Binnaz Abla

Ooo hayırlı olsun en azından gelişme var hayatında :))

kızlar eskıden dıdem e fal baktırmıstım telefondan ben böyle bısey görmedım butun dedıklerını bır bır yasadım bulamıyorum suan mesaj atıyorum hattı kulanılmıyor ah nerden bula bılırım kı bılen varmı yenı nosunu..seruvene fal attım atmaz olaydım boyle bı sacmalık yok kızlar su falı attım hıc bısey bılememıs

Ol
teşekkür ederim canım yani aslında hayatım şahane diyemem ama genel anlamda 3 senedir gerçekten her şey berbat gidiyor bir hareketlenme iyi oldu:) okulum da bitiyor sonunda
olsun daha iyileri olur inşallah canım. Bu Kadir gecesi Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

teşekkür ederim canım yani aslında hayatım şahane diyemem ama genel anlamda 3 senedir gerçekten her şey berbat gidiyor bir hareketlenme iyi oldu:) okulum da bitiyor sonunda
İnşallah daha iyi daha güzel gelişmeler olur.

Merhaba kızlar. Ben hep buralardayım tanıyan tanır zaten ama pasif modda takılıyorum aylardır fakat falları bırakamskm tabi ki. Geçmiş fallarımı okuyodum çünkü ruhsal olarak leş durumdsyım yine bu sefer çok garip bi olayın içine düştüm. Bilebilen olmuş mu diye olayı olmasa da yeni bir adam bu ondan ötürü gleişen olaylar silsilesi. neyse ecem aylar aylar önce tam olarak bu adamı tarif etmiş. Tekrar aşk sonuç falı attım bugün bende. Çünkü adamı arkadaşım severken biz adamla konuşuyorduk bunu öğrenince kıza çıtlattım ve olaylar boom. Adam şu an yüzüme bakmıyor mesaj attım konuşmak için cevap dahi yazmıyo bende kuduruyorum malum. Yeşilçingeneye de attım sabret dedi edemedim. Önceki falında da bu kişi net olarak kendini çözememiş henüz yavsş adımları olacak demişti ben adımları bu davranışla batırdım galiba. Bu arada yeni kişiyi bilen başka olmamış. Famada yeni biri demiş ama tam tutmuyor kısmen tutuyor. Asenatı ya da hümayı bekliyorum bana ne kadar eski sevgilimle olacağımı söyleseler de kısa zamanı biliyorlar

kızlar famaya fal atmak ıstıyorum anda sizce iyi mi.

ya da anda en ıyı falcı kim sizce.

acil cevap verın

Kızlar çıkan fal haberi.. Bunu bilenler artık güvenmediğim bir şeyler döndüğüne emin olduğum kahinvanga ve fama, diğerleri binnazda aysun resul ve son falını hiç beğenmediğim ilgisiz bir faldı dediğim asenat oldu. Kahinvanga ve fama benimkiyle düzelmeler olacağını bildi, hatta vanga ocaktaki falında direk mayıs demiş gerçekten mayıstan beri iyileşmeler var. Fama temmuz ya da ağustos demiş. Asenat ve aysun resul hiç ihtimal vermediğim halde buluşma olacağını söylemişti dedikleri tarihte çıktı. Asenat için çok vicdan yaptım kadının ilk defa bir falı çıktı onda da iade almıştım

Bir de falsepetindeki vildan'a baktıranınız var mı?

Dün huma yeşilçingene ve eceme fal atmıştım. (Kafaları yedim gördüğünüz üzere tekrar) Neyse üsttede anlatmıştım durumu kısmen. Ben bu benim mala mesaj attım dayanamadım kendi açımdan durumları açıkladım ama çok yüzeysel açıkladım. Onada suçu bi nevi attım öyle alttan alıcı bi mesaj atmadım yani. Tabiki cevap atmadı.
Yeşilçingene bırak kafasını dinlesin dedi atma mesaj ki attım dayanamayıp işte atarsan mesaj istediğin gibi bir sonuç olmicak dedi olmadı da. Acaba bugünde mi atsam fal diyorum da kafaları yemek böyle bişey ondan diye tutuyorum kendimi.
Eceme aşk sonuç falı attım kahvede çok daha detaylı bilmişken o akdar hoşuma gitmedi bu falı ki oda çingeneyle aynı şeyleri söyledi sabret bırak gelecek dedi.
Hüma hala bana eski sevgilimle bir son görse de durumun düzeleceğini sabretmem gerektiğini söyledi.
Şimdilik bu kadar:) Bu arada famanında eski fallarında kısmen bildikleri olmuş. Onada tekrar fal atabilirim

Aslında çok fal atınca kafalar karışıyor. Açık seçik olanı bile göremiyoruz bence.güvendiğimiz birine atıp olanı beklemek daha iyi sanki..ben hafta da bire düşürdüm azaltarak bırakacağım sanırım ayy halime bak :) Sende arama gerçekten arkadaşım takılınca zor biliyorum ama tut bence...hem havalara giriyorlar hemde erkek milletinin kafası bizim gibi degil. Karışırsa kaçar.. Tecrübe ile sabittir. Uğraşmaz kesinlikle!

kızlar ben bilgeyi çok beğendiğimi favorilerimden biri olduğunu söylemiştim ikince kez fal attım birinci çok olumlu ikinci çok olumsuz güvenimi sarstı aranızda iki kere fal atan var mı ? 2.falı yaklaşık 2,5 ay sonra attım

famaya 11.30 da tarot attım ne zaman bakıyor bılenınız var mı beklemekten öldüm :d

Bana 1 saat içinde bakmıştı, ama boş anına denk gelmişimdir, yine de İlkay gibi çok bekletmiyor. Bu arada İlkay'ın falını beklerken facebookta gördüm ki İzmir'den ayrılıyormuş ya da taşınıyormuş bu 1 hafta daha bekleriz falların bakılmasını artık :))
Fama'nın bana ilk dediği tarih çıkmıştı, daha önce de yazdım 27 Haziranda baktırdığım falda Temmuz ayı ya da Haziran ayında haber alıcaksın yazınca dalga geçmiştik, 3 gün kalmış ne haber diye ama aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…