Binnaz Abla

yeni bir puanlama sistemi getirmişler anladığım kadarıyla 4 yıldız var ve onlar da kendi aralarında değerlendiriliyor. Bildiğim bir şey var ki Kemal 35 olmayı asla hak etmiyor
Kemal Devrim sonunu pembepe bağlamasa bence hakediyor ama şimdiye kadar olumsuz söylediği biri yok sanırım :) Biri çıkıp desin bana olumsuz konuştu diye ama yok..

Kemal Devrim sonunu pembepe bağlamasa bence hakediyor ama şimdiye kadar olumsuz söylediği biri yok sanırım :) Biri çıkıp desin bana olumsuz konuştu diye ama yok..
Ben Kemal defalarca fal baktırmış biriyim ki bazen sohbet etmek için fal atardım inanılmaz naif bir insan. Söylediklerinden yaşadıklarım da oldu ama Asenat ve Sezgi gibi adım adım her detayı bilen falcılar olunca Kemal bir de pembeciliğiyle en pahalı olmayı hak etmiyor bana göre tabi bu benim için böyle başkaları için de başka falcılar çok iyi olabilir.

Bu kız neden uzakta ki ?Ne zaman gelir ?.. Haksızlık cidden....

Son düzenleme:
Lütfen online fal baktırabileceğim birisini önerir misiniz?
Selam ,
Topikteki son 50 sayfayı okursanız ve orada adı geçen yorumcuları google veya yine topikte aratırsanız bir fikriniz oluşur. Burada çoğunlukla herkes kendi deneyimleriyle enerjisi tutan yorumcuyu buluyor. Oradaki beğeni oranına bakarak birkaçını dener ve enerjinizin tuttuğu yorumcuyu bulursunuz diye düşünüyorum. Şu bu dendiği zaman olay suistimale çok açık oluyor. Örnek : Yorumcu kendine hesap açmış burada ve bir kaç kişiyle birlikte kendini tavsiye edebiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…