Bugün Salı diyeceğim ama kızarsın diye korkuyorumherkese günaydın :)
güzel bir çarşamba olsun İnşAllah..
forumu eksiksiz takip ediyorum, hatta işe geldiğimde ilk pc de açtığım sekmelerden.
ne olmuş nasıl olmuş herkesin yazdıklarını sonuna kadar ciddiye alarak okumaya çabalıyorum.
benden daha eskilerde elbette vardır ama sanırım ben de epey eski bir üyeyim.
burada son dönemde beni çok rahatsız eden bir olay gelişti..
diyelim ki bir kızcağız yada hanım çıkıyor daha önce hakkında yorum yapılmış bir falcı hakkında soruyor
ya da ne bileyim çok beğenilen falcılar var, biri aksi yönde yorum yaptığında o kişiye böyle başta aşağı bir eleştiri..
ben bunun mantığını anlayamıyorum
benim bu forumdan tanıdığım sosyal hayatımda arkadaşım olan, evimde kalan,evinde kaldığım çok değerli insanlar var
olumlu yada olumsuz kimse beni burada yorumlamamıştır bile.
bir kızcağız sırf onunla dalga geçtiği için bilinçsizce kendini deşifre etti,yaşı gereği farkında bile değildi
belki ekşici idi,evet dalga geçti (ki ben ekşiciyim yazarım aynı zamanda çok merak eden olur ise)
başka bir üye bin defa sorgulandı ki gayet astroloji hakkında ciddi ciddi yorumlama yapıyordu
size çok komik gelen o screen shotlar başkasının hayatı..
başkaları kimsenin tasvip etmeyeceği bir durumda olabilir, aldatabilir, aldatılabilir,çok hanım düzgün hayatı olan biri de olabilir... kimsenin hayat görüşü, kimsenin kalıbı kimseye uymak zorunda değil.. hepimiz birbirinden çok farklı kültürlerle büyüyoruz, alışkanlıklarımız o kadar farklı ki.. insanların oldukları durumlarını bilemezsiniz.
KUSUR MU GÖRDÜNÜZ , ÖNCE AYNAYA BAKIN.. HEP ÖRTEN OLUN, Kİ SİZİNKİLERDE GÖZÜKMESİN.
daha önce sorulmuş ve olumlu/olumsuz görüş beyan edilmiş kişiler daha sonra farklı yorum alabiliyor
yada tam tersi olabiliyor
tamam enerji işi,biraz da kimya tutarsa olur bazı şeyler fakat
geleceği yorumlama gücü olanın az çok herkeste bir iki şey bilmesi gerek
burada çok havalarda uçurulan toz konduralamayan falcılar 'açık açık soru yaz' diye falımı çok iade etmiştir mesela..
şimdi bende çıkıp bana xxxxxx bunu tavsiye etti ama xxxxx falcı bırak bilmeyi en ufak birşey söyleyemedi demek ;
buradaki arkadaşımı rencide etmektir ki; sırf burdaki o iyiniyetli arkadaşlar hatrına o falcılara iyi notlar verilmiştir tarafımdan.
neye bu kadar sinirleniyoruz, neye tahammülsüzüz , neden en ufak şeyler alev alıp parlıyor anlayamıyorum ben.
zaten bir forumda neden takma isimlerle yazışıyoruz , rahat edelim, olduğumuz gibi olalım diye..
yargılanmadan,etiket yemeden..
bu akıl verir ve ayar çeker minvalde yazışmalar gördüğümde tuhaf geliyor bana.
isteyen cevap yazar, isteyen sessiz kalır.
sizi kişisel olarak taciz ediyorsa da yine kişisel olarak düzeyinize göre yanıt verirsiniz.
ama bu uzatmalar gerçekten buradaki temanın içini boşaltıyor , tadını kaçırıyor.
herkese günaydın :)
güzel bir çarşamba olsun İnşAllah..
forumu eksiksiz takip ediyorum, hatta işe geldiğimde ilk pc de açtığım sekmelerden.
ne olmuş nasıl olmuş herkesin yazdıklarını sonuna kadar ciddiye alarak okumaya çabalıyorum.
benden daha eskilerde elbette vardır ama sanırım ben de epey eski bir üyeyim.
burada son dönemde beni çok rahatsız eden bir olay gelişti..
