Binnaz Abla

çirkef gerzek! sana sorcam sanki defol etıket yapmıs bıde sen bu kafayla daha cok terked,ilirsiniz CANIN CEHENNEME!
Ben kibleyemedim ama seni kibleyen arkadaşların ellerine sağlık diyorum...
En kısa zamanda normal seviyeye gelirsin..

kızım malmıs sen adam gıbı bısey dorduk allahın cırkeflerı tabı terkedılırsınız bu cırkeflıkle gerızekalılar!

Yalnız kız haklı...Fena terkedildik be!
Ben daha geçen günkü bizi " işsiz güçsüz tayfası " ilan eden öğretmenin travmasını atlatamamıştım bu "terkedilmiş umutsuz Topic kadınları" travaması ile nasıl baş ederim hiç bilmiyorum

Gerçi en son kafasına çantayla vurdum ama gerçekten hem işsiz güçsüz hem terkedilmiş hemde çirkefim...ne yapalım benim durumum da bu!

İnsan bi şifa diler..direkt yüzümüze çarpıp gitmek olur mu ya!

aa niye öyle diyosun ben bugüne bugün danışma görevlisiyim

Off bende bir kriz anındw serra güngören e attım... yorumlarını okudum.falımı çekmek üzereyim. Başarısız sanırım.

Huma bal sana cikti mi demek istiyorum :) herkes kalitesini seviyesini bir sekilde gosteriyor iste usteki mesajdanda anlasiliyor bosu bosuna parmaklarimizi yoruyoruz bence :)
Hüma Bal kimmiş? Bana siz çıktınız yetmez mi ?

Ya bu arada gülmeyin de hümanın son falı ciddi ciddi çıktı bana beğenmeyip iade almıştım:))
O da ondan önceki 2 falında tavsiyeye dönünce ne bileyim.
Bu arada nehir hakkında da yanılmış olbilirim bence değerlendirilebilir bir falcı

A audrey_24
Kuzum şu acının içinde yazmaktan utanıyorum ama yetti artık....
Hiç kimseye gerçek yaşamımda da çok çabuk kızan sinirlenen biri değilim...
Bunun bilinçli bilinçsiz davranış şekli olduğunu düşündüğüm için yaptım...
Kendine gelsin toparlansin diye...
Zira tatlı dilden anlamıyor kendileri...
Gerci genelde anlamama sendromu yaşıyorda....
Birde özelden döşemis yine hakaret icerikli bir mesaj.....
Oysa ne güzel muhabbetler yapılıyor burda...
Nasıl güzel insanlar dostlar ediniliyor bilemedi harcadı herşeyi ziyan etti ziyadesiyle.....

Hüma ya iki kere atmıştım...
Ikincisini birincinin sonunda güzel haberle gelmeni bekleyeceğim dediği için atmıştım...
İkincisi de gayet iyiydi....
Tabiii kii aylar aylarrrr öncesi atmıştım....

Hüma ya iki kere atmıştım...
Ikincisini birincinin sonunda güzel haberle gelmeni bekleyeceğim dediği için atmıştım...
İkincisi de gayet iyiydi....
Tabiii kii aylar aylarrrr öncesi atmıştım....
Aslında Hüma benim en eski falcılarımdandır ilk 3 falı tamamen çıktı sonraki 2 fal tavsiye gibiydi birini iade almıştım zaten.
Bir sonraki falda da bakmazsan anlarım dedim ama baktı sağolsun yine fikir yürütmüş gibiydi gerçekten de ama şu an olan biten tamamen onun dediğş gibi.
Nehir de cidden hissiz sadece şekil benzetiyor gibiydi yani tesadüf değilse onun kısa vadede söylediği şeyler uzun vadede oluyor şu an

Kızlar Şevval Erdal hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hatırlamıyorum nerden ne alaka da bildirim koymuşum bir iki gündür geliyor, denemeli mi ki? 1 ayı aşkındır fal baktırmıyorum bayramdan sonra Asenat'ın kapısını çalarım bi=)

Valla dediğin gibiyse baya detay bilmişler Ecem de bana ilk falında adım adım bilmişti valla. Bir şeyi unutunca gerçekleşiyor cidden evet, bu yüzdendir ki eski sevgililer hiiiç umrunda olmadığında dönerler ve hiç de istemezsin.

Hiç iyi olumlu falın çıkmadı mı senin de yahu deme öyle.

aynen geçen sene biri daha demişti olumsuz demiş ona ayrılacaksın sevgilinden boşa ümitlenme filan kız sinir olmuş falı berbat etti gibisinden filan bikaç haftaydı sanırım ya da gün içinde sevgilisiyle ayrılmış kız

çok alakasız olucak kendisini de asla beğenmem ama Maya Demir %99 la niye 22.5 liraya düşmüş kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…