Binnaz Abla

Kizlar sarayli hamina fal atmayi dusunuyorum. Ama face yada vatsaptan siteden degil. Sizce face olani varmidir. Fal atmalimiyim. Ucret az degil ondan yorum almak istedim..tesekkurler

Ben Saraylı Hanıma facebooktan ulaştım, telefon numarasını verdi konuştuk, falımı bu gece yollicak , sonucuna göre haber veririm.
Zaten fal işini bıraktım, dün de dua ederken yemin ettim, iki falım var beklediğim İlkay zaten geç bakıyor 5 gün oldu, bir de Saraylı Hanıma yollamıştım onları bekliyorum haber veririm.

ben herzaman bilgeci oldugum icin yine ondan bahsedicem:) birazda denemek icin esime kahve ictirip onun falını yolladım sonra ben tarot baktırdım bebek konusunda soru sordum ikimizede aynı yanıtı var eylulden bahar ayları arasında alıcaksınız haberi..

daha bakmadı intihar edicem beklemekten ah keşke benimkini de tuttursa.
okadar fal baktırdım kimseler tutturamadı daha bana. nerde o gunler :)
evet ilkayı en aziki üç gün beklemek lazım ama ilkay candır can iyiki var
peki fama sende anda da iyimiydi.

Evet canım anda da iyiydi. Yani yazdıklarını anlamak benim için uğraştırıcı oldu çünkü yazım dili biraz ilginç. Ama şimdi yine okudum anlık da iyi bilmiş, öyle pembeci şeklinde de yazmamış.

umarım benim falımda guzel olur butun paramı yatırdım

fama'ya baktıranlardan yorum bekliyorum az buz para değil eğer cidden iyiyse baktıracağım ben de :)

Geciniz. Bilgenin bana dedigi hic cikmadi. Zamaninda karsi tarafin isiyle ilgili dedikleri cikti sanmistim aslinda o da kulliyen patlamis. Bilge olumlu konustuguna bir sure sonra olumsuz konusup bu senin kaderin degil der. Israrla kaderin degile baglar. Kader hakkinda yorum yapmak bilgeye mi kalmis. Olmaz de ya da aranizda bir iliski yasanacagini dusunmuyorum de eyvallah da kaderin degil dersen ben de sana nerden biliyorsun, kahveden mi gordun derim?

Dipnot: yeni arkadaslar boyle yorum yapanlara olumsuz konusuldugunu saniyor bazen, bilge bana 2 yil once hoslandigim kisi icin olumlu konusmustur. Fakat cikmamistir.

Binnazdaki bilfeyse bu vana olumlu olumsuz tek kelimesi çıkmadı sallıyor işte. Öyle şoke edici bir ayrıntı vs de olmaz zaten falında, falcı değil.

Baldan yeni keşiflerini alalım çakal hatun

Binnazdaki bilfeyse bu vana olumlu olumsuz tek kelimesi çıkmadı sallıyor işte. Öyle şoke edici bir ayrıntı vs de olmaz zaten falında, falcı değil.

Baldan yeni keşiflerini alalım çakal hatun

Yok ki be cerim Kuruttuk yeminle. 2 aya yakindir atmadim hic. Bayramdan sonra birine atarim belki, atinca yazarim sana. Sen naptin attin mi bu aralar birine, fal aşkin gelmisti bir ara

İlk falda pembe pembe yorumluyor lar ikinciyi daha ziyade " öyle demistiniz ama bakın durum hala bu " diye atmış oluyorsunuz. Zaten bir şey demesenizde size daha önce baktığı falı mutlaka görüyor. Sonrası " kader döngünüzde alt yapı çalisması var" efendime söyleyeyim "kader birliğiniz bozulmuş, kaderinizden çıkmış, bu kaderin gözü kör olsun" a kadar uzuyor. birkaç tanesini tenzih ederek söyledim bunu.

Yok ki be cerim Kuruttuk yeminle. 2 aya yakindir atmadim hic. Bayramdan sonra birine atarim belki, atinca yazarim sana. Sen naptin attin mi bu aralar birine, fal aşkin gelmisti bir ara

Tellwedeki Lelya online olmuş tekrardan. Arkadaşıma çıkmış tavsiye etti

Gerçekten bana bu adam senin kaderin değil dedi inanmıyorum hayal kırıklığı yaşadım resmen

Tesekkur ederim canm..yorumunu bekliyorum..cok saoll. Umarim guzel seyler soyler sana soyledikleti cikar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…