diyelim ki bir kızcağız yada hanım çıkıyor daha önce hakkında yorum yapılmış bir falcı hakkında soruyor
ya da ne bileyim çok beğenilen falcılar var, biri aksi yönde yorum yaptığında o kişiye böyle başta aşağı bir eleştiri..
ben bunun mantığını anlayamıyorum
benim bu forumdan tanıdığım sosyal hayatımda arkadaşım olan, evimde kalan,evinde kaldığım çok değerli insanlar var
olumlu yada olumsuz kimse beni burada yorumlamamıştır bile.
bir kızcağız sırf onunla dalga geçtiği için bilinçsizce kendini deşifre etti,yaşı gereği farkında bile değildi
belki ekşici idi,evet dalga geçti (ki ben ekşiciyim yazarım aynı zamanda çok merak eden olur ise)
başka bir üye bin defa sorgulandı ki gayet astroloji hakkında ciddi ciddi yorumlama yapıyordu
size çok komik gelen o screen shotlar başkasının hayatı..
başkaları kimsenin tasvip etmeyeceği bir durumda olabilir, aldatabilir, aldatılabilir,çok hanım düzgün hayatı olan biri de olabilir... kimsenin hayat görüşü, kimsenin kalıbı kimseye uymak zorunda değil.. hepimiz birbirinden çok farklı kültürlerle büyüyoruz, alışkanlıklarımız o kadar farklı ki.. insanların oldukları durumlarını bilemezsiniz.
KUSUR MU GÖRDÜNÜZ , ÖNCE AYNAYA BAKIN.. HEP ÖRTEN OLUN, Kİ SİZİNKİLERDE GÖZÜKMESİN.
daha önce sorulmuş ve olumlu/olumsuz görüş beyan edilmiş kişiler daha sonra farklı yorum alabiliyor
yada tam tersi olabiliyor
tamam enerji işi,biraz da kimya tutarsa olur bazı şeyler fakat
geleceği yorumlama gücü olanın az çok herkeste bir iki şey bilmesi gerek
burada çok havalarda uçurulan toz konduralamayan falcılar 'açık açık soru yaz' diye falımı çok iade etmiştir mesela..
şimdi bende çıkıp bana xxxxxx bunu tavsiye etti ama xxxxx falcı bırak bilmeyi en ufak birşey söyleyemedi demek ;
buradaki arkadaşımı rencide etmektir ki; sırf burdaki o iyiniyetli arkadaşlar hatrına o falcılara iyi notlar verilmiştir tarafımdan.
neye bu kadar sinirleniyoruz, neye tahammülsüzüz , neden en ufak şeyler alev alıp parlıyor anlayamıyorum ben.
zaten bir forumda neden takma isimlerle yazışıyoruz , rahat edelim, olduğumuz gibi olalım diye..
yargılanmadan,etiket yemeden..
bu akıl verir ve ayar çeker minvalde yazışmalar gördüğümde tuhaf geliyor bana.
isteyen cevap yazar, isteyen sessiz kalır.
sizi kişisel olarak taciz ediyorsa da yine kişisel olarak düzeyinize göre yanıt verirsiniz.
ama bu uzatmalar gerçekten buradaki temanın içini boşaltıyor , tadını kaçırıyor.
Sonna kadar katılıyorum. Olayın neden çıktığını ya da topikte konuşulanların neden bazılarımımıza böyle rahatsızlık verdiğini yazıyı 3 kez okuduğum halde ANLAYAMADIM.Bana atar, gider, ayar vs gibi gelmiyor topikte yazılıp çizilenler. Bilakis, iyi niyetle uyarı, fikir alışverişi vs. diye düşünüyorum.Herkes fikrini ve kendi deneyimini söylüyor, kimse bir başkası ile aynı düşünmek zorunda değil. Fikrini söylerken de kendine göre o şekilde düşünmesinin gerekçesini sunuyor. Ben bunu neden ayar vermek, hizaya getirmek olarak düşüneyim ki. Anlayamadım. . Kişisel sınırları zorlayıp, saygısızlık anlamında bir durum söz konusu olmadıkça bence sorun yok. Ben ortada alınıp, kırılıp, gönül konacak bir şey görmüyorum. Tuhaf olan benimdir belki bilmiyorum.
