Binlerce fal baktirdim. Sonuc olmadi hic.. Olucak diyenlerde agiz degistirdi sonrasinda.. Banu dogruyu cok ovmussunuz.. Ona kahve attimm. Isten bahsetti hep. Hersey guzel olacak egitim var v.b. seyler. Bu arada isle ilgili hic sikintim yok. Sorumdada yoktu.. Bahsettikleri benim tam tersimdi.. Bana gercekten iyi kahve yorumlayan birini onerebilirmisiniz.. Bu arada falalem binnaz abla hepsinden defalarca yorum aldim.. Forumda adi gecen hemen herkese onlarca fal atmisimdir.. 2012 den beri ayda 10 20 yorum almisimdirr.. Dedigim gibi basta olumlu olanlar bile sonradan agiz degistirdi. Bide falci herseyi bilince ona gire yorum yapiyo.. O yuzden bisey bilmeyenn ama guzel ve gercek yorum yapan birine ihtiyacim var.. Help...
Kizlarrrrrr merabaa forumda yeniyim. Ama 4 yildir inline fal baktiririm. Bir falci bana aslinda kartlar olay kesinlestiktek sonra net cevap verir dedi. Yani ayrilcakiyiz diye soruyoruz ya yada evlencekmiyiz diye.. Ayrilik kesinlesince kesin sonuc veriyo.. Oncesinde oabilir duzelebilir hep..emin olun bir araba parasi vermisimdir fallara.m forumu gec kesfettim.. Keske onceden haberim olsaydi.. Simdi en iyisi kahve diye dusunuyorum ve kahve aticammm kime atmaliyim sizce..
Hosbulduk.. Binnaz abla ve falalemde cok fal baktirdigimi ve sonuclarin olumsuz oldugunu yazdim.aslinda.. Ama bu paragrafta degill.. Bin bilsende bir bilmeyene sor demisler.. Bilinen yorumculardan yorum aldim ve yorumlarin cikmadigini gordugum icin belki sizde denemedigim puani dusuk yada ismi cok bilinmeyen biri vardir diye bilgi almak istedimm...Hoşgeldin diyeyim sana ilk de benden alıntı yapmışsın
Senin daha iyi bilmen gerekmez mi?
Bi araba parası harcadım diyorsun...
İlkay diyorum o zaman..
Evet inanilmaz cok fal baktirdim.. Ilk baktirdigimda olumlu konusan bile sonradan fikir degistirdi.. Tabi ben olaylari detayli bi sekilde anlatinca oldu bu.. Forumda bayagi kisi var.. Herkesin deneyimleri var.. Musade ederseniz bende faydalanmak istedimm..Hosbulduk.. Binnaz abla ve falalemde cok fal baktirdigimi ve sonuclarin olumsuz oldugunu yazdim.aslinda.. Ama bu paragrafta degill.. Bin bilsende bir bilmeyene sor demisler.. Bilinen yorumculardan yorum aldim ve yorumlarin cikmadigini gordugum icin belki sizde denemedigim puani dusuk yada ismi cok bilinmeyen biri vardir diye bilgi almak istedimm...
Tesekkur ederimmm. Yanitin bile cok guzel.. Aradigim.bu durustluk onu bulamayinca uzuluyorum..haklisin.. Ya bu yorumcularda is yok yada biz zamaninda anlamiyoruz heralde... Cok eski fallarima baktimm. Arada oyle tutanlar olmuski. Ilk falda bisey olcagi yok yoluna bak soyle boyle diyenler olmus. Ama inan onlara puan verip yorum bile yapmamisim. O anki duugusal durumdan dolayi inanmamisim sanieim. Ama simdi bakinca evet aynen dedigi gibi olmus diyorum. Biri var cok aradim bulamadim. Sitelerde.. Ama bu yorumlar iliskimle alakali olmayan yorumlar ve simdi sevdigim.insanla alakali yorum almak istiyorum ama o eski ismi bulamadim.. Size geldim..sayfaları okusanız? hepimiz önce dışardan okuyup deneye deneye buralara geldik, onlarca sayfa var , durup durup aynı sorular sorulıyo herkesin fikri ortada , ve ortak popüler falcı da yok maalesef, banu doğru bende tuttu, sende tutmaz, İLKAY tutar başkasına bakamaz.
Yani direk sizi gelir gelmez al bu hiçbir şey bilmeden, sana hayatını döküyo diyebilecek birini bulamazsın burda.
peki Saraylı mıı yoksa İlkay mı? siz yazdıkça ben merak ediyorum :)) Saraylı iyiyse mail adresi varsa alabilir miyim?Saraylı'ya maille atmıstım son baktiklarindanim ve hem anlık durumu bilmişti hemde dediklerini yasamistim..
Selena zaten çok çok ayrı ♡♡♡
Nesibe ve Rezzan hiç yokkk istek merak falan da..
Çingene ahhh çingene ahh çok hoş kibar saygılı gayet de güzel baktı ama detay vermiştim soruda....
Teyit etmek için başka hesaptan detaysiz attım bakmadı...
Belki de hissetti bilmiyorum...
VENCEREMOSa attım detaysiz soruyla bayağı bayağı iyiydi...
Asenat'ı merak ediyorum ama nedense hiç çaba göstermiyorum atmak için zamanı var herhalde....
Ecem23 de aynı bi atsam mı diyorum sonra vazgeciyorumm...
Diğerleri yokk bu kadar....
Canim ben hep tarot attim gecmiste ama iyidir hepsinde bence cunku hislidir ama cok bekliyorsun tek kotu tarafi o.
peki Saraylı mıı yoksa İlkay mı? siz yazdıkça ben merak ediyorum :)) Saraylı iyiyse mail adresi varsa alabilir miyim?
tamam o zaman İlkay için evde laptoptan ve telefondan pusu kurdum :) onu beklicem :))Canım Saraylı artık bakım yapmıyor yanii öyle denmisti o zamanlar ben Kasım falan da atmıştım tam hatırlamıyorum...
Mail Adresini de silmisim yok çünkü...
Canim ilkay fal alimini acik birakiyo cogunlukla onu yakalamakta zorlanmazsin .sarayli icin de facebook hesabi varmis saraylı hanım diye arattiginda cikiyor oradan bir deneyenilirsintamam o zaman İlkay için evde laptoptan ve telefondan pusu kurdum :) onu beklicem :))
Canim ilkay fal alimini acik birakiyo cogunlukla onu yakalamakta zorlanmazsin .sarayli icin de facebook hesabi varmis saraylı hanım diye arattiginda cikiyor oradan bir deneyenilirsin
Zamanında bi prenses vardı tellwede sen bi de onu görseydinAllahım Telwede ne cevherler varEki Görüntüle 1852592 Hatun 1 falda 2 erkekle ilgli soru sormuş,üste evlenecegi kişinin kardes sayısını.....O da yetmemiş katınada iş hayatını......
Benim favorim hala " sevgilim boşanana kadar eski kocam la oyalanayım mı ? " diye soran kadındır.Zamanında bi prenses vardı tellwede sen bi de onu görseydin
Zamanında bi prenses vardı tellwede sen bi de onu görseydin
Zamanında bi prenses vardı tellwede sen bi de onu görseydin
O hala var ki, mithat vedat , güvenlik görevlisi soruları, rüyasında sürdüğü ojenin mealini isteyen , sorduğu beyin yıkan ve yakan sorulardan sonra '' peki fal için teşekkürler'' diyen naif piyenses 34 :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?