Kahveydi sanırsam panpa
bu kadar kötü yorum duyacak psikolojide değildim cherry ya. zaten eski fallarında bazı nokta atışları var da öyle çıkmamış kısmen tutturdukları var. Bu fena oldu. geberiyorum resmen şu anPfff salla geç panpa fama bana çıkmadı aylin midir nedir o iyi bakıyor.
bu kadar kötü yorum duyacak psikolojide değildim cherry ya. zaten eski fallarında bazı nokta atışları var da öyle çıkmamış kısmen tutturdukları var. Bu fena oldu. geberiyorum resmen şu an
Sağol canım ama aynen dediğin gibi.. Dünden beri 6-7 fal attım zaten iyice cozuttum. Bi müddet ara vereyim en iyisi fama top seviyede yıktı çünkü:)Bende hiç çıkmadı o, tutarsız yorumları da olmuştur, iyi de felaket senaryoları da umut dağıtması da.. psikolojin şuan varolan durumdan ötürü olmsuza çekildiğinden ve öyle düşündüğünden bu falı bu yüzden gerçekçi buluyorsundur gerçekleşecekmiş gibi, ama rahat ol bence :)
Sağol canım ama aynen dediğin gibi.. Dünden beri 6-7 fal attım zaten iyice cozuttum. Bi müddet ara vereyim en iyisi fama top seviyede yıktı çünkü:)
evet konuşmuştuk canım. Fama bu arada baana sorumda ayarı da vermiş bir güzel. Uğraşsamda mı oluru yok dedim. Bu kada olumsuz beklemiyodum dedim. Bunlar onun düşüncesi mesajla belirrtiysen durumu yüz yüze konuş tekrar gel bana yazmış. Çüş yani.Senle konuşmuştuk sanki demi çok önceleri sonra sen de bi yok oldun, ben de bi giremiyordum. mesajını okudum da bi iki sayfadaki benim de ümitli olduğum Ssenat,Çingene belki hüma olabilir. Sanki de konuşmuştuk bunları. onlar tekrar attığında iyi miydi ,çingene belli bi noktadan sonra tavsiyeye dönüyor mu?
evet konuşmuştuk canım. Fama bu arada baana sorumda ayarı da vermiş bir güzel. Uğraşsamda mı oluru yok dedim. Bu kada olumsuz beklemiyodum dedim. Bunlar onun düşüncesi mesajla belirrtiysen durumu yüz yüze konuş tekrar gel bana yazmış. Çüş yani.
Asenatı yakalayamadım. Çingene ve humayı severim humaya bayadır baktırmıyodum oda konuşma olacak tekrar ama senin geleceğin hep eski sevgilin der. çingene tavsiyeye dönüyor aynen bir süre sonra ama çok severim yine de ben. o ücrete çok güzel bakıyor çoğu falcıya göre.
Kizlar gunaydinn bugun benim dogum gunum ve uzun zamandir icim bole kipir kipir degildi cocuklastim bi anda
Geciniz. Bilgenin bana dedigi hic cikmadi. Zamaninda karsi tarafin isiyle ilgili dedikleri cikti sanmistim aslinda o da kulliyen patlamis. Bilge olumlu konustuguna bir sure sonra olumsuz konusup bu senin kaderin degil der. Israrla kaderin degile baglar. Kader hakkinda yorum yapmak bilgeye mi kalmis. Olmaz de ya da aranizda bir iliski yasanacagini dusunmuyorum de eyvallah da kaderin degil dersen ben de sana nerden biliyorsun, kahveden mi gordun derim?
Dipnot: yeni arkadaslar boyle yorum yapanlara olumsuz konusuldugunu saniyor bazen, bilge bana 2 yil once hoslandigim kisi icin olumlu konusmustur. Fakat cikmamistir.
Kizlar gunaydinn bugun benim dogum gunum ve uzun zamandir icim bole kipir kipir degildi cocuklastim bi anda
famaya fal atayım dedim bu kadar ölümcül olumsuz fal hiç bakmamıştı bana. allahım inşallah çıkmaz öldürmüş resmen beni.
Fama ya geçen sene atmıştım feci patladı
İyi ki doğdun. Yeni yaşın sana mutluluk getirsin inşallahKizlar gunaydinn bugun benim dogum gunum ve uzun zamandir icim bole kipir kipir degildi cocuklastim bi anda
Yollams canim bana 150 puan mail gelmisbinnazabla sitesi dogum günün hediyesi olarak puan olluyor mu hala
yolluyorsa 5-6 gün daha bekleyeyim
Hepi börtdey Başakokurken güldüm bayram çocuğu gibisin
Bari icimizdeki cocuk olmesin be canim
Hepi börtdey Başakokurken güldüm bayram çocuğu gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?