Binnaz Abla

:)))))) gece gce günahlarını alıyoruz da bence o kız cidden çok saf herkese hayran oluyordur , ben de dikkat ettim o gülansu sanırım yaşını başını almış bi deyze emekli bir bey mi, nerde tanışcağım , midemde reflü var ameliyat dedi doktır vs.. bi de derdi Aslı olan bi kardeşcağız vardı nickini hatırlamıyorum Aslıyı unutmamıştı , bi de sukuti diye bi beyefendi her falcıda var

Sayfasında da senin yorumun altına "ilk gönderdiğiniz falı sehir dışında oldugumu ve size daha sonra detaylı bakım yapacagımı ve hatta yetmedi sizi seansa alacagımı söyledim bana kendınızı hatırlatın dedım ayrıca sizi seansa aldim dışarıdan bu seansı ben 350 tlye yapıyorken sizden üçret bile talep etmedim seve sevede yaptım şimdi burda kalkmış bana fal bakacaktınız diye yazıyorsunuz sevgili duygu kim ayıp etti ve bu sözlerinize ayrıca kırıldım hakkım üzerinizde çokken lütfen bukadar bencil olmayın ." yazmış...

Ne uyanıklar ha,resmen 3 kuruş için ne dolaplar döndürüyorlar,bir de 350 tllik işlem için,yok hakkım çok da yok bilmem ne. Kım kıme bu devirde bedava 1 tlye ekmek verir de nerde kaldı 350 tllik 1 seyi bedava yapacak..

Ama Emotion suç sende de var,topikte zaten onun falla alakalı olmadgı yazılmıştı ki zaten o kadar ederi eden bir iş yapacaksın,talep olacak sana da sen de babanın hayrına telwede 25 tlye insanlara hayır-hasenat yapacaksın. 5 yıldız alıp karsısındakini ne güzel de punduna getryor uyanıklar. Nlpmiymiş-olumlşamaymış...Hikaye.

İşte ben o zamanlar bu foruma bakmamıştım maalesef, bu arada ben de baktım 8 gün beklemişim :)) Saflığıma gelmiş gerçekten çok pişman oldum, bir de beni suçlu çıkardı :)

Yaptıkları çok rezil ya, bi de şu hoca medyum alim sıfatlarını kullanıyorlar ya foto koyup, belki o adam genç biri belki kadın .. sen 350 tl lik çalışma yapıyorsan git cicişlerin , safiye ile faik in vs danışmanı ol.. bi de şu yıldızabla vardı kızın fotosuna bak emo ergon bi de medyum bi de abla bi de yıldız, ha bi de dişiliklerini önplana çıkaran fotoları olanlar var onlar da karşı cins danışanlar içindir heralde..

tellwede bi iki kişi var baktırdığım baktırmış olduğum diğerlerine de bi alıcı gözle gözlemlediğimde ek hesapları vaar yok bilemem de , az çok uğraşan bişiler yapan ; Selena, Geysu, Ecem, Çingene, Serüven , Kiraze var gibi.. çoğunun profil fotosu bile itici ya da hin bakıişlı

Sabah sabah gulsem mi aglasam mi vodafoneden aradilar faturadan dolayi tarife degisiklo soyluyolar bende gerek yok dedim odedigim faturalarj bana soyluyor mobil odemeleri kadin nerdeyse hesap sorcakti telefonda kavga ettim bu benim sorunum yuksek odemem artirmiyorum paketimj dedim demez mi su kadar faturalar oduyosunuz bu benim sornum sizin mi dedim bayaga gerildim ya

Hanzade sende nasıldı?

O yüzden de dosdoğru konuşmak konusunda Asenattan başkasını tanımam. Çıkar ya da çıkmaz ama cidden asla yuvarlak konuşmuyor iyi ya da kötü.
ben de bir falı var sesli
yuvarlakan ziyade hareler uçuşuyor
ve benim aksim bir kişilik anlatmış :)
katina atmıştım yine de emeğine özenine 5 verdim ama
gerçek fikrimi söylemek gerekirse çok balon geldi bana
bu arada olumluydu

Amannn... Benim bacımın parası çok kıymetlidir.25-30 vermez kimseye. 7,00 TL bir şey değil atayım mı şuna dedi...Bende burada bahsi geçtiği için at demiş bulundum. Amannnn yani..Telwe'nin promosyon falları bile 20 kat daha iyi... Öyle kıyaslayabildim ancak. Bizim ki yazdı hemen soru kısmına. Anında iade ettiler... "Fal Kutusu" nda...

Peh bu da yalan

Kizlar hepinizi cok ozledim bana ani saglam bilicek bi falci onerir misiniz ya bu arada telden yaziyorum bazi harfler kaymis kusuruma bakmayin acele yaziyorum isteyim

Devamı ; Şimdi konuştuk. İade alınca " Efsunlu" diye birine göndermiş. Bir kaç tespiti ve çok spesifik bir tespiti doğru olmuş. O yüzden şimdi iyi olmayana iyi değil derken, iyi olan ya da iyi gibi olanın da hakkını yememek lazım diye bunu da şuraya yazdım. Cadı falını göndermiyor ki mevzuyu tam anlayayım :)))

Kızlar, kk sitesine girince binnazabla'nın reklamları çıktı. Baktım bazı falcılara 37,50 tl yazıyor. Ne oluyor beaahh diye siteye bi girdim zam gelmiş. Aboowww
Asenet'ın katinası da 25,00 TL olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…