Ben telweye yeni dadadndığım 2011-12 yılından beri mevcut O PRENSES. O zamanlar mithat idi,şimdi başkası Sezai:)
Bir falcının hayran listesinde Prenses varsa asla o falcıya fal baktırmıyorum. Bu da benim kriterim. Eger o kıza adam gibi aklını basına topla diyorsa falcı kızcagız niye hayran olsun,kesin yağlayıp-ballayıp arkasından gülüyorlardır ki öyle değil falcıyla insanla bile işim olmaz.
Bir de Gulansu-Kumru3,sanırım baska uyelıklerı de var çünkü telwede 1 uye yıllardır falcılara nasıl 1 adamla evlenceğim,işi,yaşı ne olacak,evimiz ne zaman satılacak,komşularım bana kötülük yapacak mı,abim evleneceğim kişiye engel olacak mı.....Ü-hüüüüüü....Varsa biri onun için baktırırsın da mübarek falcı duvarlarındaki 3 yıl önceki yorumları bile bazen okuyorum da o hatun yıllardır böyle fal gönderyor....
Sayfasında da senin yorumun altına "ilk gönderdiğiniz falı sehir dışında oldugumu ve size daha sonra detaylı bakım yapacagımı ve hatta yetmedi sizi seansa alacagımı söyledim bana kendınızı hatırlatın dedım ayrıca sizi seansa aldim dışarıdan bu seansı ben 350 tlye yapıyorken sizden üçret bile talep etmedim seve sevede yaptım şimdi burda kalkmış bana fal bakacaktınız diye yazıyorsunuz sevgili duygu kim ayıp etti ve bu sözlerinize ayrıca kırıldım hakkım üzerinizde çokken lütfen bukadar bencil olmayın ." yazmış...Bu arada ben birgün Tellwedeki yusuf hocaya baktırma gafletinde bulundum. Bana bugün iyi değilim yarın bakarım demiş iyi tamam dedim.Ertesi gün oldu bir fal bakmış bakmamış yani benim sorularımdan yorumla yürümüş hiçbirşey net değil, ben de soru sordm yıldız vermessem cevaplamayacağını söyledi ,iyi de beğenmedim ki dedim, ama ben sana enerji vericektim şunu yapıcaktım yarın daha detaylı bakıcaktım filan gibi garip şeyler yazdı, iyi hadi veriyim dedim.
Ertesi gün oldu enerji veriyorum olumlamaları kabul ettiğini söyle şöyle böyle gerçekten de olması gerektiği şekilde yapmam gerekeni söyledi sağolsun da falımdan eser yok, ben de yorum yazdım ( girerseniz kesin görürsünz silinmediyse:) ) fal bakmadınız 4 gün oldu oyalıyorsunuz diye, oysa ben sana çok pahalı enerji yollama seansı yaptım falına bakıcaktım demiştim ki enerji için sözümde durdum filan gibi bişeyler yazmş.
Kısacası ona baktırmayın :)
Sayfasında da senin yorumun altına "ilk gönderdiğiniz falı sehir dışında oldugumu ve size daha sonra detaylı bakım yapacagımı ve hatta yetmedi sizi seansa alacagımı söyledim bana kendınızı hatırlatın dedım ayrıca sizi seansa aldim dışarıdan bu seansı ben 350 tlye yapıyorken sizden üçret bile talep etmedim seve sevede yaptım şimdi burda kalkmış bana fal bakacaktınız diye yazıyorsunuz sevgili duygu kim ayıp etti ve bu sözlerinize ayrıca kırıldım hakkım üzerinizde çokken lütfen bukadar bencil olmayın ." yazmış...
Ne uyanıklar ha,resmen 3 kuruş için ne dolaplar döndürüyorlar,bir de 350 tllik işlem için,yok hakkım çok da yok bilmem ne. Kım kıme bu devirde bedava 1 tlye ekmek verir de nerde kaldı 350 tllik 1 seyi bedava yapacak..
Ama Emotion suç sende de var,topikte zaten onun falla alakalı olmadgı yazılmıştı ki zaten o kadar ederi eden bir iş yapacaksın,talep olacak sana da sen de babanın hayrına telwede 25 tlye insanlara hayır-hasenat yapacaksın. 5 yıldız alıp karsısındakini ne güzel de punduna getryor uyanıklar. Nlpmiymiş-olumlşamaymış...Hikaye.
