- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Ooo hayırlı olsun en azından gelişme var hayatında :))Günaydın herkese,
hayatımda bir takım gelişmeler var ve aklıma düştü bunları kimler bildi diye. Tabi ki yine Asenatcığım ve Sezgiciğim bilmişler. Ben tarihlere takılmam Sezginin tarihi 1 ay saptı Asenat bana net tarih vermez zaten. Asıl bilen kişi ise Hüma Bal ve ben o falı kafadan yazmış,bir şey söylememiş diye iade almıştım vicdan azabı çekiyorum resmen.
Şu an yaşadığım duyguları ve olayları 1 ay önce tıkır tıkır söylemiş.
Bende durumlar böyle, hepinize sevgiler
Edit: Acayip bir şok yaşadım Fama'nın gıcık olduğum hiç beğenmediğim falı da tarihsel saptamayla da olsa kafamı karıştıracak başka biri olacağını söylemiş
teşekkür ederim canım yani aslında hayatım şahane diyemem ama genel anlamda 3 senedir gerçekten her şey berbat gidiyor bir hareketlenme iyi oldu:) okulum da bitiyor sonundaOoo hayırlı olsun en azından gelişme var hayatında :))
teşekkür ederim canım yani aslında hayatım şahane diyemem ama genel anlamda 3 senedir gerçekten her şey berbat gidiyor bir hareketlenme iyi oldu:) okulum da bitiyor sonunda
olsun daha iyileri olur inşallah canım. Bu Kadir gecesi Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahteşekkür ederim canım yani aslında hayatım şahane diyemem ama genel anlamda 3 senedir gerçekten her şey berbat gidiyor bir hareketlenme iyi oldu:) okulum da bitiyor sonunda
İnşallah daha iyi daha güzel gelişmeler olur.teşekkür ederim canım yani aslında hayatım şahane diyemem ama genel anlamda 3 senedir gerçekten her şey berbat gidiyor bir hareketlenme iyi oldu:) okulum da bitiyor sonunda
çok teşekkür ederim canım benim inşallah buradaki güzel yürekli insanların hepsinin hayatında artık hak ettikleri gelişmeler olurİnşallah daha iyi daha güzel gelişmeler olur.
İnşallah canım ben burada gerçekten insanların kalplerinin güzelliğine şahit oldum Allah gönlümüze göre versin inşallahOl
olsun daha iyileri olur inşallah canım. Bu Kadir gecesi Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Ay inşallah hepimiz için,çok teşekkür ederim :)Oh daha iyi haberlere inşallah
Dün huma yeşilçingene ve eceme fal atmıştım. (Kafaları yedim gördüğünüz üzere tekrar) Neyse üsttede anlatmıştım durumu kısmen. Ben bu benim mala mesaj attım dayanamadım kendi açımdan durumları açıkladım ama çok yüzeysel açıkladım. Onada suçu bi nevi attım öyle alttan alıcı bi mesaj atmadım yani. Tabiki cevap atmadı.
Yeşilçingene bırak kafasını dinlesin dedi atma mesaj ki attım dayanamayıp işte atarsan mesaj istediğin gibi bir sonuç olmicak dedi olmadı da. Acaba bugünde mi atsam fal diyorum da kafaları yemek böyle bişey ondan diye tutuyorum kendimi.
Eceme aşk sonuç falı attım kahvede çok daha detaylı bilmişken o akdar hoşuma gitmedi bu falı ki oda çingeneyle aynı şeyleri söyledi sabret bırak gelecek dedi.
Hüma hala bana eski sevgilimle bir son görse de durumun düzeleceğini sabretmem gerektiğini söyledi.
Şimdilik bu kadar:) Bu arada famanında eski fallarında kısmen bildikleri olmuş. Onada tekrar fal atabilirim
famaya 11.30 da tarot attım ne zaman bakıyor bılenınız var mı beklemekten öldüm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?