- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
ben olayın baştan beri farkında bile değilim müdahil olmuşum cahilcencarenot :) M Motherofdragon
ben sizin enerjinize hayranım.. bunu inanın bir olay için söylemedim.
teşbihte hata olmaz deyip bir benzetme yapcam daha da alıngan olucak herkes..
kimseye değil aslında
kıvılcım alev alıyor ya birden ona yani.. üsteleme mevzusu...
ncarenot :) M Motherofdragon
kimseye değil aslında
Sevgili Kazulet, yazdığın hani "o" üstleme mevzuu olan mesaja anlamadım bu nerden çıktı minvalinde ilk mesajı yazanncarenot :) M Motherofdragon
kimseye değil aslında
Sevgili Kazulet, yazdığın hani "o" üstleme mevzuu olan mesaja anlamadım bu nerden çıktı minvalinde ilk mesajı yazanncarenot idi, Bir diğer anti tez yazan ben idim. Bu mesajında ncarenot 'un adını bilhassa yazarak onu tenzih edip,beni bu konuda etiketleyip sonra da, önce
"teşbihte hata olmaz deyip bir benzetme yapcam daha da alıngan olucak herkes.." deyip.... ki buraya dek olabilir konuyu uzatmaya gerek yokmuş demiş iken ben,ardından
"kıvılcım alev alıyor ya birden ona yani.. üsteleme mevzusu..." deyince......Kusura bakma da salak olan anlar durumuna döndü iş......He bacım sen kıvılcım çıkardeın ben de üstüme alındım,çünkü çok feci yaram var
ncarenot :) M Motherofdragon
kimseye değil aslında
Binnaz abladaki Ada Balcı ve Yeşim çakır aynı kişi yönetime bildirdim her ne kadar kabul etmediler isede kelimekelimesine nokta virgül dahi aynı iki fal ikiside yazılı fal bakıyor sadece bilgilendirmek istedim zaten vasat bir bakım
Hüma Bal size çıktıysa kim çıkmadı pekiYaaa Sen Şaka mısın?
Kafa mı buluyorsun burda bizimle....
Ne laftan sözden anlamayan bi tipsin yuhhh diyorum....
Artık kendine gell herkesi bezdirdin biktirdin insanlar seni gözardı ettiler....
Sanal alemdeyiz diye mi bu kadar arsizsin...
Yeterrr artık ne özelden ne tuzelden yazmaaaa yazmaaaa....
27 yaşındayım dedin kii idrak yaşın 5 bile değil....
Beni bile cildirttin yaa helâl olsunn.....
Hüma Bal bana çıktı heeeeeee
K kub102030
T takeiteasy1907 Ekşi olayını bende söylemiştim canim gecince yazmak istedim,çünkü bizzat okudugum ve gördüğüm birşeydi.Özellikle bu derdini paylaş topıklerinde cinselliğin,gelin-kaynana olaylarının tabu olmasından bahsedıp baya kafa buluyorlardı. eee o zaman bu durumda ulkemizin yada hayatımızın bir parçası kimsenin kimseyle dalga gecmeye hakkı yok demiş arkadaşımız ya.Bazen burda sınırı zorlayan ınsanlar oluyor demınNefs inde dedigi gibi,gecen gun özelden yazıp sözde 'arkadaşca' falcı reklamı yapıldı yıllardır burda oldugumuzdan artık anlıyoruz.Ve evet bırısı saf olabılır yada yaptığı bunaltıcı,sıkıcıda olabılır,durmadan soruda sorabılır once bunu duzgun bır dılle uyarmak soylemek,yardım etmek lazım ama akıl var mantık var bır yerden sonrada bu durum sıkıcı olmaya başlıyor o arkadasi bende uyarmistim yasi kucukmus sonra face adresini falan yazdi uzuldum,uyardimda kaldir diye ama bende o yasta oldum ve boyle bisey yapmadim insan bunlarida dusunuyor herkese bir yere kadar hosgoru