Binnaz Abla

Çok özlemişim seni Atar can :)))
Hanzade sende nasıldı?

Canım ben de miss u so muchh Hanzade ilk furya olduğu vakit tlf ile baktırmıştım fena değildi, sonra durumu biraz daha açıp sordum , ona göre yorum yaptı, sonra başka bi hesapla attığımda kendimi tanıtmadan durumu da söylemedim ama tam tersi çok olumluya bağladı. ya bi ara vardı ya tanıdık enerji olayı, fasa fiso palavra bence.. o enerjim tutmadı ,iade olaylarının, ya da başka bi nickle gelen önce baktığı birine bakmamanın hisle alakası yok.Bilge de de böyle olmutu. Ya bunların çoğu soruyu, burcu, tırı vırıyı zaten bunun için istiyo genel geçer çıkarım yapsın fal diye.

Seni takip etmedim, en son kim tutmuştu ? seninle pek paydaş falcımız yok sanırım bana son zamanlarda yazdığım posttakiler iyi geldii

Yaa şaşırdım bende de bir insanla mesajlaşmadığımı mailleştiğimi bile bilmişti :) kim hoşlandığı insanla mailleşir ben :)
Ben seni ilk yazdığından beri takip ediyorum... O kadar bodoslama daldın ki topiğe ve rast gelene her adı geçene fal gönderdin. 2 mesaj yukarıda yazılmış yorumcunun ne menem bir şey olduğu, sen hemen alta nasıldır / ya da fal gönderdim şuna demişsin. Son 25-30 sayfayı bari okusa bu kız dedim kendi kendime. Çok istedim yazayım diye ama burada insanlardan öyle tepkiler, üslupsuz yanıtlar aldık ki, kendi adıma konuşayım ben aldım, açıkçası yazmaya çekindim... Kafanında çok karışık olduğunu görüyorum ama geçecek inşallah... Yusuf Hoca macerandan sonra yazmak da farz oldu sanki.. Topikte arama yapıp, sormadan fal atma artık lütfen... ( Sana ne de diyebilirsin istersen, bende eşşek kafam derim:))

Yaa şaşırdım bende de bir insanla mesajlaşmadığımı mailleştiğimi bile bilmişti :) kim hoşlandığı insanla mailleşir ben :)
Bu arada yalnız değilsin... Hoşlaşırken daha biz de mailleşiyorduk. Sevgili olunca telefona geçmiştik...

Bodoslama girmek derken nerdeyse hepsini okudum, ama arada tabi atlamis olabilirim. Burada olma amacim da ben fali hayatimi bilecekler diye baktirmiyorum olumlu da cikaa olumsuz da ciksa Allah bilir tabi ki mantigiyla hepimiz gibi baktiriyorum. Kafamin karisik olmasi demek sanirim ben sezgiye selenaya birtek sizden duyup baktirdim, onun disinda farkli bir topikte Damlayi ovmuslerdi denedim begendim sizle paylastim hata yaptigimi bilmiyordum.
Burada herkesin yaptigindan farkli birsey yaptigimi farketmemistm acikcasi ben topigin anlamini yanlis anlamisim sanirim. Herkes burada sadece 2 falciya filan baktidi da ben duyduklarimi takip etmisim herhalde. O zaman ben gider bi tarz olaylardan hic hoslanmam gereksiz anlamsiz tavirlar hosuma gitmez. Ki ben bu forumdan en az 5 kisiyle de mesajlastm bana sorular sordular dertlestik filan. Ben eglencesine fal baktiriyordum Damla da ben de gercekten cok ii bildi yapabilecegim birsey yok. Topigin ortasindan dan diye girip de topic acilma zamanini kacirdigim icin de ozur dilerim bundan sonra ona gore topiclere yorum yazarim.
Iyi gunler kizlar sizlere bana yardimci olan benimle konusan herkese sevgiler, umarim istedikleriniz fallarinizdakinden cok daha guzel sekilde gerceklesir:)

Yazdıklarımdan anladığınız buysa başkaca yorumum yok... Eşşek kafam....

Canım iş derken gerçek anlamda kii "iş" mi?
Senin için hayırlısı olsun...

Aynen aynenn bekliyoruz....

Kızlar evet normal duygusal olmayan, mekanik iş :) ya ben deminden beri hani + ve - yazmıştım bi liste onu arıyorum bulamadım. tam olarak + olanlar çıktı, eklemeler de olabilir sorarsanız o kişilere

çingene, asenat,ilkay,hülya demir (iskambil), bilge , daha öncelerde Sema,Selena +

Hira, vence, taraca, Hüma bi iki kişi daha - olarak gördü .Tamamen sonucun netleşmesine bi hafta var ve kesin belli olacak.

BULDUM da şu eksi diyenlerden hira ve vence katinadaki değişim anlamına gelen samyeli/yelkenli kartlarını ters gördükleri için söylemiş olabilirler, Taraca kahve bakmıştı ama çektiği kartlarda görmemişti ,Hümada da bu anlama gelen bi kart yoktu belki o yüzden görmedi kendi destesin de çıkmadığını söyledi.unuttuklarım olabilir..

Hayırlı olsun...

Tekrar hayırlı olsun canım sonuç senin için....

Hayırlı olsun...

çok teşekkür ederim.. bu arada Dennis e de sormamışım işi katina atmışım önceliğim aşk sonra iş miş demişim ne görüyosanız; ama a kurumundan b kurumuna geçiş ya da farklı bir yere gidiş gibi demiş önce bi tedirgin olcaksın ama rahat ol demiş bi nevi bilmiş sayabiliriz bir de sefef gediz; aşk sormuşum kahvede , genel de istemişim , işle ilgili değişim netleşmiş demiş tabakta yeni bir iş kapısı da olabilir şrtları daha iyi olan vs yazmış .. onu bilemem de iyi / kötü bi değişim net artık ...

Çok sağol canım benim inşallah hayırlı olur , Rabbim utandırmasın hiçbirimizi aldığımız kararlarda..
İnşallah canım yeni yerler yeni ortamlar yeni insanlar demek...
Umarım kii güzel değişimler olur hayatında....

Arkadaş yanlış bir şey dememiş.Senin iyiliğin için konuşmuş.Geçen ben de sana bunu yazacaktım ama üzülürsün belki diye yazmadım. Alınacak bir şey yok. Senin tek hatan biri bana çıktı deyince hemen o kişiye fal atıyorsun. Belki o kişi sahte hesap açan bir falcı bunu bilemezsin.Geçenlerde Banu doğru çok çok övüldü ve kadın o günden beri her gün en az 5 fal alıyor. Bak o bayana ben de fal yolladım fakat bir kaç yorum atılmasını bekledim hakkında ondan sonra attım. Yinede pişmanım berbat bir falcı. Ben de Ecem'in baktığı falda küçük bir şey çıktığını söyledim bir kaç kişi hemen attı. Google'da genel arama yaparak fal atsan daha iyi olur. Belki ben Ecem23'üm ve yalan söylüyorum bilemez kimse.Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. Lütfen kırılma inan iyiliğin için diyoruz sana. Yinede kırdıysam özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…