Bu arada Saraylı Hanım çok tatlı, whatsappta konuşuyoruz da falını bilemem de insanlığı ve tatlılığına bayıldım gerçekten. Falını da gelince haber veririm.
Saraylıyı unutmuşum o da çıktı bana, vallahi hakkını yiyordum nerdeyse.
Basbayağı ayrıntılarıyla çıkmış hem de tarif ettiği bir kadın vardı mesela, kim olduğunu sobradan anladım.
Pffff büyük patronum gerçekten
Kızlar uzun süredir yazamadım zaten çok da fal baktırmadım yeni keşfim de yok :)
İyi haberleri yazayım dedim patroniçe oluyorumçalıştığım yere ortak oluyorum
Asenat bilmiş sadece bu durumu.
Kizlar gunaydinn bugun benim dogum gunum ve uzun zamandir icim bole kipir kipir degildi cocuklastim bi anda
Kizlar gunaydinn bugun benim dogum gunum ve uzun zamandir icim bole kipir kipir degildi cocuklastim bi anda
Saraylıyı unutmuşum o da çıktı bana, vallahi hakkını yiyordum nerdeyse.
Basbayağı ayrıntılarıyla çıkmış hem de tarif ettiği bir kadın vardı mesela, kim olduğunu sobradan anladım.
Bu ecem23 e gecen yil kahve bu yil ask sonuc gonderdim iki fal da cok tirtti. Begenenleri gorunce sasiriyorum benimle cidden enerjisi hic ama hic uymadi sanirim
Mutlu yıllara ve yaşlara tatlım
Ayrıc doğum günü geçmiş veya gelecek forumda tüm anımsadığım Yengeçlerim ( 10 kişiden 7 si yengeç hayatımda ,özelimde çok gayri ihtiyari hoşlantı duyduğum, enerjisini sevdiğim kişi bile yengeç çıktı ) @bilhassaincesaz3506 sizlerin de doğumgünüşleri kutlu olsun canlar, bu ay çok güzel 5 ve ya 6 sında yeniay yengeçte, sirius birleşmesi de var sanırım , hayırlar getirsin.
Ben baktırdım,begendim de ama çıktı veya çıkmadı diyebilmem için 1,5 ay daha beklemem lazım. Sen begendin mi Eveline'i?kızlar telwedeki eveline fal baktıran çıktı diyen var mı?
Ben baktırdım,begendim de ama çıktı veya çıkmadı diyebilmem için 1,5 ay daha beklemem lazım. Sen begendin mi Eveline'i?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?