gosterilebilir.Eski uyelerden ve onceki zamanlardan ben böyle bısey gormedım acıkcası dertleştıkte,makaramızıda yaptık halada dertlestigim cok sevdigim arkadaslarim var,su dogru son gunlerde uyarı sekıllerı arttı evet buda gelen ınsanların yada soran kısılerın profıllerınden olabılır mı acaba?Sanki burda belli bir grubuz ve gelenlere kotu davraniyormusuz gibi lanse edilmis.Birde su screnshoot olayından bahsedılmıs galıba prensesın falan konusmalarından ordakı mevzuda kimseyle dalga gecmek degil,falcıların uyarmamasıydı kimsenin hayatı bızı ılgılendırmez elbette ama bazı mantıksızlık boyutundakı yorumlarada sasiriyoruz acikcasi,kiz 35 tane fal baktırıyorsa falcının kızım bır dur sen ne diyorsun ne soruyorsun kendine gel demesi lazim.Örnek vermem gerekirse mesela ben ilkayi sevmem enerjim tutmaz ama kadinin baktigi fallara hic birsey diyemem enerjisi tutuna superdir ve dobradir.Mesela o prenses İlkaya yollasa eminimki onu bir sarsar kendine getirir sen napiyorsun diye demek istenilen bu,Neyse olay buyumesin daha fazla umarim anlamistir arkadasimizda :)
kızım malmıs sen adam gıbı bısey dorduk allahın cırkeflerı tabı terkedılırsınız bu cırkeflıkle gerızekalılar!Yaaa Sen Şaka mısın?
Kafa mı buluyorsun burda bizimle....
Ne laftan sözden anlamayan bi tipsin yuhhh diyorum....
Artık kendine gell herkesi bezdirdin biktirdin insanlar seni gözardı ettiler....
Sanal alemdeyiz diye mi bu kadar arsizsin...
Yeterrr artık ne özelden ne tuzelden yazmaaaa yazmaaaa....
27 yaşındayım dedin kii idrak yaşın 5 bile değil....
Beni bile cildirttin yaa helâl olsunn.....
Hüma Bal bana çıktı heeeeeee
K kub102030
çirkef gerzek! sana sorcam sanki defol etıket yapmıs bıde sen bu kafayla daha cok terked,ilirsiniz CANIN CEHENNEME!kızım malmıs sen adam gıbı bısey dorduk allahın cırkeflerı tabı terkedılırsınız bu cırkeflıkle gerızekalılar!
çirkef gerzek! sana sorcam sanki defol etıket yapmıs bıde sen bu kafayla daha cok terked,ilirsiniz CANIN CEHENNEME!
Bu konuya hiç değinmedim aslında. Müdahil de olmadım ama söylemek istiyorum. Yeni biri geliyor. Buraya kadar tamam. Başlıyor sormaya...ısrarla cevap istiyor. Tekrar tekrar soruyör. sanki burada maaşlı elemanları çalışıyor. Bu topiği bulacak kadar internet yetkinliğin var madem son 50- 100 sayfaya bakıver şöyle bir. Biri desin ki şu iyi. O da göndersin ve memnun kalsın. Böyle bir şey yok. Geçen küsüp giden arkadaş yüzünden biraz da bugün gerildik burada ama. 2 mesaj yukarıda ben yazmışım. Aynı sayfadayız. Demişim ki ; ilk defa bir iade aldım o da elif hanzade. Şu şu sebeple. Benden sonra biri kısa birsey yazmış ve arkadaş sormuş elif hanzade nasıldır diye. Ben 2 mesaj yukarıda hakkında son yorum var demişim. Bir sonraki sayfa da tekrar sormuş. Bir bak bir oku. Bırakın eski sayfaları okumayı kendi yazdığı mesaja gelen cevabı dahi okumuyor. Bir yerden sonra da tolere edemiyor insan...T takeiteasy1907 Ekşi olayını bende söylemiştim canim gecince yazmak istedim,çünkü bizzat okudugum ve gördüğüm birşeydi.