neden bılmıyorum asenatın ıskambılıne taktım ille ona baktırcam
iskambili bana çıkmadı. Katinasında da iş olayı çıktı asenatın özel hayatla ilgili ufak detayı oldu asıl olaya hem verdiği zaman var hemde olcak gibi durmuyor aslında.neden bılmıyorum asenatın ıskambılıne taktım ille ona baktırcam
asenata ne atmıstın?"Bayram ayağına eski sevgiliye mesaj atacaksanız atmayın, azıcık laik olun laik... Din ve aşk işlerini birbirinden ayırın..."
Ben aldım böyle bir mesaj hemde toplu mesaj ayağına atmış...
Temmuz ayının ilk günleri bir bahane ile yazacak diyen sezgi oldu. İletişim olacak bu tarihlerde iletişime geçecek diyenler vence, asenat ve geysu oldu.
Bence şu anı ayyyyna gibi goruyor. ( sonunda baktirdim )Kizlar... sezginin karsi tarafta anda cok fena yanildigi oldu mu hic sizde? Yani atiyorum sana asik diyorsa...inanabilir miyim?
Bence şu anı ayyyyna gibi goruyor. ( sonunda baktirdim )
Asik diyorsa insallah cikar :)))
Katinaasenata ne atmıstın?
pekı sızce hıslerıylemı bakmıs yoksa sızın sectıgınız kartlara sadıkmı kalmıs?netten katına pek guvenemıyorum o yzuden sordum:/Katina
Yani hisleri cok guclu bir yorumcu ,gonul ister ki ciksin ama tabi sonucta fal ve falci . Buna bel baglayip cok ümide kapılmamalıyiz cunku burda cok yıkılanları da gorduk. Sen yine kendi hislerini goz ardi etme her hangi hir fala inanip , bir de bi kadin hisseder karsisindaki adam ona aşık mı degil mi. Bunu kendin tartmaya calis objektif olarakay gercekten öyle mi dersin? Hep olacak olacak diyordu... artik asik dedi ben ise hislerinin oldugundan bile emin olamiyorum
Sezgi anda ve yakın gelecekte efsane bana göre. Uzak gelecekde zaten kendisi de iddialı değil... çıkar çıkmaz bilemem ama ben onun enerjisini seviyorum. O bana baktıktan sonra başka fal ihtiyacı hissetmedim hiç.Kizlar... sezginin karsi tarafta anda cok fena yanildigi oldu mu hic sizde? Yani atiyorum sana asik diyorsa...inanabilir miyim?
Inanir misin benim bile ilk defa bir falcı fal istegimi kesmeyi basardi keske bastan denk gelseymisiz :)) hic baska birine baktirma ihtiyaci hissetmiyorumSezgi anda ve yakın gelecekte efsane bana göre. Uzak gelecekde zaten kendisi de iddialı değil... çıkar çıkmaz bilemem ama ben onun enerjisini seviyorum. O bana baktıktan sonra başka fal ihtiyacı hissetmedim hiç.
Kesinlikle hisli. Kartlarin ve o güne kadar baktırdığım kimsenin söylemediği 2 şeyi bana pat diye söyledi. Hemde birini falın son saniyelerinde. Aaaa diyemedim ben fal bitti. Ama bana verdiği süre dolsun bir daha baktirmak isterim. Yakalayabilirsem şayet.pekı sızce hıslerıylemı bakmıs yoksa sızın sectıgınız kartlara sadıkmı kalmıs?netten katına pek guvenemıyorum o yzuden sordum:/
Al benden de o kadar...Inanir misin benim bile ilk defa bir falcı fal istegimi kesmeyi basardi keske bastan denk gelseymisiz :)) hic baska birine baktirma ihtiyaci hissetmiyorum
Bana katina bakarken verdiği tarih ile sonradan benim için çektiği 3 tarot kartının verdiği tarih çok farklıydı. Tarot kartlarin haziran diyor ama ben temmuz sonuna kadar diyorum dedi. Tarot un verdiği zaman geçti. Asenatın verdiği zaman tuttu. Bu birazda enerji meselesi diyecek gibi oluyorum siz hayalkirikligina ugramayın diye ama bilen biliyor bana kalırsa...pekı sızce hıslerıylemı bakmıs yoksa sızın sectıgınız kartlara sadıkmı kalmıs?netten katına pek guvenemıyorum o yzuden sordum:/
o zaman asenatı kovalamaya devamBana katina bakarken verdiği tarih ile sonradan benim için çektiği 3 tarot kartının verdiği tarih çok farklıydı. Tarot kartlarin haziran diyor ama ben temmuz sonuna kadar diyorum dedi. Tarot un verdiği zaman geçti. Asenatın verdiği zaman tuttu.
Bence de... abuk sabuk insanlara 3-5 farklı isimle bakan kopyala yapıştırla geçiştiren insanlara çok paralar kaptırdık. Ama ben asenatın sezginin vence nin ilkayın dürüst insanlar olduğuna inanıyorum. Çıktı diye değil ki daha ilk adım çıktı benim cevabım bütün falları patlatacak nitelikte bir cevap oldu aslında atılan ilk adıma. Devamı olmayadabilir. Ama netice de oldu mu oldu sayarım. Noktasına virgül une kadar çıksın beklentim zaten hiç olmadı. Ama öyle senaryolar yazanlar var ki, benim kadar realist bakmayan duyguları ağır basan insanları yıkacak kadar umut tacirliği yapanlar var 3 kuruş için... bilemeyecekse de bana bunlar bilemesin... en azından iyi niyet var, emek var...o zaman asenatı kovalamaya devam
işte bu yuzden her onume gelene fal atmıyorum hem kafa karışıklıgına sebep oluyorlar hemde boş yere kişinin enerjisini cekıyorlarBence de... abuk sabuk insanlara 3-5 farklı isimle bakan kopyala yapıştırla geçiştiren insanlara çok paralar kaptırdık. Ama ben asenatın sezginin vence nin ilkayın dürüst insanlar olduğuna inanıyorum. Çıktı diye değil ki daha ilk adım çıktı benim cevabım bütün falları patlatacak nitelikte bir cevap oldu aslında atılan ilk adıma. Devamı olmayadabilir. Ama netice de oldu mu oldu sayarım. Noktasına virgül une kadar çıksın beklentim zaten hiç olmadı. Ama öyle senaryolar yazanlar var ki, benim kadar realist bakmayan duyguları ağır basan insanları yıkacak kadar umut tacirliği yapanlar var 3 kuruş için...
Yani hisleri cok guclu bir yorumcu ,gonul ister ki ciksin ama tabi sonucta fal ve falci . Buna bel baglayip cok ümide kapılmamalıyiz cunku burda cok yıkılanları da gorduk. Sen yine kendi hislerini goz ardi etme her hangi hir fala inanip , bir de bi kadin hisseder karsisindaki adam ona aşık mı degil mi. Bunu kendin tartmaya calis objektif olarak
Sezgiye gelince gercekten cok guzel zihin okudugunu dusunuyorum ve bos vaat verip umutlandiracak birine hic benzemiyor , hisleri bile tam olmayan bi adama aşık demez yani. Yine de bilemeyiz...Umarim gonlunden gectigi gibi olur hakikat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?