Asenatı yakaladım a dostlar Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum azmin zaferi:))
Tam bilemedgi ama bayagı yaklaştıgı bir konu dışında gayet özenli ve isabetliydi. Ben ona uzun zamandır fal baktırmak istyordum çünkü hep dikkatimi çekiyordu,sürekli online olan tellwe kuşları gibi değil ara-sıra giriyor bu kadın. Bir de sayfasındaki yorumları okudugmda birsey dikkatimi çekmıstı. Birine tarot bakmış ve 6 ay sonra hayatı ile ilgili bir dedikodu olacağndan bahsetmiş...Tarotta bu tazr şeyler çıkmaz demekki dedim bu hatun hisle bakan biri.ben henüz baktırmadım piyasa araştırması yapıyorum da deneme ihtimalim yüksek ama baktırınca yazarım :) karşı taraf düşüncesinde iyi miydi peki gerçekçi miydi?
Binnazın app'ini indirdim asenatı online olduğunda haber veri tıkladım ekrana düştü hemen tıkladım o şekilde düştüya nası yaptın 10 dakikadır sayfa yeniliyorum sıradaki 1 kişi 2 kişi oldu ama bana hala meşgul görünüyor
internetin benimkinden daha iyiymiş demek ki :) ben bilgisayardan giriyorum mail gelir gelmez tıkladım ama anında doldu yine, sayfa yenilerken 2 oldu bi de delirdim iyiceBinnazın app'ini indirdim asenatı online olduğunda haber veri tıkladım ekrana düştü hemen tıkladım o şekilde düştü
Buradaki bir bayan önermişti bana da facebooktan mesaj atmayı o şekilde ben de kendisiyle iletişime geçtim.Sarayli Hanim'a nasil ulasiyoruz kizlar?
Tam bilemedgi ama bayagı yaklaştıgı bir konu dışında gayet özenli ve isabetliydi. Ben ona uzun zamandır fal baktırmak istyordum çünkü hep dikkatimi çekiyordu,sürekli online olan tellwe kuşları gibi değil ara-sıra giriyor bu kadın. Bir de sayfasındaki yorumları okudugmda birsey dikkatimi çekmıstı. Birine tarot bakmış ve 6 ay sonra hayatı ile ilgili bir dedikodu olacağndan bahsetmiş...Tarotta bu tazr şeyler çıkmaz demekki dedim bu hatun hisle bakan biri.
Bir de hemen fal yorumlamıyor. Benim falı birkaç kez falınız inceleniyor yazısı çıktı-bıraktı. Benim de Allahtan çarşı pazar işlerim vardı,çok sancı çekmedim bekleme konusunda. Geldğmde yorumlanmıştı ama burada özelden konuştugum bir arkadaşıma da aynısı olunca o dayanamamış çekmiş....Gerçi bu benim için artı bir özellik 5 dakika içinde yazılıp-yorumlanan falların yanında demekki özen gösterilmiş diyor insan,ki özenliydi de.
Ben çok uzun zaman önce baktırmıştım ama olumlu konuşmasına rağmen memnun kalmadim. Soru da da falda söyledigini kıvırmıştı.kızlar moralim rezalet, Fama burda baya yazıldı kimi çıktı diyor kimi patladı diyor başka baktıran var mı Fama'ya?
Canım facebookta çıkmıyor bende rica etsem link atabilir misin özelden pls:)Buradaki bir bayan önermişti bana da facebooktan mesaj atmayı o şekilde ben de kendisiyle iletişime geçtim.
eemontion cabim sarayli hanimdan yorumun geldimi nasil canimBuradaki bir bayan önermişti bana da facebooktan mesaj atmayı o şekilde ben de kendisiyle iletişime geçtim.
Olma mı var tabi , ama kredi satin alirken yok . Fali yollarken odeme sayfasi acilinca cikiyor kobil odeme secenegi. Kizlar yanlissam duzeltsinkızlar bınnazda mobıl odeme yokmu?
hımmm anladım asenatı kovalıyorum bakalım yakalayabılecekmıyımOlma mı var tabi , ama kredi satin alirken yok . Fali yollarken odeme sayfasi acilinca cikiyor kobil odeme secenegi. Kizlar yanlissam duzeltsin
Hadi şansın bol olsun ben katiyyen kimseyi yakalayamadigimdan sinir krizi gecirmemek icin yeltenmiyorum bile :)hımmm anladım asenatı kovalıyorum bakalım yakalayabılecekmıyım
Ayyyy bende gidecegim Izmir'é. ... bulursan haberim olsun:)))Kizlarrrrr İzmirde bildiginiz falci varmi ? Yolum dusucek bari gitmisken etinden sutunden faydalanalim :)
o bugun 2 keremı onlıne oldu?bana 2 mail geldidevalla kızlar asenat 5 saatten fazladır hala 1 kişinin falına bakıyor şu an, onun dışına 12 saattir meşgul zaten. ben daha fazla bekleyemeyeceğim durumu meşgulde bırakıp gitti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?