Bana atar, gider, ayar vs gibi gelmiyor topikte yazılıp çizilenler. Bilakis, iyi niyetle uyarı, fikir alışverişi vs. diye düşünüyorum.Herkes fikrini ve kendi deneyimini söylüyor, kimse bir başkası ile aynı düşünmek zorunda değil. Fikrini söylerken de kendine göre o şekilde düşünmesinin gerekçesini sunuyor. Ben bunu neden ayar vermek, hizaya getirmek olarak düşüneyim ki. Anlayamadım. Ben ilk geldiğimde gerçekten konuya dair bir fikrim de bilgim de yoktu. Düz acemiydim. Dönüp 400 sayfayı okudum. Sordum. Söylendiği oldu söylenmediği oldu. Hatta yeniyim diye reklamcı olduğumdan kuşkulanılıp bana kimse yanıt bile vermedi günlerce.. Ben hiç rahatsızlık hissetmedim. İşleyişine ve zamana bıraktım. Benim de buradan tanışıp kaynaşıp görüştüğüm insanlar var. Ve eğer cidden ortada tuhaf bir şey dönüyorsa anlayabilmek için topik dışı iletişim kanallarını da kullanarak soruyorum benden daha fazla bilen ve benden eski olanlara. Gocunmuyorum da bundan. Kişisel sınırları zorlayıp, saygısızlık anlamında bir durum söz konusu olmadıkça bence sorun yok. Ben ortada alınıp, kırılıp, gönül konacak bir şey görmüyorum. Tuhaf olan benimdir belki bilmiyorum.
Valla bende anlamadım baliçem ya... Sırası da gelmişken şöyle bir örnek o zaman burada beni ilk refüze edenlerden biri M Motherofdragon 'dır. Hem de en hassas ve ağlak olduğum bir dönemde.... Ama şu an kendisi telefonumda "benim sekam" olarak kayıtlıdır. Ya da bana burada ilk destek olanlardan biri sensin diğeri @Makaron'dur. Sabah bir konuda o fikrini söyledi bende söyledim. Tamamen zıt düşünmemize rağmen. Ben ona alınmadım. Onun da bana alındığını sanmıyorum..Sen baktırdığın için benimde baktırmak istediğim yorumcular oldu. Bana sakın baktırma dedin. Peki dedim. Ya da baktırdım beğenmedim. Dönüp sana bir şey dedim mi ? Yok.... Şu " tarotungizemi" diye birisi yazmıştı. Hepimiz tepkili davrandık ilk başta. Sonra tarot konusunda bilgili olduğuna ikna olunca özürümüzü diledik. O da hoş gördü. Bunlar bana çok doğal geliyor... Artık fal baktırmıyorum ama burası benim sığındığım yer. Böyle bir durum varsa çözülsün ve yanlış anlamalar giderilsin isterim... Yoksa gerçekten tadı kaçar ve üç kağıtçıların ekmeğine yağ sürülür diye düşünüyorum ki bunu hiç istemem.Sonna kadar katılıyorum. Olayın neden çıktığını ya da topikte konuşulanların neden bazılarımımıza böyle rahatsızlık verdiğini yazıyı 3 kez okuduğum halde ANLAYAMADIM.
Kusur bulma,hata arama konusunu da anlayamadım,topikte, FALCILAR tarafından farklı isimlerle aynı falı atıp bir de pişkince suçlanıyoruz,burası zaten reklam yapmaya calışanların cirit attığı bir mekan zaten var ki bir derdimiz, çözümleyemediğimiz bir sorunumuz var ki fal baktırıp,para harcıyoruz. Maddi-manevi sıkıntı yasarken birşeylere tutunmaya çalışırken zaten yeterince güven duygumuz zedelenmişken topikte birbirimize danışıyoruz,birbirimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz bir yerde ve farkında olmadan burası rahatlayıp-huzur bulduğumuz bir yer oluyor. Hal böyleyken birinin ister ekşici,ister çocuk,ister......neyse.......kalkıpta peşpeşe her mesajda ARTIK RAHATSIZLIK VERECEK ŞEKILDE "huma balın falı çıktı mı-huma balın falı cıktı mı,huma balın falı cıktı mı" demesi buna ragmen guzellıkle cevap verılıp uyarıldıgı halde yıne aynı tarz yazımla insanları bır yerde taciz etmesi normal mi? Kaç yasında bu kızcagız? Benim 7 yaşındaki yiğenim bile nerde ne yapılması gerektığını bılıyor,ee ekşici.....bizim durumumuz ona komik gelip de alay edebileceğini düşünüyorsa evliyamıyız da biz de anlayış gösterelim......Biz insanların niye eğlencesi olalım. Aynı fikirde olan insanlar o mesaja like diyince neden rahatsız olunuyor....Begendiğime begendim demek neden anormal?
