- 4 Şubat 2016
- 111
- 93
- 98
Evet ya Bahar ablaya baktırdım geçenlerde nebileyim hepsi aynı sankiBir yolun var sitesinden öyle soğudum ki bu şaibeler yüzünden eski fallarımı okumak için bile girmiyorum.
Bana çıkmadı onun falı, en ufak birşey bile öıkmadı zaten 2 -3 kelime birşey söylemiştiici aksamlar bayanlar, bilmiyorum burada konusu geçtimi ama biryolunvar da medyum su yaman a iki fal gönderdim ve soru kisminda bir tanesinde kendi konusma tarziyla cevap verdi (yani azeri bir bayan) ve digerinde ise tamamen düzgün bir türkçeydi.....simdi aklimi kurcalayan taraf ise bu düzgün turkçe olan cevabi kim yazdi ??
Bana bir tek Sema çıkardı oradan son fal direkt Fama dan çıkmaydı resmen yani bir de "güvenmiyorsanız baktırmayın" tarzına geçince site yönetimi ben de iyi baktırmam o zaman diyorum:)Evet ya Bahar ablaya baktırdım geçenlerde nebileyim hepsi aynı sanki
Öyle mi dediler, tok satıcı :)Bana bir tek Sema çıkardı oradan son fal direkt Fama dan çıkmaydı resmen yani bir de "güvenmiyorsanız baktırmayın" tarzına geçince site yönetimi ben de iyi baktırmam o zaman diyorum:)
Aynen zaten şu kadınlar kulübünün yarısı kalkındırır adamları gerisi umurlarında mıÖyle mi dediler, tok satıcı :)
http://www.tellwe.com/bekri/kızlar tellwede bekriyi bulamadım ya profıl lınkını atabılırmı bırı?
Valla dediğin gibiyse baya detay bilmişlerEcem de bana ilk falında adım adım bilmişti valla. Bir şeyi unutunca gerçekleşiyor cidden evet, bu yüzdendir ki eski sevgililer hiiiç umrunda olmadığında dönerler ve hiç de istemezsin.
Hiç iyi olumlu falın çıkmadı mı senin de yahu deme öyle.
Kızlar sizce fama pembeci mi?
Fama zamanı tutturanlardan mı peki ne dersin?pembeci değil bence canım:) bana iki falında da başka kız var demişti. son falında dönücek ama olmıcak da dedi mesela. negatif şeyler göreceli tabii:) ben artık beklemedğim için üzülmedim ama böyle şeyler de söylüyor yani
Fama zamanı tutturanlardan mı peki ne dersin?
Geldim canım kısa sürdü cezamm...Bu kız neden uzakta ki ?Ne zaman gelir ?.. Haksızlık cidden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?