Binnaz Abla

ben henüz baktırmadım piyasa araştırması yapıyorum da deneme ihtimalim yüksek ama baktırınca yazarım :) karşı taraf düşüncesinde iyi miydi peki gerçekçi miydi?
Tam bilemedgi ama bayagı yaklaştıgı bir konu dışında gayet özenli ve isabetliydi. Ben ona uzun zamandır fal baktırmak istyordum çünkü hep dikkatimi çekiyordu,sürekli online olan tellwe kuşları gibi değil ara-sıra giriyor bu kadın. Bir de sayfasındaki yorumları okudugmda birsey dikkatimi çekmıstı. Birine tarot bakmış ve 6 ay sonra hayatı ile ilgili bir dedikodu olacağndan bahsetmiş...Tarotta bu tazr şeyler çıkmaz demekki dedim bu hatun hisle bakan biri.

Bir de hemen fal yorumlamıyor. Benim falı birkaç kez falınız inceleniyor yazısı çıktı-bıraktı. Benim de Allahtan çarşı pazar işlerim vardı,çok sancı çekmedim bekleme konusunda. Geldğmde yorumlanmıştı ama burada özelden konuştugum bir arkadaşıma da aynısı olunca o dayanamamış çekmiş....Gerçi bu benim için artı bir özellik 5 dakika içinde yazılıp-yorumlanan falların yanında demekki özen gösterilmiş diyor insan,ki özenliydi de.

Binnazın app'ini indirdim asenatı online olduğunda haber veri tıkladım ekrana düştü hemen tıkladım o şekilde düştü
internetin benimkinden daha iyiymiş demek ki :) ben bilgisayardan giriyorum mail gelir gelmez tıkladım ama anında doldu yine, sayfa yenilerken 2 oldu bi de delirdim iyice

dayanamadım attım ben de ona göre yazarım buraya bakalım nasıl olacak bize de his lazımm:) arada farklı isimler denemek gerek

kızlar moralim rezalet, Fama burda baya yazıldı kimi çıktı diyor kimi patladı diyor başka baktıran var mı Fama'ya?

kızlar moralim rezalet, Fama burda baya yazıldı kimi çıktı diyor kimi patladı diyor başka baktıran var mı Fama'ya?
Ben çok uzun zaman önce baktırmıştım ama olumlu konuşmasına rağmen memnun kalmadim. Soru da da falda söyledigini kıvırmıştı.

valla kızlar asenat 5 saatten fazladır hala 1 kişinin falına bakıyor şu an, onun dışına 12 saattir meşgul zaten. ben daha fazla bekleyemeyeceğim durumu meşgulde bırakıp gitti bence

İyi akşamlar :) ben buraya yeni üye oldum da şey diyecektim ben binnaz abla da bir çok kişiye fal baktirdim hepsi bana aynı şeyi söyledi verdiği tarihlerde 3 aşağı 5 yukarı aynı. En son umut ışık ve huma bal a baktirdim onlarda aynı şeyleri söyledi. Ama ben hiç ümitli değilim olacağından sizce gerçekten çıkan kim var kime baktırabilirim

Bahtsız bedevi çölde kutup ayısına rastlar misali iyi ki hayatım düzene girdi dedim bugün başıma gelmeyen kalmadı.
Kuantumun enerjinin dibini sıyırmaya çalışan biri olarak pes ettim.
İyi olacağı yoksa polyanna gibi dolaşsan da olmuyor.
Okulum da bitmedi,yine hayatımın aşkını bulamadım yine falcılara koştum
Kuruntu da yapmayın baktırsan da bir baktırmasan da hadi öpüyorum sizleri

valla kızlar asenat 5 saatten fazladır hala 1 kişinin falına bakıyor şu an, onun dışına 12 saattir meşgul zaten. ben daha fazla bekleyemeyeceğim durumu meşgulde bırakıp gitti bence
o bugun 2 keremı onlıne oldu?bana 2 mail geldide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…