Öz hakiki bu yazılan mesajda neye veryansın edildi ben anlayamadım.....
Aynen katılıyorum. Daha önce de bir çok defa oldu. Bazı arkadaşlar ya trollüyor ya da gerçekten saflar. Yine de alttan alma taraftarıyım. Bilmiyor olabilirler. Hurraa bi yüklenme hali var özellikle yenilere karşı. Aylardır fal baktırıyorum sadece bir kere sinirlendim ki o dönem yazılanları okursa arkadaşlar neye gerçekten sinirlendiğim de belliydi, yoksa kişisel olarak hiç bir falcıyla işim olmaz. Daha anlayışlı olmakta fayda var.evet ben de son zamanlarda, forumda kusur örtme konusunu sıkıntılı buluyorum. çünkü tam tersi hata yakalamaya çalışılıyor gibi. ne biliyim biri bi açık yakalıyor mesela, o kişiyi iğleniyor gelsin bi sürü like. son zamanlardaki soğuma sebebim oldu bu benim. böyle popüler olanın yanında olma sevdası mı diyim ne diyim bilemedim.böyle atar- gider- ayar olayını da hiç sevmeyen biri olarak sonuna katılıyorum size.
ayyy çok güldüm çok tatlısın takılmışım öyle :)Bugün Salı diyeceğim ama kızarsın diye korkuyorum
Kişiye özel bir cevap değildi. Öyle olsa mesajınızdan alıntı yapardım... Durum değerlendirmesi diyelim:))alıntı yok ama bana sanırım bu cevap. topicte yazılan her şeyi kast etmedim elbette. ara ara yapılıyor diye düşünüyorum ve kazuletin yazdıklarını görünce yalnız olmadığımı anladım. rahatsız edicek derece sık yazanlar var özellikle iki kişi onlardan ben de rahatsızım ama çok uç örnekler onlar. onun dışında mesela yazsın etsin, geri dönüp bakmasın isterse o falcı için ne yazılmış diye, ben rahatsız olmam en fazla sorusuna cevap vermem. ama mesela sizin dün topiğe bodoslama girdin lafı beni kırardı açıkçası ve sanırım o arkadaş da kırıldı ve gitti. bu arada ben çok hoş karşılandım, hiç sorunum olmadı asla kendimle ilgili değil yazdıklarım. sadece özelden tanışmıyoruz kimseyle ve hassasiyet derecesini bilmediğim insanlara o uslüple konuşmam. saygısızlık asla yok zaten bizim topikte, sadece küçük gönül kırıkları olabilir demek istiyorum. neyse uzun tartışma sevmem, son mesajı olsun benim bu konuda sağlıcakla kalın:)
Bana atar, gider, ayar vs gibi gelmiyor topikte yazılıp çizilenler. Bilakis, iyi niyetle uyarı, fikir alışverişi vs. diye düşünüyorum.Herkes fikrini ve kendi deneyimini söylüyor, kimse bir başkası ile aynı düşünmek zorunda değil. Fikrini söylerken de kendine göre o şekilde düşünmesinin gerekçesini sunuyor. Ben bunu neden ayar vermek, hizaya getirmek olarak düşüneyim ki. Anlayamadım. Ben ilk geldiğimde gerçekten konuya dair bir fikrim de bilgim de yoktu. Düz acemiydim. Dönüp 400 sayfayı okudum. Sordum. Söylendiği oldu söylenmediği oldu. Hatta yeniyim diye reklamcı olduğumdan kuşkulanılıp bana kimse yanıt bile vermedi günlerce.. Ben hiç rahatsızlık hissetmedim. İşleyişine ve zamana bıraktım. Benim de buradan tanışıp kaynaşıp görüştüğüm insanlar var. Ve eğer cidden ortada tuhaf bir şey dönüyorsa anlayabilmek için topik dışı iletişim kanallarını da kullanarak soruyorum benden daha fazla bilen ve benden eski olanlara. Gocunmuyorum da bundan. Kişisel sınırları zorlayıp, saygısızlık anlamında bir durum söz konusu olmadıkça bence sorun yok. Ben ortada alınıp, kırılıp, gönül konacak bir şey görmüyorum. Tuhaf olan benimdir belki bilmiyorum.