Özellikle bu derdini paylaş topıklerinde cinselliğin,gelin-kaynana olaylarının tabu olmasından bahsedıp baya kafa buluyorlardı. eee o zaman bu durumda ulkemizin yada hayatımızın bir parçası kimsenin kimseyle dalga gecmeye hakkı yok demiş arkadaşımız ya.Bazen burda sınırı zorlayan ınsanlar oluyor demınNefs inde dedigi gibi,gecen gun özelden yazıp sözde 'arkadaşca' falcı reklamı yapıldı yıllardır burda oldugumuzdan artık anlıyoruz.Ve evet bırısı saf olabılır yada yaptığı bunaltıcı,sıkıcıda olabılır,durmadan soruda sorabılır once bunu duzgun bır dılle uyarmak soylemek,yardım etmek lazım ama akıl var mantık var bır yerden sonrada bu durum sıkıcı olmaya başlıyor o arkadasi bende uyarmistim yasi kucukmus sonra face adresini falan yazdi uzuldum,uyardimda kaldir diye ama bende o yasta oldum ve boyle bisey yapmadim insan bunlarida dusunuyor herkese bir yere kadar hosgoru gosterilebilir.Eski uyelerden ve onceki zamanlardan ben böyle bısey gormedım acıkcası dertleştıkte,makaramızıda yaptık halada dertlestigim cok sevdigim arkadaslarim var,su dogru son gunlerde uyarı sekıllerı arttı evet buda gelen ınsanların yada soran kısılerın profıllerınden olabılır mı acaba?Sanki burda belli bir grubuz ve gelenlere kotu davraniyormusuz gibi lanse edilmis.Birde su screnshoot olayından bahsedılmıs galıba prensesın falan konusmalarından ordakı mevzuda kimseyle dalga gecmek degil,falcıların uyarmamasıydı kimsenin hayatı bızı ılgılendırmez elbette ama bazı mantıksızlık boyutundakı yorumlarada sasiriyoruz acikcasi,kiz 35 tane fal baktırıyorsa falcının kızım bır dur sen ne diyorsun ne soruyorsun kendine gel demesi lazim.Örnek vermem gerekirse mesela ben ilkayi sevmem enerjim tutmaz ama kadinin baktigi fallara hic birsey diyemem enerjisi tutuna superdir ve dobradir.Mesela o prenses İlkaya yollasa eminimki onu bir sarsar kendine getirir sen napiyorsun diye demek istenilen bu,Neyse olay buyumesin daha fazla umarim anlamistir arkadasimizda :)
Huma bal sana cikti mi demek istiyorum :) herkes kalitesini seviyesini bir sekilde gosteriyor iste usteki mesajdanda anlasiliyor bosu bosuna parmaklarimizi yoruyoruz bence :)Bu konuya hiç değinmedim aslında. Müdahil de olmadım ama söylemek istiyorum. Yeni biri geliyor. Buraya kadar tamam. Başlıyor sormaya...ısrarla cevap istiyor. Tekrar tekrar soruyör. sanki burada maaşlı elemanları çalışıyor. Bu topiği bulacak kadar internet yetkinliğin var madem son 50- 100 sayfaya bakıver şöyle bir. Biri desin ki şu iyi. O da göndersin ve memnun kalsın. Böyle bir şey yok. Geçen küsüp giden arkadaş yüzünden biraz da bugün gerildik burada ama. 2 mesaj yukarıda ben yazmışım. Aynı sayfadayız. Demişim ki ; ilk defa bir iade aldım o da elif hanzade. Şu şu sebeple. Benden sonra biri kısa birsey yazmış ve arkadaş sormuş elif hanzade nasıldır diye. Ben 2 mesaj yukarıda hakkında son yorum var demişim. Bir sonraki sayfa da tekrar sormuş. Bir bak bir oku. Bırakın eski sayfaları okumayı kendi yazdığı mesaja gelen cevabı dahi okumuyor. Bir yerden sonra da tolere edemiyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?