2 vade 3 vade dediniz
beklete beklete ömrümüzü yediniz
türeye türeye bitmediniz
yere batsın kehanetleriniz :))))
Nem çok burda , bunların hepsi sıcaktan :))
Ha yok, diğer sitelerden alışkınım Binnazda da hem orda hem başka yerlerde yapanları da gördüm ama site içinde herkese aynı falı gönderen ya da paslaşan var mı diye merak ettiğim için sordum :) Binnaz en çok baktırdığım yerdi ama son bi yıl içinde yeni sayılacak Asenat,Elif Hanzade ve Şennur Yıldırım dışında kimseye baktırmadım
Benimkiler öykü gezgin ile özge gezici...Hülya Demir e çok güveniyorum ben ya...deme ya!
ben de bir falı var sesliO yüzden de dosdoğru konuşmak konusunda Asenattan başkasını tanımam. Çıkar ya da çıkmaz ama cidden asla yuvarlak konuşmuyor iyi ya da kötü.
Kızlar bu falsepetinden iade almanın kavgasız çirkefleşmeden bir yolu var mı? Geçen sefer fal bile olmayan bir falımda baya sinirlendirmişlerdi de öyle iade almıştım. Binnazdaki gibi derdini anlatınca iade alma yolu yok mu bunlarda?
Damla kim :=)))ne atmıştın damlaya canım? bu arada ne zaman 11 bin küsür fal bakmış bunlar ya...resmen sallamışlar bence
Senin falın gelmiş anlaşılan kuduruk:) Ramazan diye işten-güçten kafanı kaldırmışsın:) Bize sar, fallara sarma yine:) Bu arada günaydn...Damla kim :=)))
Amannn... Benim bacımın parası çok kıymetlidir.25-30 vermez kimseye. 7,00 TL bir şey değil atayım mı şuna dedi...Bende burada bahsi geçtiği için at demiş bulundum. Amannnn yani..Telwe'nin promosyon falları bile 20 kat daha iyi... Öyle kıyaslayabildim ancak. Bizim ki yazdı hemen soru kısmına. Anında iade ettiler... "Fal Kutusu" nda...Damla kim :=)))
Peh bu da yalanAmannn... Benim bacımın parası çok kıymetlidir.25-30 vermez kimseye. 7,00 TL bir şey değil atayım mı şuna dedi...Bende burada bahsi geçtiği için at demiş bulundum. Amannnn yani..Telwe'nin promosyon falları bile 20 kat daha iyi... Öyle kıyaslayabildim ancak. Bizim ki yazdı hemen soru kısmına. Anında iade ettiler... "Fal Kutusu" nda...
:))))) Yok ya aylar önce Damla diye birine baktırmıştım da o mu diye sordumSenin falın gelmiş anlaşılan kuduruk:) Ramazan diye işten-güçten kafanı kaldırmışsın:) Bize sar, fallara sarma yine:) Bu arada günaydn...
Devamı ; Şimdi konuştuk. İade alınca " Efsunlu" diye birine göndermiş. Bir kaç tespiti ve çok spesifik bir tespiti doğru olmuş. O yüzden şimdi iyi olmayana iyi değil derken, iyi olan ya da iyi gibi olanın da hakkını yememek lazım diye bunu da şuraya yazdım. Cadı falını göndermiyor ki mevzuyu tam anlayayım :)))Amannn... Benim bacımın parası çok kıymetlidir.25-30 vermez kimseye. 7,00 TL bir şey değil atayım mı şuna dedi...Bende burada bahsi geçtiği için at demiş bulundum. Amannnn yani..Telwe'nin promosyon falları bile 20 kat daha iyi... Öyle kıyaslayabildim ancak. Bizim ki yazdı hemen soru kısmına. Anında iade ettiler... "Fal Kutusu" nda...
Yok kanka. Rezil bi site o falsepeti.
Asenet'ın katinası da 25,00 TL olmuş..Kızlar, kk sitesine girince binnazabla'nın reklamları çıktı. Baktım bazı falcılara 37,50 tl yazıyor. Ne oluyor beaahh diye siteye bi girdim zam gelmiş. Aboowww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?