Ben kibleyemedim ama seni kibleyen arkadaşların ellerine sağlık diyorum...çirkef gerzek! sana sorcam sanki defol etıket yapmıs bıde sen bu kafayla daha cok terked,ilirsiniz CANIN CEHENNEME!
kızım malmıs sen adam gıbı bısey dorduk allahın cırkeflerı tabı terkedılırsınız bu cırkeflıkle gerızekalılar!
Ben daha geçen günkü bizi " işsiz güçsüz tayfası " ilan eden öğretmenin travmasını atlatamamıştım bu "terkedilmiş umutsuz Topic kadınları" travaması ile nasıl baş ederim hiç bilmiyorumYalnız kız haklı...Fena terkedildik be!
Offf aynen canım haberim yeni oldu bu elim olaydan...Arkadaşlar başımız sağolsun bu arada.Allah bir daha göstermesin diyeceğim. Başka bir şey diyemiyorum
Ben daha geçen günkü bizi " işsiz güçsüz tayfası " ilan eden öğretmenin travmasını atlatamamıştım bu "terkedilmiş umutsuz Topic kadınları" travaması ile nasıl baş ederim hiç bilmiyorum
Bu konuya hiç değinmedim aslında. Müdahil de olmadım ama söylemek istiyorum. Yeni biri geliyor. Buraya kadar tamam. Başlıyor sormaya...ısrarla cevap istiyor. Tekrar tekrar soruyör. sanki burada maaşlı elemanları çalışıyor. Bu topiği bulacak kadar internet yetkinliğin var madem son 50- 100 sayfaya bakıver şöyle bir. Biri desin ki şu iyi. O da göndersin ve memnun kalsın. Böyle bir şey yok. Geçen küsüp giden arkadaş yüzünden biraz da bugün gerildik burada ama. 2 mesaj yukarıda ben yazmışım. Aynı sayfadayız. Demişim ki ; ilk defa bir iade aldım o da elif hanzade. Şu şu sebeple. Benden sonra biri kısa birsey yazmış ve arkadaş sormuş elif hanzade nasıldır diye. Ben 2 mesaj yukarıda hakkında son yorum var demişim. Bir sonraki sayfa da tekrar sormuş. Bir bak bir oku. Bırakın eski sayfaları okumayı kendi yazdığı mesaja gelen cevabı dahi okumuyor. Bir yerden sonra da tolere edemiyor insan...
aa niye öyle diyosun ben bugüne bugün danışma görevlisiyim
Hüma Bal kimmiş? Bana siz çıktınız yetmez mi ?Huma bal sana cikti mi demek istiyorum :) herkes kalitesini seviyesini bir sekilde gosteriyor iste usteki mesajdanda anlasiliyor bosu bosuna parmaklarimizi yoruyoruz bence :)
Hüma ya iki kere atmıştım...Ya bu arada gülmeyin de hümanın son falı ciddi ciddi çıktı bana beğenmeyip iade almıştım:))
O da ondan önceki 2 falında tavsiyeye dönünce ne bileyim.
Bu arada nehir hakkında da yanılmış olbilirim bence değerlendirilebilir bir falcı
Aslında Hüma benim en eski falcılarımdandır ilk 3 falı tamamen çıktı sonraki 2 fal tavsiye gibiydi birini iade almıştım zaten.Hüma ya iki kere atmıştım...
Ikincisini birincinin sonunda güzel haberle gelmeni bekleyeceğim dediği için atmıştım...
İkincisi de gayet iyiydi....
Tabiii kii aylar aylarrrr öncesi atmıştım....
Kesinlikle birşeyi unutunca gerçekleştiği olayına emin oldum. Ama neden hep olumsuzları görüyorlar oraya kafa patlatıyorum :) 2 farklı şiddet durumu felan oldu aynen ordaymış gibi, elimi kolumu nasıl yapacağıma ne diyeceğime kadar söylemişler. Ama neden iyi konuda dedikleri değil ama bunlar olmuş? Kafamda deli sorular
aynen geçen sene biri daha demişti olumsuz demiş ona ayrılacaksın sevgilinden boşa ümitlenme filan kız sinir olmuş falı berbat etti gibisinden filan bikaç haftaydı sanırım ya da gün içinde sevgilisiyle ayrılmış kızYa bu arada gülmeyin de hümanın son falı ciddi ciddi çıktı bana beğenmeyip iade almıştım:))
O da ondan önceki 2 falında tavsiyeye dönünce ne bileyim.
Bu arada nehir hakkında da yanılmış olbilirim bence değerlendirilebilir bir falcı
Ben baktırmıştım, direk kart yorumluyor canımKızlar Şevval Erdal hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hatırlamıyorum nerden ne alaka da bildirim koymuşum bir iki gündür geliyor, denemeli mi ki? 1 ayı aşkındır fal baktırmıyorum bayramdan sonra Asenat'ın kapısını çalarım bi=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?