Kizlar sarayli hamina fal atmayi dusunuyorum. Ama face yada vatsaptan siteden degil. Sizce face olani varmidir. Fal atmalimiyim. Ucret az degil ondan yorum almak istedim..tesekkurler
daha bakmadı intihar edicem beklemektenBana 1 saat içinde bakmıştı, ama boş anına denk gelmişimdir, yine de İlkay gibi çok bekletmiyor. Bu arada İlkay'ın falını beklerken facebookta gördüm ki İzmir'den ayrılıyormuş ya da taşınıyormuş bu 1 hafta daha bekleriz falların bakılmasını artık :))
Fama'nın bana ilk dediği tarih çıkmıştı, daha önce de yazdım 27 Haziranda baktırdığım falda Temmuz ayı ya da Haziran ayında haber alıcaksın yazınca dalga geçmiştik, 3 gün kalmış ne haber diye ama aldım :)
daha bakmadı intihar edicem beklemektenah keşke benimkini de tuttursa.
okadar fal baktırdım kimseler tutturamadı daha bana. nerde o gunler :)
evet ilkayı en aziki üç gün beklemek lazımama ilkay candır can iyiki var
peki fama sende anda da iyimiydi.
umarım benim falımda guzel olur butun paramı yatırdımEvet canım anda da iyiydi. Yani yazdıklarını anlamak benim için uğraştırıcı oldu çünkü yazım dili biraz ilginç. Ama şimdi yine okudum anlık da iyi bilmiş, öyle pembeci şeklinde de yazmamış.
kızlar ben bilgeyi çok beğendiğimi favorilerimden biri olduğunu söylemiştim ikince kez fal attım birinci çok olumlu ikinci çok olumsuz güvenimi sarstı aranızda iki kere fal atan var mı ? 2.falı yaklaşık 2,5 ay sonra attım
Geciniz. Bilgenin bana dedigi hic cikmadi. Zamaninda karsi tarafin isiyle ilgili dedikleri cikti sanmistim aslinda o da kulliyen patlamis. Bilge olumlu konustuguna bir sure sonra olumsuz konusup bu senin kaderin degil der. Israrla kaderin degile baglar. Kader hakkinda yorum yapmak bilgeye mi kalmis. Olmaz de ya da aranizda bir iliski yasanacagini dusunmuyorum de eyvallah da kaderin degil dersen ben de sana nerden biliyorsun, kahveden mi gordun derim?
Dipnot: yeni arkadaslar boyle yorum yapanlara olumsuz konusuldugunu saniyor bazen, bilge bana 2 yil once hoslandigim kisi icin olumlu konusmustur. Fakat cikmamistir.
Binnazdaki bilfeyse bu vana olumlu olumsuz tek kelimesi çıkmadı sallıyor işte. Öyle şoke edici bir ayrıntı vs de olmaz zaten falında, falcı değil.
Baldan yeni keşiflerini alalım çakal hatun
İlk falda pembe pembe yorumluyor lar ikinciyi daha ziyade " öyle demistiniz ama bakın durum hala bu " diye atmış oluyorsunuz. Zaten bir şey demesenizde size daha önce baktığı falı mutlaka görüyor. Sonrası " kader döngünüzde alt yapı çalisması var" efendime söyleyeyim "kader birliğiniz bozulmuş, kaderinizden çıkmış, bu kaderin gözü kör olsun" a kadar uzuyor.Geciniz. Bilgenin bana dedigi hic cikmadi. Zamaninda karsi tarafin isiyle ilgili dedikleri cikti sanmistim aslinda o da kulliyen patlamis. Bilge olumlu konustuguna bir sure sonra olumsuz konusup bu senin kaderin degil der. Israrla kaderin degile baglar. Kader hakkinda yorum yapmak bilgeye mi kalmis. Olmaz de ya da aranizda bir iliski yasanacagini dusunmuyorum de eyvallah da kaderin degil dersen ben de sana nerden biliyorsun, kahveden mi gordun derim?
Dipnot: yeni arkadaslar boyle yorum yapanlara olumsuz konusuldugunu saniyor bazen, bilge bana 2 yil once hoslandigim kisi icin olumlu konusmustur. Fakat cikmamistir.
Yok ki be cerimKuruttuk yeminle. 2 aya yakindir atmadim hic. Bayramdan sonra birine atarim belki, atinca yazarim sana. Sen naptin attin mi bu aralar birine, fal aşkin gelmisti bir ara
Gerçekten bana bu adam senin kaderin değil dedi inanmıyorum hayal kırıklığı yaşadım resmenGeciniz. Bilgenin bana dedigi hic cikmadi. Zamaninda karsi tarafin isiyle ilgili dedikleri cikti sanmistim aslinda o da kulliyen patlamis. Bilge olumlu konustuguna bir sure sonra olumsuz konusup bu senin kaderin degil der. Israrla kaderin degile baglar. Kader hakkinda yorum yapmak bilgeye mi kalmis. Olmaz de ya da aranizda bir iliski yasanacagini dusunmuyorum de eyvallah da kaderin degil dersen ben de sana nerden biliyorsun, kahveden mi gordun derim?
Tesekkur ederim canm..yorumunu bekliyorum..cok saoll. Umarim guzel seyler soyler sana soyledikleti cikar...Ben Saraylı Hanıma facebooktan ulaştım, telefon numarasını verdi konuştuk, falımı bu gece yollicak , sonucuna göre haber veririm.
Zaten fal işini bıraktım, dün de dua ederken yemin ettim, iki falım var beklediğim İlkay zaten geç bakıyor 5 gün oldu, bir de Saraylı Hanıma yollamıştım onları bekliyorum haber veririm.
famaya fal atayım dedim bu kadar ölümcül olumsuz fal hiç bakmamıştı bana. allahım inşallah çıkmaz öldürmüş resmen beni.
Tellwedeki Lelya online olmuş tekrardan. Arkadaşıma çıkmış tavsiye etti
yorumlarını okudum da arada beğenmeyenler de var gibi gibi, arkadaşın ne atmışmış chery
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?