yıllardır falcılara nasıl 1 adamla evlenceğim,işi,yaşı ne olacak,evimiz ne zaman satılacak,komşularım bana kötülük yapacak mı,abim evleneceğim kişiye engel olacak mı,kaçıncı katta alacagım ev.....Ü-hüüüüüü....Varsa biri onun için baktırırsın da mübarek falcı duvarlarındaki 3 yıl önceki yorumları bile bazen okuyorum da o hatun yıllardır böyle fal gönderyor....

Bu arada ben birgün Tellwedeki yusuf hocaya baktırma gafletinde bulundum. Bana bugün iyi değilim yarın bakarım demiş iyi tamam dedim.Ertesi gün oldu bir fal bakmış bakmamış yani benim sorularımdan yorumla yürümüş hiçbirşey net değil, ben de soru sordm yıldız vermessem cevaplamayacağını söyledi ,iyi de beğenmedim ki dedim, ama ben sana enerji vericektim şunu yapıcaktım yarın daha detaylı bakıcaktım filan gibi garip şeyler yazdı, iyi hadi veriyim dedim.
Ertesi gün oldu enerji veriyorum olumlamaları kabul ettiğini söyle şöyle böyle gerçekten de olması gerektiği şekilde yapmam gerekeni söyledi sağolsun da falımdan eser yok, ben de yorum yazdım ( girerseniz kesin görürsünz silinmediyse:) ) fal bakmadınız 4 gün oldu oyalıyorsunuz diye, oysa ben sana çok pahalı enerji yollama seansı yaptım falına bakıcaktım demiştim ki enerji için sözümde durdum filan gibi bişeyler yazmş.
Kısacası ona baktırmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…