Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim fama benim sevdiğim bir kaç falcıdan birisi aslında ama bu sefer fal attığımda cidden olumlu bi düşüncem yoktu fama da olumlu söyleyince şüpheye düştüm pembeci mi acaba diye. Senin de hakkında hayırlısı olur inşallah :)

Selam kizlar Nabersiniz? Gune Huma Bal in fali ciktimi diyerek basilarmisim Ahahahaha ,o neydi yahu ole forum birbirine girdi okudumda sok oldum :) . Neyse bende ufak bir degisiklik oldu ama devami gelmedi gidisata gore gelirse eger bilgi vericem cikan fallari ,haziran basi deyip tarihi bilemeyenler tellwe fallar kralicesi ve sultanfalci ikiside haziran demislerdi olmadi bilginize. Digerleri icin zaman var Gorucez.

Arkadaşlar;
Çoktandır bu konuya girmiyordum fakat benim hayatımda bazı gelişmeler oldu bilenleri sizinle paylaşmak istedim, ne de olsa burada özelde de konuştuğum çok kişi oldu.
Öncelikle Selena patladı bende. Bunun dışında Damla ve Fama'nın dediği çıktı hatta Famaya ben 2 gün önce baktırdım, yazma şekli komikti biraz, Temmuz ayı ya da öncesi demiş , arkadaşımla güldük Haziran bitti daha ne Temmuz öncesi olabilir ki 2 gün kaldı dedim, olabiliyormuş tuttu.
Fallarkraliçesi ve Gaiptensesler için aynı kişi demişsiniz tabi siz daha çok işi analiz ediyorsunuz gaiptensesler tuttu diyebilirim , fallarkraliçesi tam tutmadı.
Serkan tuttu mu anlayamadım zamanları o kadar karışık vermiş ki çözemedim. Ama analizi çok iyiydi.
Tabi tam olarak tutmuş değil bunlar ama ilk verdikleri zaman en azından tuttu. Asıl büyük hedefe henüz ulaşamadık. Ama şunu söyleyebilirim bildikleri şey imkansız gibi birşeydi hatta ben azarlıyordum ama durum böyle imkansız emin misiniz lütfen olumsuzsa da söyleyin diye. Bildiler bende. Tabi ki herkeste farklı oluyor ben sadece paylaşmak istedim.

Sevgiler iyi günler

Bu arada Eceme fal baktırmıştım pazar günü, o da bilmiş.
Bir de azıcık geriye dönük okudum , ben kırılıp küsüp gitmedim, hepimiz fal baktırdığımıza göre en azından çoğunluk için diyim, bir derdimiz var ki baktırıyoruzdur , ben de zor bir dönemdeydim sadece aşk için değil, burada yargılanmadan tatlı tatlı konuşuluyor diye giriyordum, o tarz uyarıların olduğunu görünce vazgeçtim. Haklısınızdır tabi ki belki yanlış bir şey yapmış olabilirim ama özel mesajdan uyarılmayı tercih ederdim bir de bodoslama girmek lafı hoşuma gitmedi daha tatlı uyarılmak isterdim, kırılıp gitmek değil de , kafa dağıtmak için girdiğim ortamda azıcık gerginlik hissedince kaçtım diyim, tabi ki hoş olmayabilir davranışım ama o an ona ihtiyacım yoktu, dediğim gibi özel mesajda uyarılmayı tercih ederdim. Çok da forumlarda bloglarda topiclerde varolan da biri değilim hatam olmuş olabilir . Ama kırgın küslük yok elbette. Herkes farklı karaktere sahip birbirimize anlayış göstermemiz kabul etmemiz en güzeli. Sonuçta hepimizin sıkıntıları oluyor, ne kadar güzel bir forum var birbirimizi dinleyebiliyoruz belki dertleşiyoruz şanslıyız böyle fırsat olduğu için. (bu arada beni böyle kabul edin demek değil amacım benim farklı uyarılış şeklini kabul etmem gerekiyor anlamında dedim)
bunun dışında ben medyumvedata bu topice girmeden önce baktırmıştım, buraya girdikten sonra değil, o yüzden araştırma şansım yoktu bilmiyordum çünkü böyle konuların konuşulduğunu, ben başımdan geçeni bilgi olsun diye paylaşmak istemiştim sadece .

Bir yerde adım geçmiş de ondan yazdım :)

Famaya ne fali baktirmistiniz? Burada soylenenlere gore tarotu tutmuyor ama kahvesi cok iyi diye biliyorum. Size cikan fali neydi?

Famaya ne fali baktirmistiniz? Burada soylenenlere gore tarotu tutmuyor ama kahvesi cok iyi diye biliyorum. Size cikan fali neydi?

Ben katina baktırdım. Yani dürüst yazmış öyle sana aşık ölüyor gibi şeyler de yazmamış. İlk dediği de tutmuş oldu :) Ama kahve daha kesin diyorlarsa göndericekseniz siz kahve gönderin yine de isterseniz :)

Aynisi benimde famada basima gelmisti,gecen M Motherofdragon demisti galiba serkan tek tek basina koloni kurmus olabilir bunlar bi fama dili,bir serkan tek dili kullanip kendilerini gizliyorlar iste hepsi ayni kisi buyuk ihtimalle

Kizlar sarayli hamina fal atmayi dusunuyorum. Ama face yada vatsaptan siteden degil. Sizce face olani varmidir. Fal atmalimiyim. Ucret az degil ondan yorum almak istedim..tesekkurler

Günaydın herkese,
hayatımda bir takım gelişmeler var ve aklıma düştü bunları kimler bildi diye. Tabi ki yine Asenatcığım ve Sezgiciğim bilmişler. Ben tarihlere takılmam Sezginin tarihi 1 ay saptı Asenat bana net tarih vermez zaten. Asıl bilen kişi ise Hüma Bal ve ben o falı kafadan yazmış,bir şey söylememiş diye iade almıştım vicdan azabı çekiyorum resmen.
Şu an yaşadığım duyguları ve olayları 1 ay önce tıkır tıkır söylemiş.
Bende durumlar böyle, hepinize sevgiler
Edit: Acayip bir şok yaşadım Fama'nın gıcık olduğum hiç beğenmediğim falı da tarihsel saptamayla da olsa kafamı karıştıracak başka biri olacağını söylemiş

Sekacımmmm umarım güzel gelişmelerin vardır
Sezgin'in falı bana da çıktı o Zaman bilememiş demiştim 2 hafta sonra tam onun dediği gibi oldu tabi hala sonuç beklemede Asenat için Zaman var zaten o dediğin gibi tam net tarih değil olası zamanlar söyler..

Hepimize mis dolusu güzel olaylar olsun tarihlere takılmadan

Yani oturup dua ederken dilediğim şeyler değildi, hiç ummadığım bir şey şu an yaşadığım ama daha mutluyum sanki:)
Dediğin gibi hepimiz için en hayırlı zamanlada en güzel olaylar olsun inşallah, sevgilerimle Snowcuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…