Binnaz Abla

bu kadar kötü yorum duyacak psikolojide değildim cherry ya. zaten eski fallarında bazı nokta atışları var da öyle çıkmamış kısmen tutturdukları var. Bu fena oldu. geberiyorum resmen şu an

Bende hiç çıkmadı o, tutarsız yorumları da olmuştur, iyi de felaket senaryoları da umut dağıtması da.. psikolojin şuan varolan durumdan ötürü olmsuza çekildiğinden ve öyle düşündüğünden bu falı bu yüzden gerçekçi buluyorsundur gerçekleşecekmiş gibi, ama rahat ol bence :)

Sağol canım ama aynen dediğin gibi.. Dünden beri 6-7 fal attım zaten iyice cozuttum. Bi müddet ara vereyim en iyisi fama top seviyede yıktı çünkü:)

Sağol canım ama aynen dediğin gibi.. Dünden beri 6-7 fal attım zaten iyice cozuttum. Bi müddet ara vereyim en iyisi fama top seviyede yıktı çünkü:)

Senle konuşmuştuk sanki demi çok önceleri sonra sen de bi yok oldun, ben de bi giremiyordum. mesajını okudum da bi iki sayfadaki benim de ümitli olduğum Ssenat,Çingene belki hüma olabilir. Sanki de konuşmuştuk bunları. onlar tekrar attığında iyi miydi ,çingene belli bi noktadan sonra tavsiyeye dönüyor mu?

evet konuşmuştuk canım. Fama bu arada baana sorumda ayarı da vermiş bir güzel. Uğraşsamda mı oluru yok dedim. Bu kada olumsuz beklemiyodum dedim. Bunlar onun düşüncesi mesajla belirrtiysen durumu yüz yüze konuş tekrar gel bana yazmış. Çüş yani.
Asenatı yakalayamadım. Çingene ve humayı severim humaya bayadır baktırmıyodum oda konuşma olacak tekrar ama senin geleceğin hep eski sevgilin der. çingene tavsiyeye dönüyor aynen bir süre sonra ama çok severim yine de ben. o ücrete çok güzel bakıyor çoğu falcıya göre.

Hüma eski sevgilileri pek bir seviyor zaten, adam ölse bekle dirilip gelecek mezarından diyecek neredeyse :))) ama gariptir hatırlıyorum seni bayağı bi tutturmuştu, beni de bi kere öyle şaşırttı.Çingeneyi bende çok seviyorum, tavsiye verse de, o paraya dediğin gibi her defasında aynı özen, nezaketle bakar. ve benim bi olayımı ki aklımda gündemimde olmayan yani pat diye gelişen bir olayı tarihiyle tutturan 2 falcıdan biri..

Fama en son baktırdığım 2 falda ben ve bi arkadaşı yüzde yüz haklıyken , tamamen haksız konuma düşürdü. anne terliği, oklavası gibi, öğretmen dayağı gibi, büyükanne nasihati gibi b ortya karışık faldı. bak o yüzden sen hislerine ve akışa bırak, inşallah gelişmeler lehine olur ::)

Aynen katılıyorum bende bilge yi beğenirdim ama his yok sadece kart yorumcusu

Ben de İlkay'a attığım falı iptal ettirdim, çünkü 1 hafta geçti hala 9.sıradaymışım. 1 hafta 10 gün beklemeye razıydım da bu gidişle 2 haftayı bulucak.
Saraylı Hanım'da falım var kendisi gece mesaj atmış bugün yollıcakmış ondan sonra da fal işine tövbe ediyorum.Siz de şahitsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…