Binnaz Abla

ici aksamlar bayanlar, bilmiyorum burada konusu geçtimi ama biryolunvar da medyum su yaman a iki fal gönderdim ve soru kisminda bir tanesinde kendi konusma tarziyla cevap verdi (yani azeri bir bayan) ve digerinde ise tamamen düzgün bir türkçeydi.....simdi aklimi kurcalayan taraf ise bu düzgün turkçe olan cevabi kim yazdi ??

Bana çıkmadı onun falı, en ufak birşey bile öıkmadı zaten 2 -3 kelime birşey söylemişti

ben de sema yi begenirim ama iste henüz hiç bir fali çikmadi, fama ya da bence çok sik gönderilmiyecek, yoksa tamamen sapitiyor bu hanim ....iste bir serkan tek ve aylin kalmisti orada benim için

Evet ya Bahar ablaya baktırdım geçenlerde nebileyim hepsi aynı sanki[/QUOTE] ben begendm onu cnm sen begendn mi

kızlar tellwede bekriyi bulamadım ya profıl lınkını atabılırmı bırı?

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.

Fama zamanı tutturanlardan mı peki ne dersin?

Fama zamanı tutturanlardan mı peki ne dersin?

bende zaman tutmadı, tam hatırlamıyorum ama mart nisandı galiba tarihleri. çünkü nerdeyse bütün fallarımın tarihleri geçti benim, hep o civarlardı genelde:/ ama ben en azından anda iyi olduğunu düşünürüm famanın. kız meselesi doğrudur büyük ihtimalle, öğrenemesem de, ben de öyle hissediyorum. ya da belki de düşüncem yansıyordur fala bilemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…