- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
şimdi de baktım 25 olmuş indirim falan mı var acabaHüma Bal 37,5 olmuş, o ne yahu?
Off bende bir kriz anındw serra güngören e attım... yorumlarını okudum.falımı çekmek üzereyim. Başarısız sanırım.
Geri almak istiyorum ben bu falı ya.37,5 tl..Pembişin dibi...Eski kocam ağlayarak geri dönecek istemezsem kapıda kuyruk var zaten. O derece
Sezgi Candan da 30 olmuş:)şimdi de baktım 25 olmuş indirim falan mı var acaba
yeni bir puanlama sistemi getirmişler anladığım kadarıyla 4 yıldız var ve onlar da kendi aralarında değerlendiriliyor. Bildiğim bir şey var ki Kemal 35 olmayı asla hak etmiyorSezgi Candan da 30 olmuş:)
Bana farketmez ben hiiiç düşüremedim kiSezgi Candan da 30 olmuş:)
Ne Sezgi, ne Asenat düşüremedim kredim yüklü bekliyor:))Bana farketmez ben hiiiç düşüremedim ki
Kemal Devrim sonunu pembepe bağlamasa bence hakediyor ama şimdiye kadar olumsuz söylediği biri yok sanırım :) Biri çıkıp desin bana olumsuz konuştu diye ama yok..yeni bir puanlama sistemi getirmişler anladığım kadarıyla 4 yıldız var ve onlar da kendi aralarında değerlendiriliyor. Bildiğim bir şey var ki Kemal 35 olmayı asla hak etmiyor
Ben Kemal defalarca fal baktırmış biriyim ki bazen sohbet etmek için fal atardım inanılmaz naif bir insan. Söylediklerinden yaşadıklarım da oldu ama Asenat ve Sezgi gibi adım adım her detayı bilen falcılar olunca Kemal bir de pembeciliğiyle en pahalı olmayı hak etmiyor bana göre tabi bu benim için böyle başkaları için de başka falcılar çok iyi olabilir.Kemal Devrim sonunu pembepe bağlamasa bence hakediyor ama şimdiye kadar olumsuz söylediği biri yok sanırım :) Biri çıkıp desin bana olumsuz konuştu diye ama yok..
Bu kız neden uzakta ki ?@audrey_24
Kuzum şu acının içinde yazmaktan utanıyorum ama yetti artık....
Hiç kimseye gerçek yaşamımda da çok çabuk kızan sinirlenen biri değilim...
Bunun bilinçli bilinçsiz davranış şekli olduğunu düşündüğüm için yaptım...
Kendine gelsin toparlansin diye...
Zira tatlı dilden anlamıyor kendileri...
Gerci genelde anlamama sendromu yaşıyorda....
Birde özelden döşemis yine hakaret icerikli bir mesaj.....
Oysa ne güzel muhabbetler yapılıyor burda...
Nasıl güzel insanlar dostlar ediniliyor bilemedi harcadı herşeyi ziyan etti ziyadesiyle.....
Selam ,Lütfen online fal baktırabileceğim birisini önerir misiniz?
Saatte 139 fal bakma kapasitesiyle... Fabrikasyona geçmiş abla.....bu da burada bulunsun da yarın bir gün birinden birine ulaşmak isterseniz hepsi aynı nasılsa
Eki Görüntüle 1853605
Puanlara bakınızzzzbu da burada bulunsun da yarın bir gün birinden birine ulaşmak isterseniz hepsi aynı nasılsa
Eki Görüntüle 1853605
valla bilmediğim başka profilleri de varsa zaten nedenini bulmak çok zor değilPuanlara bakınızzzz
bu da burada bulunsun da yarın bir gün birinden birine ulaşmak isterseniz hepsi aynı nasılsa
Eki Görüntüle 1853605
fotoğraf alıntıdır kendi fotoğrafını koyacağını düşünmüyorum şahsenfallar kraliçesi denen şahsı ben tanıyorum.
Eğer resim doğruysa tabiki..!!
Ankarada kafelerde fal bakan helin değil mi o ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?