Binnaz Abla

ben olayın baştan beri farkında bile değilim müdahil olmuşum cahilce samimiyetle ben de senin enerjini çok seviyorum teşekkür ederim

Sevgili Kazulet, yazdığın hani "o" üstleme mevzuu olan mesaja anlamadım bu nerden çıktı minvalinde ilk mesajı yazan ncarenot idi, Bir diğer anti tez yazan ben idim. Bu mesajında ncarenot 'un adını bilhassa yazarak onu tenzih edip,beni bu konuda etiketleyip sonra da, önce

"teşbihte hata olmaz deyip bir benzetme yapcam daha da alıngan olucak herkes.." deyip.... ki buraya dek olabilir konuyu uzatmaya gerek yokmuş demiş iken ben,ardından

"kıvılcım alev alıyor ya birden ona yani.. üsteleme mevzusu..." deyince......Kusura bakma da salak olan anlar durumuna döndü iş......He bacım sen kıvılcım çıkardeın ben de üstüme alındım,çünkü çok feci yaram var

bacım derken ?
3 defa okudum ve anlamadım diye belirten siz olmuşsunuz.. bende o zaman ben anlatamamışımdır dedim.
ncarenot ile kendi mesajınızı okuduğunuzda anlatım dili arasındaki farkı en azından çözebileceğinizi umut ediyorum.
ama yine de devam edecekseniz söyleyeyim. size bunu üçüncü defadır yazıyorum Sevgili Topik arkadaşım ; şahsım adına takıldığım nokta da tam olarak bu, kıvılcımı aleve çevirmek, bir kişide çıkıp ya tamam hadi diye gülücük atamıyor..
ben yarası olan anlar, bacım vs gibi kelimeler de kullanmadım, benimle bu tonda konuşmaz iseniz sevinirim.
ve hala uzatmak ise talebiniz ben size tekrar diyorum ki siz haklısınız.. bu da uygun değil ise, siz yazılması gerekeni dilerseniz belirtin, ben üzerinden sizi onaylayayım ?

burada anlatmak istediğim şey :

BİR FORUM ÜYESİ BİR ŞEY YAZDIĞINDA İNSANLARIN SERT SORGULAR TARZDA KONUYA GİRİP ALEVLENDİRMESİDİR.

'kıvılcım alev alıyor ya birden ona yani.. üsteleme mevzusu...' CÜMLESİNDE Kİ ONA 'O ŞEYE , O OLAYA' MANASINDA KULLANILMIŞTIR.

HİÇBİR KİŞİ YADA ÜYE İLE ALAKALI BİR YORUM DEĞİLDİR.

:)

Boşuna uğraşmaaa..benim bildirdiklerim haftalardır hala çatır çatır bakıyorlar..gördükçe sinir oluyorummmm.Kimbilir kimleri kandırıyorlar gene diye...

Online falda hangi siteden hangi falcıyı önerirsiniz? Fakat sıra beklemek istemiyorum.
Birde, ne falı baktırayım?
Tşk!

O kızın ekşi sözlükten olduğunu düşünen ve yazan bendim. Bana özel olarak mesajlar atıp beni taciz ediyorsa kusura bakmayın bana da onun hakkında yazma hakkı düşüyor. Ben mesaj kutumda "hadi fallaşalım" vs. alay eder gibi yazılan yazıları her zaman görmek zorunda değilim. Neden başkası yazmıyor da o kız yazıyor. Bana özel mesaj atıp falcı hakkında yorum isteyenlere zaten yazıyorum. Dünkü bayan için de arkadaş zaten kötü bir şey yazmamıştı. Parası boşa gitmesin diye uyarmıştı. Burada kimse kimseyi tanımıyor. İlk zamanlar fal baktırınca ben de onun gibiydim. Falaniyethakkaniyet'i önerdiler attım hatta falı okuyunca barışacaksın deyince havalara girdim. Klothoyağmur'un adını gördüm hemen ona attım. Şimdi olsa bunlara asla atmam. Benim gözümde bunlar falcı bile değiller.Bu bayanda bir kez yazılanı görünce hemen fal atıyordu. Belki bir şeylerden kısarak o falı atıyordu. Parasını çöpe atmasın diye uyarıldı. Çoğu falcı sadece umut taciri. Ben bile falcı hakkında yorum yazarken herkes atarsa diye çekiniyorum ki topiğe yeni giren biri hemen atlayabilir. Bence bir kişiyi usulüne göre uyarmak hiçbir şekilde yanlış değil. Yeter ki rencide eden sözler kullanılmasın.

