o bugun 2 keremı onlıne oldu?bana 2 mail geldide
Gerçekten öyle olumlu çıksa ayrı dert olumsuz çıksa ayrı dert bana olusiz konuşan hiç olmadı ama umutlanmaya korkuyorum çıkmazsa gerçekleşmezse çok uzulurum diye :) ama bir yandan da o kadar insan da yanilamaz diyorum hepsi aynı sonucu nasıl versinAsenatı yakaladığım için oldukça memnunum ne diyecek diye merak ediyordum çünkü olumsuzda olsa söyleyen biri olması benim için önemliydi üç aşşa beş yukarı şimdiye kadar baktırdıklarımla paralel şeyler söyledi fakat daha detaylandırarak ,olumsuz konuşanlara inat olumlu sonuç verdi yani sabredersen olma ihtimali var dedi, ucu açık bi faldı genel itibariyle olumlu ve an da gerçekten iyiydi.. Analizler ve tespitler çok yerindeydi umarım sonuç dediği gibi olur ve beklediğime değmiş derim hoş şimdi de diyorum da olumlu olunca da insan ya çıkmazsa diye korkuyor:))
eemontion cabim sarayli hanimdan yorumun geldimi nasil canim
kızlar asenat genelde hangi saatlerde gelıyor?dunden beri 1 falı var ama sistemde degıl sanırım bekletıp duruyor
İyi bayramlar kızlar
Bugün telefondaki zehraya baktırıcam beeeen:))
Bende yeni öğrendim. Kadına ama bana hesap nonuzu verirseniz parayı yatırayım dedim görmedi henüz. Dün akşamüstü için bugün müsait olacağını söylemişti iletilmedi mesajımO kim ne kadara ve ne bakiyor canim?
Zehra mı bu?Bende yeni öğrendim. Kadına ama bana hesap nonuzu verirseniz parayı yatırayım dedim görmedi henüz. Dün akşamüstü için bugün müsait olacağını söylemişti iletilmedi mesajım
50 kahve 100 tl su 150 kehanet falıymış. Suya 1.5 saat falan bakıyormuş da ben kahve denicem. Forumda olumlu konuşanlar var hakkında. İstersen bekle bi bana dönerse baktırayım yorum yaparım zaten.
şu 1 haftadır ruh halim leş olduğu yine fallara bayılmadığım para kalmadı.Bide bunu deniyim dedim.
Ankarada evinde bakıyormuş evet diğer şehirlere telefonla. Ay o mu ki acaba?Zehra mı bu?
Eğer o ise ben kahveye baktırdım
En küçük bişey bile çıkmadı
Üstüne moralim bozuldu
Çol aşırı kötü şeyler söyledi..
Bence parana yazık etme
Cebeci deymiş dimi evinde bakıyormuş
cnm o zhra evet saime kadında evi boşa sakın sakın bende baktrdım 1 yıl once hıc bısey sallamsyonAnkarada evinde bakıyormuş evet diğer şehirlere telefonla. Ay o mu ki acaba?
Peki ben online faldan devam edeyim kadın dönmedi zaten:))cnm o zhra evet saime kadında evi boşa sakın sakın bende baktrdım 1 yıl once hıc bısey sallamsyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?