- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
Site Aynen şöyle yazmış...
Takdir edersiniz ki her zaman doğru ve herşeyi bilme gibi bir imkanları bulunmamaktadır((
Herneyse..
Kızlar bu geri yüklenen krediyi fal baktırmak isteyen birine hediye etmek istiyorum..Ben istemiyorum fal baktırmak...en azından para çöpe gitmemiş olur...Lütfen kullanmak isteyen yazsın bana...Çok sevinirim...
bence bozma moralini olur arada böyle şeyler bazen çok övülen falci fos çıkabiliyor bende ılkay da yaşadım bu durumu ocak ta baktırdım ve tamamen hayal kırıklığına ugradim yaklaşık 2 ay baktırmadim kredi ni kullanabilirim ama bence bekle baktırirsin
Nesibe yazmış..Çok üzüldüğünü dile getirmiş..Benim herkezle enerjim uyuşmayabiliyor demiş.ve adminle görüşüp kredi iadesi yatıracam lütfen onu başka birinde kullan demiş..Bende puanı az gözüken Çevrim içi birine atayım dedimDidem diye bir kişiye attım ..
Çok takdir ettim Nesibey'i..Çok dürüstçe davranmış...Ben başından savar diye düşünmüştüm
Kredi gitti tatlım(
Gene bu gün bir rezzan yaptım kahretsinki gene bayram gene bayram umutlrım btti tükendi..
ayy bana bayram bile dememis bayram ve sonrasi demis rezzanin dedikleri cikmayabiliyor bir iki kisi cikmadigini soylemis zaten dun de kotu bisey duydum eski sevgilisine dönmüs bile olabilir!zaten bayramda burada olmayacak arama imkani da yok fal biraz cortladi
Kızlar kimse hakkında olumsuz yazmayı pek sevmesem de , bazen gerekiyor.
Bu hafta İlkay'a kahve baktırdım. Bundan önce bir kere baktırmış ve yorumu ve yorum esnasında
sürekli ee ee diyen ve lakayt tavrını beğenmemiştim ama yine 5 yıldız vermiştim. Ayıp olmasın iyi kötü
emeği var diye.
Bu haftaki falımda , yorum esnasında evin içinde dolaşıyor, başka şeyler yapıyor ve bu arada ses gidip
geliyordu. Falda inanılmaz negatifti. Tespitlerin çoğu alakasız falan.
Ben iyi niyetle yine emeği var diye ayıp olmasın diye 5 yıldız verdim. Ama yorum kısmına gayet yumuşak
ve kibar bir dille iyi bir falcı olduğunu ancak biraz özensiz olduğunu belirten bir kaç satır yazdım.
Yorum ertesi gün yayınlandı.
Bugün ise yorum silinmişti.
Bundan anlıyorum ki, İlkay hanım olumsuz yorumları siliyor.
Dolayısı ile fal sayfasını okuyanların, o yorumlara göre karar vermesini engelliyor.
Sayfada sadece güzel yorumlar kalsın...
Site yönetimine de yazmayı düşünüyorum.
Benim açımdan İlkay hanım güvenilirliğini yitirmiştir.
Fal gönderecek olanlar ikinci defa düşünsün derim.
evet ben o yorumu okumuştum dün. İlkay'a Özensiz olduğu falan yazılıydı ve şimdi baktım yok. zaten herkesin yorum kısmında inanılmaz güzel şeyler yazıyor. kötü yorumlarını siliyorlar işte.
iyi olmuş bilgi verdiğin canım ilkay bana "kendine hayrın yok" demiş tek falcıdır fal baktırıyoruz diye boş insanlar mıyız buradan tanıdığım herkes eğitimli insan boşluğa düşüyor tamam olumsuz da hissedebilisin ama bunun bi üslubu var melek öz ü tavsiye etmesem de verdiği emek ses tonu özenini takdir ederim bak o da olumsuz konuşur ama demoralize olmazsın nesibe de yine olumsuzu düzgünce söyler...ilkay biraz profesyonellikten uzaklaştı sanki...Kızlar kimse hakkında olumsuz yazmayı pek sevmesem de , bazen gerekiyor.
Bu hafta İlkay'a kahve baktırdım. Bundan önce bir kere baktırmış ve yorumu ve yorum esnasında
sürekli ee ee diyen ve lakayt tavrını beğenmemiştim ama yine 5 yıldız vermiştim. Ayıp olmasın iyi kötü
emeği var diye.
Bu haftaki falımda , yorum esnasında evin içinde dolaşıyor, başka şeyler yapıyor ve bu arada ses gidip
geliyordu. Falda inanılmaz negatifti. Tespitlerin çoğu alakasız falan.
Ben iyi niyetle yine emeği var diye ayıp olmasın diye 5 yıldız verdim. Ama yorum kısmına gayet yumuşak
ve kibar bir dille iyi bir falcı olduğunu ancak biraz özensiz olduğunu belirten bir kaç satır yazdım.
Yorum ertesi gün yayınlandı.
Bugün ise yorum silinmişti.
Bundan anlıyorum ki, İlkay hanım olumsuz yorumları siliyor.
Dolayısı ile fal sayfasını okuyanların, o yorumlara göre karar vermesini engelliyor.
Sayfada sadece güzel yorumlar kalsın...
Site yönetimine de yazmayı düşünüyorum.
Benim açımdan İlkay hanım güvenilirliğini yitirmiştir.
Fal gönderecek olanlar ikinci defa düşünsün derim.
iyi olmuş bilgi verdiğin canım ilkay bana "kendine hayrın yok" demiş tek falcıdır fal baktırıyoruz diye boş insanlar mıyız buradan tanıdığım herkes eğitimli insan boşluğa düşüyor tamam olumsuz da hissedebilisin ama bunun bi üslubu var melek öz ü tavsiye etmesem de verdiği emek ses tonu özenini takdir ederim bak o da olumsuz konuşur ama demoralize olmazsın nesibe de yine olumsuzu düzgünce söyler...ilkay biraz profesyonellikten uzaklaştı sanki...
Ben geçen gün buradaki yorumlardan yola çıkarak Rezzan Abla'ya baktırdım, fena değildi. İçerik olarak biraz yuvarlak gelse de, ses tonu, konuşmaları filan çok hoşuma gitti. İnsanın dertli zamanında sadece motivasyon olsun, rahatlayayım biraz diye bile dinleyebileceği bir kişi bence.
İlkay hanıma da fal baktırmayı düşünüyordum ama buradaki yorumları görünce vazgeçtim.
Bana yine Rezzan hanım gibi işine saygı gösteren ve bana daha fazla detay verebilecek olan biri var mı önerdiğiniz?
Canım ben daha önce de yazdım önerilerimi ama sana da yazayım :)
Nesibe Tekbaşer (falsepeti)
Haleh Çetiner (binnazabla)
Melih Gün (falsepeti)
Deniz Görür (binnazabla)
ayrıntı diyorsan Nesibe ve Deniz'i tavsiye ederim. sanki onlar daha ayrıntılı gibi ama 4'ü de çok iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?