Binnaz Abla

Bu arada Saraylı Hanım çok tatlı, whatsappta konuşuyoruz da falını bilemem de insanlığı ve tatlılığına bayıldım gerçekten. Falını da gelince haber veririm.

Saraylıyı unutmuşum o da çıktı bana, vallahi hakkını yiyordum nerdeyse.

Basbayağı ayrıntılarıyla çıkmış hem de tarif ettiği bir kadın vardı mesela, kim olduğunu sobradan anladım.

Basbayağı ayrıntılarıyla çıkmış hem de tarif ettiği bir kadın vardı mesela, kim olduğunu sobradan anladım.

Hayirli ugurlu olsun hayatim sana da patronicelikler yakisirdi zaten

B BASAKZ iyi ki dogdun canim nice mutlu guzel yaslarin olsun

Kızlar uzun süredir yazamadım zaten çok da fal baktırmadım yeni keşfim de yok :)

İyi haberleri yazayım dedim patroniçe oluyorum çalıştığım yere ortak oluyorum

Asenat bilmiş sadece bu durumu.

Tebrikler Cheryyim, sonuna kadar hakedilmiş bir başarı bu, çektiğin tüm cefaların mükafatı, Allah utandırmasın ve yolun hep açık olsun Asenat a da helal olsun

Falsepeti vildana baktıran var mııııııı?? Kredim var atacak kimseyi bulamadım falsepetinde

Kizlar gunaydinn bugun benim dogum gunum ve uzun zamandir icim bole kipir kipir degildi cocuklastim bi anda

Mutlu yıllara ve yaşlara tatlım

Ayrıc doğum günü geçmiş veya gelecek forumda tüm anımsadığım Yengeçlerim ( 10 kişiden 7 si yengeç hayatımda ,özelimde çok gayri ihtiyari hoşlantı duyduğum, enerjisini sevdiğim kişi bile yengeç çıktı ) @bilhassa incesaz3506 sizlerin de doğumgünüşleri kutlu olsun canlar, bu ay çok güzel 5 ve ya 6 sında yeniay yengeçte, sirius birleşmesi de var sanırım , hayırlar getirsin.

bravo ona da, çingene bilmiş miydi çünkü benim bi durumumu aylar önce bilmiş saraylı, çingene de bi ay öncesinden tam zamanını, Asenat dan umutluyum

ben bu binnaz sitesinin çalışma mantığını anlamadım kızlar ya, asenat çevrimiçi oldu dedi anında girdim bi baktım meşgul. o sırada 1 kişi vardı sırada, ben tıklayamadım meşgul göründüğünden, sayfayı yenilediğimde kişi sayısı 2 oldu.

Sağol canım yengeçler olarak artık yuzumuz güler inşallah

Ben baktırdım,begendim de ama çıktı veya çıkmadı diyebilmem için 1,5 ay daha beklemem lazım. Sen begendin mi Eveline'i?

ben henüz baktırmadım piyasa araştırması yapıyorum da deneme ihtimalim yüksek ama baktırınca yazarım :) karşı taraf düşüncesinde iyi miydi peki gerçekçi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…