sezgi harika bence :) denemediysen deneyebilirsinPeki ben online faldan devam edeyim kadın dönmedi zaten:))
yakalayabilsem keşke denicem sezgiyi kolluyorum da girmedi ki kaç gündürsezgi harika bence :) denemediysen deneyebilirsin
iskambil şu an açık görünüyor ama o da meşgul :/Kizlar sabahtan beri asenati bekliyorum valla delirtti beni birde iskambili aciyor dimi?
Kim yeni biri mi iyi mi ne bakiyor kaca bakiyor ne soru sordum amaİyi bayramlar kızlar
Bugün telefondaki zehraya baktırıcam beeeen:))
Bende bekliyorumKizlar sabahtan beri asenati bekliyorum valla delirtti beni birde iskambili aciyor dimi?
Telefonla bakıyor muş. Ankaradan. Önceki sayfalardan baktım memnun kalan yok. Boşver bence...Kim yeni biri mi iyi mi ne bakiyor kaca bakiyor ne soru sordum ama
Yakalanmasa da sisteme giriyor olması iyi...iskambil şu an açık görünüyor ama o da meşgul :/
Anlık durumları bılebılıyor ,gelecek için çok da şeaapmaKizceler fama kahve falinda nasil sizce ben baktirdim ciddiye alayim mi
Bende pek bilemedi.beni bile bilemedi karsiya inanip inanmama konusunda sasirdim bir de tarzi serkan tek ile ayni gibi miAnlık durumları bılebılıyor ,gelecek için çok da şeaapma
famanın bana bir dediği cıkmış hemde beğenmedim dediğim falındaKizceler fama kahve falinda nasil sizce ben baktirdim ciddiye alayim mi
Hadi ya bilemedim simdifamanın bana bir dediği cıkmış hemde beğenmedim dediğim falında
Onemli birsey mi sonucu mu tutturmusHadi ya bilemedim simdi
Ay hiç sorma canım ınanma hiç o zaman, o tayfa ıyıce midemi bulandırdı zaten artık benim . bazen aynı cümlenin virgülünü bile değiştirmeye gerek duymuyolar paslaşırken ya da her ne halt döndürüyorlarsa artıkBende pek bilemedi.beni bile bilemedi karsiya inanip inanmama konusunda sasirdim bir de tarzi serkan tek ile ayni gibi mi
sonuca daha var ama baktırdıgım tarıhten 3 hafta sonrası ıcın bı yorum yapmış ve tutturmuşOnemli birsey mi sonucu mu tutturmus
fama bana ölümcül kötü bir fal attı en son falında. Geberdim resmen.Asenat ve venus haricinde bir daha kimseye gitmiyecegim fama tam bir facia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?