Çok teşekkür ederim fama benim sevdiğim bir kaç falcıdan birisi aslında ama bu sefer fal attığımda cidden olumlu bi düşüncem yoktu fama da olumlu söyleyince şüpheye düştüm pembeci mi acaba diye. Senin de hakkında hayırlısı olur inşallah :)bende zaman tutmadı, tam hatırlamıyorum ama mart nisandı galiba tarihleri. çünkü nerdeyse bütün fallarımın tarihleri geçti benim, hep o civarlardı genelde:/ ama ben en azından anda iyi olduğunu düşünürüm famanın. kız meselesi doğrudur büyük ihtimalle, öğrenemesem de, ben de öyle hissediyorum. ya da belki de düşüncem yansıyordur fala bilemiyorum:)
Geldim canım kısa sürdü cezamm...
Oysa üslubuyla derdimi yazmıştım neysee önemli değil...
Teşekkürler canım düşüncen için ♥♥♥♥
Atsam mi atmasam mi diye dusunurken 2 fal almis kapatmis , atsa miydim kiKizlar sarayli online olmus mesgule alms byv da
Hadiii yaaa ama biraz şüpheli yaklaşmak lazım...Kizlar sarayli online olmus mesgule alms byv da
onunda seveni sevmeyeni var ama sasrdm online gorunce 1 senedr yoktu belki daha fazlaAtsam mi atmasam mi diye dusunurken 2 fal almis kapatmis , atsa miydim ki
Evet kiraze ile kanka diyolardi burda ona. Kiraze de döndü birlikte karar verdiler heralde :donunda seveni sevmeyeni var ama sasrdm online gorunce 1 senedr yoktu belki daha fazla
Arkadaşlar;
Çoktandır bu konuya girmiyordum fakat benim hayatımda bazı gelişmeler oldu bilenleri sizinle paylaşmak istedim, ne de olsa burada özelde de konuştuğum çok kişi oldu.
Öncelikle Selena patladı bende. Bunun dışında Damla ve Fama'nın dediği çıktı hatta Famaya ben 2 gün önce baktırdım, yazma şekli komikti biraz, Temmuz ayı ya da öncesi demiş , arkadaşımla güldük Haziran bitti daha ne Temmuz öncesi olabilir ki 2 gün kaldı dedim, olabiliyormuş tuttu.
Fallarkraliçesi ve Gaiptensesler için aynı kişi demişsiniz tabi siz daha çok işi analiz ediyorsunuz gaiptensesler tuttu diyebilirim , fallarkraliçesi tam tutmadı.
Serkan tuttu mu anlayamadım zamanları o kadar karışık vermiş ki çözemedim. Ama analizi çok iyiydi.
Tabi tam olarak tutmuş değil bunlar ama ilk verdikleri zaman en azından tuttu. Asıl büyük hedefe henüz ulaşamadık. Ama şunu söyleyebilirim bildikleri şey imkansız gibi birşeydi hatta ben azarlıyordum ama durum böyle imkansız emin misiniz lütfen olumsuzsa da söyleyin diye. Bildiler bende. Tabi ki herkeste farklı oluyor ben sadece paylaşmak istedim.
Sevgiler iyi günler
Famaya ne fali baktirmistiniz? Burada soylenenlere gore tarotu tutmuyor ama kahvesi cok iyi diye biliyorum. Size cikan fali neydi?
Aynisi benimde famada basima gelmisti,gecen M Motherofdragon demisti galiba serkan tek tek basina koloni kurmus olabilir bunlar bi fama dili,bir serkan tek dili kullanip kendilerini gizliyorlar iste hepsi ayni kisi buyuk ihtimalleici aksamlar bayanlar, bilmiyorum burada konusu geçtimi ama biryolunvar da medyum su yaman a iki fal gönderdim ve soru kisminda bir tanesinde kendi konusma tarziyla cevap verdi (yani azeri bir bayan) ve digerinde ise tamamen düzgün bir türkçeydi.....simdi aklimi kurcalayan taraf ise bu düzgün turkçe olan cevabi kim yazdi ??
Günaydın herkese,
hayatımda bir takım gelişmeler var ve aklıma düştü bunları kimler bildi diye. Tabi ki yine Asenatcığım ve Sezgiciğim bilmişler. Ben tarihlere takılmam Sezginin tarihi 1 ay saptı Asenat bana net tarih vermez zaten. Asıl bilen kişi ise Hüma Bal ve ben o falı kafadan yazmış,bir şey söylememiş diye iade almıştım vicdan azabı çekiyorum resmen.
Şu an yaşadığım duyguları ve olayları 1 ay önce tıkır tıkır söylemiş.
Bende durumlar böyle, hepinize sevgiler
Edit: Acayip bir şok yaşadım Fama'nın gıcık olduğum hiç beğenmediğim falı da tarihsel saptamayla da olsa kafamı karıştıracak başka biri olacağını söylemiş
Yani oturup dua ederken dilediğim şeyler değildi, hiç ummadığım bir şey şu an yaşadığım ama daha mutluyum sanki:)Sekacımmmm umarım güzel gelişmelerin vardır
Sezgin'in falı bana da çıktı o Zaman bilememiş demiştim 2 hafta sonra tam onun dediği gibi oldu tabi hala sonuç beklemede Asenat için Zaman var zaten o dediğin gibi tam net tarih değil olası zamanlar söyler..
Hepimize mis dolusu güzel olaylar olsun tarihlere takılmadan
Yani oturup dua ederken dilediğim şeyler değildi, hiç ummadığım bir şey şu an yaşadığım ama daha mutluyum sanki:)
Dediğin gibi hepimiz için en hayırlı zamanlada en güzel olaylar olsun inşallah, sevgilerimle Snowcuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?