Son düzenleme:
Şimdi çok ciddi konular dönüyor ama ben foruma unutmadan birşey yazmalıyım.Çok özür..

Hani Ben Nehir Ateşoğlu için aman bana hep kuşlar böcekler demiştim ya...

Kendisinden ve sizlerden özür diliyorum.

Kadın üzstümdeki kıyafete kadar tarif etmiş.Nedense benim nazarımı çekememiş.Dinledim onu bugün şans eseri çok güzel bilmiş kadıncağız ya...

haberiniz olsun..Arada kaplumbağa kuş falan diyor ama çok da güzel bilmiş yani :)))

Yine enerji meselesidir bana bilen sana bilmez ama yanlış bilgi vermiş olmamak adına düzeltiyorum.

Yaaa Sen Şaka mısın?
Kafa mı buluyorsun burda bizimle....
Ne laftan sözden anlamayan bi tipsin yuhhh diyorum....
Artık kendine gell herkesi bezdirdin biktirdin insanlar seni gözardı ettiler....
Sanal alemdeyiz diye mi bu kadar arsizsin...
Yeterrr artık ne özelden ne tuzelden yazmaaaa yazmaaaa....
27 yaşındayım dedin kii idrak yaşın 5 bile değil....
Beni bile cildirttin yaa helâl olsunn.....

Hüma Bal bana çıktı heeeeeee

K kub102030

Hüma Bal size çıktıysa kim çıkmadı peki
Tamam yaaaa şaka yaptım.
Gelip 2 gün takılıyorlar şurada. Sonrası toz duman... boşverin amannnn. Bana ilkay ekim'é kadar işten güçten kafanı kaldiramayacaksın demişti. Şu anda tam dediği yoğunluğu yaşıyorum. Zamanıyla birlikte tuttu. Diğer söylediklerinden emin degilim...

T takeiteasy1907 Ekşi olayını bende söylemiştim canim gecince yazmak istedim,çünkü bizzat okudugum ve gördüğüm birşeydi.Özellikle bu derdini paylaş topıklerinde cinselliğin,gelin-kaynana olaylarının tabu olmasından bahsedıp baya kafa buluyorlardı. eee o zaman bu durumda ulkemizin yada hayatımızın bir parçası kimsenin kimseyle dalga gecmeye hakkı yok demiş arkadaşımız ya.Bazen burda sınırı zorlayan ınsanlar oluyor demın Nefs inde dedigi gibi,gecen gun özelden yazıp sözde 'arkadaşca' falcı reklamı yapıldı yıllardır burda oldugumuzdan artık anlıyoruz.Ve evet bırısı saf olabılır yada yaptığı bunaltıcı,sıkıcıda olabılır,durmadan soruda sorabılır once bunu duzgun bır dılle uyarmak soylemek,yardım etmek lazım ama akıl var mantık var bır yerden sonrada bu durum sıkıcı olmaya başlıyor o arkadasi bende uyarmistim yasi kucukmus sonra face adresini falan yazdi uzuldum,uyardimda kaldir diye ama bende o yasta oldum ve boyle bisey yapmadim insan bunlarida dusunuyor herkese bir yere kadar hosgoru gosterilebilir.Eski uyelerden ve onceki zamanlardan ben böyle bısey gormedım acıkcası dertleştıkte,makaramızıda yaptık halada dertlestigim cok sevdigim arkadaslarim var,su dogru son gunlerde uyarı sekıllerı arttı evet buda gelen ınsanların yada soran kısılerın profıllerınden olabılır mı acaba?Sanki burda belli bir grubuz ve gelenlere kotu davraniyormusuz gibi lanse edilmis.Birde su screnshoot olayından bahsedılmıs galıba prensesın falan konusmalarından ordakı mevzuda kimseyle dalga gecmek degil,falcıların uyarmamasıydı kimsenin hayatı bızı ılgılendırmez elbette ama bazı mantıksızlık boyutundakı yorumlarada sasiriyoruz acikcasi,kiz 35 tane fal baktırıyorsa falcının kızım bır dur sen ne diyorsun ne soruyorsun kendine gel demesi lazim.Örnek vermem gerekirse mesela ben ilkayi sevmem enerjim tutmaz ama kadinin baktigi fallara hic birsey diyemem enerjisi tutuna superdir ve dobradir.Mesela o prenses İlkaya yollasa eminimki onu bir sarsar kendine getirir sen napiyorsun diye demek istenilen bu,Neyse olay buyumesin daha fazla umarim anlamistir arkadasimizda :)