Bana Ecem23, Derin2013 ve Asenat çıktı fal hayatım boyunca. Ama ilginç bir tespitim var, çıktıklarını aylar sonra farkettiğim önemsemediğim fallar bunlar. Hep olumsuz şeyler çıkmış. Fal olumsuzu gerçekten çekiyor olabilir mi?
Bence olumsuzu çekmekten ziyade, bir şeyi unutunca gerçekleşmesinin daha kolay olması da olabilir. Hani hep diyoruz ya bir şey istiyorsanız evrene salın, sonra unutun. Hani bazı fallara ya da isteklerimize sıkı sıkıya tutunduğumuz özgür bırakamadığımız için akış ilerlemediğinden olabilir mi?
(Keşke olumlu falların çıksaydı o ayrı)
ay olay vardı galiba şimdi hemen okuyorum yalnız olayın muhatabı da sensin galibaValla bende anlamadım baliçem ya... Sırası da gelmişken şöyle bir örnek o zaman burada beni ilk refüze edenlerden biri M Motherofdragon 'dır. Hem de en hassas ve ağlak olduğum bir dönemde.... Ama şu an kendisi telefonumda "benim sekam" olarak kayıtlıdır. Ya da bana burada ilk destek olanlardan biri sensin diğeri @Makaron'dur. Sabah bir konuda o fikrini söyledi bende söyledim. Tamamen zıt düşünmemize rağmen. Ben ona alınmadım. Onun da bana alındığını sanmıyorum..Sen baktırdığın için benimde baktırmak istediğim yorumcular oldu. Bana sakın baktırma dedin. Peki dedim. Ya da baktırdım beğenmedim. Dönüp sana bir şey dedim mi ? Yok.... Şu " tarotungizemi" diye birisi yazmıştı. Hepimiz tepkili davrandık ilk başta. Sonra tarot konusunda bilgili olduğuna ikna olunca özürümüzü diledik. O da hoş gördü. Bunlar bana çok doğal geliyor... Artık fal baktırmıyorum ama burası benim sığındığım yer. Böyle bir durum varsa çözülsün ve yanlış anlamalar giderilsin isterim... Yoksa gerçekten tadı kaçar ve üç kağıtçıların ekmeğine yağ sürülür diye düşünüyorum ki bunu hiç istemem.
piremsesim gelmişBence olumsuzu çekmekten ziyade, bir şeyi unutunca gerçekleşmesinin daha kolay olması da olabilir. Hani hep diyoruz ya bir şey istiyorsanız evrene salın, sonra unutun. Hani bazı fallara ya da isteklerimize sıkı sıkıya tutunduğumuz özgür bırakamadığımız için akış ilerlemediğinden olabilir mi?
(Keşke olumlu falların çıksaydı o ayrı)
bence güzel şeyler de biliyorlar öyle demeKesinlikle birşeyi unutunca gerçekleştiği olayına emin oldum. Ama neden hep olumsuzları görüyorlar oraya kafa patlatıyorum :) 2 farklı şiddet durumu felan oldu aynen ordaymış gibi, elimi kolumu nasıl yapacağıma ne diyeceğime kadar söylemişler. Ama neden iyi konuda dedikleri değil ama bunlar olmuş? Kafamda deli sorular
Ben bodoslama girdim mevzuya.... Muhatap mı seçildim kurban mı ? Bilemedim... Herkes kendini iyi hissedecekse sorun yok akıl küpüm...ay olay vardı galiba şimdi hemen okuyorum yalnız olayın muhatabı da sensin galibancarenot buna inanamıyorum
hep söylediğim iki şey var; burası forum. Fikirlere,yazılanlara eleştiri getirmek forum mantığına aykırı.
İkincisi de bu fal sektörüne çok para gömmüş asla da verim alamamış biri olarak diyebilirim ki o paralar öyle de gidiyor böyle de,falcılar da bir şekilde yoluna bakıyor yeter ki bize bir şey olmasınFaturam bu ay 436 lira ve 79 liralık konuşma paketim dışında gerisi fal,saygılar
valla üşendim okumadım da Allah affetsinBen bodoslama girdim mevzuya.... Muhatap mı seçildim kurban mı ? Bilemedim... Herkes kendini iyi hissedecekse sorun yok akıl küpüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?