tamda demek istediğimiz bu

kızım malmıs sen adam gıbı bısey dorduk allahın cırkeflerı tabı terkedılırsınız bu cırkeflıkle gerızekalılar!

kızım malmıs sen adam gıbı bısey dorduk allahın cırkeflerı tabı terkedılırsınız bu cırkeflıkle gerızekalılar!
çirkef gerzek! sana sorcam sanki defol etıket yapmıs bıde sen bu kafayla daha cok terked,ilirsiniz CANIN CEHENNEME!

çirkef gerzek! sana sorcam sanki defol etıket yapmıs bıde sen bu kafayla daha cok terked,ilirsiniz CANIN CEHENNEME!

Kub bilmiyorum ama sanırım yaşın küçük, eğer tavrında haklı olduğunu düşünüyorsan bu şekilde haksız duruma düşersin, kullandığın kelimeler ve üslubun hoş değil. Hepimiz yeri geldi kızdık ama yeri geldi yardımcı olmaya çalıştık, bu forum insanlar paylaşılsın ve birileri sorsun fikir danışılsın diye var, ancak senin bir dönem tek tek taciz eder/spamler gibi sayfalarca aynı soruyu yazmanda da haksız olduğunu kabul etmelisin öncelikle.

Burada herkes sorulan sorulara ilgili yaklaşır yardımcı olmaya çalışır oysa.

Bu konuya hiç değinmedim aslında. Müdahil de olmadım ama söylemek istiyorum. Yeni biri geliyor. Buraya kadar tamam. Başlıyor sormaya...ısrarla cevap istiyor. Tekrar tekrar soruyör. sanki burada maaşlı elemanları çalışıyor. Bu topiği bulacak kadar internet yetkinliğin var madem son 50- 100 sayfaya bakıver şöyle bir. Biri desin ki şu iyi. O da göndersin ve memnun kalsın. Böyle bir şey yok. Geçen küsüp giden arkadaş yüzünden biraz da bugün gerildik burada ama. 2 mesaj yukarıda ben yazmışım. Aynı sayfadayız. Demişim ki ; ilk defa bir iade aldım o da elif hanzade. Şu şu sebeple. Benden sonra biri kısa birsey yazmış ve arkadaş sormuş elif hanzade nasıldır diye. Ben 2 mesaj yukarıda hakkında son yorum var demişim. Bir sonraki sayfa da tekrar sormuş. Bir bak bir oku. Bırakın eski sayfaları okumayı kendi yazdığı mesaja gelen cevabı dahi okumuyor. Bir yerden sonra da tolere edemiyor insan...

Huma bal sana cikti mi demek istiyorum :) herkes kalitesini seviyesini bir sekilde gosteriyor iste usteki mesajdanda anlasiliyor bosu bosuna parmaklarimizi yoruyoruz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…